Gość: byk IP: 77.223.193.* 16.03.10, 21:38 A niby czemu Piotra vmiał wystawiac w obronie?P.Jawor nim się napisze glupoty to trzeba trochę pomyslec,albo zapytac starszego kolegi kiedy Brożek zaczal grac w obronie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacuncao Re: Wisła Kraków. Czy Kasperczak zaufa Brożkom? K IP: *.slubice.vectranet.pl 16.03.10, 21:51 "Po rundzie, w której zdobyłem dwa gole w ośmiu meczach, myślałem, że będzie inaczej. Niestety, zostałem szybko sprowadzony na ziemię." Napastnik? 2 gole w 8 meczach? To chyba nic dziwnego, że Kasperczak nie wystawiał tego śmiesznego piłkarzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frog36 Re: Wisła Kraków. Czy Kasperczak zaufa Brożkom? K IP: 94.254.173.* 16.03.10, 23:58 Tym bardziej że wtedy w Wiśle miał kto grać z przodu: Żuraw, Franek, Kuźba, Dubicki. Maturzyście wykorzystującemu jedną okazję na pięć byłoby trudno się przebić. Na miejscu Brożków niespecjalnie bym się przejmował. Lech, legia i bełchatów minął wisłę, a wraz z szansą na puchary latem odpłynie i pan Heniu. Gdzieś w ciepłe kraje: idealne na emeryturę. Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: Wisła Kraków. Czy Kasperczak zaufa Brożkom? K 17.03.10, 09:43 Dlaczego nazwy klubów, które istnieją i mają się dobrze piszesz z małej litery, a klubu, który już dawno umarł z dużej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruchfans Wisła Kraków. Czy Kasperczak zaufa Brożkom? Kie... IP: *.chello.pl 17.03.10, 00:09 Pierwszą bramke od listopada? Sami znawcy tu piszą i nie wiedzą, że mecz np z Ruchem był 6 grudnia i wisła strzeliła nawet trzy bramki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Wisła Kraków. Czy Kasperczak zaufa Brożkom? K IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 17.03.10, 02:24 A co to Wisla to prywatny klub Brozkow.Jak oni beda dalej rzadzic to zbedne sa zmiany trenerow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@@ Re: Wisła Kraków. Czy Kasperczak zaufa Brożkom? K IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 17.03.10, 14:54 Pan rekaktor chyba pilka zajmuje sie od niedawna, i z Wisly Kasperczaka nie wiele pamieta. Strak w pucharach gral rewelacyjnie, i zbieral na lamach tej gazety dobre opinie. Potem zmarl mu ojciec, i po tej stracie juz sie nie pozbieral. A P. Brozek- no co to byl za napastnik, ktory robil mlyn, bo byl szybki, tylko ze na 10 stuprocentowych sytuacji wykorzystywal jedna?? ;-) A z przodu byl Zurawski, Kuzba, Frankowski (ten nawet mial problem przebic sie do skladu), a po bokach Kosowski i Gorawski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Wisła Kraków. Czy Kasperczak zaufa Brożkom? K IP: *.chello.pl 17.03.10, 23:18 Zgadzam się, że redaktorzyna sklerotyczny, ale nieco przeginasz. Strąk to drzewo i w pucharach (tak samo jak w lidze) był jednym z najsłabszych w zespole. Frankowski za Kasperczaka nie łapał się do składu, grał Kuźba, a na prawej pomocy - Uche. Bo Gorawski to właśnie taki piłkarz, który kupę wiatru robił. Wiatr się rozwierał, zostawała kupa. Do dziś nie wiem, dlaczego Kasperczak - tak w Wiśle jak w Górniku - forsował tę wyżelowaną pannicę. Może się zakochał:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aussie1inc Wisła Kraków. Czy Kasperczak zaufa Brożkom? Kie... 17.03.10, 05:53 Pan Kacperczak, zreszta Henryk jest podobno trenerem, a najlepiej mu szlo w krajach bardzo afrykanskich. W Gorniku to byla tragedia, teraz w Wisle tez bedzie. Ten facet przestal sie uczyc okolo 30 lat temu i juz nie ma czasu, by nadrobic zaleglosci. Wyleci szybciej, niz mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: travolta dance Re: Wisła Kraków. Czy Kasperczak zaufa Brożkom? K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 17:16 mosz recht. Podobnie jak niektorzy lekarze, co to na zadne konferencje czy szkolenia nie jezdza, a potem przez 20 lat leczą jedyną słuszną w swoim mniemaniu drogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqryq Wisła Kraków. Czy Kasperczak zaufa Brożkom? Kie... IP: *.lerg.pl 17.03.10, 08:00 no cóż, pseudogracze rzadza w każdym klubie, a tylko my frajerzy za to płacimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggg biedny Piotrus, biedny Pawel... IP: 136.182.2.* 17.03.10, 09:10 Jednego Kasperczak ustawial w pomocy, a przeciez jest rasowym obronca! A drugi codziennie musial dojezdzac na Slask pociagiem... I jeszcze lekcje opuszczal przez to i zawodu zadnego nie byl sie nauczyl :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reymann frustraci na forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.10, 09:10 frustraci opanowali forum i wylewają swoje zale do Brozków, Kasperczaka i całego swiata. Paweł wskazywany jest przez fachowców: trenerów i zawodników ekstraklasy (a nie przez forumowych frustratów)jako najlepszy zawodnik. Piotr jest jednym z najlepszych obrońców ekstraklasy. Nie ma w Polsce klubu, który by nie chciał ich zatrudnić gdyby taka możliwość istniała. Można założyć się o każde pieniadze, że piszący na tym forum krytykanci nie mają w jakiejkolwiek dziedzinie życia: zawodowej lub sportowej osiągnięć w jakimkolwiek stopniu porównywalnych z osiągnięciami Brożków. Forumowi frustraci tak sobie pierniczą na forum bo jedyną ich szansą na poprawę samopoczucia jest pomniejszanie sukcesów innych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bocy reyman !!!! IP: *.szczecin.mm.pl 17.03.10, 09:30 Co Ty nazywasz sukcesami ???Suces to bedzie dopiero wtedy kiedy któtyś z Polaków zagra W Barcelonie a Trener doprowadzi jakiś polski zespół do finału ligi mistrzów,.To co jest na dzis to taka sobie trzecia liga światowa i w graniu i w trenowaniu KOLEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: frustraci na forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.10, 15:11 "Piotr jest jednym z najlepszych obrońców ekstraklasy. " no chyba sobie jaja robisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Wisła Kraków. Czy Kasperczak zaufa Brożkom? Kie... IP: *.bj.uj.edu.pl 17.03.10, 12:27 Ten "artykuł" to z faktu czy superexpressu? Może teraz coś o tym jak p. Henryk w piłkę grał kiedyś?? Oj, to może być niewygodne... Rozumiem że warszawka przykazała zadymkę lekką zrobić wokół Henia... Żal... Nawet komentować ciężko te wypociny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazon Brożkom o d j e b a ł a sodówa, zwłaszcza Pawłowi IP: *.chello.pl 17.03.10, 14:37 Jeszcze niedawno w wywiadach wybierał sobie ligi. Aaa, niemiecka to nie ten poziom, francuska też nie, może angielska, może hiszpańska - tak mówił, czyli pierdolił jak potłuczona gwiazdeczka. Ja bym Brożków wyjebał z Wisły w kosmos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Brożkom o d j e b a ł a sodówa, zwłaszcza Paw IP: *.net 17.03.10, 15:40 Zgadzam się jazon. Niestety dramatem Wisły jest to, że odkąd sprzedała Żurawskiego i Frankowskiego nie pojawił się tam napastnik z prawdziwego zdarzenia. Za czasów Żurawskiego takie leszcze jak brożki wypożyczało się do I ligi, bo Wiśle mogli tylko ręczniki podawać. Nie rozumiem dlaczego nikt jeszcze nie wpadł by sprzedać tych "gwiazdorów z Bożej łaski" gdzieś do ligi belgijskiej. Może gdyby posiedzieli 2 lata na ławce, grając ogony to nabraliby trochę pokory i zajęli się wreszcie treningami, a nie strojeniem fochów i gwiazdorzeniem. Sprzedać ich gdziekolwiek i kupić jakichś zdolnych i ambitnych piłkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwedzik Pafcio brozek udaje Messiego IP: *.bredband.comhem.se 17.03.10, 16:07 zalosny typ, na polskich boiskach gwiazdorzy i kasuje ogromna kase jak na jego umiejetnosci, a watpie czy by zalapal sie do pierwszej jedenastki gdzie gra Rasiak... grajac w jednej z 3 najlepszych druzynach Poznan,kraków, legia, ma sie sporo szans, bo te druzyny sa o wiele mocniejsze na tle reszty kopaczy,ja bym strzelal tam gole.. w angielskiej drugiej lidze by sobie brozki nie pograli...eeh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan_ts Valerenga Oslo, pamiętamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.10, 16:36 Gorszego trenera ze swiecą szukac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopnij.blox.pl Wisła Kraków. Czy Kasperczak zaufa Brożkom? Kie... IP: 89.174.229.* 17.03.10, 16:56 To absurd jest Co innego mogłem odpowiedzieć na pytanie o zmiany szkoleniowców w dwóch – bądź co bądź – najlepszych polskich zespołach ostatnich lat? To jest absurd. Bo, że polityka prowadzenia klubu jest jaka jest, czyli żadnej nie ma, to się już oswoiłem. Że trzy mecze się przegra i „do widzenia”, to też mnie nie zdumiewa. Że piłkarze, w czasach dzieciństwa prawdziwi bohaterzy mojej fascynacji futbolem, dziś, jak - przepraszam za szowinizm - panienki obrażają się na trenera, który prawdę w oczy powie, też normalka. Ale, że jednego słabego trenera zmienia się na drugiego słabego trenera? Absurd. więcej na: kopnij.blox.pl/2010/03/To-absurd-jest.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iuytb Wisła Kraków. Czy Kasperczak zaufa Brożkom? Kie... IP: *.gv.shawcable.net 17.03.10, 17:18 oj baranku zopomniales wazna sprawe w tym czsie BROZKOWIE UCZYLI SIE RACZKOWAC A HENIU DAL IM SZANSZE wyporzyczajac ich do innych klubow bo nie mieli szansy by wyslac zurawia,franka i innych na emerature czy przebic sie do pierwszego skladu zreszta sa lepsi Odpowiedz Link Zgłoś