Dodaj do ulubionych

Szok! Nowe stroje piłkarskiej kadry są granatow...

IP: 62.69.202.* 02.03.10, 18:10
Boże, widzisz, a nie grzmisz. Przecież ten człowiek nie jest w stanie sklecić
poprawnie nawet jednego zdania. On nie umie się wysłowić! I to jest
selekcjoner? Oby gra naszych kopaczy była lepsza od jego prezencji.
Obserwuj wątek
    • Gość: Vojtas Szok! Nowe stroje piłkarskiej kadry są granatow... IP: *.waszyngtona.trustnet.pl 02.03.10, 18:12
      Co za różnica jaki kolor maja koszulki? I tak będą przegrywać z kretesem.
      • Gość: zico Re: Szok! Nowe stroje piłkarskiej kadry są granat IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.03.10, 18:33
        To po jaką cholere sie tym interesujesz? po co oglądasz??Ty jesteś
        kibicem?-ty jesteś zakompleksionym gó...arzem!!!
        Weź sie może za robótki ręczne??
        • naczelny_troll_forum Jaki poziom kopaczy takie stroje 02.03.10, 18:58
          Bo ci żyłka pierdząca pęknie.
          Dostali stroje w takich barwach narodowych, na jakim poziomie "grają".
          • Gość: alex ___ Powinny byc z Myszka Miki !! ___ IP: *.radom.vectranet.pl 02.03.10, 19:25
            Jesli stroje maja byc takie, jaki poziom naszych kopaczy, to powinny byc z
            Myszka Miki albo Domisiami.

;-))
            • Gość: jacuncao Re: ___ Powinny byc z Myszka Miki !! ___ IP: *.slubice.vectranet.pl 02.03.10, 20:17
              albo z różowym kucem :D
            • Gość: Opar Absurdu W sumie to powinny być do tego czapeczki w uszki IP: *.aster.pl 02.03.10, 20:26
              Takie dwa na górze. I już byłyby myszki miki. Śliczne.
              • Gość: kolo kolo Re: W sumie to powinny być do tego czapeczki w us IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.10, 08:11
                o co wam chodzi z tymi strojami?

ekipa Monako nie chciała ich, więc po przecenie ktoś je od nich odkupił, a kaska
                jak za nowe zapłacona... i dzielimy się, i jest wesoło

tak w biatlonie jak i w piłce nożnej.

a tak przy okazji:
                CO KOLOR NIEBIESKI-GRANATOWY MA WSPÓLNEGO Z NASZYMI BARWAMI NARODOWYMI???

• Gość: Spok0jnie Stroje nie muszą być w kolorach z flagi... IP: *.aster.pl 03.03.10, 10:13
                  Włosi mają pierwszy strój niebiesko-biały, Holendrzy grają na pomarańczowo,
                  Niemcy na biało-czarno, Anglicy swego czasu na szaro.
                  Flaga to flaga, a koszulki mają fajnie wyglądać.
                  • Gość: McLArenka Re: Stroje nie muszą być w kolorach z flagi... IP: 62.233.202.* 03.03.10, 12:06
                    Dla Holendrów pomarańczowy to kolor "narodowy" - ma to zwiazek z
                    dynastia panujaca w krolestwie "oranjen". Od kiedy granatowy ma CO
                    KOLWIEK wspólnego z naszym krajem????? No i to "monako" na
                    rekawach?!?!?!?!!? Koszulka ładna, ale nie dla reprezentacji, sorry.

kibicka
      • frankyy Działacze wzięli w łapę tak jak ci od biathlonu 02.03.10, 19:14
        pewnie ta sama firma to robiła co stroje biatlonistów i teraz jest pasztet. A
        Smuda zgrywa jarząbka i boi się krytykować stroje, bo sam należy do tej
        złodziejskiej mafii. Żałosne, teraz nie ma złudzeń co się dzieje z polska piłką.
    • Gość: radek Re: Szok! Nowe stroje piłkarskiej kadry są granat IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.03.10, 18:14
      trener jest do trenowania a nie gadania
    • Gość: ja Szok! Nowe stroje piłkarskiej kadry są granatow... IP: *.rybnik.vectranet.pl 02.03.10, 18:14
      Koszulki tak jak cały PZPN i kopacze - prowizorka, i kompromitacja.
    • Gość: Yhy ale maniana... cos obrzydliwego.. IP: *.chello.pl 02.03.10, 18:15
      zeby chociaz prawidlowy hymn odegrali...
      • Gość: jaONA stroje mają być w barwach narodowych!!!!! IP: *.54.168.225.tvksmp.pl 02.03.10, 19:28
        dla nas kibiców ważne sa barwy narodowe. Dlatego na mecze jeżdzimy z biało
        czerwonymi flagami i szalikami a nie w strojacj pomaranczowych, seledynowych czy
        filoletowych!!! Znowu na składzie zostały jakies szmaty i PZPN je kupił dla
        reprezentacji
    • Gość: walczanin Szok! Nowe stroje piłkarskiej kadry są granatow... IP: *.sds.uw.edu.pl 02.03.10, 18:16
      Monaco?!? Polandball FTW!
    • Gość: Havana Re: Szok! Nowe stroje piłkarskiej kadry są granat IP: 172.25.254.* 02.03.10, 18:17
      Ale niech mi ktoś wyjaśni, dlaczego, do chooya, te koszulki nie mogą wyglądać
      normalnie?!!! Być koloru białego, czerwonego albo biało-czerwonego!

I ta flaga na rękawie! Znowu Monaco? To znaczy, że będą pudłować jak Sikora na
      strzelnicy w Vancuver!
      • donek.com Re: Szok! Nowe stroje piłkarskiej kadry są granat 02.03.10, 18:58
        ja się domyślam - one nawiązują do logo euro 2012 - przygotowanego
        przez UEFĘ, ktoś PZPN-owi - zapewne UEFA - zalecił ten granat i te
        czerwono-biała rękawy.
      • Gość: PolskiCukier Re: Szok! Nowe stroje piłkarskiej kadry są granat IP: *.smgr.pl 02.03.10, 18:59
        Ale przynajmniej biegać będą szybko.
      • Gość: ujj Monaco? A moze Indonezja? :) IP: 160.83.30.* 03.03.10, 11:59
        Czemu wszyscy uparli sie na to Monaco? Moze stroje mamy odkupione od
        Indonezji? :)
    • Gość: el_duderino Szok! Nowe stroje piłkarskiej kadry są granatow... IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.10, 18:20
      Na pewno nie są to pierwsze stroje tylko pewnie na wyjazd albo alternatywa gdy rywal będzie miał podobne więc nie widzę problemy , ani na rękawach nie widze żadnej flagi tym bardziej Monako.
      Cóz , flaga polska jest biało-czerwona nie mamy dużo mozliwosci kolorystycznych. Pierwszy strój biało czerwony , drugi czerwono-biał a trzeci ?
      • Gość: Uri Re: Szok! Nowe stroje piłkarskiej kadry są granat IP: *.tktelekom.pl 02.03.10, 18:58
        Całe białe, całe czerwone, biało czerwone
        • Gość: el_duderino Re: Szok! Nowe stroje piłkarskiej kadry są granat IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.10, 19:13
          No tak , może lepiej zamilcz i pomyśl chwilę w ciszy nad znaczeniem słów "strój alternatywny" .
          • Gość: uri Re: Szok! Nowe stroje piłkarskiej kadry są granat IP: *.tktelekom.pl 02.03.10, 19:28
            Ha już się pomału wycofujesz z tego co napisałeś.
            Przez wiele lat mieliśmy koszulki zgodne z barwami narodowymi i nie było problemów.
            Jeśli będziemy mieć stroje białe, czerwone i biało-czerwone/czerwono-białe to w
            jakim kolorze musi być przeciwnik żeby wystąpił problem?
            • Gość: mk Re: Szok! Nowe stroje piłkarskiej kadry są granat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.10, 20:13
              najgorsze jest to, że na Euro - jako gospodarze - Moglibyśmy grać
              wszystkie mecze na biało-czerwono. Ale nie - zagramy na granatowo,
              bo logo Euro jest na granatowym tle...
            • Gość: wasol17 Re: Szok! Nowe stroje piłkarskiej kadry są granat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 21:41
              Biało-czerwone lub czerwono-białe. Jeśli mielibyśmy zagrać w meczu z na przykład
              Chorwacją, w przypadku kiedy oni mieliby swoje domowe stroje z szachownicę byłby
              problem.
              Poza tym to są stroje alternatywne - trzecie stroje., w których gra się w
              przypadku, kiedy nie istnieje możliwość gry w dwóch pierwszych kompletach. Nowe
              stroje domowe mają dopiero być zaprezentowane.
              • Gość: hooverdam Re: Szok! Nowe stroje piłkarskiej kadry są granat IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.10, 01:37
                Czyli reczysz za to, ze nie zagramy w nich jutro z Bulgaria? Chyba nie
                musze dodawac, ze jako gospodarz powinnismy grac w pierwszych strojach?
                Pierwsze slysze by ktokolwiek prezentowal swoje trzecie stroje i
                doklejal je cyfrowo do zdjec pilkarzy z meczu. Moglibysmy miec 1.
                bialo-czerwone 2. cale biale 3. cale czerwone. Gdyby takie same miala
                reprezentacja Monako czy Indonezji, z ktora bysmy mieli grac (akurat)
                to i tak nie byloby problemu.
      • jusup A ja widzę problem 02.03.10, 19:04
        I to wielki. To nie są barwy Polski. Polska grała zawsze w białych koszulkach i
        czerwonych spodenkach, jak rywal grał inaczej to był rezerwowy strój kombinowany
        z tych barw oraz przeciwnych, czerwonej koszulki i białych spodenek
        Granatowe koszulki to jakiś idiotyzm i całkowity brak poszanowania barw narodowych.
        Wiem, ze ostatnio w wielu klubach porobiła się dziwna moda wyrabiania koszulek
        wyjazdowych całkowicie od czapy, w innych barwach i grania w takich koszulach na
        wyjazdach, nawet gdy strój gospodarzy pozwoliłby na występ w barwach
        tradycyjnych. Po to tylko, by więcej sprzedać
        Ale to jest głupia i zła moda. Nie chciałbym, by mój klub wdrażał takie pomysły.
        Ale już zupełnie nie chciałby, by takie pomysły wdrażała reprezentacja.

Dodatkowo te koszulki są zwyczajnie brzydkie
        A jeszcze dodatkowo - niektóre reprezentacje mające coś wspólnego z czerwonym
        kolorem zmieniają rezerwowe barwy na bardziej czerwone (jeśli niszczą tradycje,
        to też i się nie podoba, ale teraz nie o tym), bo naukowcy udowodnili, że
        czerwony działa psychologicznie źle na przeciwników i drużyny w czerwonych
        koszulkach statystycznie częściej wygrywają. To oczywiście Polska zmienia
        czerwone na granatowe (bo tak to rozumiem). Czyżbyśmy chcieli rywalom dać
        handicap? Tacy mocni się czujemy? ;)
        • Gość: el_duderino Re: A ja widzę problem IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.10, 19:19
          "rezerwowy strój kombinowany" ta jasne , gdy rywal miał podobne koszulki jak Polska to zazwyczaj rywal zmieniał bo Polacy nie mieli żadnego alternatywnego trykotu.
          "kombinowany" ciekawe ile masz kombinacji :
          biało-czerwony
          czerwono-biały
          biały
          czerwony.
          I tyle 4 stroje , ale tak naprawdę tylko dwa warianty kolorystyczne.
          Więc dobrze że jest teraz granatowy , wiadomo przecież że to nie jest pierwszy strój więc cała ta twoja nacjonalistyczno-konserwatywna argumentacja to świadectwo zacofania.
          • Gość: klass Re: A ja widzę problem IP: *.mmpnet205.tnp.pl 02.03.10, 19:56
            jestes albo glupi albo uparty. dom - czerwony lub bialo-czerwony,
            wyjazd bialy lub gdy gramy z innymi bialymi czerwony - DA sie znalezc
            rozwiazanie, nikt mi nie powie, ze jest inaczej. a jak nie, to wejdz w
            painta i pokombinuj z kolorami, chyba ze dla ciebie czerwien i biel nie
            sa kontrastowe do niebieskiego, zarnego, zielonego, zoltego i do siebie
            samych.
            • Gość: erroor Re: A ja widzę problem IP: *.chello.pl 02.03.10, 21:36
              Przeciwnik ma koszulkę w pasy biało-czerwone - i zaczyna się problem,
              prawda?
              • Gość: klass Re: A ja widzę problem IP: *.mmpnet205.tnp.pl 02.03.10, 22:42
                ale przeciwnik tez ma 2 stroje. i spodenki. getry tez moze miec
                kontrastowe. a nie ma reprezentacji calej w pasy bialo-czerwone.
              • jusup Re: A ja widzę problem 02.03.10, 22:53
                Fatalna jakość obrazu ale problem wynika z nagrania. Z rozróżnianiem mimo
                czarno-białego obrazu problem jest niewielki
                Mecz Paragwaj-Polska
                www.youtube.com/watch?v=QQ0SxkmoL1A
                Paragwaj grywał też z Niemcami
                www.youtube.com/watch?v=8rPUzkyzVjk

Co roku odbywają się dwa mecze Real-Atletico
                www.youtube.com/watch?v=qABcnwpaEkY&feature=related
                Real nie widzi problemu też grać z rywalem w koszulkach biało-niebieskich jak
                Deportivo
                www.youtube.com/watch?v=fFlbDSrNUsI

W Anglii zdarzają się mecze Sunderland-Bolton
                www.youtube.com/watch?v=BTcdgHRi-Uk
                Od biedy dawało się też i tak jak w 1982 roku Cracovia-Widzew
                www.youtube.com/watch?v=1DBke-sQafE

• jusup Re: A ja widzę problem 02.03.10, 22:58
                  I jeszcze nieco gorszy bo bez filmu ale zawsze
                  www.youtube.com/watch?v=nZzZjXPXx6U&feature=related
          • jusup Re: A ja widzę problem 02.03.10, 20:38
            Bo tylko dwa warianty kolorystyczne są tak naprawdę potrzebne.

PS
            Szkoda, ze nie napisałeś jeszcze o ciemnogrodzie, oszołomach, zaplutym karle
            reakcji, wiadomych siłach i klerykalno-faszystowskim podżegaczu wojennym.

Ja o jednym, a Tobie i tak się wszystko z nacjonalizmem kojarzy. No cóż, masz
            chyba problem
          • Gość: nakręcany_czołg Re: A ja widzę problem IP: *.chello.pl 03.03.10, 01:29
            "nacjonalistyczno-konserwatywna argumentacja to świadectwo zacofania"

ten bełkot to świadectwo twojego totalnego odmóżdżenia i zastąpienia myślenia
            przez wygłaszanie debilnych formułek.
        • Gość: andynos Re: A ja widzę problem IP: *.chello.pl 02.03.10, 19:53
          Nie wiem czy to aż taki wielki problem. Niemcy często grają w biało-czarnych i
          wygrywają. Australia gra w żółto-zielonych. Brazylia czasem gra w niebieskich
          (jeśli mnie pamięć nie myli).
          Flaga Monako (a może Indonezji) to by była, gdy nasi grali w czerwono-białych
          strojach. :)
          Ale zgadzam się, że całościowo, koszulki mogły być lepsze.
          • jusup Re: A ja widzę problem 02.03.10, 20:32
            Dla Niemców strojami narodowymi reprezentacji piłkarskiej są biało-czarne, dla
            Australijczyków Żółto-zielone, dla Hiszpanów czerwono-granatowe, dla Holendrów
            pomarańczowe. To nie chodzi koniecznie o flagę. Gdybyśmy grali od początku jako
            reprezentacja w barwach granatowych z rękawami czerwono-białymi i w rezerwowych
            zielonych w niebieską kratkę to bym był przeciw wprowadzaniu dziś koszulek
            biało-czerwonych
        • Gość: mats Re: A ja widzę problem IP: *.chello.pl 02.03.10, 19:57
          Jakiś czas temu graliśmy w jednym meczu w całych czarnych strojach. I faktycznie
          była żałoba bo przegraliśmy wtedy z Danią 5:1 :D
      • Gość: jak nie ja, jak ja Re: Szok! Nowe stroje piłkarskiej kadry są granat IP: *.chello.pl 02.03.10, 19:37
        Cyt:"Pierwszy strój biało czerwony , drugi czerwono-biały a trzeci?" - jak by nie patrzeć - wychodzi różowy ;)
    • Gość: amen Re: Szok! Nowe stroje piłkarskiej kadry są granat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 18:22
      on jest od trenowania , premier od rzadzenia a od wygladania to jest
      modelka - od wypowaiadania sie rzecznik prasowy.

jezeli tego nei rozumiesz - to nie zrozumiesz tez dlaczego w naszym
      kraju jest taki syf
    • Gość: kibic Szok! Nowe stroje piłkarskiej kadry są granatow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 18:34
      kurde odezwał sie... co ma piłka do gadania... ? niech gada tak jak
      umie ty też nie jestes ideałem... i miej na to wyjebane ;)
    • Gość: maciU Szok! Nowe stroje piłkarskiej kadry są granatow... IP: *.chello.pl 02.03.10, 18:52
      A mi się te koszulki podobają. Zestawienie biały z czerwonym jest nudne,
      oklepane i bez życia. Mamy tutaj powiew świeżości ;-)
      • Gość: robi Re: Szok! Nowe stroje piłkarskiej kadry są granat IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.03.10, 18:56
        to proponuję błękitno-kanarkowe...
      • Gość: bolanda szkoda... IP: *.wroclaw.vectranet.pl 02.03.10, 18:58
        Bolanda pełną gębą...
        Nieważne stroje - ważne czy będą wygrywać...
        I o to chodzi
      • Gość: s Re: Szok! Nowe stroje piłkarskiej kadry są granat IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.10, 20:17
        jak sie komus debilnemu debilowi znudzil kolor BIALO CZERWONY to
        niech jedzie do Izraela. Do k nedzy.

Jestem Polka i ma byc bialo czerowno, a nie ze nudno czy nie nudno.
        nie ma innej opcji i dyskusji jak graja, wygrywaja czy nie,
        reprezentuja moj kraj i godlo i flage. do Izraela jak sie nie
        podoba.
        • Gość: erroor Re: Szok! Nowe stroje piłkarskiej kadry są granat IP: *.chello.pl 02.03.10, 21:45
          Jeżeli znudziło Ci się używanie polskich znaków diakrytycznych to
          jedź...gdziekolwiek. A jak jesteś Polką to powinnaś z szacunkiem używać
          języka ojczystego.
    • Gość: konrad Szok! Nowe stroje piłkarskiej kadry są granatow... IP: *.lan.net.pl 02.03.10, 18:54
      No to może od razu różowe. Na wyjazd jeszcze mogą być tylko dlaczego te
      rękawki są czerowno-białe a nie biało czerwone .... żal jeba....ć PzPn
      • Gość: walczanin Re: Szok! Nowe stroje piłkarskiej kadry są granat IP: *.sds.uw.edu.pl 02.03.10, 19:37
        Rekawki sa bialo-czerwone... patrzac od wylotu rekawka. To nie sa
        szarfy, chusty, naszywki, plakietki czy opaski gdzie gora jest tam
        gdzie na korpusie, tutaj mozna to liczyc wlasnie od wylotu rekawka. no
        i wedlug mnie wygladaja spoko.
    • Gość: Indonezja Re: Szok! Nowe stroje piłkarskiej kadry są granat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 18:54
      To jest również flaga Indonezji lub Singapuru
    • Gość: !!!!szok!!!! Re: Szok! Nowe stroje piłkarskiej kadry są granat IP: 80.48.91.* 02.03.10, 18:55
      ja tez to powtorze ZAKOMPLEKSIONY jestes:) i to bardzo. nikt nie jest idealny
    • Gość: maciej grają jak Monako...to i barwy Monako!!! IP: 217.97.182.* 02.03.10, 18:57
      grają jak Monako...to i barwy Monako!!!!
      • Gość: MACIEJ Re:.... a kto to ogląda???? IP: 217.97.182.* 02.03.10, 19:39
        ...A KTO TO OGLĄDA?????
    • Gość: Indo to barwy Indonezji i Singapuru, nie tylko Monaco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 19:02
      to barwy Indonezji i Singapuru, nie tylko Monaco
    • Gość: Marek Niezłe jesteście poj..ni :) IP: *.icpnet.pl 02.03.10, 19:04
      Mnie gila w jakich koszulkach gra reprezentacja. Chcę oglądać fajny
      mecz a nie cieszyć oko wyglądem piłkarzy. Podniecacie się strojami
      jak baby :D Chyba że cioty jesteście to rozumiem wasz problem.
    • Gość: Aldo Moro Nie wiem o co wam chodzi, koszulki są w porządku.. IP: *.akademiki.uni.torun.pl 02.03.10, 19:04
      Wiem, że barwy narodowe to narodowe, ale tylko biel i czerwień są
      już nudne... Czy wszystkie kraje grają w swych barwach narodowych??
      Niemcy, Anglicy, Włosi czy Holendrzy nie grają ubrani w swoje flagi
      i jest ok... A już to narzekanie na flagę Monako, jest najbardziej
      irytujące - czy jak grają ubrani cali na czerwono to mają barwy
      ZSRR, Chin czy Maroko? Prawda jest taka, że biel i czerwień to barwy
      najczęściej występujące w flagach narodowych, więc granat w strojach
      wyjazdowych jest ok. To tyle.
      • Gość: profes79 Re: Nie wiem o co wam chodzi, koszulki są w porzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 19:41
        Tylko ze NIemcy, Anglicy, WLosi, Holendrzy maja takie koszulki; ze rzut oka
        wystarczy by sie zorientowac jakie druzyny graja - jakbym zobaczyl naszych w
        tych koszulkach to poznalbym ich dopiero po stylu gry.
        Widzialem juz reprezentacje grajaca w koszulkach czarnych - nomen omen zdaje sie
        z San Marino :P - ale te sa po prostu paskudne ( i te czerwono - biale rekawy...).
    • Gość: bartman Spece z Nike.. IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 02.03.10, 19:08
      ..jak widać na sporcie się w ogóle nie znają..
      a i barwy narodowe mają w d...

mam nadzieję że nigdy w tych koszulkach nasi piłkarze nie zagrają
    • Gość: Sraka Szok! Nowe stroje piłkarskiej kadry są granatow... IP: *.138.246.94.artcom.pl 02.03.10, 19:11
      Moim zdaniem,zadne stroje nie sa potrzebne.Nasi pilkarze graja jak parowy,wiec z kielbasami na wierzchu powinni grac.Tylko sie zastanawiam,czy,ktorys z nich ma jeszcze jaja?
    • Gość: gość Szok! Nowe stroje piłkarskiej kadry są granatow... IP: 79.139.9.* 02.03.10, 19:11

Może dzięki tym koszulkom zaczną lepiej grać!!!

• Gość: Mwaruwari Ale kołek z tego Franka :)))))))))))))))))))))))) IP: *.chello.pl 02.03.10, 19:15
    • Gość: to tyko ja Szok! Nowe stroje piłkarskiej kadry są granatow... IP: 109.243.36.* 02.03.10, 19:16
      ale PORAŻKA!!!!!!!!!!! zdołowałem się cińżko
    • Gość: cezar85 Polnocna Korea nie chciala IP: *.bb.sky.com 02.03.10, 19:19
      a Lato nie mogl odmowic bo na czyms trzeba przyciac zeby dzialaczy z
      familiami godnie traktowac
      • Gość: ozos Re: Polnocna Korea nie chciala IP: *.dip.t-dialin.net 02.03.10, 19:30
        a moze ktos wziol w lape i koszulki zrobili z odpadow ekologicznych
        a ze tylko te kolory byly no coz dlaczego nie
      • politologist To były "demówki" reprezentacji Czech 02.03.10, 19:41
        Gość portalu: cezar85 napisał(a):

> a Lato nie mogl odmowic bo na czyms trzeba przyciac zeby dzialaczy z
        > familiami godnie traktowac

ale Czesi z nich zrezygnowali, ze względu na fatalną jakość ;D
    • Gość: gosc Szok! Nowe stroje piłkarskiej kadry są granatow... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.10, 19:31
      Monako, a nie Monaco!
    • Gość: FunkyPolak Szok! Nowe stroje piłkarskiej kadry są granatow... IP: *.mtn.pl 02.03.10, 19:31
      A moze to zart? Na www.iss-sport.pl koszulki sa normalne bialoczerwone

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka