Gość: max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 21:25 Czy murawę przygotowali amatorzy czy zemsta PZPN. O której odśnieżali? Trzeba było ludzi wypuścić na godzinę przed a nie na cztery? Czy ktoś na to odpowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
surfer555 Odśnieżali, ale cały czas padało 14.10.09, 21:31 Odśnieżali, ale cały czas padało. Jak jesteś taki mądry, to trzeba było tam być na stadionie i solidarnie być ubranym jak zawodnicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Odśnieżali, ale cały czas padało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 21:36 Proszę popatrzeć na linie odśnieżone na krótko przed meczem.Piłka była widoczna.Więcej zaangażowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Odśnieżali, ale cały czas padało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 21:39 Surfer, śmieszysz mnie.Ci goście biorą niezłą kasę za swoją nieudolnośc. Odpowiedz Link Zgłoś
surfer555 Łatwiej mówić, trudniej robić! 14.10.09, 23:39 Ja tam nie byłem, meczu też nie oglądałem,ale w TV pokazali pogodę na stadionie-szkoda gadać. Zawsze można mówić, że można coś zrobić lepiej. Tylko czy to mówienie jest realne. Łatwiej mówić, trudniej robić! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr333 Re: Stan murawy 15.10.09, 12:56 Gość portalu: max napisał(a): > Czy murawę przygotowali amatorzy czy zemsta PZPN. O której > odśnieżali? Trzeba było ludzi wypuścić na godzinę przed a nie na > cztery? Czy ktoś na to odpowie? Kto poza tym niesie odpowiedzialność za to, że organizator miał osiem czerwonych piłek, z których żadna (!) nie miała atestu FIFA, niezbędnego dla ich użycia. Żółta nie w ogóle widoczna na zaśnieżonym bCzy organizator tez poparł antyPZPN? Osobiście popieram działania kibiców skierowanych przeciwko PZPN, ale tego nie może robić organizator meczu! Za te nieprofesjonalność winnego należy ukarać. Odpowiedz Link Zgłoś