Dodaj do ulubionych

Liga Europejska. Groclin dał przykład Lechowi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 19:28
no mam nadzieje, ze sie city sprezy przed wlasna publika i stuknie z piatke slowikom.
Obserwuj wątek
    • Gość: KKS Re: Liga Europejska. Groclin dał przykład Lechowi IP: 81.219.200.* 18.10.10, 19:46
      Zazdrość zżera? Niech zgadnę napinacz z ległej albo skisłej. Spoko wasze kluby od lata pokazują na co ich stać. Takie Karabachy, levadie, tbilisie i inne. :)
    • Gość: antytakiego kibica Polska delegacja :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 19:58
      Rozumiem nie lubić Lecha w lidze bo tu konkuruje z innymi POLSKIMI zespołami. Wyniki Lecha w lidze także mnie nie interesują. Ale w LE on nas tam reprezentuje gra z flagą POLSKI na strojach, jak można życzyć ''swojemu delegatowi'' [tak jakby sobie] porażki? Przeraża mnie Twoja mentalność. A sam życzę Lechowi jak najlepiej ale pachnie mi tu remisem 2:2 lub 1:1 xD.
    • Gość: kibic Elany Toruń. Re: Liga Europejska. Groclin dał przykład Lechowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 20:24
      Lech to silny zespół, super atmosfera na trybunach.. a napinacze nigdy tego nie zrozumieją.
      • Gość: Terek Grozny Re: Liga Europejska. Groclin dał przykład Lechowi IP: *.chello.pl 18.10.10, 22:09
        Terek Grozny rulez
        • Gość: Jerry Re: Liga Europejska. Groclin dał przykład Lechowi IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 19.10.10, 03:41
          Groclin to byla sila,nie to co zdechlaki z hali montazowej Posen.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka