Gość: Naj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.10, 20:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dwr Re: MŚ 2010. Włochy w szoku i wściekłe po klęsce IP: *.icpnet.pl 24.06.10, 21:08 to jest link do bukmacherki, nie klikać, oszustwo tak jak oszuści włosi odpadają, dobrze im szmaciarzom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezły_gość Re: MŚ 2010. Włochy w szoku i wściekłe po klęsce IP: *.chello.pl 24.06.10, 21:57 Najbardziej śmieszy mnie to, że najlepsi aktorzy na boisku (piłka nożna i np. koszykówka) czyli Włosi, jak mają smród przy d...., nagle grają b.skutecznie. A jak wynik jest dla nich korzystny to głowa mała co robią. Piano Piano...to ich motto, na szczęście nie dziś ;P Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab G mnie obchodza Włosi, sukcesu Słowacji gratuluję! 25.06.10, 06:06 Gdyby nie aktorskie popisy i sędziowie dający się nabierać nie zdobyliby Włosi ani jednego punktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromio Rządy wszystkich poważnych państw zabierają się za IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.10, 09:44 regulowanie działalności banków i instytucji finansowych. W drugiej kolejności winny ukrócić działalność mediów. To drugie w kolejności zagrożenie dla cywilizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski To juz bylo... IP: *.VIC.netspace.net.au 25.06.10, 09:54 za Stalina,nic nowego nie wymysliles, prymitywie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocalujta_wujta Selekcjoner "bije się w piersi"? A co to kobieta? IP: 204.153.88.* 24.06.10, 21:28 Chyba mowi sie: "bije sie w piers". Odpowiedz Link Zgłoś
wit MŚ 2010. Włochy w szoku i wściekłe po klęsce 24.06.10, 21:32 11 nurków mniej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Massimo Calanca Re: MŚ 2010. Włochy w szoku i wściekłe po klęsce IP: 212.180.160.* 24.06.10, 21:52 Nażelowane pajace odpadły! Na wymuszaniu karnych daleko się nie zajedzie! Ciao! Ciao! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Słowackie lapety i portugalscy udawacze grają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 22:11 dalej. Wrócimy jak Rzymianie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Yamak Re: Słowackie lapety i portugalscy udawacze grają IP: *.chello.pl 24.06.10, 23:41 Rzymianie jak już "poszli" to nie wrócili. Włosi to faktycznie tytani uczciwości, którzy nigdy nie kładą się w polu karnym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuaksz Re: MŚ 2010. Włochy w szoku i wściekłe po klęsce IP: *.serv-net.pl 24.06.10, 23:20 piękna komentajba ziomek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franczesko Totti ...i 23 podszczypywaczy. Arivederci! IP: *.chello.pl 24.06.10, 23:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyItalia Re: MŚ 2010. Włochy w szoku i wściekłe po klęsce IP: *.alltex.3s.pl 25.06.10, 01:57 Nurkują...w śmieciach :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: 11 nurków mniej :-) IP: 195.47.201.* 25.06.10, 10:17 Dokładnie :) Zbieranina sztucznych gwiazd wymuszających karne, zajmujących się brylerką w mediach, lansowaniem się na salonach i zmianami panienek na telefon. Lansik, panienka, nurek, lansik, panienka, nurek, lansik, panienka, nurek - TO NE JE FOOTBALL. Ogromnie się cieszę, że ich tak sprowadzono na ziemię. Ciekawe jak ich WAG'sy będą ich pocieszały? Może od razu odlecą sprzedać się innemu piłkarzowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kko MŚ 2010. Włochy w szoku i wściekłe po klęsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 21:40 no to betonowe buciki na dnie morza? włoscy piłkarze w Rzymie zostaną uduszeni makaronem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta bo to cioty i kombinatorzy IP: *.213.38.84.otvk.pl 24.06.10, 22:08 sami widzieliście pierw kombinują a potem jak ostatnie cioty płaczą ( do ich reprezentacji przydała by się beksa Krystyna Ronaldo ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski Krystyna Ronaldo nie jest Wloszka... IP: *.VIC.netspace.net.au 25.06.10, 07:47 chociaz takze kreci tylkiem i czesto jest zestresowana. To urodziwa Portugalka z rodowodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sorg MŚ 2010. Włochy w szoku i wściekłe po klęsce IP: *.aster.pl 24.06.10, 22:08 Ze wzruszeniem patrzyło się, jak roztrzęsiony makaron sugerował grę na czas przeciwników : ) to było przyjemne doznanie. Ciao Odpowiedz Link Zgłoś
biala24 Ragazzi, che cosa e successo?! 24.06.10, 22:13 No to ladnie... A ja sie do Wloch niedlugo przeprowadzam... Za facetem, sloncem, jedzeniem, ale tez za dobra pilka nozna! Przynajmniej tak myslalam przed tym mundialem. No coz, zostaje mi facet (ktory jest nietypowym Wlochem, bo pilke ma gdzies),slonce i jedzenie. Wciaz nie tak zle. Odpowiedz Link Zgłoś
biala24 Re: Ragazzi, che cosa e successo?! 24.06.10, 22:19 I jeszcze chcialam dodac, ze, przynajmniej Cannavaro ma ladny tylek. To dla pan ten link. Pań, co prawda, na tym forum niewiele, ale moze jakas sie zaplata. Panowie nie musza patrzec.Jak mozna tak fatalnie grac z takim tylkiem?! Nie wiem. djoh.files.wordpress.com/2009/01/fabio-cannavaro-nu.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Ragazzi, che cosa e successo?! IP: 94.75.118.* 24.06.10, 23:10 bo dupa sie nie gra. czas chyba to zauważyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cxz Re: Ragazzi, che cosa e successo?! IP: 78.157.183.* 25.06.10, 02:24 Widać część populacji gra. I tego nie widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski Makaron sie rozgotowal... IP: *.VIC.netspace.net.au 25.06.10, 07:52 Z TEJ MASY MOZNA ZROBIC KLUSKI po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
stereoclub Re: Ragazzi, che cosa e successo?! 25.06.10, 00:52 A Vino, Vino? Zapomnialas? PS; ten Cannavaro ma ladny tylek. Tja. Z przodu za to nic nie ma, skoro taka pileczka wszystko zaslonila. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: del zero spoko - to typowy wloch IP: *.chello.pl 24.06.10, 22:26 moze pilki i nie lubi ale inne dupeczki na pewno. rezerwuj bilecik na przyszly rok bo wrocisz z hukiem do mamusi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burzum Re: Ragazzi, che cosa e successo?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 22:38 ło matko, za włocha idziesz? toć to jeszcze gorzej niż za murzyna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulisse Sei sicuro, Ragazza?! IP: *.ip57.fastwebnet.it 24.06.10, 22:51 Moze przemysl to jeszcze raz Ragazza, daj sobie czas; kiedy Pan Bog stwarzal swiat pomiarkowal, ze popelnil blad; Italie stworzyl za piekna... jako rekompensate stworzyl Wlochow. Wlosi to najwieksi snobi, paliwody i mamlasy w Europie - oni zyja w feudalistycznym 19 wieku, a opinia u nich bardziej sie liczy niz fakty. Wiem wiem, Twoj jest inny, ale sprawdz to, sprowokuj maly konflikt i obserwuj. A z tym jedzeniem to jest tak - kuchnia jest naprawde super ale oni prawdziwego CHLEBA nie maja, a to brakuje do bolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tr Re: Ragazzi, che cosa e successo?! IP: *.net.zeork.com.pl 24.06.10, 22:54 a twe dziecko będzie czarne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha Re: Ragazzi, che cosa e successo?! merda! IP: *.152.136.192.dsl.dynamic.eranet.pl 24.06.10, 22:59 do biala24 wlochy to kraj 3go swiata-juz dawno powinni wywalic ich z UE-znasz drugi taki gdzie byly afery z obozami pracy(takze dla polakow) gdzie premier jest zamieszany w afery korupcyjne a glupi lud dalej na niego glosuje, skad na caly swiat rozplenila sie zaraza mafią zwana. obejrzyj film gomorra-to ci sie wloch odechce. a dla wlocha jestes jak murzynka(zwykłą "polką"prostaczka z kraju post komunistycznego) Odpowiedz Link Zgłoś
stereoclub Re: Ragazzi, che cosa e successo?! merda! 25.06.10, 00:57 Mucha, ty pewnie caly tydzien w Bibione spedziles, stad ta znajomosc Italii? Odpowiedz Link Zgłoś
slask383 Re: Ragazzi, che cosa e successo?! 24.06.10, 23:47 zebys sie nie przejachala na tym swoim Italiono jak reprezentacja w RPA,bo potem beda gorzkie zale...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ragazzi, che cosa e successo?! IP: *.icpnet.pl 25.06.10, 00:04 to niech ci dupa rosnie franco jedna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brodtje_haring Re: Ragazzi, che cosa e successo?! IP: 188.85.13.* 25.06.10, 00:13 Nie jaraj sie tak blada, bo niedlugo juz sie okaze ze twoj Wloch to opalony Turek albo Algierczyk. A poza tym zbiera mi sie na wymioty jak slysze wypowiedzi wlasnie tych twojich Wlochow czy Hiszpanow albo Holendrow. Jak to sie chwala ze dupczy taka Polke za tanie okulary albo ponczochy. Pale sie ze wstydu, a potem wale w ryj, bo moja mama tez jest polka. A takie ¨polki¨ jak wy, co to leca za autobusem pelnym Arabow i sie jaraja jakims ¨Wlochem¨ wlasnie wyrabiaja innym opinie tanich bladzi. Jedz do Wloch na mandarynki! Odpowiedz Link Zgłoś
stereoclub Re: Ragazzi, che cosa e successo?! 25.06.10, 01:01 Moze problem jest w "super-polakach" bezzebnych wasaczach, ze dziewczyny z Polski, wola wszystkich, a nie was`? He? Pomysleli? Biala24, smiej sie z burakow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ragazzi, che cosa e successo?! IP: *.centertel.pl 25.06.10, 02:19 Bella,weź sobie lepiej nowozelandczyka.Bardziej jurny niz makaroniarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klj Re: Ragazzi, che cosa e successo?! IP: 78.157.183.* 25.06.10, 02:26 Wszyscy Ci serdecznie gratulujemy. Wow. Nie wnikam jak ta piłka się tam znalazła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dempsey Re: Ragazzi, che cosa e successo?! IP: *.nwrknj.east.verizon.net 25.06.10, 06:30 Mam dyskretne pytanie biala24. Czy to prawda ze Wlosi sie czesto zalatwiaja do zlewozmywakow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski Tak , to prawda. IP: *.VIC.netspace.net.au 25.06.10, 08:07 Robia to, gdy przyjezdzaja do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ragazzi, che cosa e successo?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.10, 07:02 i bardzo dobrze że odpadli. Nie lubię gry Włochów bo to są cwaniaki i aktorzyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarek Sami super faceci z Polski :) IP: *.home.aster.pl 25.06.10, 11:22 i zupełnie nie rasiści, nie odlewają się do zlewu, bo nie mogą wstać, załatwiają się na leżąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Powracający z Wł. Ja dziękuję za takie słońce IP: *.ists.pl 25.06.10, 07:48 60 stopni w cieniu, to jednak za wiele. Tylko 3-4 miesiące w roku, poza tym jest "tylko ok. 30. No ale nie, to już w Afryce jest chłodniej. Druga rzecz - mafia. Przecież we Włoszech nawet w biały dzień jest strach chodzić po ulicy. Żarcie, no tak, ale tam się chce głównie pić. Tam mało co kto je, chyba nocami. Za gorąco na żarcie. A panowie Włosi. Ano wiadomo, południowcy, bablają nieustannie jak baby, wrzask jakby się paliło. No i zniewieściali. A oczka za obcymi babami latają im dookoła głowy 24h na dobę. Zdradzają bez namysłu - narodowa włoska cecha. No cóż, powodzenia, ale się to raczej nie przyjmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pppp Re: Ragazzi, che cosa e successo?! IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.10, 09:11 Ciekawe ile potrwa zanim nakryjesz go z najlepszym kumplem w łóżku. A czym się różni włoch od małpy? Małpa nie nasika do zlewu jeśli są w nim naczynia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Ragazzi, che cosa e successo?! IP: *.bredband.comhem.se 25.06.10, 11:08 Nie martw sie, pilke i tak maja lepsza od polskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Pełno tu zakompleksionych Niemaszków IP: *.home.aster.pl 25.06.10, 11:20 co nie mogą zapomnieć łomotu w 2006 i w 2010 w LM. Wracajcie do swojej parówy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lanumisu Re: Ragazzi, che cosa e successo?! IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.10, 12:23 Na razie rozczarowala Cie pilka. Oby nie Facet i inne rzeczy za ktorymi tak gonisz az do Wloch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz ty to pewnie meski jestes ze hu hu IP: *.chello.pl 24.06.10, 22:25 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
biala24 Re: ty to pewnie meski jestes ze hu hu 24.06.10, 22:34 O moj powrot, drogi del zero, sie nie martw. Do Ciebie, zle ubranego faceta z plecakiem i piwnym brzuszkiem-typowego Polaka- na pewno nie mam po co wracac. Wole juz te wloskie bestie. Arrividerci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta w rzymie Re: ty to pewnie meski jestes ze hu hu IP: *.chello.pl 24.06.10, 22:46 taak nie ma to jak wloch 160 cm w dresie kappa tudziez lotto i pachnacy axe i jezdzacy na skuterku pod prad... o czyms zapomnialem???? aaaaa gdzie moj portfel?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Flick Re: ty to pewnie meski jestes ze hu hu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 22:49 Włosi - największe mamisynki Europy. Rekordowa liczba młodych nażelowanych narcyzów żyjąca u boku mamusi, brak im jaj by podjąć ryzyko, założyć rodzinę, w głowie tylko zabawa, i brak odpowiedzialności. Tacy oni męscy. Rola pań sprowadza się do ładnie wyglądającego plastiku, pełniącego funkcję jedynie ozdobną. Starsze pokolenie włochów patrzy na to z przerażeniem i nazywa ich bamboccioni. Odpowiedz Link Zgłoś
slask383 Re: ty to pewnie meski jestes ze hu hu 24.06.10, 23:52 ten twoj "nietypowy wloch,wloska bestia" i tak cie kopnie w dupe,podejrzewam,ze nie tak fajna jak pilkarza i bedzie bolalo,oj bedzie...buhahahahhaha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: io Re: ty to pewnie meski jestes ze hu hu IP: 217.153.131.* 25.06.10, 11:00 uważaj biała...ja jestem ze związku "polsko-włoskiego" i jeśli trafisz poniżej Rzymu to masz przerąbane. Im bardziej na północ tym lepiej dla Ciebie. Poza tym dobra rada: uważaj na jego mammmina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabio_mamamia MŚ 2010. Włochy w szoku i wściekłe po klęsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 22:30 Mamma mia maccaroni. Republica Italiana Łapówkatta została wykopatta. Największa sensacja na tym mundialu. Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku kibice to debile 24.06.10, 22:32 "samolot hańby", pierdoły dorośli ludzie podniecający się kopaniną 22 facetów do stopnia zidiocenia trzeba mieć deficyty rozumu na to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski Debil nie musi byc kibicem... IP: *.VIC.netspace.net.au 25.06.10, 08:17 BARDZO CZESTO WYSTARCZA,ZE JEST POLAKIEM. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 MŚ 2010. Włochy w szoku i wściekłe po klęsce 24.06.10, 23:10 "Niektórzy wspominają o potrzebie wytoczenia procesu sądowego..." Prawie dokładnie jakbym słyszał Jarkacza wytaczającego proces BronoKrzywyWąsik... A tak na poważnie, to Włochom szybko przejdzie. Oni nie babrzą się w gó...e latami. Swoje sprawy korupcyjne załatwili w jedne wakacje, a my pie...my się z tym już niemal dekadę. Sprawy reprezentacji również wyprostują błyskawicznie, a my będziemy budować, budować, budować aż przyjdzie powódź i całą tę misterną budowlę zaleje w pizdu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opar Absurdu Bravo Slovakia! Włosi beznadziejni IP: *.aster.pl 24.06.10, 23:17 Rozdęte ego włoskich półbogów zostało podobnie skarcone jak w przypadku Francuzów. Trudno się nie cieszyć z takiego obrotu sprawy, oczywiście doceniając skuteczność gry Słowaków. Absolutnie chamskie faule włoskich, jak np. popchnięcie w bramce Muchy, a potem jego kopanie w siatce, przyznaję, że w...wiły mie strasznie. Gdyby Włosi wygrali pogardzali by całym światem dookoła. Mają więc gnojki nauczkę, że trzeba respektować innych. 4 miejsce w grupie :) Forca Italia! Zwłaszcza po finale z Francją 4 lata temu, dzisiejszy mecz był rekompensatą na korzyść ducha sportowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmenelo MŚ 2010. Włochy w szoku i wściekłe po klęsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 23:26 To jest chore zupełnie. Hańba, rozpacz, sąd, prokurator, wstyd, bo odpadli ci, albo tamci. I co z tego!?. Ludzie, przecież to tylko futbol, kopanie - często przez młodocianych milionerów - "skórzanego kapcia". Bez większego /żadnego/ znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milewidziany MŚ 2010. Włochy w szoku i wściekłe po klęsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 23:43 Gdzież te głupie Polki nie polezą za byle cudzoziemcem. I jeszcze się chwalą ,jakby conajmniej księcia z bajki złapały. A potem jest rozczarowanie ,płacz,hańba i wstyd wracać. Typowe ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dumny.polak Nam, Polakom, to nie nowina IP: *.client.stsn.net 24.06.10, 23:56 Nasza reprezentacja dostaje w dupe zawsze i wszedzie. Ostatnio 0:6. Komentatorow i kibicow mamy najlepszych na swiecie. Nasza pilka jest najgorsza na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski Nie przesadzaj... IP: *.VIC.netspace.net.au 25.06.10, 08:26 Polacy tylko raz byli orlami, Wlochom ZDARZA SIE TO CZESCIEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Eeee tam ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 23:47 Włochy i Francja powinny sobie urządzić lokalny mecz finałowy. Odpowiedz Link Zgłoś
biala24 Re: Eeee tam ... 25.06.10, 00:10 Nie, no nie moge, widze, ze dalej trwa dyskusja na temat wloskich facetow i tego, jacy oni sa nieznosni, i jaka glupia ja jestem. Dzieki, chlopaki. Wezme wasze rady do serca. Tylko nie wiem, czemy was Wlosi tak draznia. I na wakacje tam jeszcze pojedziecie! I wcale sie nie chwalilam niczym, tylko tak wspomnialam... Ale juz wiem, ze teraz nie wolno nic dobrego o Wlochach mowic, bo to nazelowane maminsynki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwi Re: Eeee tam ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 08:02 Fakt. Złość, że Polka wybrała obcokrajowca aż z tych postów się wylewa. Olej to. Ale co do wakacji we Włoszech to dzięki. Zobaczyłem najważniejsze zabytki i wystarczy. Tubylcy za głośno się zachowują. Nie da się wypocząć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski Jedz do Arabow... IP: *.VIC.netspace.net.au 25.06.10, 08:32 wypoczniesz zdrowo, jak ciebie nie wysadza,albo wsadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fds Re: Eeee tam ... IP: 78.157.183.* 25.06.10, 09:07 Gdzie tam! Wcale się nie chwaliłaś... Ja też zawsze jak znajduje nową laskę, to pierwsze co robie, wbijam na forum gazety i pod newsem o piłce nożnej pisze, że znazazłem nową laskę... Tak tylko wspominam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lino Re: Eeee tam ... IP: *.chello.pl 26.06.10, 13:00 Miłość to wspaniałe uczucie i fundament na którym można budować związek na lata. I tego Ci życzę. Żeby ta miłość z tym Włochem była fundamentem wspaniałego dla Was obojga małżeństwa. Jeśli jesteś dziewczyną płynnie znającą j. włoski, po studiach i z zawodem, który pomoże Ci bardzo szybko przejść proces aklimatyzacji kulturowo-społecznej; jeśli innymi słowy bardzo szybko będziesz w pełni aktywna zawodowo i będziesz zarabiała wystarczająco dobrze (4000-5000 Euro miesięcznie), żeby czuć własną niezależność finansową, to wszystko jest OK. Jeśli rodzina Twojego wybranego należy do klasy inteligencji przemysłowo-biznesowej, to jest wielce prawdopodobne, że będziesz przez swojego męża szanowana. Jeśli natomiast jest on typem południowca żelującego włosy i noszącego łańcuszki na rękach (upraszczam, ale wiesz jaki mentalny typ Włochów mam na myśli) to może być Ci bardzo ciężko w takim związku, jeśli Ty ze swojej strony nie będziesz wnosiła do tego związku nic co by tego Włocha społecznie i intelektualnie mogło inspirować i w jego przekonaniu nobilitować. Jeśli jest tak, że z językiem włoskim u Ciebie jest średnio i nie będziesz mogła dobrze zarabiać, jeśli będziesz po prostu zdana na męża, albo będziesz mogła wykonywać jakąś dość pośrednią pracę: kelnerka, fryzjerka, pomoc domowa, to zanim zdecydujesz się na ostateczny krok wyjazdu do Włoch, poczytaj historie rożnych Polek, które za mąż wychodziły za Włochów. www.wloski.ang.pl/wyszlam_za_maz_8911.html forum.gazeta.pl/forum/w,29963,70567522,0,zwiazek_z_wlochem_.html www.wloski.ang.pl/Zwiazek_z_Wlochem_vs_partnerstwo_11941.html dobrym źródłem informacji o małżeństwach Polek z Włochami mogą być polonijne instytucje we Włoszech www.polonia-wloska.org/index.html Życzę jak najlepiej. Lino Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik MŚ 2010. Włochy w szoku i wściekłe po klęsce IP: 81.15.191.* 24.06.10, 23:57 Nie płakałem po Itali !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domlon MŚ 2010. Włochy w szoku i wściekłe po klęsce IP: *.opera-mini.net 25.06.10, 00:24 Najdziwniejsze, że Slowacja juz dzien po porazce z Anglią dźwignęła się i wygrała z Włochami. Zresztą co tu dużo mówić: łatwiej awansować jak się gra w 2 grupach naraz. Odpowiedz Link Zgłoś
papa_s Jak się zaczną powtarzać występy "markowych" 25.06.10, 00:57 drużyn europejskich z drużynami nieeuropejskimi to skończy się parytet 13 miejsc dla UEFA. Wtedy będzie nam jeszcze trudniej się załapać do Mistrzostw Odpowiedz Link Zgłoś
agatamk Makaroni w domi..... 25.06.10, 01:02 ie wiem o co chodzi , ale makaroni grali jakby im nie zależało, wolno , statycznie bez pasji.Jak by byli na jakis nakotykach , albo przynajmniej na kacu. makaroniarzy nie cierpie od czasu meczu Polaków w czasach Piechniczka, pamietam jak pomiatali Polakami , ich chamskie faule .Serie A stoi internacjonałami, nie mylić z makaroniarzami, oni sa żałośni... Brawo Słowacja, mój najlepszy wieczór od miesiąca, usmiałem sie po pachy po każdej bramce słowaków....Makaroni ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omerta Wzrost Wlocha IP: *.client.stsn.net 25.06.10, 03:50 Sa niewysocy poniewaz gdy sa chlopcami ich mamy mowia do nich: "Gdy podrosniesz synku pojdziesz do pracy". Takie slowa zatrzymuja ich wzrost. I lek przed praca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df MŚ 2010. Włochy w szoku i wściekłe po klęsce IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.10, 05:33 skad maja brac dobrych pilkarzy, jak w klubach graja sami obcokrajowcy. w niedawnym finale champions league inter mediolan - bayern monachium nie gral w druzynie "wloskiej" ani jede wloch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Karta historii się odwraca!! IP: *.web.vodafone.de 25.06.10, 05:47 Hehe...4 lata temu pokonali Niemców a dzisiaj juz w domu będą...wice- Francja ..juz w domu...a trzeci Niemcy ..jeszcze w grze!!!Viwat Germania...Angole też do domu pojadą!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski Z kim przerzna Dojczlandy?... IP: *.VIC.netspace.net.au 25.06.10, 08:40 Volksdojcze na to juz dawno zasluzyly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski Przerzneli wprawdzie z Serbami... IP: *.VIC.netspace.net.au 25.06.10, 08:46 ale jakos przewlekli sie wyzej.Cala nadzieja w ANGOLACH, ALE TRUDNO W TO WIERZYC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slezak s Polska Re: Z kim przerzna Dojczlandy?... IP: 217.153.131.* 25.06.10, 11:04 Na pewno nie z Kacapami Zachodnimi z Priwislanskiego kraju, bo ich tam nie ma - zapewne byli za dobrzy w piłce kopanej na te nędzne mistrzostwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Fajne ustawki widze ze sa na MŚ heh IP: 213.25.115.* 25.06.10, 07:44 a bukmacherzy zacieraja rece i smieja sie z frajerow myslacych ze to niespodzinaki he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicość MŚ 2010. Włochy w szoku i wściekłe po klęsce IP: *.icpnet.pl 25.06.10, 07:55 Tam hańba a w Polsce w takiej sytuacji : "Polacy, nic się nie stało!" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 I o co tyle krzyku? 25.06.10, 08:12 Przeciez Lippi sam powiedzial,ze Wlosi odpadli z mistrzostw przez niego.A stalo sie tak bo poszedl sladami Domenecha i obaj wprowadzali do druzyn polska mysl szkoleniowa,a o prawa autorskie juz nie pytali Piechniczka i Engela. Odpowiedz Link Zgłoś