Dodaj do ulubionych

Seweryn Gancarczyk: Błędów było dużo, Czesi wyk...

IP: *.devs.futuro.pl 11.10.09, 10:24
Jak dla mnie wypowiedz Lewandowskiego jest skandaliczna. Czekają na motywację
Słoweńców przed meczem. No trzymajcie mnie! A myślałem że w kadrze gra się dla
kibiców (a teraz, jak to nasi kadrowicze pięknie podkreślają, również dla
Wasyla), a nie dla kasy.
Obserwuj wątek
    • Gość: xxl niezła 1 połowa?! IP: 188.33.106.* 11.10.09, 11:22
      nasz kapitan skretyniał do reszty!jeżeli była niezła, to wolę nie oglądać tych
      złych...KATASTROFA
      • Gość: asd K* Skandal !!! Skan-dal !!! J* PZPN !!! IP: *.icpnet.pl 11.10.09, 11:46
        "Jerzy Dudek:

W piątek trener przyszedł do mnie i Wojtka i powiedział, że chciałby abyśmy
        zagrali po jednym meczu. Wygląda więc na to, że ja wystąpię w Chorzowie. To
        decyzja trenera. Skoro tak ustalił wcześniej, ciężko mi z tym polemizować."

Że co ? To jest szopka k*, j* szopka ! Po meczu dla ciebie Jurku i dla ciebie
        Wojtku... k* co to za szmaciarstwo, co za bagno ta cala Kadra !
        J* J* PZPN !!!
        • tw.jacek_i_placek Popełnialiśmy błędy... 11.10.09, 12:41
          Popełnialiśmy błędy i inne bla bla bla - mylić się jest rzeczą ludzką, ale
          trwanie w błędzie świadczy o totalnym debiliźmie.
          • Gość: A. Re: Popełnialiśmy błędy... IP: *.acn.waw.pl 11.10.09, 14:13
            "Przed Słowacją jest "smaczek", oni muszą zdobyć punkt, żeby wyprzedzili
            Słoweńców. Czekamy więc na motywację ze strony Słoweńców. Jeśli chcą byśmy
            zagrali z jeszcze większym charakterem niż zamierzamy, niech dzwonią do naszej
            federacji i złożą jakąś ofertę. Może to będzie dodatkowy bodziec dla młodych
            piłkarzy?"

Co????????????? Przecieram oczy i nie wierzę. Co za sk...syn. W dupie mają
            polską piłkę, kadrę narodową, kibiców. Czekaja na motywację ze strony Słoweńców.
            Skandal, skandal, skandal. Lewandowski, jesteś dnem. Wszyscy jesteście
            sk...synami w tej kadrze.
      • Gość: Dex Na treningu szło nam lepiej... IP: *.chello.pl 11.10.09, 12:42
        Hehehe... Ale mecz to nie trening, bo pojawia sie przeciwnik. To tak
        jakby bokser był zdziwiony tym, że na ringu dostał po mordzie, bo
        przecież na treningach wszystkie manekiny i worki treningowe
        nokautował.
    • Gość: ukasz Seweryn Gancarczyk: Błędów było dużo, Czesi wyk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 11:28
      bo nowy trener miał mało czasu i już nie zdążył powiedzieć
      chłopakom, że generalnie to jeszcze trzeba strzelic bramkę, to nie
      strzelali... dramata !!! jak zawsze stałem za nimi tak to spotkanie
      było mega zabawne. nie wiem czy oni są jeszcze w stanie coś
      osiągnąć...
    • Gość: Fan Słowa kapitana Lewandowskiego to szok. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 11:30
      Domaga się łąpówki od Słoweńców by grać lepiej?
      Czyli reprezentowanie Polski to motywacja nie na 100%?.
      On już nigdy nie powinien zagrać w kadrze za taką wypowiedź i z klubu zasłużonego reprezentanta też powinien wylecieć.
      Szok!
      • jarada Re: Słowa kapitana Lewandowskiego to szok. 11.10.09, 12:08
        Przecież Słoweńcom zależy na tym żeby Polska zagrała jak najsłabiej. Nie
        kumacie? Wypowiedź Lewandowskiego to inaczej: "Mamy się podłożyć? No to dzwońcie
        do PZPN i dajcie premię..."
        Sprzedajne szmaty.. Jeszcze wypowiedź że oni nie mogą grać co 4 dni. Bo co? Za
        mało czasu na regenerację po 90 min. tzw. biegania? Jedź ty chłopie z powrotem
        na Ukrainę. I weź ze sobą całą polską myśl szkoleniową. Pa pa!
        • Gość: gregger Re: Słowa kapitana Lewandowskiego to szok. IP: *.197.89.231.edial.pl 11.10.09, 12:14
          Ochłoń. Słoweńcom zależy na naszej wygranej. To Słowacy życzyliby sobie słabego
          występu naszej reprezentacji.
          • olias Re: Słowa kapitana Lewandowskiego to szok. 11.10.09, 12:37
            znaczy wzięli kasę od Czechów i Słoweńców, teraz dostaną od Słowaków?
            • Gość: A. Re: Słowa kapitana Lewandowskiego to szok. IP: *.acn.waw.pl 11.10.09, 14:17
              WSTYD!!!! Te słowa pójdą w świat. Wstyd i hańba, nie chcę widzieć tego pana w
              drużynie, która reprezentuje cały nasz kraj.
              Przecieram oczy i nie wierzę. Co za sk...syn. W dupie mają
              polską piłkę, kadrę narodową, kibiców. Czekaja na motywację ze strony Słoweńców.
              Skandal, skandal, skandal. Lewandowski, jesteś dnem. Wszyscy jesteście
              sk...synami w tej kadrze.
            • stalob3 Re: Słowa kapitana Lewandowskiego to szok. 11.10.09, 18:03
              olias napisał:

> znaczy wzięli kasę od Czechów i Słoweńców, teraz dostaną od
              Słowaków?
              Akupujący bilet kibic to -PALANT!!!
          • Gość: Szko padlina kapitan IP: *.cable.ubr18.sgyl.blueyonder.co.uk 11.10.09, 12:45
            Powiedzial lewandowski wprost, ze jest pazernym kopaczem bez honoru.
            Trzymam kciuki za kuzynow Slowakow, zeby dokopali tym niehonorowym lajdakom.
            • Gość: Szkot Lew-ski domaga sie kasy od Slowencow czy Slowakow? IP: *.cable.ubr18.sgyl.blueyonder.co.uk 11.10.09, 13:05
              Tytul artykulu powinien brzmiec:

''Kapitan Lewandowski domaga sie kasy od Slowencow czy Slowakow?''
              I sonda....
              • Gość: ZbesztanyKibic Kasa nie śmierdzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 13:24
                ale łatwiej się podłożyć..
                • Gość: tede Re: Kasa nie śmierdzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 15:56
                  m. lewandowski weźmie od słoweńców , a polczak z rzeźniczakiem od
                  słowaków i każdy wyjdzie na swoje . Tylko kto u nas strzeli bramkę
                  lejeń z hazardzistą czy to drugie drewno lewandowski z kurduplem
                  peszkiem .
                  • Gość: Pewex Re: Kasa nie śmierdzi... IP: *.chello.pl 11.10.09, 19:18
                    jak to kto? LAGUNA !! :)
              • Gość: kibic Kto da więcej. Żenada. IP: *.ists.pl 11.10.09, 17:24
      • Gość: zet Re: Słowa kapitana Lewandowskiego to szok. IP: *.autocom.pl 11.10.09, 13:28
        Szok i kompromitacja - to jest "kapitan" reprezentacji Polski.
        Bardzo pięknie reprezentuje nasz kraj...
    • Gość: mgmg Re: Seweryn Gancarczyk: Błędów było dużo, Czesi w IP: 85.222.87.* 11.10.09, 11:30
      To samo chciałem napisac!
      " Czekamy więc na motywację ze strony Słoweńców. " - dno. Ten no, honor, żeby pokazać, że umiemy grać w piłkę - to się nie liczy, Panie Lewandowski?
      Słoweńcy powinni kupić bilety, przyjść na stadion i dopingowac Polskę.
    • Gość: MonX <a href="http://koniecpzpn.pl" target="_blank">koniecpzpn.pl&# IP: *.wroclaw.mm.pl 11.10.09, 11:34
      Mamy niepowtarzalną okazję. Przez ponad dwa lata Polska nie gra
      meczów o punkty. UEFA może nam skoczyć. Bojokotujmy PZPZ,
      reprezentację i ligę. Wystarczy kilka tygodni.
      W 1980 4 tygodnie strajków wystarczyło, żeby zmienić rząd. PZPN nie
      jest aż taki silny.
      • Gość: EntliczekPiechnicz koniecpzpn.pl - dopisz się i ty IP: *.wroclaw.mm.pl 11.10.09, 11:37
        Skopmy dupy leśnym dziadkom i "reprezentantom", którzy do gry
        potrzebują kasy, kasy i tylko kasy.
    • Gość: Yello Re: Seweryn Gancarczyk: Błędów było dużo, Czesi w IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.10.09, 11:44
      "Czekamy więc na motywację ze strony Słoweńców. Jeśli chcą byśmy zagrali z jeszcze większym charakterem niż zamierzamy, niech dzwonią do naszej federacji i złożą jakąś ofertę. Może to będzie dodatkowy bodziec dla młodych piłkarzy?"

Aż ciężko to skomentować... Nóż się w kieszeni otwiera!
    • Gość: dave Toś się popisał Mariusz...... IP: *.acn.waw.pl 11.10.09, 11:45
      "Niech Słoweńcy dzwonią do naszej federacji z ofertą". Jak Ci młodzi
      mają brać z Was przykład, skoro tylko kasa Wam w głowie!!
      Rozumiem, że gra w reprezentacji to niedostateczny zaszczyt i
      motywacja!?
    • Gość: mic Seweryn Gancarczyk: Błędów było dużo, Czesi wyk... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.10.09, 11:49
      Lewandowski czy jak dam ci kase to bede mógł ci napluc w twarz?????
      ile to kosztuje???? moze wiecej niz dadza słoweńcy??!?1?
      • Gość: A. Re: Seweryn Gancarczyk: Błędów było dużo, Czesi w IP: *.acn.waw.pl 11.10.09, 14:21
        Gość portalu: mic napisał(a):
        > Lewandowski czy jak dam ci kase to bede mógł ci napluc w twarz?????
        > ile to kosztuje???? moze wiecej niz dadza słoweńcy??!?1?

Lewandowski, a ja jeszcze dorzucę grosza, żeby oprócz naplucia ci w gębę, kopnąć
        cię w dupę. Na ile wyceniasz takie coś? Ile byś zainkasował za ściągnięcie gaci,
        wystawienie dupy i pozwolenie jej skopać?
    • Gość: men_53 Lewandowski - próba wymuszenia łapówki ? Rozgonić IP: *.nplay.net.pl 11.10.09, 11:50
      Wg Lewandowskiego Słowacy mają polskiej drużynie zapłacić za dobra
      grę? Czym innym jest to stwierdzenie jak nie próbą wymuszenia
      łapówki?
      Zgroza! Rozgonić tą reprezentację, rozgonić ligę, rozgonić PZPN. I
      zacząć budować od nowa.
      Albo lepiej poświęcić te pieniądze na pomoc męskim i żeńskim
      drużynom siatkówki i piłki ręcznej.
    • arius5 Lewandowski, czy to jawne namawianie do korupcji ? 11.10.09, 11:52
      Korupcje to chyba mamy juz we krwi, jakis gen czy co ?
      Ponad 300 osob aresztowanych w aferze korupcyjnej a ten głosno domaga sie łapowki.
      • Gość: darnaw Lewandowski - zbyt mała motywacja? IP: 195.205.193.* 11.10.09, 12:12
        to wcześniej nie było motywacji? ja pier ... to co ci ludzie robią w kadrze? do lasu drzewo rąbać !!!!!!!! tą wypowiedzią całkowcie się dla mnie skompromitowł; bojkot nie kupowania biletów wymierzony był przeciw pzpn, ale widzę, że i przeciw piłkarzykom też powinien być adresowany; tragedia, szkoda czasu na ich oglądanie
        • Gość: darnaw Lewandowski - przepraszam, ale nie zrozumialem IP: 195.205.193.* 11.10.09, 12:23
          przepraszam, ale wcześniej nie zrozumiałem. Przecież nie można wprost zaproponować Słowakom, by naszym piłkarzom zapłacili, więc to taka przenośnia chyba była co? a ja tego nie zrozumiałem od razu, bo żyję w innym świecie - nie piłkarskim, nie pzpn-owskim, czy też nie stoczniowym, tylko normalnym; tyle że Słowacy też w takim normalnym żyją i pewnie nic wam nie zapłacą, ponadto doskonale wiedzą, że będzie im tak samo łatwo jak Słoweńcom z San Marino; szkda już dalej oglądać tą farsę
          • Gość: Szkot dzwonią do naszej federacji i złożą jakąś ofertę IP: *.cable.ubr18.sgyl.blueyonder.co.uk 11.10.09, 12:40
            ''Czekamy więc na motywację ze strony Słoweńców. Jeśli chcą byśmy zagrali z
            jeszcze większym charakterem niż zamierzamy, niech dzwonią do naszej federacji i
            złożą jakąś ofertę.''

No Lewandowski,pieknie, pieknie...................

Teraz to zycze wam z calego serca, zeby Slowacy wsadzili wam 5:0, pazerni
            kopacze bez honoru.
      • wuetend Re: Lewandowski - jutro nastaw budzik na 6.25 11.10.09, 13:41
        żeby przypadkiem nie zaskoczyli Cie we śnie.

arius5 napisał:

> Korupcje to chyba mamy juz we krwi, jakis gen czy co ?
        > Ponad 300 osob aresztowanych w aferze korupcyjnej a ten głosno domaga sie łapow
        > ki.
      • Gość: Micho Re: Lewandowski, czy to jawne namawianie do korup IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.09, 15:41
        Ups. Ale chlapnąłem, co ??? Reprezentant Polski wyraża opinię w imieniu
        wszystkich kopaczy jak i cały pzpn, którzy maja w d... orzełka na koszulce liczy
        sie kasiora. Odebrać sprzedawczykom prawo noszenia godła państwowego na
        koszulkach a pzpn odebrać prawo używania przymiotnika "polski" tylk skorumpowana
        kolesiowska banda kopaczy z godłem Orange
      • frankyy Lewandowski kompromitacja - dziecko PZPN-u !!! 11.10.09, 16:40
        Jawny apel o łapówkę! za ten tekst powinni go wypie...ć z polskiej
        reprezentacji, nie chcę żeby aferzyści i łapówkarze reprezentowali mój
        kraj! tylko kto to zrobi? betonowe dziadki z PZPN?
    • glomek Re: Seweryn Gancarczyk: Błędów było dużo, Czesi w 11.10.09, 11:55
      ej no co ty, moglo byc gorzej
      mogl powiedziec 'czekamy na motywacje slowakow, skoro zalezy im na punkcie' abo
      'czekamy na motywacje slowencow, ale musi byc wyzsza niz ta slowakow'
    • Gość: bp Skandal! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.09, 11:55
      "Czekamy więc na motywację ze strony Słoweńców. Jeśli chcą byśmy zagrali z
      jeszcze większym charakterem niż zamierzamy, niech dzwonią do naszej federacji
      i złożą jakąś ofertę."

To może Słoweńcy zapłacą więcej i to im sie podłożymy?
      To może niech od razu dzwonią do prokuratury we Wrocławiu? Przecież to jest
      żądanie łapówki!
      Lewandowski- kible czyścić, bo tam sie tylko nadajesz, a nie grać w reprze.

• Gość: dgds Re: Seweryn Gancarczyk: Błędów było dużo, Czesi w IP: *.chello.pl 11.10.09, 11:56
      O Jakiej AMBICJI oni opowiadają-tzn.żelki opowiadają
    • Gość: aa "Czekamy więc na motywację ze strony Słoweńców" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.10.09, 12:04
      Jakaś propozycja ekstra premii od Słoweńców za duże zaangażowanie się w mecz?
      Ostatnio o takich propozycjach słyszałem w V lidze- zmierzamy do tego poziomu?
    • Gość: gregger Re: Seweryn Gancarczyk: Błędów było dużo, Czesi w IP: *.197.89.231.edial.pl 11.10.09, 12:26
      Mam wrażenie że oglądałem wczoraj inne spotkanie.
      Gra była żenująca, podwórkowa, brak pressingu, zaangażowania, strzałów na bramkę oskrzydlających akcji i zdrowej agresji w obronie. Jedynie co przypominało naszych piłkarzy to wciąż niezachwiane znakomite samopoczucie. Nadal nie potrafię otrząsnąć się po wypowiedziach naszych "orłów". Jak po tak mizernym występie można mieć tak wysokie mniemanie o swojej grze?
      A wypowiedź Lewandowskiego to po prostu bagno. Po czymś takim drzwi do reprezentacji Polski powinny zostać dla niego zamknięte bez względu na jego umiejętności. Zagalopowałem się, przecież cały PZPN to świat korupcji. Pewnie postawią mu dodatkową kolejkę.
      Zawieszam oglądanie meczów polskiej drużyny do czasu zmian w PZPN.
      • chilum Re: Seweryn Gancarczyk: Błędów było dużo, Czesi w 11.10.09, 12:32
        > Zawieszam oglądanie meczów polskiej drużyny do czasu zmian w PZPN.

