Gość: BIBI JAKI Dziennikarzyna taki artykuł... IP: *.centertel.pl 26.10.09, 10:36 Czasami się zastanawiam czy niektórzy dziennikarze są kretynami z wyboru czy z urodzenia. Dla mnie nie jest zaskoczeniem że np. Ruch jest tak wysoko zresztą zobaczcie co zrobili w ostatnich latach zaczęli budować fundament od drużyn juniorskich i dzisiaj zbierają tego owoce ME zdobyła w zeszłym roku tytuł mistrza więc nic dziwnego że Ruch ma dość młody zespół i super zgrany by walczyć o wyższe cele a niżeli tylko utrzymanie Co z tego że Legia ma kupę kasy i kupuje emerytów oraz gwiazdorczyków pieniądze nie grają panie redaktorze na murawie a takich antydziennikarzy jak pan to powinni od razu sprzątnąć z redakcji... i najlepiej przenieść się do faktu albo innego czasopisma np. "Chwila Dla debila: byłoby chyba dla pana odpowiednie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popers4 ilu ich bylo?????? IP: *.hers.cable.ntl.com 26.10.09, 10:44 8 tys. wow!!!!jedna z najwiekszych liczba kibicow w tej kolejce!!!W middleborough zwolnili menadzera,southgate'a, bo na mecze przychodzilo najmniej kibicow od lat,niechlubny rekord,tylko.....17tysiecy na trybunach!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SonoftheBLUEsky Re: ilu ich bylo?????? IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.09, 11:11 mi..., co? to pewnie gdzieś koło warszawy... tam na legię przychodzi jakieś 2 tysie (w tym połowa debili), na polonię o tysiąc mniej... Błysnąłeś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Poligon: Jaka liga - taki hit? IP: *.ghnet.pl 26.10.09, 11:02 Cała Polska śmieje się z Aborczej i jej żenujących tekstów... Na szczęście są jeszcze ludzie, którzy trochę się znają na piłce w przeciwieństwie do p. sarzało, który pewnie w zyciu butów piłkarskich nie miał na nogach. Np. Maciej Szczęsny, który raczej lubi krytykować polską piłkarką rzeczywistość przyznał wczoraj, że mecz stał na naprawdę niezłym piłkarko poziomie. Naprawdę, szczyt ekstraklasy to już nie jest Lech ani Polonia Warszawa, spójrzcie prawdzie w oczy, wasz nerwowy śmiech budzi litość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Sarzalo zenujacy pseudodziennikarzyku IP: *.kampsys.3s.pl 26.10.09, 11:30 Zal ci dupe sciska ze slaskie klubu graja tak dobrze? Ja trzese sie ze smiechu jak czytam artykul takiego pajaca, ktory nie ma pojecia o pilce noznej. Legiunia cienko w tym sezonie co???:) Mam dla ciebie Sarzalo wiadomosc, jescze nie raz w tym sezonie Ruch i Polonia cie zaskoczy i napisz wtedy znowu wysmiewajacy tekst, bede wiedzial ze znow puscily ci zwieracze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugon sosnowiec Poligon: Jaka liga - taki hit? IP: *.zamek.net.pl 26.10.09, 11:36 głupiutki dziennikarzyna i tyle , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaglebiak Pewnie Groclin- Amica to hit IP: *.hsd1.nh.comcast.net 26.10.09, 12:13 Co za nedzny artykul. Ruch i Polonia to uznane marki, chyba przez wszystkich kibicow w Polsce. No, ale jak ktos sie wychowal jak Szarzalo na Amicach, Groclinach i Belchatowach to co sie dziwic. Pisze to jako zagorzaly kibic sosnowieckiego Zaglebia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Niebieskich Maruderzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.09, 12:19 jakie my mamy kiepskie drogi, jaki mamy Rząd, jaka u nas słaba służba zdrowia itp. poznajecie już kto to taki? tak!!! to MARUDER, człowiek wiecznie z czegoś niezadowolony, któremu wszystko przeszkadza i nie potrafi się cieszyć tym co posiada; dajmy się im wyszumieć przynajmniej na necie; pozdrowienia dla wszystkich kibiców polskiej piłki nożnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Premier League Fan Poligon: Jaka liga - taki hit? IP: *.tktelekom.pl 26.10.09, 12:22 Trzeba mieć gó... we łbie zamiast mózgu, żeby emocjonować się tym gównem co się nazywa polską ligą - ekstraklasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hopek Poligon: Jaka liga - taki hit? IP: *.kwsa.pl 26.10.09, 12:26 Cała polska będzie się niedługo przyglądała jak ,,Na 15-stokrotny w końcu zmieni się nazwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: young matoł IP: *.via.zamek.net.pl 26.10.09, 12:30 To się popisałeś tym wpisem. Jest nawet gorszy od wypocin Sarzały. Poziom dna, a właściwie mułu. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman bo Legiuchna słaba jest 26.10.09, 12:35 więc złość bierze go, zamiast myśleć jak zacząć naprawiać polską piłkę - walczymy o stolec prezesa dla naszego, a prawda jest taka - jakie kluby taki PZPN, jakie kluby taka ekstraklasa, jaka ekstraklasa taki PZPN, jak wieśmaki rządzące klubami piłkarskimi mogą wybrać działaczy gotowych do reform - jak sami się nie potrafią zreformować i zmodernicować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Poligon: Jaka liga - taki hit? IP: 83.238.200.* 26.10.09, 12:48 Tak żenującego tekstu już od dawna nie czytałem, a nie jestem wcale ze Śląska. Niech szanowny redaktorek poczyta trochę o sukcesach Rucha i Polonii, to że zespoły przechodzą kryzys sportowy czy finansowy nie odbierze im zasług i znaczenia na piłkarskiej mapie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieski 1920 Poligon: Jaka liga - taki hit? IP: *.chello.pl 26.10.09, 13:07 No faktycznie ten koles ma racje,mecz Polonia Ruch byl nudny,publika nie dopisala w dodatku ledwo 0:1 Ruch wymeczyl nie to co wspaniala Legia!HIT KOLEJKI!11 herosow Legii fantastycznie ogralo 9 graczy z Korony a do tego ta szalejaca publicznosc!Vukovic sam najlepiej skomentowal swoja czerwona kartke,w koszulce Legii moglby zwyzywac sedziego i byloby OK jeszcze sie nie nauczyl grac na prowincji... Naprawde rozumiem ze stolica ale zeby tak zero obiektywizmu!?Tak was boli ze slaskie druzyny wygrywaja?ciekawe co powiecie za tydzien jak Ruch was rozjedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KT Poligon: Jaka liga - taki hit? IP: 81.15.151.* 26.10.09, 13:07 Autor tego "artykułu" to chyba jakiś ciołek. O co mu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Jak takie pisanie jak ten artykuł ma budować ligę 26.10.09, 14:19 i naszą piłkę? Jaki cel ma się w tym, żeby a) deprecjonować dwa zasłużone dla polskiego futbolu drużyny a b) deprecjonować ligę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nixon Poligon: Jaka liga - taki hit? IP: 213.77.42.* 26.10.09, 14:19 TEN artykulik z gazecie Wybiórcze napisał zakompleksiony pismak ze stolycy.Chciałbym go widzieć po meczu Legi z Ruchem w następnej kolejce.Jesli Niebiescy zagrają z taka wolą walki jak z Polonią B. to o wynik jestem dziwnie spokojny, na Ległą to wystarczy.Z Partyjnym Pozdrowieniem N. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zagłębiak Poligon: Jaka liga - taki hit? IP: *.zamek.net.pl 26.10.09, 14:24 Można Ruchu nie lubić i mieć ich gdzieś ale ludzie którzy ten klub tworzyli to Polacy ta drużyna zdobyła 14 tytułów MP i chyba z 5 wicemistrzowskich choćby za to należy im się szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHARLIE Poligon: jaka liga - taki hit? swieta prawda IP: *.tampfl.dsl-w.verizon.net 27.10.09, 15:21 PANOWIE CZY WY MACIE TAK OCZY ZAMYDLONE CZY JUZ ZUPELNIE JEST TAK ZLE Z POLSKA PILKA? JAKI HIT? KTO TO GRA? GDZIE ONI GRAJA PO ZA POLSKIM PODWORKIEM. KTO TO JEST LEWANDOWSKI, BROZEK I INNE CYMBALY CO NIE UMIEJA SAM NA SAM GOLA STRZELIC CHYBA ZE WLASNEMU BRAMKARZOWI HEHEHEH . ZACZYNA MI SIE WYDAWAC I MNIE KREW ZALEWA ZE WIEKSZASC Z WAS NIE ZNA SIE NA PILCE. POLSKA PILKA NIESTETY JEST TO SZAMBO NA KTORE NIKT UWAGI NIE ZWRACA BO SIE NIE LICZY. WY KONIKI PZPN-OWSKIE DALEJ CHODZICIE NA I PLACICIE ZA TE GOWNO A lATO TO SRAKA. CZYM SIE TUTAJ ZACHWYCAC.Z CZYM DO SWIATA? OTWORZCIE OCZY. BRAVO DLA REDAKTORA. HIT NA SZCZYCIE HAHAHAHA HEEHEEE TO JEST CHYBA ZART. DLATEGO NBIE DZIWI MNIE PZIOM POLSKIEJ PILKI NO B0 I KIBICE NIC O PILCE NIE WYMAJA I WYGLADA NA TO ZE NIC O NIEJ NIE WIEDZA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam na sam Poligon: Jaka liga - taki hit? IP: *.tampfl.dsl-w.verizon.net 27.10.09, 15:24 hit? hehehheeeeeeee,haaaaa,hiiiiii jaki hit? kto to gra i o co graja no i z kim? to jest smieszne redaktor 1-0 niznajacy sie na pilce fani. Dobry artykol redaktorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodziak Poligon: Jaka liga - taki hit? IP: *.146.50.31.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.10.09, 15:49 czyatam to wszystko co piszecie, jako obiektywny kibic. Ruch ma charakter, Legia pieniądze. Niedługo chwila prawdy:Legia-Ruch. Ja kibicuje charakterowi.. Odpowiedz Link Zgłoś