kisiel_bb 28.01.10, 20:10 Dzisiaj chyba po raz pierwszy nie obejrzę meczu Polaków. Rodzicom jakiś czas temu telewizor się popsuł i akurat dziś nie wiedzieć czemu nie chcą oddać mojego :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: swienty transmisja w necie IP: 94.254.143.* 28.01.10, 20:15 ludziska POMOCY!!! Kto wie gdzie na necie można obejrzeć meczyk? Proszę o linka, bardzo proszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eluke Re: ME piłkarzy ręcznych: Polska - Francja Z Czub IP: *.nowinynet.pl 28.01.10, 20:16 No cóż, a od czego jest internet? ;) Nie podam Ci konkretnych stron, bo nie wiem czy jest to zgodne z regulaminem, ale wpisz w wyszukiwarkę np. "piłka ręczna na żywo" albo "relacje na żywo", a na pewno coś znajdziesz ;). Pozdrawiam :). Odpowiedz Link Zgłoś
szkorbut.pl ME piłkarzy ręcznych: Polska - Francja Z Czuba ... 28.01.10, 20:24 A może nazwać tag "zczubaki"? Odpowiedz Link Zgłoś
kisiel_bb Re: ME piłkarzy ręcznych: Polska - Francja Z Czub 28.01.10, 20:26 dobra! nieaktualne; rodzice okazali łaskę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kb Wstyd i żenada IP: *.promax.media.pl 28.01.10, 21:58 Mielismy 2 walczących - Szmala i Wentę. Reszta się skompromitowała i żaden medal tego nie zmieni. Niech zapamiętają ten dzień i ngdy nie narzekają jeśli trafi się sytuacja że to nasz los będzie zależał od jakiegoś innego zespołu a ten zespół wyjdzie na mecz i nie podejmie w ogóle walki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAro Nic tego nie zmieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 22:28 że jesteśmy w 4, nawet jak żabojady będą udawać i sędziowie. I będziemy mistrzami!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vii ME piłkarzy ręcznych: Polska - Francja Z Czuba ... IP: *.echostar.pl 28.01.10, 20:25 Na czym polega sprawa, że jeśli dzisiaj przegramy z Francja to awansujemy do MŚ? Serio pytam, bo ja już nie nadążam za różnymi kombinacjami/kalkulacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swienty ME piłkarzy ręcznych: Polska - Francja Z Czuba ... IP: 94.254.143.* 28.01.10, 20:27 to jeszcze raz ja, PROSZĘ O LINKA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gast Re: ME piłkarzy ręcznych: Polska - Francja Z Czub IP: *.anonymouse.org 28.01.10, 20:36 atdhe.net/12422/watch-poland-vs-france Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla ME piłkarzy ręcznych: Polska - Francja Z Czuba ... 28.01.10, 20:28 Zerkam na mecz Dania-Chorwacja. Właśnie Duńczyk zaprezentował słynny gol Siódmiaka czyli z prawie drugiego końca boiska do pustej bramki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris A czy Henry bedzie gral? IP: *.hsd1.nj.comcast.net 28.01.10, 20:34 To doskonaly przyklad supremacji Francuskiego sportu. Potrafi wysmienicie grac reka w meczach pilkarskich (i to tych o najwyzsza stawke jak z Irlandia). I takich jak dzisiejszy w ktorym bedzie gral noga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desde ME piłkarzy ręcznych: Polska - Francja Z Czuba ... IP: *.ptr.magnet.ie 28.01.10, 20:34 Witam wszystkich......Mam ogromna prosbe...potrzebuje linka. by obejrzec mecz....blagm o pomoc..:) Dziekuje uprzejmnie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netoperek;) ME piłkarzy ręcznych: Polska - Francja Z Czuba ... IP: *.mas.abpl.pl 28.01.10, 20:42 sportlivetv.net/Poland-France,163167.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi ME piłkarzy ręcznych: Polska - Francja Z Czuba ... IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.10, 20:45 co jest do ... pana Odpowiedz Link Zgłoś
kisiel_bb LINKI 28.01.10, 20:45 Potwierdzam: linki działają! sportlivetv.net/Poland-France,163167.html atdhe.net/12422/watch-poland-vs-france Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Grają tak aby godnie przegrać, to niesmaczne.... IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.10, 20:48 Nie lubie takiej postawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swienty ME piłkarzy ręcznych: Polska - Francja Z Czuba ... IP: 94.254.143.* 28.01.10, 20:49 uwielbiam zczubaków i ich czytelników! dzieki za pomoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLONZOK ME piłkarzy ręcznych: Polska - Francja Z Czuba ... IP: *.c201.msk.pl 28.01.10, 20:49 DNO!!!!! MACIE POLAKÓW 4 MIEJSCE JAK NIC HEEEEHEHEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: ME piłkarzy ręcznych: Polska - Francja Z Czub IP: *.tp.unicity.pl 28.01.10, 20:54 Jak polacy grają dno to jak określić grę reprezentacji niemiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLONZOK Re: ME piłkarzy ręcznych: Polska - Francja Z Czub IP: *.c201.msk.pl 28.01.10, 21:04 fakt niy udala sie ale co poloki robicie co cyrk zawsze to banda złodziei i nierobów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: ME piłkarzy ręcznych: Polska - Francja Z Czub IP: *.1-4.cable.virginmedia.com 28.01.10, 22:05 Wyluncz telewizur bo na parowe bydziesz musiol na niygo robic caly miesiunc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moon ME piłkarzy ręcznych: Polska - Francja Z Czuba ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 20:50 Czy tylko ja mam wrażenie że Polacy boją się grać z Francuzami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary wyga To nie jest gra godna mistrzów Europy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 20:58 Polacy - fajnie graliście, ale trochę wam jednak brakuje. Baty szykują się niewąskie od Francuzów... Szykujcie siły na półfinał - a w razie czego, 3 miejsce też będzie sukcesem Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: ME piłkarzy ręcznych: Polska - Francja Z Czub 28.01.10, 21:04 Ja też mam wrażenie, że są bardzo spięci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert ME piłkarzy ręcznych: Polska - Francja Z Czuba ... IP: *.isp.broadviewnet.net 28.01.10, 20:53 Ten mecz jest juz przegrany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Ten mecz nas skompromituje, bo jest sprzedany.... IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.10, 20:53 ... albo jak kto woli odpuszczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Jestem ciekaw idiotycznych tłumaczeń Wenty .... IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.10, 20:57 ..dlaczego odpuścili ten mecz. Co to ma wspólnego ze sportem ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 ME piłkarzy ręcznych: Polska - Francja Z Czuba ... 28.01.10, 21:02 Dobrze, że mamy ten awans, bo nie wyszłabym z depresji do końca zimy. Odpowiedz Link Zgłoś
tommydaho ME piłkarzy ręcznych: Polska - Francja Z Czuba ... 28.01.10, 21:02 to nie tak, że odpuszczają. Brak motywacji, chłopaki nie raz wygrali siłą woli tak naprawdę, nieustepliwością. Teraz nie mają żadnego obciażenia i po prostu w tych ważnych momentach, kiedy trzeba się wykazać jaj**i po prostu bezwiednie delikatnie odpuszczają. Zacząlem ogladac, ale po 6 minutach już nie mogłem, wiem że nie będzie gry na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
ranni_caj ME piłkarzy ręcznych: Polska - Francja Z Czuba ... 28.01.10, 21:06 "Polacy nie grają o honor, awans" itd... Ale grają, żeby chyba, &@#^*&^# stracić honor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio kuchczynski ty jeleniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 21:06 nie umiesz rzucac inaczej niz pod prawa noge? najgorszy mecz polakow na tym turnieju. zale d. sciska.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryf Ale cioty ! IP: *.acn.waw.pl 28.01.10, 21:07 Po meczu z czechami nie ma watpliwosci, max to moze braz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reksioxxx dawac ciala tez trzeba umiec IP: 78.149.184.* 28.01.10, 21:07 nie mam pretensji ze bedziemy mieli awans do MS jesli teraz przegramy a w polfinale trafimy chyba na islandie wiec bedzie szansa na rewanz za pekin, ale kurcze chlopaki mogliby troche twardziej sie podlozyc bo to co widze to jest zupelna anemia Odpowiedz Link Zgłoś