Mam takie same podejście.
        Nie potrafią grać, PZPZN wiadomo, obraz piłki nożnej w Polsce jest nader mizerny.
        Technicznie piłkarsko i sportowo, w szeroko rozumianym słowa znaczeniu.
    • olias Seweryn Gancarczyk: Błędów było dużo, Czesi wyk... 11.10.09, 12:33
      "Nie jest tak prosto jak na treningu " ... to oni mają jakieś
      treningi?
    • rekin2008 Lapówkarz Lew-ski? Dajcie-zagramy?Kto go nauczył? 11.10.09, 12:35
      Tak odbija się szkoła i moralność PZPN. Jak ich rozegnać? Tylko wola
      milionów kibiców i ich zorganizowanie jest nadzieją - rząd jest
      bezradny - a może podobny...?
    • Gość: SpadajMariusz Mariusz.. Słowacja czy Słowenia byle Kasa była. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 12:38
      Może Słowenia musi dać wam coś na motywacje?
      A może Słowacja na to byście się podłożyli. Przecież jak o kasę chodzi to
      pieniądz nie śmierdzi nieważne czy Słowenia czy Słowacja.
      Na **** nam taki reprezentant, jeszcze Kapitan, może kasjer, albo fryzier co ??
    • Gość: le ming Seweryn Gancarczyk: Błędów było dużo, Czesi wyk... IP: *.aster.pl 11.10.09, 12:39
      "Czekamy więc na motywację ze strony Słoweńców. Jeśli chcą byśmy zagrali z
      jeszcze większym charakterem niż zamierzamy, niech dzwonią do naszej federacji
      i złożą jakąś ofertę."

Kogoś tu poyebało...
    • Gość: jerrygug Seweryn Gancarczyk: Błędów było dużo, Czesi wyk... IP: 81.190.12.* 11.10.09, 12:46
      Łysemu się chyba we łbie poprzewracało. Dobra pierwsza połowa? Chyba jakiegoś
      innego meczu.A propozycja dla Słowenii? Za taką wypowiedź UEFA powinna
      zdyskfalikować piłkarza. Również federacja Słowenii powinna to zaskarżyc.
      K***a to jest jawne namawianie do korupcji. Won! chamie z nasze kadry!!!
    • Gość: robert Seweryn Gancarczyk: Błędów było dużo, Czesi wyk... IP: *.toya.net.pl 11.10.09, 12:58
      Przy najbliszych wyborach jak jakasc partia zaproponuje likwidacje mafinej organizacji jaka jest pzpn ma duze szanse je wygrac.
      • Gość: CoToJest? 100% motywacji Biało-Czerwonych tylko z Kasy SLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 13:04
        Już wiemy co miał na myśli Majewski mówiąc o psychice i 7%
    • Gość: byłykibic Seweryn Gancarczyk: Błędów było dużo, Czesi wyk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 13:12
      To ja w srode za Słowacją
    • cezar85 W normalnym kraju po takich slowach Lewy 11.10.09, 13:38
      pozegnalby sie z repra dozywotnie.A w Polsce?Lato czeka przy telefonie
    • Gość: west Gó...ani piłkarze i ten niedojda trener ,,, IP: *.chello.pl 11.10.09, 14:11
      Qrwa mac,

Co to jest trening czy mecz o punkty??
      Jak to qrwa jeden mecz dla wojtka a drugi dla jurka?

KPINA

Wypowiedzi tych niedojd są kpiną z polskiego kibica.

Qrwa my im placimy tysiace - Skonczcie z tym

SKONCZCIE Z PZPN.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka