Dodaj do ulubionych

Do Ligi Mistrzów bez spikera-entuzjasty

IP: *.chello.pl 11.08.10, 08:28
Proponuje Wybiorczej juz nie macic, bo nie macie patentu na wszystko. Juz Lech
wam kiedys podziekowal za wspolprace, Legia tez powinna. Druga sprawa. Mi sie
"geba" Leniarskiego nie podoba, wiec prosilbym zeby nie zamieszczac jego video
na portalu.
Obserwuj wątek
    • sven.hannawald Do Ligi Mistrzów bez spikera-entuzjasty 11.08.10, 08:29
      Swego czasu Hadaj przypominał kibolom, że kolejny mecz jest w
      Łodzi, więc trzeba zabrać z sobą kamienie.

Hadaj przypominał, żeby do Łodzi zabrać nie kamienie, a kaski, bo
      kibice Widzewa swego czasu znani byli z tego, że bombardowali
      kamieniami sektor gości.

Ot, to taka subtelna różnica.
      • robert_wwa Re: Do Ligi Mistrzów bez spikera-entuzjasty 11.08.10, 13:16
        Ale dla pana szefa sportowego działu, bez znaczenia, bo tak brzmi
        lepiej przecież. Ale dla normalnego jeden jedyny argument w liście do
        rzecznika Legii jest bzdurą, to z czym tu polemizować? Szkoda ż dla
        Gazety zawsze coś musi być nie tak.
        • Gość: racja Re: Do Ligi Mistrzów bez spikera-entuzjasty IP: *.man.bydgoszcz.pl 11.08.10, 13:28
          pod rozwagę wszystkim komentującym:

www.weszlo.com/news/5384
          • Gość: obiektywny.I tyle. Obciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 15:04
            Ten Hadaj jest po prostu obciachowy. Zawsze byl. Ma glos kojarzacy sie z typami
            przesiadujacymi pod sklepami z piwem na Woli.
            • pereiro Re: Obciach 11.08.10, 15:39
              Nie rozumiem w czym problem? Bydło znad kanałku regularnie robi obciach na pół
              Europy demolkami na wyjazdach. To, że do tego obciachu dołoży się spiker nie
              zmieni specjalnie obrazu sytuacji. Moim zdaniem szkoda czasu na zajmowanie się
              takimi szczegółami.
              • krakowiaczek_z_importu Re: Obciach 11.08.10, 15:59
                I jeszcze dawniej ta orkiestra dęta! To też powinno wrócić:D
        • Gość: s33 pamięć chyba panom szwankuje. było o kamieniach IP: *.msz.gov.pl 11.08.10, 13:33
          jeśli powiecie że nie podsyca nienawiści na stadionie to w ogóle nie
          ma o czym dyskutować. Intonowanie pieśni antywidzewskich to też
          rozumiem standard europejski?
          • Gość: Egzekutor Re: pamięć chyba panom szwankuje. było o kamienia IP: *.allegro.com.pl 11.08.10, 14:12
            a kiedy intonował takie pieśni? przestrzegał tylko przed łódzkimi kamieniami.
          • robert_wwa Re: pamięć chyba panom szwankuje. było o kamienia 11.08.10, 14:29
            Jak już kolega zapytał, KIEDY???
      • Gość: piciu GW - ten typ tak ma. Żurnalista schizofreniczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.10, 14:06
    • Gość: gfgfgf Re: Do Ligi Mistrzów bez spikera-entuzjasty IP: *.elartnet.pl 11.08.10, 08:44
      Już pierwszy "artykuł" był żałosny, o dziwo nawet Legia postarała się o
      odpowiedź - choć pewnie sami teraz żałują - to teraz drugi, żeby tylko pokazać,
      żeby wbić szpileczkę, żeby ponarzekać. Jeszcze trochę i pan Wojtek będzie niczym
      pewien drewniany krzyż.
    • Gość: olo+ Do Ligi Mistrzów bez spikera-entuzjasty IP: 69.22.184.* 11.08.10, 09:15
      Bazgrajło Leniarski i najmniej profesjonalny dział sportowy w Polsce.
      Jak zwykle argumenty z poslada. 1. Hadaj nie apelowało wzięcie kamieni tylko
      kasków. 2. Mój kolega z Londynu przeczytał zwasz artykuł i zapytał "on zawsze
      tak ?", i dodał "to żenujące, u nas zwykle komentuje się pilkarzy i sytuację
      ligową, a nie robi się ciągłe przytyki do klubu". Nowa wkrucjata wyborczej z
      Legią - o spikera. Jak to swego czasu ładnie podsumował Lec: "Byle smród co
      walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota"
    • Gość: Sabi Do Ligi Mistrzów bez spikera-entuzjasty IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.10, 09:30
      i te ciągłe kompleksy GW, stałe porównywanie a to w Paryżu, a to w Mediolanie a to w Barcelonie...wszystko na jedna modłę tymczasem potem przyjeżdża taki trener Arsenalu , Valencji czy Schalke i nie może nadziwić się atmosferą, mówi że dawno nie grał przy takim dopingu , wychodzi więc na to że to oni powinni się uczyć od nas że to ich standarty są do poprawy a nie nasze.
      • Gość: thegreatone Re: Do Ligi Mistrzów bez spikera-entuzjasty IP: *.mtvk.pl 11.08.10, 16:54
        To ciągłe porównywanie do zachodu mnie rozwala, w GW chyba myślą, że wszystko co w Polsce inne to znaczy gorsze. Dziwne podejście i mentalność, doskonale widoczne kompleksy.
    • Gość: kosmal Do Ligi Mistrzów bez spikera-entuzjasty IP: 81.15.171.* 11.08.10, 09:45
      Oj Radziuś Radziuś. Trezba było kupić karnet na Polonię. Tam
      publikas takich spikerów wyśmaiła już za Romanowskiego.
    • Gość: Egzekutor Do Ligi Mistrzów bez spikera-entuzjasty IP: *.allegro.com.pl 11.08.10, 10:07
      przykro mi ze wyborcza - gazeta z tak piekna historia - zeszla na psy przez
      taki brak rzetelnosci, obiektywizmu i zdrowego rozsadku, jaki prezentuja jej
      dzisiejsi dziennikarze. Ci od sportu niech biora przyklad z kolegow z dzialu
      reportazu. Tamci sa najlepsi w swoim fachu, wy nie dorastacie im do piet. Nie
      trzymacie standardow nawet na prowincjonalnym polskim rynku mediow.
    • Gość: Hugo Do Ligi Mistrzów bez spikera-entuzjasty IP: *.allegro.com.pl 11.08.10, 10:09
      Szanowny Panie Andrzeju:
      punkt 1. artykułu 6. Ustawy z dnia 26 stycznia 1984 r. o prawie prasowym mówi
      jasno: Prasa jest zobowiązana do prawdziwego przedstawiania omawianych zjawisk.
    • Gość: Legionista do Leniarskiego IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.10, 10:28
      To coś fantastycznego - powiedział Emmanuel Eboue pokazując na trybuny warszawskiego obiektu. Pomocnik z Wybrzeża Kości Słoniowej, który strzelił Legii dwie bramki, grał na wielu stadionach, na których atmosfera jest bardzo gorąca, ale mimo to kibice warszawskiej drużyny zrobili na nim wrażenie.

Arsene Wenger również w bardzo ciepłych słowach wypowiadał się o tym, co działo się na trybunach nowego stadionu. - Jak powstanie czwarta trybuna, to będzie bardzo trudny teren dla rywali Legii, ale i dziś było fantastyczne - komentował słynny Francuz, którego słowa cytuje "Przegląd Sportowy".

Wenger pozwolił sobie także na dowcipne skomentowanie dopingu na obiekcie Legii. - To nie to, co wuwuzele - powiedział.
      • Gość: Do Legionisty Xyxyryxy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.10, 13:26
        To fajnie, ale co to ma wspolnego z Hadajem?
      • Gość: robi Re: do Leniarskiego IP: 78.8.107.* 11.08.10, 13:28
        co ma doping kibiców do rozhisteryzowanego spikera nie mającego za grosz
        obiektywnosci?! Chcesz mi powiedzieć że bez niego ci wspaniali kibice Legii już
        by tak wspaniale nie dopingowali?
        • Gość: hrhr tak IP: *.182.35.98.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.08.10, 13:37
          • Gość: robi Re: tak IP: 78.8.107.* 11.08.10, 14:14
            to chyba jednak tacy wspaniali nie są...
        • Gość: Legionista Re: do Leniarskiego IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.10, 14:38
          to kolejna krucjata GW w tle z kompleksem tzw "zachodu" nie chodzi tu oczywiście o spikera bo dziś on nie podoba się Leniarskiemu a jutra na widelec weźmie sobie np głośny doping bo napisze że przyszedł z dzieckiem i to mogło ogłuchnąć i będzie się domagał spełnienia norm hałasu na stadionie wg dyrektywy UE, tu chodzi o coś znacznie głębszego, ciągle GW powołuje się na wzorce z zachodu ciągle wpędza nas w kompleks a potem chocby przychodzą takie mecze jak ten z Arsenalem czy wcześniej z Schalke, Austrią, Valencją i ci których wg GW powinniśmy naśladować wskazują palcem trybuny i kręcą głowami z niedowierzaniem że można robić taki doping na trybunach dlaczego ? bo u nich jest przeważnie więcej ludzi ale przeważnie też panuje cisza, dlatego jeśli juz to my powinnismy być dla nich wzorem a nie oni dla nas.
    • Gość: Kamil Do Ligi Mistrzów bez spikera-entuzjasty IP: *.bosbank.pl 11.08.10, 10:43
      w moim biurze jestem ostatnim ktory regularnie kupuje gazete.
      ostatnim. i przez takich "redaktorow" jestem coraz bardziej sklonny
      przestac kupowac. Hadaj sie jednym podoba innym nie. jest wyjatkowy
      i tyle. a ze sie angielskiemu koledze pana redaktora nie podoba to
      trzeba napisac caly artykul o nim? tak negatywny? i SUBIEKTYWNY - bo
      ja wcale nie uwazam ze w sposob niewlasciwy Pan Hadaj uczcil pamiec
      zmarlego. zrobil to godnie, tylko redaktorowi sie nnie podobalo. i
      jego koledze z wielkiej anglii
      PANIE MICHNIK - ZROB PAN COS Z TAKIMI PSEUDOREDAKTORAMI bo wyborcza
      utonie...
      • Gość: ja Re: Do Ligi Mistrzów bez spikera-entuzjasty IP: *.demon.co.uk 11.08.10, 13:38
        Ja juz dawno nie kupujé "GW", a kiedys czytalem já z przyjemnosciá...
        Sprzedaz GW w porównaniu z minionym rokiem w czerwcu spadla o ok 15%. Ludzie
        chyba rzeczywiscie majá dosc stronniczosci, braku obiektywizmu i narzucania
        jednego tylko punktu widzenia przy osmieszaniu ludzi o odmiennym zdaniu czy
        pogládzie.
    • Gość: Damian Do Ligi Mistrzów bez spikera-entuzjasty IP: *.c194.msk.pl 11.08.10, 11:10
      Witam!

nie ma to jak pominąć argumenty drugiej strony. to, że w prawie UFA
      jest jakiś głupi artykuł nie znaczy, że mamy mieć spikera drewno. a
      teraz co do tych argumentów. rzecznik Legii napisał o meczach
      siatkarskich i wręcz szaleńczym dopingu spikera. ten fakt jakoś Pan
      Andrzej przemilcza i się do niego nie odnosi. szkoda, bo chciałbym
      zobaczyć w jaki sposób będzie zachwalał atmosferę np. na lidze
      światowej i potępiał równie emocjonalne zachowania spikera a Legii.

PS. nie wszystko co z zachodu musimy przeszczepiać na nasz grunt.
      Kaczmarski śpiewa, że Polak dopiero wtedy będzie kimś, gdy "będzie
      się uczył własnej treści, zamiast przymierzać cudze gęby".

Pozdrawiam
      • Gość: m. Kiedyś na derbach... IP: *.aster.pl 11.08.10, 11:47
        ... kibice Legii wypuścili na trybunie prosiaka przewiązanego barwami Polonii.
        Pan Hadaj popisał się wówczas jakże śmiesznym okolicznościowym żartem.

Jaki spiker, tacy kibice. Festyniarstwo na Łazienkowskiej króluje.
        • Gość: łapucapu na konwikci bez zmian IP: *.home.aster.pl 11.08.10, 13:28
          rozumiem kocmołuchu, że jest to suplement do waszego wczorajszego apelu ?
        • Gość: k2 Re: Kiedyś na derbach... IP: *.centertel.pl 11.08.10, 14:41
          A palenie portretu Deyny na tle gwiazdy dawida w 64 rocznicę wybuchu Powstania
          to był polonijny gest przyjaźni?
    • Gość: fun Do Ligi Mistrzów bez spikera-entuzjasty IP: 85.128.62.* 11.08.10, 12:32
      Niestety sport jest pieta GW. Autorzy maja duzo do powiedzenia ale
      niekoniecznie madrego i na temat.
      Hadaj moze sie podobac, moze sie niepodobac ale generalnie kibice go
      lubia wiec nie widze sensu urzadzac z tego powodu krucjaty.
      Z Widzewem oczywiscie zonk. Nie mowil o kamieniach tylko o kaskach.
      Gdyby ktorys z szanownych red wybral sie na mecz do Lodzi to by sie
      wiecej nie mylil i glupot nie pisal.
      • Gość: m Hadaj to nasz spiker a nie marnych pismaków GW. IP: 85.222.87.* 11.08.10, 13:17
        Szlag mnie trafia jak czytam te bzdury gazety. Kibice różnie podchodzą do
        Hadaja, niektórzy się śmieją, ale to nie pismak ma decydować kto będzie
        spikerem. Tym bardziej, że pewnie ten pismak pierwszy raz był na Legii na meczu
        z Arsenalem.
        Na trybunach Hadaj jest akceptowany i budzi raczej sympatię większośći. I tyle.
        • Gość: m Jak chcecie zachodu to jedźcie na zachód IP: 85.222.87.* 11.08.10, 13:20
          Poza tym jak w temacie. Zapraszam na zachodnie stadiony. Tam dopingu prawie nie
          ma, zobaczymy czy tak się warto na nich wzorować. Proszę nie zapomnić kupić
          popcornu przed meczem.
          • Gość: babou Re: Jak chcecie zachodu to jedźcie na zachód IP: *.net.stream.pl 11.08.10, 14:48
            No tak, najwyrazniej jeszcze nie masz C+ albo choc odpowiednio szybkiego
            internetu, zeby obejrzec sobie w sieci jakies spotkania ''zachodnie''. Tylko w
            Polsce mamy doping tak? Muahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaa
          • Gość: def Re: Jak chcecie zachodu to jedźcie na zachód IP: 212.160.172.* 11.08.10, 14:56
            no i co z tego, że cisza? jakoś nie przeszkadza to tworzyć piłkarzom
            choćby ligi angielskiej widowiska, którego nijak nie tworzą piłkarze
            polskiej "ekstraklasy" niesieni podobno najfantastyczniejszym dopingiem
            na świecie, którego wszyscy zazdroszczą.
            cóż - ja wolałbym, żeby zazdrościli nam poziomu ligi i pięknych akcji a
            nie dopingu, ale każdy lubi to co lubi...
      • Gość: abc Re: Do Ligi Mistrzów bez spikera-entuzjasty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 13:26
        Nie przejmuj się, łódzka GW też ma takiego artyste w dziale sportowym, bywa na
        meczach Widzewa od wielu lat i dopiero teraz przeszkadza mu profesjonalizm,
        wcześniej za grajków pawelców i innych aferzystów był bardzo sympatyczny bo
        popijał w Spatifie za free.
        Dzisiaj nowa wladza juz go na stadionie nie potrzebuje wiec wypisuje bzdury a
        najwięcej miał do powiedzenia na temat Janasa, który prasy nie lubi dla zasady.
        Przykłady Lecha Widzewa i teraz Legii pokazują najlepiej jak to GW dba o
        obiektywizm i brak stonniczości - u kogoś
    • Gość: zzz W Poznaniu... IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.10, 13:17
      Potrafili się zorganizować i po nierzetelnych artykułach 'redaktora' Szadkowskiego trwa bojkot produktów Agory (w tym stron internetowych, czy darmowych gazet które są zbierane i oddawane na makulaturę). Klub popierając kibiców broniących swojego dobrego imienia zerwałumowę o patronacie GW dla Lecha Poznań. Dlaczego w Warszawie jest tylko stękanie i narzekanie, a nie ma podobnej akcji? Oczywiście, powód do takiej akcji znacznie mniejszy, nawet żaden, ALE wchodząc na stronę Agory i komentując pisząc swoje żale, tylko nabijacie im wejścia...
      • Gość: gsk Re: W Poznaniu... IP: 188.33.141.* 11.08.10, 17:34
        Te kibolskie małpy są niepiśmienne, więc co mają bojkotować? Gazet i
        tak nie czytają. Co najwyżej puszkę piwa mogą zbojkotować. Taki
        spiker to obciach, ale wyleci pewnie dopiero jak coś złego się
        wydarzy na trybunach.
        • Gość: łuki Re: W Poznaniu... IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.10, 18:32
          Dokładnie, kibce lecha czytający gazetę maja głeboko w .... bojkot
          kibolski, tolerują go i czekają az ci się ucywilizują. Kibole z
          wiary lecha raczej gazet nie czytaja wiec bojkot trochę
          nietrafiony.
    • Gość: lol Lepiej spalcie ten swój stadion Ległej i po spra IP: 87.239.192.* 11.08.10, 13:19
      -wie, jeden raz już próbowaliście. ;p
    • Gość: /|\ Legia Warszawa. Wiejski klub wiejski spiker IP: *.128.72.89.static.crowley.pl 11.08.10, 13:26
      i koniec tematu, nie ma co więcej się gorączkować
      • Gość: ja Re: Legia Warszawa. Wiejski klub wiejski spiker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 13:31
        sam jesteś wiejski i masz kompleksy :)
      • Gość: Mati Wrocław Re: Legia Warszawa. Wiejski klub wiejski spiker IP: *.217.146.194.generacja.pl 11.08.10, 13:44
        Ja siedziałem na trybunach z przedstawicielami Arsenalu i oni takich
        zastrzeżeń jak ci "Anglicy" (zresztą mam podejrzenie, że wymyśleni
        przez Pana), o których Pan wspomina. Słowa o przypadkowej bramce
        były żartem (w moim przekonaniu całkiem udanym), bramka na 3-1 padła
        bowiem w momencie gdy wszyscy (łącznie z Hadajem) byli w euforii po
        3. golu dla Legii. Poza tym dzięki Hadajowi olbrzymią owację
        otrzymali Arsene Wenger, Lukasz Fabianski i caly zespol Arsenalu...
        Nie jestem szczególnym fanem Wojciecha Hadaja, ale ten artykuł to
        zwykłe czepianie się i szukanie dziury w całym...
    • Gość: native Re: Do Ligi Mistrzów bez spikera-entuzjasty IP: *.lanet.net.pl 11.08.10, 13:28
      Akurat trudno się dziwić reakcji kogoś tam z Londynu. Atmosfera na meczach
      Arsenalu przypomina raczej tą z muzeum lub biblioteki.
    • agenttomek007 Parchy, piszcie prawdę! 11.08.10, 13:31
      Wojciech Hadaj nie mówił, aby brać do Łodzi kamienie, lecz KASKI, bo
      kamieniami rzucali notorycznie kibice Widzewa, byuli z tego znani w
      całej Polsce.

Na Legię wróciłóa wreszcie normalność - widac, że parchów to bardzo
      boli, przeszkadza im to i czepiają się teraz wszystkiego związanego
      z Legią. A to, że za dużo kibiców przychpodzi na mecze i jest ciężko
      zaparkowac w okolicy, a to spiker... Do czego się jeszcze
      przyczepicie, wy parchy?
      • Gość: endz Potwierdzam, był to mecz z Petrochemią w Warszawie IP: *.rev.netart.pl 11.08.10, 14:16
        Moj piewszy wyjazd :) Przegralismy 1:0 po bramce Kiełbowicza z wolnego
      • Gość: fun_tastik kazał kaski zabra?.ale wy musicie być brzydcy. IP: *.toya.net.pl 11.08.10, 14:38
    • kingsizemax Legia Warszawa. Do Ligi Mistrzów bez spikera-en... 11.08.10, 13:32
      Co to ma do rzeczy kto to napisał ,co ma do rzeczy ,że w GW?Hadaj
      ryczy jak nawalony, rozhisteryzowany szaleniec i po 10 minutach mam
      chęć też wyć -tak mi to działa na nerwy.Oczywiście,że każdy ma prawo
      do swojej opinii,ale ja faceta nie trawię i miałem nadzieję ,że nie
      pojawi się na nowym stadionie.Wygląda na to,że to ja muszę się
      wynieść z tego fajnego stadionu,a co tam jeden kibic więcej lub
      mniej.Pozdrawiam tych ,którzy lubią ten radosny ryk jak i
      przeciwników.Ja spadam!!
      • Gość: Tomek Re: Legia Warszawa. Do Ligi Mistrzów bez spikera- IP: 85.222.87.* 11.08.10, 14:02
        no to spadaj! pozdro :)
        • Gość: k2 Re: Legia Warszawa. Do Ligi Mistrzów bez spikera- IP: *.centertel.pl 11.08.10, 14:49
          Na stary też nie chodzi, skoro nie zauważyłjego 2 letniej nieobecności :)
      • Gość: raf Re: Legia Warszawa. Do Ligi Mistrzów bez spikera- IP: *.chello.pl 11.08.10, 20:19
        to spadaj nie ma problemu. A do rzeczy ma to że ten artykuł to w większości
        kłamstwa jak np. z kamieniami
    • Gość: ??? Kłamstwa Wybiórczej IP: 83.142.184.* 11.08.10, 13:32
      www.weszlo.com/news/5384
    • Gość: jejku MożeGW odniesie się kiedyś do Standardów Hanny G-W IP: 85.222.87.* 11.08.10, 13:35
      I afery 500 mln?
    • Gość: CEZARY Legia Warszawa. Do Ligi Mistrzów bez spikera-en... IP: *.chello.pl 11.08.10, 13:36
      Brawo Panie Leniarski. W pełni popieram Pana opinie.
      Stadion to nie bazar na którym jakiś krzykacz zachwala sprzedaż
      krawatów lub moherowych beretów itp.
      Widać jasno, że szefostwo Legii nie dorosło do ŚWIATOWYCH
      STANDARDÓW !
    • Gość: s33 Legia. Jaki klub, taki spiker. IP: *.msz.gov.pl 11.08.10, 13:38
      Vetra Wilno
    • Gość: CZESIO Legia Warszawa. Do Ligi Mistrzów bez spikera-en... IP: *.nowinynet.pl 11.08.10, 13:39
      Nie pan Hadaj pofatyguje się na stadion Korony i podpatrzy,a raczej przysłucha
      się pracy tamtejszego spikera.
    • Gość: kibic Re: Do Ligi Mistrzów bez spikera-entuzjasty IP: *.centertel.pl 11.08.10, 13:39
      Nie otwarcie stadionu lecz trzech trybun + boisko dlaczego nikt tego
      nie zauważył
    • Gość: aaz Legia Warszawa. Do Ligi Mistrzów bez spikera-en... IP: 217.153.77.* 11.08.10, 13:39
      oglądałem mecz w tv i nie dało się słuchać tego pisku spikera, mimo, że
      w tv zawsze na to nakładają się komentatorzy
      w mojej ocenie ten czlowiek nie pasuje do europejskiego stadionu, ale
      nie ma to większego znaczenia co ja uważam, bo i tka nie będe chodzil
      na mecze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka