Gość: bogaty człowiek IP: *.comarch.com 01.12.09, 09:17 brawo za odkrycie że futbol nie łaczy ponad podziałami, całe życie wierzyliście w słowa Balterowi i innych lisktiwiczów i obudziliście sie jak robotnicy pluli biedni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szm Re: Bycie piłkarką-lesbijką nie jest łatwe IP: *.vsoft.pl 01.12.09, 09:36 A jeśli futbol ma łączyć poza podziałami to dlaczego lesbijki zakładają swój klub zamiast grać w normalnych klubach i jeszcze dla podkreślenia nadają taką nazwę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Bycie piłkarką-lesbijką nie jest łatwe IP: 195.117.34.* 01.12.09, 10:10 Piłka nożna może być brudna ale nie zeszmacona! Brońmy, bo nam w d... wlazą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigos Re: Bycie piłkarką-lesbijką nie jest łatwe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.09, 13:00 Myślę dokładnie to samo, co szm - mnie "inność" nie przeszkadza i właśnie dlatego nie zamierzam paradować po mieście w koszulce "jestem hetero". Bo mi zwisa, czy gość, którego mijam, jest hetero, homo, bi czy zoo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyszek Re: Bycie piłkarką-lesbijką nie jest łatwe IP: 91.150.139.* 01.12.09, 13:19 Wchodzcie, grajcie, rejestrujcie sie i zdobywajcie pieniadze!!! puzz.org.pl/?p=3MfpFDvEWIfB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolfy Re: Bycie piłkarką-lesbijką nie jest łatwe IP: *.ists.pl 01.12.09, 14:51 Jaki jest sens stworzenia zespołu TYLKO lesbijskiego? To ma być łączenie ponad podziałami!? Ciekawe, gdyby założono zespół w którym mogą grać tylko biali, albo nie mogą grać Żydzi, Muzłumanie etc. Też "ciężko sobie wyobrazić, żeby ktokolwiek mógł mieć coś baaaardzo przeciwko takiej kombinacji"? Dyskryminacja jest ok, ale tylko kiedy dotyka tych co trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: Bycie piłkarką-lesbijką nie jest łatwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 17:03 Ano dlatego, że w innych klubach, pośród koleżanek hetero (tak samo geje) byliby tępieni - prysznic, szatnia itd. Dlatego nie ma przypadków ujawnienia się np. pilkarzy gejów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolfy Re: Bycie piłkarką-lesbijką nie jest łatwe IP: *.ists.pl 02.12.09, 13:42 A po co mają się "ujawniać" kolegom z zespołu? Jaki to ma w ogóle związek z piłką? Niby walczy się z wszelkiego rodzaju demonstracjami politycznymi w sporcie, a tu takie kwiatki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lgbtqf.com Re: Bycie piłkarką-lesbijką nie jest łatwe IP: *.111.192.50.static.crowley.pl 23.04.10, 07:56 lgbtqf.com - Europride 2010 Warszawa Zapraszamy na Europride 2010 Warszawa - lgbtqf.com jest pierwszym międzynarodowym portalem społecznościowym dla mniejszości seksulanych i ich przyjaciół. Dostęp możliwy jedynie poprzez zaproszenia. Przyłącz się do Nas i uwolnij swoją seksulaność. Wiecej na temat Europride 2010 Znajdziesz na stronie: www.lgbtqf.com/europride.html Odpowiedz Link Zgłoś