Gość: fatality IP: *.e-wro.net.pl 09.09.10, 10:29 z taką grą niech zapomni! jak już dostaje szansę,to kończy się jak w meczu z Legią. beznadziejny przypadek.. już nawet Szczęsny ma większe szanse na granie w pierwszej jedenastce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gunner Polacy za granicą. Fabiański chce walczyć o poz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 11:01 Arsene sprzedaj go w końcu! Przecież to co on prezentuje to tragedia, trzeba było kupic Schwarzera i byłby spokoj. Almunia jako drugi, Szczesny jako 3, a Manone i Fabian out. Dziekuje, dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asas dno.. IP: 109.243.180.* 09.09.10, 11:31 ten sam 'artykul' pojawia sie co kilka miesiecy, poniewaz ten floppyhandsky czy jak mu tam od 13 lat WALCZY o miejsce miedzy slupkami... ten sam typ co kuszczak. ile mozna czytac o tym jak to nasi polscy wojownicy po raz kolejy staja do walki (o miejsce w druzynie)?? niezmordowane typy. zmiencie kluby na slabsze w koncu! ps. tak wiem, jesli mi się nie podoba to wypad - nie czytaj! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerhardt ubawiłem się IP: *.gdynia.mm.pl 09.09.10, 11:31 hahahahaha rozśmieszyła mnie ta wypowiedź! która to już? odejdź fabian, daj se spokój z arsenalem, a może w ogóle z premiership. jesteś za słaby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: protektor Polacy za granicą. Fabiański chce walczyć o poz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 13:24 Słaby jest i tyle. Arsenal juz dawno powinien kupić nowego bramkarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSWNowaHutaKRAKÓW Re: Polacy za granicą. Fabiański chce walczyć o p IP: 193.164.254.* 09.09.10, 18:37 fabiański zmień klub, albo przyzwyczaj się w końcu do tego że Arsenal Cię sprowadził tylko po to byś był rezerwowym w bramce... Boruc jest o niebo lepszy... To samo Jerzy Dudek mimo iż siedzi na ławie i tak jest lepszy od Ciebie.. bo swoje już osiągnął jako bramkarz. A kuszczak jest taki sam puszczak jak fabiański. Odpowiedz Link Zgłoś