Gość: karol19ck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 11:34 że tak zapytam. skad pieniadze na takie transfery? Czyzby jakis duzy nowy sponsor o ktorym niedlugo sie dowiemy?! Bo nie wydaje mi sie by miasto tyle dawało.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LGV Re: Korona: Wróci Golański?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 11:54 Ciołku ;P skoro jest wolnym zawodnikiem od 30tego , to jest do wzięcia za darmo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piłkarz Wróci Golański? ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 15:51 -Przez trzy sezony w Rumunii wystąpił w 47 meczach, strzelił jednego gola. - Kończył mi się kontrakt, chciałem go przedłużyć, ale nie udało mi się dojść do porozumienia z władzami klubu. Proponowano mi taką ofertę, że wolę już grać w Polsce - twierdzi. Wystarczy poczytac,zapytac dlaczego tak mało spotkan rozegrał w rumuńskim klubie, dlaczego nie chcieli go zatrzymać, dlaczego nie udało sie im go sprzedać przed upływem kontraktu ? Siedzi w kraju, dlaczego żaden klub ligowy tzw.mocny finansowo nie chce go ?To sa podstawowe pytania jak i te, w jakim stanie zdrowia sa jego nogi, co z kontuzjami ? Juz dośc tego partackiego kupczenia i sprowadzania przez obecne kierownictwo klubu nieudanych zawodników.Teraz ogłosili ze do sprzedaży jest 15 !!Kto ich kupi ? Nad tym się trzeba zastanowić.Nowy prezes powinien o tym pomysleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lop Korona: Wróci Golański?! IP: 193.189.163.* 02.07.10, 17:59 Po co wzmocnienia jest Sergiusz W załatwi wszystko i jeszcze pobaluje w Kieleckich knajpach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Korona: Wróci Golański?! IP: *.static.t-2.net 05.07.10, 19:48 MUWI SIE ZE IAKIS IAPONCZYK CHCE DAC DUZO KASDY DLA KORONY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAX Korona: Wróci Golański?! IP: *.static.t-2.net 05.07.10, 19:49 NO NIEDZIELAN KORZYM GOLANSKI I SLOWAK BARDZO DOBRY WALKA O MISTRZA KORONKO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Korona: Wróci Golański?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 12:56 Sasal chce jeszcze środkowego pomocnika kolego Odpowiedz Link Zgłoś