Dodaj do ulubionych

MŚ 2010. Włochy w szoku i wściekłe po klęsce

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.10, 20:55
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: dwr Re: MŚ 2010. Włochy w szoku i wściekłe po klęsce IP: *.icpnet.pl 24.06.10, 21:08
      to jest link do bukmacherki, nie klikać, oszustwo

tak jak oszuści włosi odpadają, dobrze im szmaciarzom.
      • Gość: niezły_gość Re: MŚ 2010. Włochy w szoku i wściekłe po klęsce IP: *.chello.pl 24.06.10, 21:57
        Najbardziej śmieszy mnie to, że najlepsi aktorzy na boisku (piłka nożna i np.
        koszykówka) czyli Włosi, jak mają smród przy d...., nagle grają b.skutecznie. A
        jak wynik jest dla nich korzystny to głowa mała co robią. Piano Piano...to ich
        motto, na szczęście nie dziś ;P
        • krzych.korab G mnie obchodza Włosi, sukcesu Słowacji gratuluję! 25.06.10, 06:06
          Gdyby nie aktorskie popisy i sędziowie dający się nabierać nie zdobyliby Włosi
          ani jednego punktu.
          • Gość: cromio Rządy wszystkich poważnych państw zabierają się za IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.10, 09:44
            regulowanie działalności banków i instytucji finansowych. W drugiej kolejności
            winny ukrócić działalność mediów. To drugie w kolejności zagrożenie dla cywilizacji.
            • Gość: hr Uszaszowski To juz bylo... IP: *.VIC.netspace.net.au 25.06.10, 09:54
              za Stalina,nic nowego nie wymysliles, prymitywie.
    • Gość: pocalujta_wujta Selekcjoner "bije się w piersi"? A co to kobieta? IP: 204.153.88.* 24.06.10, 21:28
      Chyba mowi sie: "bije sie w piers".
    • wit MŚ 2010. Włochy w szoku i wściekłe po klęsce 24.06.10, 21:32
      11 nurków mniej :-)
      • Gość: Massimo Calanca Re: MŚ 2010. Włochy w szoku i wściekłe po klęsce IP: 212.180.160.* 24.06.10, 21:52
        Nażelowane pajace odpadły!

Na wymuszaniu karnych daleko się nie zajedzie!

Ciao! Ciao!
        • Gość: Karol Słowackie lapety i portugalscy udawacze grają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 22:11
          dalej. Wrócimy jak Rzymianie!
          • Gość: Dr Yamak Re: Słowackie lapety i portugalscy udawacze grają IP: *.chello.pl 24.06.10, 23:41
            Rzymianie jak już "poszli" to nie wrócili. Włosi to faktycznie tytani
            uczciwości, którzy nigdy nie kładą się w polu karnym :-)
      • Gość: łuaksz Re: MŚ 2010. Włochy w szoku i wściekłe po klęsce IP: *.serv-net.pl 24.06.10, 23:20
        piękna komentajba ziomek :)
      • Gość: Franczesko Totti ...i 23 podszczypywaczy. Arivederci! IP: *.chello.pl 24.06.10, 23:39
      • Gość: AntyItalia Re: MŚ 2010. Włochy w szoku i wściekłe po klęsce IP: *.alltex.3s.pl 25.06.10, 01:57
        Nurkują...w śmieciach :D
      • Gość: Leszek Re: 11 nurków mniej :-) IP: 195.47.201.* 25.06.10, 10:17
        Dokładnie :) Zbieranina sztucznych gwiazd wymuszających karne, zajmujących się
        brylerką w mediach, lansowaniem się na salonach i zmianami panienek na telefon.
        Lansik, panienka, nurek, lansik, panienka, nurek, lansik, panienka, nurek - TO
        NE JE FOOTBALL.

Ogromnie się cieszę, że ich tak sprowadzono na ziemię. Ciekawe jak ich WAG'sy
        będą ich pocieszały? Może od razu odlecą sprzedać się innemu piłkarzowi?
    • Gość: kko MŚ 2010. Włochy w szoku i wściekłe po klęsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 21:40
      no to betonowe buciki na dnie morza?
      włoscy piłkarze w Rzymie zostaną uduszeni makaronem
    • Gość: rasta bo to cioty i kombinatorzy IP: *.213.38.84.otvk.pl 24.06.10, 22:08
      sami widzieliście pierw kombinują a potem jak ostatnie cioty płaczą ( do ich
      reprezentacji przydała by się beksa Krystyna Ronaldo )
      • Gość: hr Uszaszowski Krystyna Ronaldo nie jest Wloszka... IP: *.VIC.netspace.net.au 25.06.10, 07:47
        chociaz takze kreci tylkiem i czesto jest zestresowana. To urodziwa
        Portugalka z rodowodu.
    • Gość: sorg MŚ 2010. Włochy w szoku i wściekłe po klęsce IP: *.aster.pl 24.06.10, 22:08
      Ze wzruszeniem patrzyło się, jak roztrzęsiony makaron sugerował grę
      na czas przeciwników : ) to było przyjemne doznanie. Ciao
    • biala24 Ragazzi, che cosa e successo?! 24.06.10, 22:13
      No to ladnie... A ja sie do Wloch niedlugo przeprowadzam... Za facetem,
      sloncem, jedzeniem, ale tez za dobra pilka nozna! Przynajmniej tak
      myslalam przed tym mundialem. No coz, zostaje mi facet (ktory jest
      nietypowym Wlochem, bo pilke ma gdzies),slonce i jedzenie. Wciaz nie
      tak zle.
      • biala24 Re: Ragazzi, che cosa e successo?! 24.06.10, 22:19
        I jeszcze chcialam dodac, ze, przynajmniej Cannavaro ma ladny tylek. To
        dla pan ten link. Pań, co prawda, na tym forum niewiele, ale moze jakas
        sie zaplata. Panowie nie musza patrzec.Jak mozna tak fatalnie grac z
        takim tylkiem?! Nie wiem.

djoh.files.wordpress.com/2009/01/fabio-cannavaro-nu.jpg
        • Gość: zzz Re: Ragazzi, che cosa e successo?! IP: 94.75.118.* 24.06.10, 23:10
          bo dupa sie nie gra. czas chyba to zauważyc
          • Gość: cxz Re: Ragazzi, che cosa e successo?! IP: 78.157.183.* 25.06.10, 02:24
            Widać część populacji gra. I tego nie widzi.
            • Gość: hr Uszaszowski Makaron sie rozgotowal... IP: *.VIC.netspace.net.au 25.06.10, 07:52
              Z TEJ MASY MOZNA ZROBIC KLUSKI po polsku.
        • stereoclub Re: Ragazzi, che cosa e successo?! 25.06.10, 00:52
          A Vino, Vino? Zapomnialas?

PS; ten Cannavaro ma ladny tylek. Tja. Z przodu za to nic nie ma, skoro taka
          pileczka wszystko zaslonila. ;-)
      • Gość: del zero spoko - to typowy wloch IP: *.chello.pl 24.06.10, 22:26
        moze pilki i nie lubi ale inne dupeczki na pewno. rezerwuj bilecik na przyszly
        rok bo wrocisz z hukiem do mamusi
      • Gość: burzum Re: Ragazzi, che cosa e successo?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 22:38
        ło matko, za włocha idziesz? toć to jeszcze gorzej niż za murzyna!
      • Gość: ulisse Sei sicuro, Ragazza?! IP: *.ip57.fastwebnet.it 24.06.10, 22:51
        Moze przemysl to jeszcze raz Ragazza, daj sobie czas; kiedy Pan Bog
        stwarzal swiat pomiarkowal, ze popelnil blad; Italie stworzyl za
        piekna... jako rekompensate stworzyl Wlochow. Wlosi to najwieksi
        snobi, paliwody i mamlasy w Europie - oni zyja w feudalistycznym 19
        wieku, a opinia u nich bardziej sie liczy niz fakty. Wiem wiem, Twoj
        jest inny, ale sprawdz to, sprowokuj maly konflikt i obserwuj. A z
        tym jedzeniem to jest tak - kuchnia jest naprawde super ale oni
        prawdziwego CHLEBA nie maja, a to brakuje do bolu.
      • Gość: tr Re: Ragazzi, che cosa e successo?! IP: *.net.zeork.com.pl 24.06.10, 22:54
        a twe dziecko będzie czarne
      • Gość: mucha Re: Ragazzi, che cosa e successo?! merda! IP: *.152.136.192.dsl.dynamic.eranet.pl 24.06.10, 22:59
        do biala24 wlochy to kraj 3go swiata-juz dawno powinni wywalic ich z UE-znasz
        drugi taki gdzie byly afery z obozami pracy(takze dla polakow) gdzie premier
        jest zamieszany w afery korupcyjne a glupi lud dalej na niego glosuje, skad na
        caly swiat rozplenila sie zaraza mafią zwana. obejrzyj film gomorra-to ci sie
        wloch odechce. a dla wlocha jestes jak murzynka(zwykłą "polką"prostaczka z kraju
        post komunistycznego)
        • stereoclub Re: Ragazzi, che cosa e successo?! merda! 25.06.10, 00:57
          Mucha, ty pewnie caly tydzien w Bibione spedziles, stad ta znajomosc Italii?
      • slask383 Re: Ragazzi, che cosa e successo?! 24.06.10, 23:47
        zebys sie nie przejachala na tym swoim Italiono jak reprezentacja w
        RPA,bo potem beda gorzkie zale...:)))
      • Gość: gosc Re: Ragazzi, che cosa e successo?! IP: *.icpnet.pl 25.06.10, 00:04
        to niech ci dupa rosnie franco jedna
      • Gość: brodtje_haring Re: Ragazzi, che cosa e successo?! IP: 188.85.13.* 25.06.10, 00:13
        Nie jaraj sie tak blada, bo niedlugo juz sie okaze ze twoj Wloch to opalony
        Turek albo Algierczyk. A poza tym zbiera mi sie na wymioty jak slysze wypowiedzi
        wlasnie tych twojich Wlochow czy Hiszpanow albo Holendrow. Jak to sie chwala ze
        dupczy taka Polke za tanie okulary albo ponczochy. Pale sie ze wstydu, a potem
        wale w ryj, bo moja mama tez jest polka. A takie ¨polki¨ jak wy, co to leca za
        autobusem pelnym Arabow i sie jaraja jakims ¨Wlochem¨ wlasnie wyrabiaja innym
        opinie tanich bladzi. Jedz do Wloch na mandarynki!
        • stereoclub Re: Ragazzi, che cosa e successo?! 25.06.10, 01:01
          Moze problem jest w "super-polakach" bezzebnych wasaczach, ze dziewczyny z
          Polski, wola wszystkich, a nie was`? He? Pomysleli?

Biala24, smiej sie z burakow!
      • Gość: gość Re: Ragazzi, che cosa e successo?! IP: *.centertel.pl 25.06.10, 02:19
        Bella,weź sobie lepiej nowozelandczyka.Bardziej jurny niz
        makaroniarz.
      • Gość: klj Re: Ragazzi, che cosa e successo?! IP: 78.157.183.* 25.06.10, 02:26
        Wszyscy Ci serdecznie gratulujemy. Wow.
        Nie wnikam jak ta piłka się tam znalazła.
      • Gość: Dempsey Re: Ragazzi, che cosa e successo?! IP: *.nwrknj.east.verizon.net 25.06.10, 06:30
        Mam dyskretne pytanie biala24.
        Czy to prawda ze Wlosi sie czesto zalatwiaja do zlewozmywakow?
        • Gość: hr Uszaszowski Tak , to prawda. IP: *.VIC.netspace.net.au 25.06.10, 08:07
          Robia to, gdy przyjezdzaja do Polski.
      • Gość: ja Re: Ragazzi, che cosa e successo?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.10, 07:02
        i bardzo dobrze że odpadli. Nie lubię gry Włochów bo to są cwaniaki i aktorzyny.
        • Gość: Czarek Sami super faceci z Polski :) IP: *.home.aster.pl 25.06.10, 11:22
          i zupełnie nie rasiści, nie odlewają się do zlewu, bo nie mogą
          wstać, załatwiają się na leżąco.
      • Gość: Powracający z Wł. Ja dziękuję za takie słońce IP: *.ists.pl 25.06.10, 07:48
        60 stopni w cieniu, to jednak za wiele. Tylko 3-4 miesiące w roku,
        poza tym jest "tylko ok. 30.

No ale nie, to już w Afryce jest chłodniej.

Druga rzecz - mafia. Przecież we Włoszech nawet w biały dzień jest
        strach chodzić po ulicy.

Żarcie, no tak, ale tam się chce głównie pić. Tam mało co kto je,
        chyba nocami. Za gorąco na żarcie.

A panowie Włosi. Ano wiadomo, południowcy, bablają nieustannie jak
        baby, wrzask jakby się paliło. No i zniewieściali. A oczka za obcymi
        babami latają im dookoła głowy 24h na dobę. Zdradzają bez namysłu -
        narodowa włoska cecha.

No cóż, powodzenia, ale się to raczej nie przyjmie.
      • Gość: pppp Re: Ragazzi, che cosa e successo?! IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.10, 09:11
        Ciekawe ile potrwa zanim nakryjesz go z najlepszym kumplem w łóżku. A
        czym się różni włoch od małpy? Małpa nie nasika do zlewu jeśli są w nim
        naczynia :)
      • Gość: obiektywny Re: Ragazzi, che cosa e successo?! IP: *.bredband.comhem.se 25.06.10, 11:08
        Nie martw sie, pilke i tak maja lepsza od polskiej :)
        • Gość: Karol Pełno tu zakompleksionych Niemaszków IP: *.home.aster.pl 25.06.10, 11:20
          co nie mogą zapomnieć łomotu w 2006 i w 2010 w LM. Wracajcie do
          swojej parówy :)
      • Gość: Lanumisu Re: Ragazzi, che cosa e successo?! IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.10, 12:23
        Na razie rozczarowala Cie pilka. Oby nie Facet i inne rzeczy za ktorymi tak
        gonisz az do Wloch.
    • Gość: qaz ty to pewnie meski jestes ze hu hu IP: *.chello.pl 24.06.10, 22:25
      j.w.
      • biala24 Re: ty to pewnie meski jestes ze hu hu 24.06.10, 22:34
        O moj powrot, drogi del zero, sie nie martw. Do Ciebie, zle ubranego
        faceta z plecakiem i piwnym brzuszkiem-typowego Polaka- na pewno nie
        mam po co wracac. Wole juz te wloskie bestie. Arrividerci!
        • Gość: turysta w rzymie Re: ty to pewnie meski jestes ze hu hu IP: *.chello.pl 24.06.10, 22:46
          taak nie ma to jak wloch 160 cm w dresie kappa tudziez lotto i pachnacy axe i
          jezdzacy na skuterku pod prad... o czyms zapomnialem???? aaaaa gdzie moj portfel??
        • Gość: Hans Flick Re: ty to pewnie meski jestes ze hu hu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 22:49
          Włosi - największe mamisynki Europy. Rekordowa liczba młodych nażelowanych
          narcyzów żyjąca u boku mamusi, brak im jaj by podjąć ryzyko, założyć rodzinę, w
          głowie tylko zabawa, i brak odpowiedzialności. Tacy oni męscy. Rola pań
          sprowadza się do ładnie wyglądającego plastiku, pełniącego funkcję jedynie
          ozdobną. Starsze pokolenie włochów patrzy na to z przerażeniem i nazywa ich
          bamboccioni.
        • slask383 Re: ty to pewnie meski jestes ze hu hu 24.06.10, 23:52
          ten twoj "nietypowy wloch,wloska bestia" i tak cie kopnie w
          dupe,podejrzewam,ze nie tak fajna jak pilkarza i bedzie bolalo,oj
          bedzie...buhahahahhaha...
        • Gość: io Re: ty to pewnie meski jestes ze hu hu IP: 217.153.131.* 25.06.10, 11:00
          uważaj biała...ja jestem ze związku "polsko-włoskiego" i jeśli
          trafisz poniżej Rzymu to masz przerąbane. Im bardziej na północ tym
          lepiej dla Ciebie. Poza tym dobra rada: uważaj na jego mammmina...
    • Gość: Fabio_mamamia MŚ 2010. Włochy w szoku i wściekłe po klęsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 22:30
      Mamma mia maccaroni. Republica Italiana Łapówkatta została wykopatta.
      Największa sensacja na tym mundialu.
    • q-ku kibice to debile 24.06.10, 22:32
      "samolot hańby", pierdoły

dorośli ludzie podniecający się kopaniną 22 facetów do stopnia zidiocenia

trzeba mieć deficyty rozumu na to
      • Gość: hr Uszaszowski Debil nie musi byc kibicem... IP: *.VIC.netspace.net.au 25.06.10, 08:17
        BARDZO CZESTO WYSTARCZA,ZE JEST POLAKIEM.
    • maz-47 MŚ 2010. Włochy w szoku i wściekłe po klęsce 24.06.10, 23:10
      "Niektórzy wspominają o potrzebie wytoczenia procesu sądowego..."

Prawie dokładnie jakbym słyszał Jarkacza wytaczającego proces BronoKrzywyWąsik...

A tak na poważnie, to Włochom szybko przejdzie. Oni nie babrzą się w gó...e
      latami. Swoje sprawy korupcyjne załatwili w jedne wakacje, a my pie...my się
      z tym już niemal dekadę.
      Sprawy reprezentacji również wyprostują błyskawicznie, a my będziemy budować,
      budować, budować aż przyjdzie powódź i całą tę misterną budowlę zaleje w pizdu...
    • Gość: Opar Absurdu Bravo Slovakia! Włosi beznadziejni IP: *.aster.pl 24.06.10, 23:17
      Rozdęte ego włoskich półbogów zostało podobnie skarcone jak w
      przypadku Francuzów. Trudno się nie cieszyć z takiego obrotu sprawy,
      oczywiście doceniając skuteczność gry Słowaków. Absolutnie chamskie
      faule włoskich, jak np. popchnięcie w bramce Muchy, a potem jego
      kopanie w siatce, przyznaję, że w...wiły mie strasznie. Gdyby Włosi
      wygrali pogardzali by całym światem dookoła. Mają więc gnojki
      nauczkę, że trzeba respektować innych. 4 miejsce w grupie :) Forca
      Italia! Zwłaszcza po finale z Francją 4 lata temu, dzisiejszy mecz
      był rekompensatą na korzyść ducha sportowego.
    • Gość: elmenelo MŚ 2010. Włochy w szoku i wściekłe po klęsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 23:26
      To jest chore zupełnie. Hańba, rozpacz, sąd, prokurator, wstyd, bo odpadli ci,
      albo tamci. I co z tego!?. Ludzie, przecież to tylko futbol, kopanie - często
      przez młodocianych milionerów - "skórzanego kapcia". Bez większego /żadnego/
      znaczenia.
    • Gość: milewidziany MŚ 2010. Włochy w szoku i wściekłe po klęsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 23:43
      Gdzież te głupie Polki nie polezą za byle cudzoziemcem.
      I jeszcze się chwalą ,jakby conajmniej księcia z bajki złapały.
      A potem jest rozczarowanie ,płacz,hańba i wstyd wracać. Typowe !
      • Gość: dumny.polak Nam, Polakom, to nie nowina IP: *.client.stsn.net 24.06.10, 23:56

Nasza reprezentacja dostaje w dupe zawsze i wszedzie.
        Ostatnio 0:6. Komentatorow i kibicow mamy najlepszych
        na swiecie. Nasza pilka jest najgorsza na swiecie.
        • Gość: hr Uszaszowski Nie przesadzaj... IP: *.VIC.netspace.net.au 25.06.10, 08:26
          Polacy tylko raz byli orlami, Wlochom ZDARZA SIE TO CZESCIEJ.
    • Gość: Czytelnik Eeee tam ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 23:47
      Włochy i Francja powinny sobie
      urządzić lokalny mecz finałowy.
      • biala24 Re: Eeee tam ... 25.06.10, 00:10
        Nie, no nie moge, widze, ze dalej trwa dyskusja na temat wloskich
        facetow i tego, jacy oni sa nieznosni, i jaka glupia ja jestem. Dzieki,
        chlopaki. Wezme wasze rady do serca. Tylko nie wiem, czemy was Wlosi
        tak draznia. I na wakacje tam jeszcze pojedziecie! I wcale sie nie
        chwalilam niczym, tylko tak wspomnialam... Ale juz wiem, ze teraz nie
        wolno nic dobrego o Wlochach mowic, bo to nazelowane maminsynki.
        • Gość: wwi Re: Eeee tam ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 08:02
          Fakt. Złość, że Polka wybrała obcokrajowca aż z tych postów się
          wylewa. Olej to.

Ale co do wakacji we Włoszech to dzięki. Zobaczyłem najważniejsze
          zabytki i wystarczy. Tubylcy za głośno się zachowują. Nie da się
          wypocząć.
          • Gość: hr Uszaszowski Jedz do Arabow... IP: *.VIC.netspace.net.au 25.06.10, 08:32
            wypoczniesz zdrowo, jak ciebie nie wysadza,albo wsadza.
        • Gość: fds Re: Eeee tam ... IP: 78.157.183.* 25.06.10, 09:07
          Gdzie tam! Wcale się nie chwaliłaś... Ja też zawsze jak znajduje
          nową laskę, to pierwsze co robie, wbijam na forum gazety i pod
          newsem o piłce nożnej pisze, że znazazłem nową laskę... Tak tylko
          wspominam.
        • Gość: lino Re: Eeee tam ... IP: *.chello.pl 26.06.10, 13:00
          Miłość to wspaniałe uczucie i fundament na którym można budować związek na lata. I tego Ci życzę. Żeby ta miłość z tym Włochem była fundamentem wspaniałego dla Was obojga małżeństwa.

Jeśli jesteś dziewczyną płynnie znającą j. włoski, po studiach i z zawodem, który pomoże Ci bardzo szybko przejść proces aklimatyzacji kulturowo-społecznej; jeśli innymi słowy bardzo szybko będziesz w pełni aktywna zawodowo i będziesz zarabiała wystarczająco dobrze (4000-5000 Euro miesięcznie), żeby czuć własną niezależność finansową, to wszystko jest OK.

Jeśli rodzina Twojego wybranego należy do klasy inteligencji przemysłowo-biznesowej, to jest wielce prawdopodobne, że będziesz przez swojego męża szanowana.

Jeśli natomiast jest on typem południowca żelującego włosy i noszącego łańcuszki na rękach (upraszczam, ale wiesz jaki mentalny typ Włochów mam na myśli) to może być Ci bardzo ciężko w takim związku, jeśli Ty ze swojej strony nie będziesz wnosiła do tego związku nic co by tego Włocha społecznie i intelektualnie mogło inspirować i w jego przekonaniu nobilitować.

Jeśli jest tak, że z językiem włoskim u Ciebie jest średnio i nie będziesz mogła dobrze zarabiać, jeśli będziesz po prostu zdana na męża, albo będziesz mogła wykonywać jakąś dość pośrednią pracę: kelnerka, fryzjerka, pomoc domowa, to zanim zdecydujesz się na ostateczny krok wyjazdu do Włoch, poczytaj historie rożnych Polek, które za mąż wychodziły za Włochów.

www.wloski.ang.pl/wyszlam_za_maz_8911.html

forum.gazeta.pl/forum/w,29963,70567522,0,zwiazek_z_wlochem_.html

www.wloski.ang.pl/Zwiazek_z_Wlochem_vs_partnerstwo_11941.html

dobrym źródłem informacji o małżeństwach Polek z Włochami mogą być polonijne instytucje we Włoszech

www.polonia-wloska.org/index.html

Życzę jak najlepiej.

Lino
    • Gość: Kazik MŚ 2010. Włochy w szoku i wściekłe po klęsce IP: 81.15.191.* 24.06.10, 23:57
      Nie płakałem po Itali !!
    • Gość: Domlon MŚ 2010. Włochy w szoku i wściekłe po klęsce IP: *.opera-mini.net 25.06.10, 00:24
      Najdziwniejsze, że Slowacja juz dzien po porazce z Anglią dźwignęła się i wygrała z Włochami. Zresztą co tu dużo mówić: łatwiej awansować jak się gra w 2 grupach naraz.
    • papa_s Jak się zaczną powtarzać występy "markowych" 25.06.10, 00:57
      drużyn europejskich z drużynami nieeuropejskimi to skończy się parytet 13 miejsc dla UEFA. Wtedy będzie nam jeszcze trudniej się załapać do Mistrzostw
    • agatamk Makaroni w domi..... 25.06.10, 01:02
      ie wiem o co chodzi , ale makaroni grali jakby im nie zależało, wolno ,
      statycznie bez pasji.Jak by byli na jakis nakotykach , albo przynajmniej na
      kacu. makaroniarzy nie cierpie od czasu meczu Polaków w czasach Piechniczka,
      pamietam jak pomiatali Polakami , ich chamskie faule .Serie A stoi
      internacjonałami, nie mylić z makaroniarzami, oni sa żałośni... Brawo
      Słowacja, mój najlepszy wieczór od miesiąca, usmiałem sie po pachy po każdej
      bramce słowaków....Makaroni ha ha ha
      • Gość: omerta Wzrost Wlocha IP: *.client.stsn.net 25.06.10, 03:50

Sa niewysocy poniewaz gdy sa chlopcami ich mamy mowia
        do nich: "Gdy podrosniesz synku pojdziesz do pracy".
        Takie slowa zatrzymuja ich wzrost. I lek przed praca.
    • Gość: df MŚ 2010. Włochy w szoku i wściekłe po klęsce IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.10, 05:33
      skad maja brac dobrych pilkarzy, jak w klubach graja sami obcokrajowcy. w
      niedawnym finale champions league inter mediolan - bayern monachium nie
      gral w druzynie "wloskiej" ani jede wloch
    • Gość: iwet21 Karta historii się odwraca!! IP: *.web.vodafone.de 25.06.10, 05:47
      Hehe...4 lata temu pokonali Niemców a dzisiaj juz w domu będą...wice-
      Francja ..juz w domu...a trzeci Niemcy ..jeszcze w grze!!!Viwat
      Germania...Angole też do domu pojadą!!.
      • Gość: hr Uszaszowski Z kim przerzna Dojczlandy?... IP: *.VIC.netspace.net.au 25.06.10, 08:40
        Volksdojcze na to juz dawno zasluzyly.
        • Gość: hr Uszaszowski Przerzneli wprawdzie z Serbami... IP: *.VIC.netspace.net.au 25.06.10, 08:46
          ale jakos przewlekli sie wyzej.Cala nadzieja w ANGOLACH, ALE TRUDNO
          W TO WIERZYC.
        • Gość: Slezak s Polska Re: Z kim przerzna Dojczlandy?... IP: 217.153.131.* 25.06.10, 11:04
          Na pewno nie z Kacapami Zachodnimi z Priwislanskiego kraju, bo ich
          tam nie ma - zapewne byli za dobrzy w piłce kopanej na te nędzne
          mistrzostwa :)
    • Gość: Master Fajne ustawki widze ze sa na MŚ heh IP: 213.25.115.* 25.06.10, 07:44
      a bukmacherzy zacieraja rece i smieja sie z frajerow myslacych ze to
      niespodzinaki he
    • Gość: nicość MŚ 2010. Włochy w szoku i wściekłe po klęsce IP: *.icpnet.pl 25.06.10, 07:55
      Tam hańba a w Polsce w takiej sytuacji : "Polacy, nic się nie stało!" :))
    • 12.12a1 I o co tyle krzyku? 25.06.10, 08:12
      Przeciez Lippi sam powiedzial,ze Wlosi odpadli z mistrzostw przez niego.A
      stalo sie tak bo poszedl sladami Domenecha i obaj wprowadzali do druzyn polska
      mysl szkoleniowa,a o prawa autorskie juz nie pytali Piechniczka i Engela.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka