Gość: asd IP: *.echostar.pl 23.11.09, 23:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mirek Związane ręce Wisły. Następcę Skorży może znale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 23:08 jako kibica Wisły bardziej niż porażki martwi mnie ich styl. Można przegrać po walce jak z np. z Lechem. Ale porażki z Legią i Cracovią są kompromitacją właśnie ze względu na kompletny brak zaangażowania i brak wykonywania założeń taktycznych. No chyba, że to wina Skorży i on kazał rzucać wysokie piłki z połowy boiska na pole karne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Związane ręce Wisły. Następcę Skorży może zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 11:32 zgadzam sie w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll Re: Związane ręce Wisły. Następcę Skorży może zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 23:10 błagam niech kolejorz zdobedzie mistrzostwo zeby nie bylo 2giej levadii za rok!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnich Re: Związane ręce Wisły. Następcę Skorży może zna IP: *.113.19.75.plusnet.pte-ag1.dyn.plus.net 23.11.09, 23:48 ze niby fc tiraspol czy terek grozny to mniejsza tragedia...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avocado Re: Związane ręce Wisły. Następcę Skorży może zna IP: *.echostar.pl 24.11.09, 00:09 Gość portalu: mnich napisał(a): > ze niby fc tiraspol czy terek grozny to mniejsza tragedia...? Jest różnica przegrać z Tiraspolem w pucharze Intertoto czy w pUefa z Terekiem (w tamtym sezonie zdobył np: Puchar Rosji) jako 4 czy 6 drużyna ligi a przegrać z Valerengą, Dinamo Tbilisi i Levadią jako Mistrz Polski ... czy nie ma różnicy prestiżowej dla klubu i całego kraju ? sami sobie wiślacy odpowiedzcie ... przynosicie wstyd tej lidze, w ogóle nie potraficie jej reprezentować na zewnątrz, w kółko przegrywacie z równymi sobie. tytuły zdobywacie na takich tuzach piłki jak Lechia czy Korona. Przyjmijcie do swojej świadomości jacy jestescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Związane ręce Wisły. Następcę Skorży może zna IP: *.chello.pl 24.11.09, 01:45 Jak to jacy? Najlepsi. Na razie wielki krzyk, a jak spojrzeć w tabelę to i tak Wisła króluje. Dla Lecha czy tam Legii wyjście na prowadzenie to wydarzenie i święto, dla Wisły tragedia gdy ma mniej niż 10 punktów przewagi. Przecież wszyscy wiedzą że na wiosnę wrócą do gry kontuzjowani i Wisła znów gładko zdobędzie mistrzostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex ____ Za duzo im placa.... ____ IP: *.radom.vectranet.pl 24.11.09, 06:58 Polscy pilkarze w klubach zarabiaja za duze pieniadze i nie chce im sie grac. Zamiast szkolic mlodziez kluby kupuja pierwszych lepszych ciuli, ktorym sie udalo strzelic 10 bramek w drugiej lidze, placa im ogromne pieniadze z gwarancja, ze nikt ich nie przesunie do rezerw, nie wyrzuci z druzyny itd itp. Albo sciaga sie emerytow zza granicy i bije im holdy czolem do ziemi, jakie to wielkie gwiazdy, tak jakby chlubna przeszlosc byla wystarczajacym powodem do zatrudnienia patalacha. Zatrudnic walecznych Ormian czy Azerow, a zadnego meczu nie oddadza na boisku bez walki. Bedzie na co popatrzec, a sukcesy podobne. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: ____ Za duzo im placa.... ____ IP: *.tvwisla.com.pl 24.11.09, 07:29 Bingo Alex. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krk Re: Związane ręce Wisły. Następcę Skorży może zna IP: *.chello.pl 24.11.09, 23:44 bardzo trafna odpowiedź :) Wisła jest jaka jest (najlepsza ;) ale w takim razie wystarczy spojrzec ile razy Wisła zdobywała Mistrza w ostatnich latach. Dużo. Wynika z tego że inne kluby są słabsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Związane ręce Wisły. Następcę Skorży może zna IP: *.tvwisla.com.pl 24.11.09, 07:28 Tak, cała reszta ligi reprezentuje polski futbol i rozsławia jego imię. Wisła się kompromituje, za to pozostałe kluby leją wszystkich w pucharach stanowiąc jednocześnie trzon reprezentacji, która jest postrachem nie tylko Europy. Zamiast bredzić i napinać się w internecie zmuście swoje gwiazdy, żeby zdobyły MP, reguły chyba są jasne i przejrzyste? No ale jeśli zasady awansu do el. LM są dla niektórych niezrozumiałe, to znaczy że są na poziomie polskiej skopanej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek do asd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 23:18 był sobie klubik we Wronkach, który był oczkiem w głowie lokalnego kacyka i właściela pewnej znanej marki AGD. Znudziło się jednak panu prezesowi siedzenie na prowincji więc zmienił nazwę na Lech Poznań i przeniósł się do poznania. Dzięki temu kupił sobie kibiców i rozwiązał problem z odpowiedzialnością za korupcję. I kto tutaj mówi o honorze? Ps. W sprawie nożowników sport.interia.pl/wiadomosci-dnia/news/lukasz-zabity-w-wojnie-kibicow,1043265?source=rss Odpowiedz Link Zgłoś
out.of.the.dark Re: Ja bym ... 23.11.09, 23:31 Na miejsce Skorzy zaproponowal przyjscie ... Beenhakkerowi. Mowie serio :-) Nawet za jakies kolosalne jak na Polske pieniedze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FanL Panowie czym się podniecać???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 23:37 to nieważne kto mistrza zdobędzie drugie czy trzecie miejsce albo puchar polski, nieważne bo potem i tak wpier...l od jakiś wysp owczych, po prostu polska piłka to kupa gówna z gnojami co zarabiają taką kasę o której nie śni się wielu, i co w zamian oferują????? NIC!!! DNO!!! i to w każdym klubie, to wina prezesików że za byle łachmytę kopiącego piłkę chcą milion. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz "meczu" Związane ręce Wisły. Następcę Skorży może znale... IP: *.chello.pl 23.11.09, 23:32 Hehehe - Panowie - byłem na meczu - ryczeliśmy ze śmiechu. Żeby nie było wątpliwości - jestem Krakusem od lat kibicującym Wiśle. Oczywiście bez fanatyzmu i innych takich. Za stary na to jestem. Ot lubię jak wygrywa i ŁADNIE przegrywa. Lubię ich a Trenera Skorżę bardzo szanuję. Niemniej może Wisełce (piłkarzom a nie trenerowi) należy wysłać takie oto kartki z życzeniami? - www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,7283582,Myslicie__ze_jestescie_wkurzeni_przez_swoja_ukochana.html Polecam - uśmiałem się do łez. Pozdrawiam Wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregg Związane ręce Wisły. Następcę Skorży może znale... IP: 77.236.0.* 23.11.09, 23:57 Wisła miała trenera ...ale ponoć był za bardzo wymagający... Dan Petrescu....co robi teraz Dan chyba wszyscy wiedzą ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Związane ręce Wisły. Następcę Skorży może zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 00:14 Gość portalu: asd napisał(a): > Jesteście miernoty milicyjne Bardzo mi przykro, ale skoro jakieś miernoty zdobywają mistrzostwo to chyba nie świadczy to najlepiej o zespołach które kończą za Wisłą. > Oto i wiślaka potęga :D > 0:1 Levadia, 0:1 Lech, 0:1 Legia, 0:1 Cracovia > Co nie zmienia faktu, ze wystarczy wam postawić silny zespoł ze swojego kraju > albo nawet "silny" zespół z Gruzji czy Estonii i klękacie przed nimi . > I dobrze. Wisła przegrywa w pucharach? A jakie sukcesy odniosła np Cracovia? Najłatwiej wytykać czyjeś porażki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Związane ręce Wisły. Następcę Skorży może zna IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 24.11.09, 03:05 Skisla skonczona, czas na Legie albo Ruch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SF Re: Związane ręce Wisły. Następcę Skorży może zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 09:57 Ich czas będzie, jak przeskoczą w tabeli Wisłę i nie pozwolą się jej wyprzedzić w końcówce sezonu. Jeśli tego nie zrobią, to znaczyć będzie jedynie, że prezentują jeszcze gorszy poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bks Związane ręce Wisły. Następcę Skorży może znale... IP: 84.26.110.* 24.11.09, 03:33 cracovia ty ku... ogladaj sie za siebie bo tysiace lechistow czai sie na ciebie.zobaczymy co pokazecie w gdansku ostatnie 6-2 to swiadczy o waszej potedze ha ha ha.pozdro dla WISELKI od LECHI GDANSK.Lejcie burakow KRAKOW jest WISLAKOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Płatek Artur Płatek jest wolny IP: *.autocom.pl 24.11.09, 04:20 Artur Płatek jest wolny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wislak Re: Artur Płatek jest wolny IP: *.net.autocom.pl 24.11.09, 07:18 nie obrazaj Wisly i jej KIBICOW !!!!+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Związane ręce Wisły. Następcę Skorży może znale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 06:09 Ja też jestem wolny. Obserwując grę wiślaków miałem wątpliwości, czy piłkarze są w pełnu władz umysłowych. To, że polscy piłkarze nie umieją przyjąć piłki, żeby nie odskakiwała jak od deski, nie umieją podać piłki koledze oddalonemu o pięć metrów, dośrodkować w pole karne, strzelać z pierwszej piłki na bramkę, to wiemy. Ale wiślacy podejmowali błędne decyzje. Wyjaśnienie dla ignorantów: usiłowali kopnąć piłkę w miejsce, w które nie należało jej nawet próbować kopać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ts Popelnil blad ze skladem ze slaba cracovia! IP: *.net.autocom.pl 24.11.09, 07:02 To byl blad Skorzy ze na tak slaba crzcovie wystawil "cudzoziemcow" ktorzy tak naprawde nie "czuja" derbow Krakowa! bo w zadnym innym kraju nie ma to takiego znaczenia jak w Polce w niektorych miastach! Zaloze sie ze gdyby gral taki Leszczyk Burliga Cwielag czy nawet Cantoro Wisla spokojnie by wygrala i nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem !zwalniac Skorze to blad bo Lech juz czeka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aussie1inc Związane ręce Wisły. Następcę Skorży może znale... 24.11.09, 07:34 Czy osobnik Iwan, ktory komentuje sytuacje w Wisle to ten pijaczek, ktory przepil swojmaly talent do kopania pilki? Odpowiedz Link Zgłoś
maz-46 Związane ręce Wisły. Następcę Skorży może znale... 24.11.09, 07:40 Czy jest w Polsce zespół, który w dłuższej perspektywie czasowej nie przyniósł by wstydu? Nawet jak trafi się przebłysk formy, to i tak prędzej, czy później wszystko wraca do normy, czyli do szarości i bezładnej kopaniny. W sobotę skusiłem się na obejrzenie meczu Lech - Ruch i muszę przyznać, że jest fatalnie. Nawet jeśli zawodnicy wykazywali sporo chęci do gry, to piłka nijak ich się nie chciała słuchać. Prawie każde podanie niecelne, odskakująca od nogi piłka, której nijak żaden zawodnik nie może opanować jednym ruchem. Nawet Lewandowski, czy Peszko grali słabiutko. Cóż z tego, że Lewy strzelił 2 gole, skoro miał całe mnóstwo zagrań beznadziejnych. Zresztą szkoda słów na to wszystko. Dziwię się co robią trenerzy. Dlaczego nie szkolą techniki do bólu? Ktoś powie, ze to powinno się robić w wieku juniora, ale skoro juniorzy grają na pastwiskach, to nie mogą się tego nauczyć. Trzeba uczyć seniorów. Może po jakimś czasie któryś by załapał o co chodzi w tej grze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zXC Re: Związane ręce Wisły. Następcę Skorży może zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 07:53 A kto wyszkoli trenerów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Krytykuje piłkarzy trener a co sam zrobił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.09, 08:11 nic żadnej taktyki, żadnych nowych rozwiązań, stałe fragmenty gry to improwizacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tel vroclaw Piast kobylin IP: *.umwd.pl 24.11.09, 08:41 A Cracovia z trudem pokonala Piasta Kobylin. Piast Kobylin na mistrza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogus_ciupaga ciekawe ile wydaja na szkolenie mlodziezy IP: 77.87.0.* 24.11.09, 08:47 skoro rezerwista lobodzinski zarabia 300tys euro rocznie. zdrowy rozsadek mi podpowiada ze maja z 10 trenerow z pensja 5 klockow i co rusz jezdza na staze do szkolek ajaxu, barcelony, west hamu, arsenalu. przy pensji lobodzinskiego to sa groszowe sprawy. ciekawe jak jest naprawde? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Związane ręce Wisły. Następcę Skorży może znale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 09:11 Trenerem wisly tylko Probierz Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Jakaś paranoja! 24.11.09, 09:33 Jak w tym starym dowcipie opublikowanym w Piłce Nożnej. Siedzą trenerzy i biadolą że im nie idzie, że w każdej chwili mogą być zwolnieni, a na szczycie stołu siedzi trener lidera i mówi "ja tam się nie przejmuję, wygrywamy wszystko, liderujemy, tylko ostatnio nam się noga powinęła". Na drugi dzień trener lidera wpada z przerażeniem na twarzy "zwolnili mnie!!". To było apropo paranoi zmiany trenerów klubowych po kilka razy na sezon, jak widać nic w tym względzie się nie zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
borru 300 tys euro rocznie? to jakś paranoja 24.11.09, 10:00 ja po pijaku bym prościej kopał. Ludzie pogonić te gwiazdeczki do roboty przy kopaniu rowów. Chyba że za kilka miesięcy chcecie znowu zobaczyć jak Wisła odpada z pucharów z zespołem z Wysp Owczych albo innego Azerbejdżanu. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: 300 tys euro rocznie? to jakś paranoja 24.11.09, 12:03 borru napisał: > ja po pijaku bym prościej kopał. Ludzie pogonić te gwiazdeczki do roboty przy > kopaniu rowów. Chyba że za kilka miesięcy chcecie znowu zobaczyć jak Wisła > odpada z pucharów z zespołem z Wysp Owczych albo innego Azerbejdżanu. Trzeba było go zwolnić po kompromitacji z Levadią, a nie teraz kiedy runda prawie koniec rundy a Wisła lideruje. Zmieniając co i rusz trenerów i piłkarzy nigdy się silnego klubu nie zbuduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyPZPN Związane ręce Wisły. Następcę Skorży może znale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 09:46 Łobodziński zarabia rocznie 300tyś.euro.Wychodzi po 100tyś.złotych na miesiąc.Po co on ma sie wysilac ponad przeciętność skoro ma zagwarantowaną kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Związane ręce Wisły. Następcę Skorży może znale... 24.11.09, 09:52 Jak juz krytykuje swoich pilkarzy to znaczy,ze juz jest zwolniony.W Wisle chyba rozpadl sie zwiazek zawodowy pilkarzy i trenerów. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Pokażcie mi choiaż jeden klub w Polscew którego 24.11.09, 10:10 składzie jest jedenastu, nawet średniej klasy, piłkarzy z prawdziwego zdarzenia a stwierdzenie że są tam jakieś gwiazdy zakrawa na kpinę. W zdecydowanej większości są to cwaniacy kombinujący jak by tu najmniejszym nakładem sił wysępić jak największą forsę. Niestety, ale nawet zdolni zagraniczni piłkarze dostosowują się do tej miernoty, albo jak najszybciej uciekają z Polski o ile mają tylko taką możliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazon Wyżelowane pedały a nie gwiazdy IP: *.chello.pl 24.11.09, 10:14 nazywajmy rzeczy po imieniu. Kto nie potrafi przyjąć piłki, żeby mu na trzy metry nie odskakiwała, ten jest cipą, a nie piłkarzem. W Wiśle takich łamag pełno. Plus emeryci sprowadzeni na stare śmierci z zagranicy, tak jak Jop. Wakat na stanowisku kaleki zajął po Dawidowskim Garguła. Jazda, Biała Gwiazda, w dół tabeli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptyś Re: Wyżelowane pedały a nie gwiazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.09, 11:01 ty nie obrażaj pedałów!!! Pedały to mają przynajmniej jaja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okap Związane ręce Wisły. Następcę Skorży może znale... IP: 195.117.147.* 24.11.09, 10:30 Łobo nie zarabia 300000€ rocznie tylko znacznie mniej Odpowiedz Link Zgłoś
pamflet1 do asd... 24.11.09, 11:29 ty świniopasie z Kałuży, z patronem Cyrankiewiczem na transparencie, Zamiast wklepywac tu żygowiny swojego "mozgu", zastanow sie nad tym, czy twoj smieszny klubik powinien w ogole grac w ekstraklasie. Boje sie jednka, ze nie bedziesz w stanie sie zastanowic, gdyz ten wysilek "intelektu" moze cie przerosnac.... Odpowiedz Link Zgłoś