Gość: xx Zapiewajło ryczał po śmierci Wejcherta, Legia g... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 09:09 kto byl na meczu wie jak to wygladalo. slowa te nie zostaly wyspiewane w momencie ogloszenia smierci Wejchtera wiec czesc kibicow siedzacych w dalszych sektorach nawet nie wiedziala do czego to sie odnosi.. pozniej rozpoczal sie normalny doping i jakies 10min pozniej ochrona przyszla zdjac gniazdowego. nie wylegitymowali sie, a do tego jesli ktos stosowal przemoc to wlasnie oni. reszta kibicow zostala potraktowana gazem zanim zdazyli cokolwiek zrobic. jesli w tym kraju panuje wolnosc slowa jakim prawem zabieraja kibica na dolek. a zarzucanie mu ataku na ochrone oraz spowodowania zagrozenia? to juz jest komedia poza tym jest dopisane ze ponad 100 osob to spiewalo wiec jakim prawem karac akurat tego 1? z meczu na mecz jest coraz mniej kibicow takze gratulacje dla ITI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbapapaaa Zapiewajło ryczał po śmierci Wejcherta, Legia g... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 09:12 zastanawiam się, ile WAlter zapłacił Sport.pl za ten tekst, żyjemy w obłudnym kraju, gdzie ma się gdzieś wolność słowa, gdzie komuniści nadal trzymają ważne fuchy i żyje im sie świetnie, dlatego właśnie uciekam z tego kraju, uciekam jak najdalej, nie za pieniędzmi, ale za prawdą nie jestem kibolem, ale na mecze chodziłem, dwa lata temu przestałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puch Zapiewajło ryczał po śmierci Wejcherta, Legia g... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 09:17 Wejchert,żeby prowadzić interesy z komunistami musiał przejść na ciemną stronę,dać opętać się złym mocom,wszystko dla pieniędzy.Był agentem komunistycznych służb,niezaprzeczalne,jego teść...oj,szkoda gadać.Nie gloryfikujmy tych,którzy pracowali dla komunistów,nie gloryfikujmy ich tylko za to,że założyli jakieś tam fundacje,że wspierali Legię.Próbował odkupić winy,dosłownie odkupić,nie zasłużyć,ale tylko modkupić.UB-ek zawsze będzie UB-ekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ki Bic Zapiewajło ryczał po śmierci Wejcherta, Legia g... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.09, 09:17 Moze to i okrutne ale to TYLKO i WYLACZNIE reakcja kibicow na chamskie dzialania kliki ITI. Jesli to chamstwo to chamskie wycie rozpaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Zapiewajło ryczał po śmierci Wejcherta, Legia g... IP: *.icpnet.pl 02.11.09, 09:30 a czy to taka nowość, przecież kibice Legii nieraz już się pokazali w nie tylko w Polsce ale i Europie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka-nie futbolu Re: Zapiewajło ryczał po śmierci Wejcherta, Legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 09:36 kiedys lubilam czasem pojsc na Lechie Gdansk, ale mi przeszlo futbol w pl to zenada i dno, dlaczego nikt nie potrafi wreszcie zrobic z tym porzadku? bo jaki pan taki kram, polska pilka jest odbiciem slabego skorumpowanego panstwa, PZPN to Polska w pigulce a ja ogladam tenis i lekkaatletyke, moi znajomi zas jedza na mecze do b. cywilizowanyuch krajow Odpowiedz Link Zgłoś
barti_1 Zapiewajło ryczał po śmierci Wejcherta, Legia g... 02.11.09, 09:34 Powiem tak. Na meczach dzieją się różne rzeczy. Regularnie chodzę na mecze. Kibice z wiadomych sektorów :) ciągle nawołują do: nienawiści, rasizmu, sadyzmu, morderstw itd. itp. Nagle któryś tam się wyrwał z przyśpiewką do śp. Wejcherta. I nagle wielka afera. Oczywiście zachowanie skandaliczne i niestosowne, ale jak zwykle w Polsce reakcja przesadzona tam gdzie reakcja nie jest potrzebna, natomiast brak reakcji w przypadkach naprawdę wołających o pomstę do nieba. Kiedy kibice wykrzykują do czarnoskurych piłkarzy ...wszyscy wiemy co, kiedy grożą innym kibicom śmiercią bądź też najzwyklejszymi aktami terrorystycznymi ( my was spalimy, my was wysadzimy ... itd) to wtedy ochrona dłubie w nosie. No ale tu chodziło o współwłaściciela a drugi był na widowni to trzeba się było wykazać. I cała krawaciarska część legii, prawnicy i inne ścierwojady udowodnią drugiemu prezesowi jak to bardzo brzydzą się chamstwem stadionowym - zwłaszcza wymierzonym w prezesa. Bo inne może sobie istnieć i jak najbardziej ZAPRASZAMY. Odpowiedz Link Zgłoś
srebrnykamien podle antysemity 02.11.09, 09:38 mozna nie lubic ITI (ale dlaczego?),ale tak po smierci czlowieka? Bo byl Zyd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotok Re: podle antysemity IP: 88.220.105.* 02.11.09, 09:38 Fakt jest taki że jeszcze dwa lata temu na Legię chodziło 10-15 tysięcy kibiców, teraz stadion ma pojemność 5,5 tyś, a chodzi średnio 3 tysiące. Chodzą Ci co są uzależnieni od Legii, którzy pomimo skandalicznego zachowania ITI, wciąż stoją przy Legii. Staruch przesadził, to fakt, ale nie zmienia to faktu, że ITI nawet wobec tych 3 tysięcy, ostatnich wiernych, stosuje faszystowskie zasady. Choć na antenie ITI, Wojewódzki, Majewski klną jak szewcy, na Legii za jedno głupie przekleństwo otrzymuje się zakaz stadionowy. Za byle co ochrona używa gazu pieprzowego, kibiców traktuje się jak bydło. Pikanterii temu dodaje fakt, że PO dało ITI, ileś tam milionów złotych na budowę stadionu. Na stadionie ITI wprowadzi swoje porządki. Jeśli nawet ta 3 tysięczna garstka co przy Legii została, nie jest ok., to kto jest ? Dla kogo ten stadion. To może zamiast stadionu wybudujmy jedną luksusową lożę honorową, gdzie niepokojony przez nikogo mecze oglądać będzie Pan Walter, a przy boku rozśmieszać go będzie Wojewódzki, ale musi nabrać ogłady, jak przeklnie to dostanie dożywotni zakaz stadionowy. Walka jest szersza, czyja jest Legia. Czy klub z 90 letnią historią, z dużą grupą sympatyków, z wieloma fanatykami, może kupić jakaś prywatna osoba i robić co mu się rzewnie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezstronnyobywatel Re: podle antysemity IP: 195.205.254.* 02.11.09, 10:00 Plotka wiecznie żywa. Choćby wam tłumaczyć milion razy, że tzw. nowy stadion Legii jest tak naprawdę stadionem miasta stołecznego Warszawy, który miasto buduje z własnych środków i który Legia będzie tylko dzierżawić za kwotę kilkunastu milionów złotych rocznie, to wy i tak będziecie truć swoje farmazony: "PO dało ITI ileś milionów". Już nie wspomnę, że chodzi przecież o Stadion, na którym będzie grać WASZ "ukochany" klub. Gdzie tu logika, gdzie tu sens? Zresztą. Tak jak pisałem wcześniej: ani Legia, ani ITI, ani normalni obywatele WAS NIE CHCĄ na tym stadionie - więc prosta rada: nie pchajcie się tam, gdzie was nie chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość niedzielny Re: podle antysemity IP: *.chello.pl 02.11.09, 12:45 polska i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Wpuscić ich wszystkich na stadion i zrzucić bombę. IP: *.wroclaw.mm.pl 02.11.09, 09:40 T a metoda wyeliminuje się kilka tysięcy największych debili i bandytów z narodu, czy to zły pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubek Re: Wpuscić ich wszystkich na stadion i zrzucić b IP: 94.245.127.* 02.11.09, 10:02 Adolf juz spokojnie :) A tak serio - masz troche racji, nie mozna przyjsc na stadion z dziewczsyna bo nie chce chamskich przyspiewek slyszec... :/ Nie mozna z dzieckiem (gdy bede je mial) bo nauczy sie zlych zachowan... Zrzucic bomby - tylko to pozostalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny kibic BRAWO!!! Przyjde na stadion z dzieckiem! IP: 94.245.127.* 02.11.09, 09:41 Jak tylko wymiota stamtad huliganów! Do dziela! Czas zmienic sposób kibicowania w Polsce. A na stadion ludzie zaczna przychodzic, bo po takich samobójczych zachowaniach jak tego kolesia i jego ferajny niedlugo na stadionie chamstwa nie bedzie! Ciesze sie niezmiernie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.hrabia Jest coś takiego jak wolność słowa. IP: 77.255.255.* 02.11.09, 09:44 Czy mam rozumieć, że na każdym jednym stadionie w Polsce i tylko w Polsce (na Wyspach brytyjskich kibice przezywają, ubliżają i to jest święte) nie wolno będzie śpiewać "Jeszcze jeden"? Przecież ten kibic przewyższa inteligencją cały sztab Legii, a także znienawidzonych właścicieli. Za komuny to nawet cenzor zesrałby się i nic by nie zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivo Re: Jest coś takiego jak wolność słowa. IP: *.wroclaw.mm.pl 02.11.09, 09:59 Jest też coś takiego, jak kultura, "hrabio". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.hrabia Re: Jest coś takiego jak wolność słowa. IP: 77.255.255.* 02.11.09, 10:24 Kulturę masz w operze, teatrze. To jest stadion. Nie wiem czy byłeś na meczu w Anglii, ale tam wypowiedzi kibiców w formie wrzasków podczas meczu przechodzi ludzkie pojęcie. Każdy sędzia liniowy to jest spuszczany od pedałów, smrodów, gnojków itp. A my wszyscy w Polsce zachwycamy się tym co się dzieje na stadionach brytyjskich. To co zaśpiewał warszawski kibic to jest majstersztyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezstronnyobywatel Re: Jest coś takiego jak wolność słowa. IP: 195.205.254.* 02.11.09, 10:04 Wolność słowa nie polega na tym, że ktoś może głośno życzyć Ci śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.hrabia Re: Jest coś takiego jak wolność słowa. IP: 77.255.255.* 02.11.09, 10:15 Niestety, ale można życzyć. Moi rodzice podczas wojny życzyli Niemcom rychłej śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivo Re: Jest coś takiego jak wolność słowa. IP: *.wroclaw.mm.pl 02.11.09, 10:29 Demagogia godna istoty o bardzo małym rozumku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nodeh Zapiewajło ryczał po śmierci Wejcherta, Legia g... IP: *.net.euron.pl 02.11.09, 09:45 popieram iti. życzę konsekwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
anty-tvn Zapiewajło ryczał po śmierci Wejcherta, Legia g... 02.11.09, 09:50 iti spierd... a co przydupasy iti bedziecie teraz pisac jacy to kibole zli i wogole tak a moze by tak opisac jak iti przejelo onet po zniszczeniu onetu jak sie toczy sprawa w sadzie luksemburskim w tej sprawie ?? a moze towarzysza waltera opisac co ?? W 1983 r. Jerzy Urban, w poufnym liście do gen. Czesława Kiszczaka zaproponował utworzenie w MSW specjalnego pionu propagandowego, którego celem miałoby być m.in. "programowanie i realizacja czarnej propagandy" oraz "prowadzenie przemyślanej, zręcznej i stałej kampanii na rzecz zmiany obrazu SB, MO i ZOMO społeczeństwie i inicjowanie akcji tych służb dla ocieplenia ich wizerunku". do którego polecał Mariusza Waltera, gdyż to "najzdolniejszy w ogóle redaktor telewizyjny w Polsce", który "przedstawia tow. Mieczysławowi Rakowskiemu i mnie sporo interesujących koncepcji ogólnopolitycznych i propagandowych. Ostatecznie ten specjalny pion propagandowy nie został powołany". Po odejściu z TVP w czasie stanu wojennego (1982) założył z Janem Wejchertem (1984) holding ITI (International Trading and Investment). Firma otrzymała koncesję od władz PRL na sprowadzanie sprzętu elektronicznego z zagranicy i na rozprowadzanie kaset wideo w Polsce. i co dalej kogos dziwi ze kibice sa poniewierani i policja zastraszani ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ter Zapiewajło ryczał po śmierci Wejcherta, Legia g... IP: 85.19.176.* 02.11.09, 09:58 nie wiem skad taka awersja do SB-ków u pseudokibiców legii przeciez przez lata komuny byliscie oczkiem w głowie tego systemu wiec historia zatoczyła koło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emtec Zapiewajło ryczał po śmierci Wejcherta, Legia g... IP: *.chello.pl 02.11.09, 09:59 taaa, a chęć upamiętnienia Polaków wymordowanych w wyniku agresji ruskiej to nie jest nieuszanowanie osób zmarłych???? folwark sobie stworzyli.... MAM NADZIEJĘ ŻE TOW.WALTER NIEDŁUGO PODZIELI LOS SWOJEGO KOLEGI - JESZCZE JEDEN JESZCZE JEDEN!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezstronnyobywatel Re: Zapiewajło ryczał po śmierci Wejcherta, Legia IP: 195.205.254.* 02.11.09, 10:05 Coś ci się pochrzaniło. Tamta sprawa dotyczyła przepisów PZPN i nie miała miejsca na Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
palikotek Juz lepiej byc kibolem niz ubekiem 02.11.09, 10:00 Ubekow bronia zlodzieje i TW podobni,chyba ze sa glupsi od kiboli i nie wiedza ..kogo bronia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Juz lepiej byc kibolem niz ubekiem IP: *.wroclaw.mm.pl 02.11.09, 10:05 Dla istot o inteligencji robaka rzeczywiście jest tylko alternatywa kibol lub ubek. Można ci tylko współczuć tego wyboru, ale na szczęście w przeciwieństwie do ciebie są jeszcze ludzie o IQ>50 i mogą dokonywać innych wyborów życiowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubicz Nie rozumiem... Kibic Legii spiewal przeciwko... IP: 94.245.127.* 02.11.09, 10:01 swojemu prezesowi? Czy to byl kibic Ruchu? Jezeli Warszawiak spiewa wulgarne piosenki na swojego, to czym innym jest jak nie szmata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyiti Re: Nie rozumiem... Kibic Legii spiewal przeciwko IP: 88.220.105.* 02.11.09, 10:18 Aby wszyscy Ci co się dziwią atmosferze na Legii, aby mogli się z nami Legionistami zempatować to dam taki przykład: w Warszawie właśnie budowane jest Muzeum Historii Żydów Polskich, co byście powiedzieli jakby PO mianował na Dyrektora Muzeum Ojca Rydzyka, a na zastępce Farfała i Bubla. A potem na forach by się tzw. normalni ludzie dziwili, te Żydy to jacyś dziwni są, jak się mogą obrażać Prezesów SWOJEGO muzeum. Jak widać ITI popierają ludzie dla których piłka to dno, a kibice to bydło, o czymś to świadczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też kibic Re: Nie rozumiem... Kibic Legii spiewal przeciwko IP: *.sdl.vectranet.pl 02.11.09, 10:41 A nie pomyślisz, że takie postępowanie jak to po śmierci Wejcherta utwierdza wszystkich w przeświadczeniu, że właściciele Legii mają rację? Przecież to było poniżej dna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buli Zapiewajło ryczał po śmierci Wejcherta, Legia g... IP: *.protonet.pl 02.11.09, 10:25 Swoją drogą dziwię się takim ludziom jak CI z ITI nikt ich tam nie chce każdy ich wyzywa a Oni dalej tam chcą być, to tak jakbym ja chodził na imprezy każdy by mnie na nich obrażał pluł na mnie a ja bym dalej chciał się tam bawić, no cóż debilom z ITI widocznie to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzman1979 Re: nie płakałem po Wejchercie ... 02.11.09, 10:47 a w siedzibie GW można ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Zapiewajło ryczał po śmierci Wejcherta, Legia g... IP: 83.17.246.* 02.11.09, 10:50 A co ma robić Zapiewajło jak nie śpiewać na stadionie? Potępiłbym go gdyby taką przyspiewkę zaintonował w trakcie uroczystości pogrzebowych w kościele, ale na stadionie??? Jak zarzad Legii jest taki zrozpaczony dejściem Sponsora, to niech zamknie w cholerę obiekt sportowy na dwa tygodnie i wyłoży na murawie księgę kondolencyjną... Imprezy sportowe rządza sie swoimi prawami z kibicami w roli głównej! Nie straszcie człowieka zakazem stadionowym, bo w ten sposób tylko sie ośmieszacie LEGIONIŚCI - DEMAGODZY. Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek kibice nie szydzili ze smierci Religi,Zapasiewicza 02.11.09, 11:09 Rybinskiego,Edelmana.Dlaczego?bo ze wspolczuciem i szacunkiem narod pochyla sie nad tymi ktorzy na to zasluzyli a nie ad tymi ktorych ,,elity,,chcialy by uswiecic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajature Hehe IP: *.opera-mini.net 02.11.09, 11:31 Ogólne spedalenie metalne mozna zaobserwować na forum. Co ta Gw i tvn potrafią zrobic z ludźmi. Zmanipulowane totalnie placzki forumowe...buuu tata a marcin powiedział ze jego tata powiedział ze Staruch powiedział fuj na zmarłego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szacun Nie uszanowac takiego zasłużonego.... IP: 199.71.213.* 02.11.09, 11:35 Taki zasłużony funkcjonariusz a kibice nie uszanowali. Ech co za ludzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
dominanta_septymowa Potwierdza sie - piłka nożna jest dla pymitywów 02.11.09, 12:01 Gdyby był Walterem sprzedałbym udziały w Legii i wycofał jakąkolwiek kasę. Może się znajdzie inny frajer finansowania "ulubionej rozrywki" dla marginesu. Stadiony przezież można sprzedać deweloperom lub oddać kościołowi w ramach "zadośćuczynienia za krzywdy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbapapaaa Jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 12:04 Zastanawiam się, ile Walter zapłacił gazecie wyborczej za ten tekst, żyjemy w obłudnym kraju, gdzie ma się gdzieś wolność słowa, gdzie komuniści nadal trzymają ważne fuchy i żyje im sie świetnie, dlatego właśnie uciekam z tego kraju, uciekam jak najdalej, nie za pieniędzmi, ale za prawdą nie jestem kibolem, ale na mecze chodziłem, dwa lata temu przestałem Odpowiedz Link Zgłoś
dominanta_septymowa Mam pomysł. Mecze organizować tylko w Rosji. 02.11.09, 12:06 A kibicom dawać bilety na mecz i przejazd za darmo. Tam się szybko nauczą porządku jak w tym samym dniu połowa pojedzie na Syberie na wywczasy. Dostaną nawet nowe dresy i kaptury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojsze hakenkrojc Re: Mam pomysł. Mecze organizować tylko w Rosji. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.09, 12:16 Wpis godny czytelnika gó... prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: Mam pomysł. Mecze organizować tylko w Rosji. 02.11.09, 12:57 Gość portalu: mojsze hakenkrojc napisał(a): > Wpis godny czytelnika gó... prawdy. Odpowiedź godna gówna kibolskiego. Odpowiedz Link Zgłoś