radziop88 26.08.10, 17:59 Tutaj możecie obejrzeć losowanie w wersji video na żywo: bit.ly/aI8YFP polecam wszystkim czytelnikom Z czuba ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radziop88 Re: Czemu nas tam nie ma, czyli losowanie fazy gr 26.08.10, 18:01 radziop88 napisał: > Tutaj możecie obejrzeć losowanie w wersji video na żywo: bit.ly/aI8YFP > polecam wszystkim czytelnikom Z czuba ;-) Źle się link wkleił: bit.ly/aI8YFP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Czemu nas tam nie ma, czyli losowanie fazy grup... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 18:01 Mam nadzieje że MU spotka się z Realem. Marzenie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Czemu nas tam nie ma, czyli losowanie fazy grup... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 18:01 Dzięki radzio za linka :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Czemu nas tam nie ma, czyli losowanie fazy gr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 18:16 18:11 Pojawił się tradycyjny uefowy odpowiednik Stanisława Tyma, co oznacza, że teraz przed nami długa opowieść o zawiłościach regulaminowych - takich jak to, że kulki będą wyciągane ze słoików, a potem otwierane, a nazwy klubów będą odczytywane z karteczek. hahaaahahahha xD Odpowiedz Link Zgłoś
grees Czemu nas tam nie ma, czyli losowanie fazy grup... 26.08.10, 18:20 A lektor Eurosportu powiedział "będziemy walczyć ze wszelkimi przejawami zachowań antyrasistowskich" - czyli UEFA jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba2789 Czemu nas tam nie ma, czyli losowanie fazy grup... 26.08.10, 18:26 O, i już pseudofachowcy z Wybiórczej wbijają szpilki w Inter (początek relacji "z czuba") No ale wszechobecni fani barcelonki muszą zawsze wtrącić swoje trzy grosze. Niechaj Messi strzela po cztery gole dzieciakom z Arsenalu. Na Mundialu pokazał swoją prawdziwą klasę. FORZA INTER!! Naprzód najlepszy piłkarz AD. 2010 - WESLEY SNEIJDER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Czemu nas tam nie ma, czyli losowanie fazy gr IP: *.aster.pl 26.08.10, 18:53 Eugeniuszu, Milito za to błyszczał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Czemu nas tam nie ma, czyli losowanie fazy gr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 19:01 jak mial blyszczec, jak zagral moze z pol meczu na tym mundialu, a ten karzel z barcelony pelne 5, idioto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 HAHA,,Bayern IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 18:56 na fajna grupe i słabych przeciwników trafił.....pokona ich na luzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Dlaczego zadnej polskiej druzyny nie ma??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 18:58 Mój Bayern jest...dlaczego Polaków nie ma???Przeciez wygrali!!!...hehe bitwe pod Grunwaldem 1410 buhahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Tottenham czemu? IP: *.chello.pl 26.08.10, 18:59 Czemu jak losowali Tottenham to automatycznie wpadl do grupy A, skoro powinno byc jeszcze kilka mozliwosci - Tottenham zostal wylosowany jako 3 dlatego powinno byc 6 grup do wyboru - nawet jesli wyeliminujemy 3 inne angielskie grupy to pozostaja 3 grupy a nie 1???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ert Czemu nas tam nie ma, czyli losowanie fazy grup... IP: *.as.kn.pl 26.08.10, 19:18 ładna pani prowadziła to losowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś