Gość: enem54 Śląsk - Lech 0:3. Lech goni Wisłę. Dwa gole Lew... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 20:47 Gratuluję zwycięstwa Lechowi. Z przebiegu całego meczu, zespół nie zawsze lepszy piłkarsko wygrywa, i akurat dzisiaj to się potwierdziło. Myślę, że zabiła nas druga bramka.....To cytat z tarasiewicza,bardziej głupie czy bardziej śmieszne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawsze LECH Re: Śląsk - Lech 0:3. Lech goni Wisłę. Dwa gole L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 22:56 Jedno i drugie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Wroc Śląsk - Lech 0:3. Lech goni Wisłę. Dwa gole Lew... IP: *.147.116.6.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.05.10, 20:56 Dziękujemy Tarasiewiczowi !!!! Jesteś pijaku za słaby !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Tomo Wroc Re: Śląsk - Lech 0:3. Lech goni Wisłę. Dwa gole L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 22:12 Kim jesteś żeby obrazać Tarasia w ten sposob. W dodatku używasz formy "my" powołując się na kibiców. Może i należy go wymienić po sezonie, ale gdyby nie on, ty byś nie chodził na ekstraklase teraz. Chociaz , Ty pewnie nigdy nie byles na meczu, a czasow 2 ligi nie pamietasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Bosch Śląsk - Lech 0:3. Lech goni Wisłę. Dwa gole Lew... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 21:17 "Prawie", czyni wielka roznice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: € Re: Śląsk - Lech 0:3. Lech goni Wisłę. Dwa gole L IP: *.chello.pl 02.05.10, 21:38 Sląsk się utrzyma? Tałasiewicz nie bałdzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Śląsk - Lech 0:3. Lech goni Wisłę. Dwa gole Lew... IP: *.icpnet.pl 02.05.10, 22:16 Druga połowa to absolutna dominacja Lecha, który zaczął ją od mocnego uderzenia. Kilkadziesiąt sekund po zmianie stron, Peszko płasko zagrał do Injaca, a Serb silnym strzałem z wysokości pola karnego pokonał Kelemena. Ta bramka wyraźnie podłamała gości, którzy zostali zepchnięci do defensywy. bardzo ciekawa teza jak można być podłamanym przy prowadzeniu 2-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubix Śląsk - Lech 0:3. Lech goni Wisłę. Dwa gole Lew... IP: *.piekary.net 02.05.10, 22:19 sportowoo.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Śląsk - Lech 0:3. Lech goni Wisłę. Dwa gole L IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 02.05.10, 22:56 Tarasiewicz! zluzuj Smude,nalezy ci sie.Ekstra- nedza to nie na twoje zdolnosci trenerskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceku Śląsk - Lech 0:3. Lech goni Wisłę. Dwa gole Lew... IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.10, 23:00 Ta bramka wyraźnie podłamała gości, którzy zostali zepchnięci do defensywy. O mój Boże ... kto to pisze ... Goście wygrali do zera i byli podłamani stratą bramki ... No tak, to GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceku Śląsk - Lech 0:3. Lech goni Wisłę. Dwa gole Lew... IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.10, 23:05 GAZETO ??? CO??? PINOKIO !!! : )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Śląsk - Lech 0:3. Lech goni Wisłę. Dwa gole Lew... IP: *.tktelekom.pl 02.05.10, 23:09 Liczę na Lecha ---na finiszu- wyprzedzi Wisłę i zdobędzie tego mistrza polski!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: notyr Śląsk - Lech 0:3. Lech goni Wisłę. Dwa gole Lew... IP: *.tktelekom.pl 02.05.10, 23:18 Gratulacje Lechowi za zwycięstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo gazeto!!!!!! IP: *.uznam.net.pl 03.05.10, 01:10 lech strzela drugiego gola i to ich podłamało???? czytajcie co piszecie prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziodzio Paradoks IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.05.10, 09:56 Niezłe paradoksy w tej naszej lidze. Najpierw Poznań kibicuje i dziękuje Koronie Kielce, a za tydzień to Legia może być drugim "ukochanym" klubem w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfs ruch i lech bedą walczyć o mistrza IP: 194.126.165.* 03.05.10, 10:08 w przedostatniej kolejce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observator Śląsk - Lech 0:3. Lech goni Wisłę. Dwa gole Lew... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.10, 13:04 trochę zdjęć z meczu na e-fotosport.pl/fota,265,pilka_nozna_slask_wroclaw_lech_poznan_27_kolejka_ekstraklasy_09-10.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observator Śląsk - Lech 0:3. Lech goni Wisłę. Dwa gole Lew... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.10, 13:05 trochę zdjęć z meczu e-fotosport.pl/fota,265,pilka_nozna_slask_wroclaw_lech_poznan_27_kolejka_ekstraklasy_09-10.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol Kolejorza Kolejorz a nie "kolejarz" !!! IP: *.net.inotel.pl 03.05.10, 13:27 Nie wiecie jaki przydomek ma jeden z najbardziej znanych polskich klubow? Żenada! Wasz poziom to totalne dno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Wisły Lech mistrzem 2010. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.10, 13:31 Po wczorajszym meczu nie mam watpliwosci - Lech bedzie mistrzem . Pisze tak chociaz jestem kibicem Wisły ale staram sie byc obiektywny. Z przebiegu rundy wiosennej - w 10 kolejkach Wisla stracila 7 pkt z 8pkt przewagi - taka druzyna nie zasluguje na tytul . Druzyna ktora na 3 mecze na szczycie 2 przegrala i raz zremisowala u siebie bezbramkowo... Lech bedzie mistrzem ale czy zrobi skok cywilizacyjny i awansuje do LM ? To zalezy czy odejdzie R. Lewandowski i kim ewentualnie zostanie zastapiony. W kazdym razie zycze powodzenia i sciskam za Lecha kciuki - bo dla kazdego normalnego polskiego kibica najwazniejsze jest jedno - jesli Twoj ulubiony klub nie moze zdobyc mistrzostwa to trudno - wazne zeby nie zdobyl go pewien klub z miasta na literę W. położonego przy granicy w Białorusią :) Legła,legła .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Darmowa Promocja u Bukmachera! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.10, 13:46 Na forum bukmacherskim znalazłem link po rejestracji z którego otrzymuje się za darmo 5zł, gdyby ktoś jeszcze nie skorzystał to polecam! recruiter.betsafe.com/welcome/?recruiter_id=rbPhLduGI40hczPu-Ei4pg== Odpowiedz Link Zgłoś
s_f_ogorek Kibice jak małpy w klatce 03.05.10, 13:59 Mialem mieszane uczucia widząc jak kibice Lecha po strzelonym golu podbiegali do ogrodzenia i szarpali się z nim jak gdyby chcieli je wyrwać. Ostatni raz widziałem coś podobnego podczas wizyty w zoo. Ciekawe co by zrobili gdyby udało się im pokonać zasieki. Pogryźliby zawodników Lecha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Gmoch ***** mistrzem LECH!!!!! ***** IP: *.173.14.212.tesatnet.pl 03.05.10, 14:29 Tak mówi przynajmniej Jacek Gmoch www.futbolnews.pl/informacje/aktualnosci-pilkarskie/aktualnosci-pilkarskie/art,2863,gmoch-kolejorz-bedzie- mistrzem-polski.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Gmoch Re: ***** mistrzem LECH!!!!! ***** IP: *.173.14.212.tesatnet.pl 03.05.10, 14:30 www.futbolnews.pl/informacje/aktualnosci-pilkarskie/aktualnosci-pilkarskie/art,2863,gmoch-kolejorz-bedzie- mistrzem-polski.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Gmoch Re: ***** mistrzem LECH!!!!! ***** IP: *.173.14.212.tesatnet.pl 03.05.10, 14:31 cholera, za długie te linki, sami se znajdźcie tu: www.futbolnews.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koooolejorz!!! Śląsk - Lech 0:3. Lech goni Wisłę. Dwa gole Lew... IP: 88.220.176.* 03.05.10, 17:02 ktoś tam napisał że "kibice zachowywali się jak małpy" wy ze Śląska Wrocław nie wiecie co to znaczy walczyć o mistrza i nigdy nie będziecie wiedzieć bo spadniecie z ekstraklasy hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
s_f_ogorek Re: Śląsk - Lech 0:3. Lech goni Wisłę. Dwa gole L 03.05.10, 18:59 Nie jestem z Wrocławia, a w meczu kibicowałem Lechowi bo moim zdaniem to dzisiaj najlepsza drużyna w Polsce z szansami na pomyślny występ w pucharach.. mam nadzieje ze zdetronizują kiepska i nudna wisle.. Kibice Lecha dopingują swoja drużynę jak nikt inny w Polsce jednak czasem niektórzy z nich dostają głupawki i zachowują się jak zwierzęta,... dlatego mecze wole oglądać w telewizji gdzie boiska nie zasłaniają mi powywieszane na plocie flagi,.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Śląsk - Lech 0:3. Lech goni Wisłę. Dwa gole Lew... IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.05.10, 19:50 Śląsk w ekstraklasie się utrzyma ale Tarasiewicz w Śląsku już NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek8 Śląsk - Lech 0:3. Lech goni Wisłę. Dwa gole Lew... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.10, 09:35 bylem na meczu i przyznac musze,ze mimo wrogich stosunkow miedzy klubami- kibice Poznania byli fenomenalnie zorganizowani. Pomysl z "oprawa" doskonały ........ "kiepsie zycie - kiepskie sprawy", nic dodac nic ujac Odpowiedz Link Zgłoś