Dodaj do ulubionych

smierdzacy penis

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 22:09
od kilkunastu miesiecy moj penis dziwnie smierdzi, jest wilgotny, a zapach
ma taki jak nieswiezy mocz,nawet jak go umyje, co to moze byc?
Obserwuj wątek
    • very_martini Re: smierdzacy penis 13.08.04, 22:11
      Może jakaś infekcja bakteryjna albo grzybica - nic strasznego, wstydliwego, a
      absolutnie wyleczalne. Wybierz się do jakiegoś pana doktora, dla dobra
      otoczenia, bo takie rzeczy naprawdę potrafią dać innym po nosie, zarówno
      damskie, jak męskie

16%VOL
      22%VAT

Takie tam... Forum homeopatia
      • Gość: dodo Re: smierdzacy penis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 22:30
        a do jakiego mam isc lekarza z tym? czy on po zapachu postawi diagnoze? bo
        wiesz duzo jest niekumatych lekarzy i powie mi zebym sie myl czesciej tylko i
        co wtedy?
        • very_martini Re: smierdzacy penis 13.08.04, 22:35
          Wtedy po prostu idź do innego, bo porządny lekarz powinien sobie odpuścić takie
          komentarza. Diagnozy na węch raczej nie wystawi, ale spoko - są sposoby, żeby
          wybadać, co za gad się do Ciebie przyczepił. Co do 'gatunku' lekarza - nie mam
          pojęcia, nie znam się na lekarzach dla facetów. Dermatolog, urolog, androlog?

16%VOL
          22%VAT

• Gość: ja Re: smierdzacy penis IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.04, 09:40
            dermatolog.wysłałam męza-też się bał, ale poszedł.Może sobie sprawdź czy
            przyjmuje mężczyzna,bo mój trafił na młodą babkę...
            • anula36 Re: smierdzacy penis 14.08.04, 10:48
              mloda dziewczyna tez lekarz:)
              Ale fakt ruszaj do dermatologa- powiniem pobraz wymaz do badania, zeby bylo
              wiadomo czym atakowac a nie strzelac w ciemno.
              • Gość: ; Re: smierdzacy penis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 21:55
                czy wystarczy jak zrobie posiew moczu i nasienia? a na chlamydie jakie
                badanka? zaznaczam ze jesli masz na mysli wymaz z cewki to ni edam sobie
                wsadzic w cewke nic do pobrania. posiew nasienia i moczu musi wystarczyc tak?
            • Gość: ;-))))) Re: smierdzacy penis IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 14.08.04, 22:03
              ja napisał(a):

> dermatolog.wysłałam męza-też się bał, ale poszedł.Może sobie sprawdź czy
              > przyjmuje mężczyzna,bo mój trafił na młodą babkę...

Szkoda ze nie podalas adresu tej mlodej babki!
              Wszystkie zony powinny byc tak wyrozumiale i wysylac do niej ....
          • Gość: Devin Re: smierdzacy penis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 00:32
            Na początek polecam dermatologa. Jeśli dojdzie do wniosku że to nie jego
            działka- np dotyczy cewki moczowej to Cię skieruje do urologa. A w ogóle- czy
            miałeś jakieś kontakty z nieznajomymi laskami? Bo to może być jakaś wenera. Ale
            i tak dermatolog się na tym zna. Pzdr
            • Gość: ;-))))) Re: smierdzacy penis IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 16.08.04, 22:27
              Devin napisał(a):

> Na początek polecam dermatologa. Jeśli dojdzie do wniosku że to nie jego
              > działka- np dotyczy cewki moczowej to Cię skieruje do urologa.

Do urologa nie do dermatologa.

> A w ogóle- czy miałeś jakieś kontakty z nieznajomymi laskami?

Jak mial pierwszy kontakt to juz nie byly nieznajome!

> Bo to może być jakaś wenera. Ale

Do wenerologa nie warto sie udawac bo nigdy ne wiesz co tam zlapiesz
              po zolnierzach wracajacych na wschod.

• Gość: Devin Jammer Re: smierdzacy penis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:47
                Kochany/a, o urologu napisałem chwile później, najpierw polecam mu dermatologa,
                gdyż wydaje mi się,że najbardziej prawdopodobna jest tu choroba skóry. Co do
                tego,że były już znajome- wysil się troszkę bardziej leszczyno jeśli usiłujesz
                być zabawny bo na razie jesteś tylko śmieszny. A jeśli chodzi o wenerologa, to
                gdzie napisałem że ma się z nim seksić?? Masz jakieś dziwne pojęcie o lekarzach
                i higienie- może opowiesz nam o swoich doświadczeniach bo coś mi się wydaje, że
                ktoś Cię biedactwo bardzo skrzywdził- zły dotyk boli całe życie. Dużo zdrowia
                Ci życze, bo na rozum już za późno. Pozdrawiam
    • Gość: ;-))))) Re: smierdzacy penis IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 14.08.04, 22:06
      dodo napisał(a):

> od kilkunastu miesiecy moj penis dziwnie smierdzi, jest wilgotny, a zapach
      > ma taki jak nieswiezy mocz,nawet jak go umyje, co to moze byc?

Poprostu masz smagme na drozdzach (Yeast).

Myj czesto z dodatkiem octu, albo popros o krem przeciw drozdzom.
    • Gość: : Re: smierdzacy penis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 22:41
      CO MAM ? MOZESZ POWIEDZIEC COS WIECEJ O TYM? JESTES PEWNA ZE TO DROZDZE?
      • Gość: ;-))))) Re: smierdzacy penis IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 15.08.04, 00:29
        napisał(a):

> CO MAM ? MOZESZ POWIEDZIEC COS WIECEJ O TYM? JESTES PEWNA ZE TO DROZDZE?

Przeciez to nie sa LODY!

Drozdze do rozwoju potrzebuja odpowiedniej wilgotnosci, temperatury i nie
        potrzebuja SWIATLA!

To wiedza naukowa starsza niz kamien lupany!

• Gość: _ Re: smierdzacy penis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 00:52
          a jak sie ich pozbyc, skoro mam je kilknanascie miesiecy?
          • Gość: ;-))))) Aromatyczny lizak IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 15.08.04, 04:47
            _ napisał(a):

> a jak sie ich pozbyc, skoro mam je kilknanascie miesiecy?

To zalezy czy masz drozdze w jelitach czy tylko na lizaku.

Jezeli masz w jelitach potrzebujesz pigulki przeciko drozdzom, ciepla
            zielona japonska herbate, i duzo napoji aby przeplukac tez nerki.

Jezeli tylko na lizaku to myj octem pod skorka, i smaruj albo kremem
            przeciwko drozdzom, albo olejkiem z oliwki z cytryna i wycisnietym
            miazdzonym czosnkiem.
    • Gość: zniesmaczona Re: smierdzacy penis IP: *.chello.pl 15.08.04, 00:09
      Chyba sie po.....m. Czlowieku, kilkanascie miesiecy?! Fuj. A moze chcesz zeby
      Ci odpadl? Brrrr.
      • Gość: ;-))))) aromatyczny penis IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 15.08.04, 04:40
        zniesmaczona napisał(a):

> Chyba sie po.....m. Czlowieku, kilkanascie miesiecy?! Fuj. A moze chcesz zeby
        > Ci odpadl? Brrrr.

JAK NIE MA PARTNERKI KTORA SIE NIM porzadnie ZAJMIE to wszystko mozliwe!

• Gość: _ Re: smierdzacy penis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 12:15
      a gdzie moge kupic te tabletki i jak sie nazywaja? sa na recepte czy nie? a
      jaki lekarz zajmuje sie drozdzakami?
      • very_martini Re: smierdzacy penis 15.08.04, 12:18
        no, właśnie pisaliśmy... Dermatolog, a bardziej wyspecjalizowany pan to pan
        mykolog. Ktoś wyżej wspomniał o nie-antybiotykowych sposobach, i nie byłoby
        głupio spróbować najpierw ich, bo leczenie grzybicy antybiotykami
        przeciwgrzybiczymi to często wędrówka w ślepy zaułek

16%VOL
        22%VAT

• Gość: ;-))))) aromatyczny lizak IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 15.08.04, 18:39
        Lekarstwo nazywa sie Diflucan albo Nistatin, NYSTATIN, jest zarowno
        pigulkach (do ustnie), pudrze i kremie (topical).

Wystepuje w roznych krajach formach pod roznymi nazwami:
        Nistatin, Mycostatin, Nilstat, Nyaderm, STREPTOKSAZOL

• Gość: lulu Re: aromatyczny lizak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 18:41
          Dodo, wierzysz komuś, kto pisze z Honolulu - lulululululu
          • Gość: taka jedna Re: aromatyczny lizak IP: *.autocom.pl 15.08.04, 19:51
            Z tego co wiem, to grzybica u faceta objawia się czeronymi kropkami na "główce"
            i nie ma żadnego zapachu ani wydzieliny. Idź do prywatnego laboratorium, zrób
            posiew na bakterie, grzyby i chlamydia - ok. 150 zł. Wymaz biorą patyczkiem
            spod napletka. Nie boli!
            • Gość: ;-))))) Re: aromatyczny lizak IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 16.08.04, 04:07
              taka jedna napisał(a):

> Z tego co wiem, to grzybica u faceta objawia się czeronymi kropkami
              > na "główce" i nie ma żadnego zapachu ani wydzieliny. Idź do prywatnego
              > laboratorium, zrób posiew na bakterie, grzyby i chlamydia - ok. 150 zł.
              > Wymaz biorą patyczkiem spod napletka. Nie boli!

Oj znawczynie, znawczynie!
              Czewrwone kropki to ma muchomor!

DROZDZE sa szarawo - kremowe!
              Zapach wiaze sie z smagma ktora sie gromadzi na lizaku czesto nazywana
              serkiem. Smagma to jest wydzielina z gruczolow.

• Gość: taka jedna Re: aromatyczny lizak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 12:43
                No cóż, widać mój facet miał muchomora... Twoje znawstwo pozostawia wiele do
                życzenia...
                • Gość: ;-))))) Re: aromatyczny lizak IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 16.08.04, 22:22
                  taka jedna napisał(a):

> No cóż, widać mój facet miał muchomora... Twoje znawstwo pozostawia wiele do
                  > życzenia...

Tu sa dwa putania:
                  1. czy ty sie nazywasz muchomor?
                  2. Jezeli nie - to ile ty tych muchomorow obslugiwalas?
          • Gość: ;-))))) Re: aromatyczny lizak IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 16.08.04, 03:55
            lulu napisał(a):

> Dodo, wierzysz komuś, kto pisze z Honolulu - lulululululu

Hej w klimacie tropikalnym grzybice sa bardziej popularne niz w twoich
            koronkach!

lulu natomiast jest to malpa z czerwona dupa na karku!
    • Gość: = Re: smierdzacy penis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 12:26
      ok wiec konkretnie jakie badania mam dokladnie zrobic na drozdzyce i czy te
      tablatki lub masc mozna kupic bez recepty?
      • Gość: Ewa Nie dyskutuj, idz wreszcie do lekarza IP: *.akras.at 16.08.04, 12:38
        Nie da sie postawic ekspertyzy w ciemno. Zarowno urolog jak i dermatolog
        (wenerolog) biora bezbolesnie probke wydzieliny i juz samo rzucenie okiem pod
        mikroskopem moze sprawe wyjasniec. W razie czego mozna zrobic posiew i na
        wyhodowanych bakteriach/drozdzach/chlamydiach mozna sprawdzac skutecznosc
        wybranych lekarstw. Po kuracji trzeba uwazac, bo organizm bedzie wyjalowiony i
        o reinfekcje latwo. Trzeba zwracac uwage na czysta odziez, reczniki itd.
        Glowa do gory. Nie takie problemy lekarze widzieli.
        • Gość: ;-))))) Re: Nie dyskutuj, idz wreszcie do lekarza IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 17.08.04, 23:54
          tu sie mylisz!

Nie do lekarza tylko zgrabnej mlodej wdziecznej lekarki!
    • Gość: j a Re: smierdzacy penis IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.04, 18:32
      wiesz co dodo,widzę,że na upartego nie chcesz iść do lekarza.przecież mamy XXI
      wiek!!!dziwi mnie ,że tak długo zwlekasz, ale to twoja sprawa.Zaczniesz sam się
      leczyć na grzyba,wydasz kupę kasy ,a to może zupełnie co innego.I nie wstydź
      się...grzyba można dostać po antybiotykach.......ręce opadają na te w\w
      niezabardzo poważne rady
      • Gość: asd Re: smierdzacy penis IP: *.amg.net.pl 17.08.04, 11:56
        Urolog zalatwi sprawe / 5 minut / obejrzy przepisze masc i po sprawie / nie ma
        co sie bac / nie takie rzeczy oglada
    • Gość: dodo Re: smierdzacy penis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:41
      a czy te tabletki na drozdze mozna kupic bez recepty?
      • Gość: ;-))))) Re: smierdzacy penis IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 17.08.04, 23:56
        dodo napisał(a):

> a czy te tabletki na drozdze mozna kupic bez recepty?

W Polsce wszystko da sie zalatwic!
        • Gość: dodo Re: smierdzacy penis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 00:10
          prosze o powage, smierdzi coraz mocniej a do lekarza nie pojde bo to konowaly,
          sam jestem swoim lekarzem, znacie to" lekarzu lecz sie sam" wiec pytam
          powaznie prosze piodac nazwy tych lekow i czy dostane je bez recepty?
          • Gość: ;-))))) Re: smierdzacy penis IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 18.08.04, 00:35
            > prosze o powage, smierdzi coraz mocniej a do lekarza nie pojde bo to konowaly,
            > sam jestem swoim lekarzem, znacie to" lekarzu lecz sie sam" wiec pytam
            > powaznie prosze piodac nazwy tych lekow i czy dostane je bez recepty?

To ze lekarze to konowaly to nic nowego, niektorzy nie chca tego
            zaakceptowac.

Nazwy miales podane, Diflucan, Nystatin, i inne w kremach.

To czy mozna je dostac na recepte czy nie to tylko zalezy z kim sie
            przespisz.
          • Gość: gryka1 Re: smierdzacy penis IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.08.04, 17:07
            Myslę, że żle dobrany lek może Ci bardziej zaszkodzić niż pomóc. Srodki o
            których mowa są tylko na receptę.Także chyba mie przestaniesz śmierdzieć.
            Dziwię sie, że dorosły, swiadomy facet tak się zachowuje. Strach pomysleć co by
            to było gdyby okazało się ze to choroba weneryczna.
    • Gość: d Re: smierdzacy penis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 15:36
      nie chce mi sprzedac w aptece tych lekow
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka