Gość: hmmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 21:54 Stec ma genialne felietony, ale ten jest fatalny!! Proponuje, by tę "gwiazdę" sportowego wydania GW chwilowo posadzić na ławce rezerwowych... Ale życzę powrotu do wielkiej formy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HEHE Re: Rafal Stec: Farsa dla Polski IP: *.volp.com.br / 200.206.184.* 30.03.04, 23:46 taa, ma genialne, ale chyba tylko dla kibicow ac milan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idb oszołom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 06:58 pisze tylko dlatego, że niektórych nie ma już wśród nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚC Re: Rafał Stec: Farsa dla Polski IP: *.airport.wroclaw.pl 31.03.04, 09:10 Poziom ładnie spadł wśród dziennikarzy jak ten pismak może być gwiazdą polskiego dziennikarstwa.Nie powiem, czasami ma trafne spostrzeżenia, ale ten felieton wpisał się niestety do całej rzeszy gniotów, jakie uprzednio popełnił. Pisać, co ślina na język przyniesie, takie swoiste bla, bla,bla to każdy umie panie Stec.Najpierw pan pomyśl, czy jest co do powiedzenia, czy po prostu lepiej w danym momencie się przymknij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIM Re: Rafał Stec: Farsa dla Polski IP: *.zetosa.com.pl 31.03.04, 09:42 ten gość jest skończony ( stec) ac milan ac milan ac milan ciągle to samo , weź się cieciu zatrudnij w gazetce klubowej milanu i nie wypisuj mi tu takich debilizmów dla takiej polskiej gazety!!! ja jakos nie zauważyłem mądrych felietonów tego steca!!! same tendencyjne, subiektywne i kłamliwe. totalna lipa, ludzie wyjebcie tego amatora z pracy, on się nawet nie nadaje do gazetki parafialnej!!!, zero wiedzy na temat piłki( takie robi wrażenie), totalne zakłamanie i wywalanie własnych błędnych spostrzeżeń ( a może marzeń i niespełnionych życzeń:D ) na łamach ogólnopolskiej gazety!!! PA-RA-NO-JA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tour2004 o Stecu i felietonistach slow kilka IP: *.dip.t-dialin.net 31.03.04, 13:52 felieton jako gatunek dziennikarski jest z definicji subiektywny. w felietonie nie chodzi o obiektywizm, tylko o przekazanie wlasnego punktu widzenia. dlatego tu akurat nie powinno sie czepiac Steca. inna sprawa (i tu juz dyskutowac mozna) czy robi to milo dla oka, czyli czy ma tzw STYL. i jako felietoniste dyskwalifikowac go moze tylko fakt, ze stylu NIE MA. jezeli ma - jest dobry; jezeli nie ma - no to nie wiem po co jeszcze pracuje w danej gazecie. to prosta zasada. i nie pisze tego jako fan lub 'antyfan' Stecowych felietonow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIM Re: o Stecu i felietonistach slow kilka IP: *.zetosa.com.pl 01.04.04, 10:05 no dobra ale chyba sam przyznasz że to co on wypisuje stec jest nudne, dobry felietonista potrafi poprzeć swoje argumenty wiedzą a nie swoim " widzimi się", argumentami a nie subiektywnymi spostrzeżeniami. Według mnie to jest lipa totalna , komuś może się spodobać, ale chyba tylko fanom ac milanu . Chyba jedyny jego felieton w którym nie zauważyłem 2 słów ( ac milan) to ten pt 'ameryka ameryka" i tu nawet nie chodzi o to że felietonista powinien być subiektywny. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic1 załosne IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.04.04, 00:45 Panie Stec, jest pan żałosnym dziennikarzem. Z przykroscia czytam pana artukuły. Powienienn pan umiec coś wiecej niż dobierać tematy oraz przykłady z kosmosu, tak by sie dobrze błotem obrzucało( tak ja jeszcze niedawno Barcelone, że niby taka bieda, że nawet spaśc mogą, ba powinni, i co? kupa- 9 zwycięstw z rzędu). Ogromna komercja dziennikarska- poziom TVNu. B. prosze, niech pan zmieni zawód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tour2004 Re: o Stecu i felietonistach slow kilka IP: *.dip.t-dialin.net 02.04.04, 11:08 nie jestem kibicem ac milan, nie jestem kibicem red. Steca, jego artykuly czytam i niemal natychmiast zapominam, moze oprocz jakichs ciekawostek lub jego co smieszniejszych pomylek. jezeli chodzi o 'widzimisie' Steca...kazdy je ma! i ty, i ja, i kazdy kogo interesuje pilka nozna! ja sie np z tym widzimisie Steca zazwyczaj nie zgadzam, ale szanuje jego poglady. wyobraz sobie co by sie dzialo, gdybys to Ty pisal felietony w GW. myslisz, ze wszyscy zgadzaliby sie z Twoim pogladem na dana sprawe? ok, przytaczalbys argumenty, analizowal je aby wyciagnac wnioski...nigdzie nie jest powiedziane, ze Twoja analiza (albo moja, wszystko jedno) bylaby bledna, ale tez bylaby rzesza ludzi ktora pisalaby ze Twoje (moje) wynurzenia to kit! powtarzam: felietoniste rozlicza sie moim zdaniem ze stylu (i tematu, ale to chyba temat na odrebna dyskusje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norah Re: Rafał Stec: Farsa dla Polski IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 31.03.04, 20:39 sam jestes skończony. Skończonym idiotą, buraku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIM Re: Rafał Stec: Farsa dla Polski IP: *.zetosa.com.pl 01.04.04, 09:59 skończony burak to cie zrobił błaźnie, nie znasz mnie prymitywie więc się na mój temat nie wypowiadaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oby jak najdłużej byle nie za szybko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 15:20 !! Odpowiedz Link Zgłoś
przemko8 Re: Rafał Stec: Farsa dla Polski 31.03.04, 20:55 Pozdrowienia od Zagłębia Sosnowiec żydzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczepiq Re: Rafał Stec: Farsa dla Polski IP: *.euro / *.FUTURO.KEPA.euro-lan.pl 01.04.04, 08:31 Fakt miał kilka przebłysków, ale już dawno dawno nic sensownego nie napisał. Wydaje się, że to jest kwestia ilości - stecu płodzi felietonów na potęgę, stąd mnóstwo gniotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic żałosne IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.04.04, 00:33 Panie Stec, jest pan żałosnym dziennikarzem. Z przykroscia czytam pana artukuły. Powienienn pan umiec coś wiecej niż dobierać tematy oraz przykłady z kosmosu, tak by sie dobrze błotem obrzucało( tak ja jeszcze niedawno Barcelone, że niby taka bieda, że nawet spaśc mogą, ba powinni, i co? kupa- 9 zwycięstw z rzędu). Ogromna komercja dziennikarska- poziom TVNu. B. prosze, niech pan zmieni zawód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ProstyJakWodorosty Re: Rafał Stec: Farsa dla Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 06:07 a chuj z tym wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś