Gość: autor IP: *.chello.pl 17.08.10, 14:21 TRENERZY PRACUJA ZA DARMO ? NA PEWNO PANIE DROZDOWSKI KTOŚ W TO UWIERZY :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ex-SALOSIAK Tylko junior, a taki drogi IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.08.10, 00:08 To jest wstyd co ludzie zrobili z Salos-em .... Klubem, który zbierał chłopaków i dawał im szanse na trening !! Zakłamani obłudnicy ! "Wychowanie jest sprawą serca" ... niestety już nie ... ! =/ Szkoda ! Dajcie chłopakom odejść i skończcie z tą parodią !! SALOS się skończył dawno temu .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Tylko junior, a taki drogi IP: *.chello.pl 18.08.10, 10:24 Rzeczywiście kiedyś Salos był solidną marką, ta organizacja przerodziła sie niestety w bande niekompetentnych ludzi, którzy zniszczyli wszelkie dobro w tym klubie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz tragedia IP: 109.243.11.* 20.08.10, 00:13 czytałem i oczy przecierałem ze zdumienia... Adam, opanuj się. Dzieło Księdza Tadeusza wraz z biznesmenem Dąbrowskim chcecie rozwalić do końca? wstyd człowieku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eD Re: Tylko junior, a taki drogi IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 18.08.10, 10:31 SALEZJANIE CHCĄ WYRAŹNIE ZAROBIĆ, DOSTAJĄ NA SWÓJ KLUB KASĘ OD MIASTA, CZYLI W ZDECYDOWANEJ WIĘKSZOŚCI OD PODATNIKÓW, CZYLI IDĄC DALEJ KIBICÓW POGONI... ktoś chyba na głowę upadł, a Pogoń też daje się robić, żeby w ogóle wchodzić z nimi w negocjacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartas Tylko junior, a taki drogi IP: 213.249.153.* 19.08.10, 17:47 po pierwsze jak slysze tekst jakiego "eksperta", ze bez sensu placic bo ma 18 lat i jeszcze sie zakocha i przestanie grac.. to nie wiem czy sie mam smiac czy plakac.. Wielkie kluby na caly swiecie kupuja 16-latkow, 18-latkow bazujac na ich talencie.. a nie pitola glodnych kawalkow, ze sie chlopak moze zakochac czy zmienic miasto.. co za parodia ten tekst.. AAAAaaaaa a po drugie salos nie powinien ubiegac sie o kase bo z tego co wiem to jest to organizacja nie komercyjna.. w ostatecznosci chlopak rok posiedzi bez grania by sie urwac z Salosu, chociaz nie wiadomo co podpisal tam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Tylko junior, a taki drogi IP: *.cable.smsnet.pl 23.08.10, 22:36 panie Drozdowski a co ze składkami rodziców po 40 zł od dziecka miesięcznie a każdy z was ma po dwa zespoły to troszkę się uzbiera nic nie dajecie od siebie pieniądze z miasta idą wyłącznie na zarząd i możne by pan wspomniał o składkach rocznych na salos od każdego dziecka Odpowiedz Link Zgłoś