Dodaj do ulubionych

PZPN kontra koniecpzpn.pl

09.11.10, 19:43
Polski Zwiazek Pieprzonych (od przyprawy) Nierobow. I co mi zrobicie ? kazdy ma prawo do opinii, bo nie zyjemy w Polsce Ludowej. Caly swiat sie z nas smieje, ze nie mamy prawa do glosu. Zjezdzac glaby i palanty, ustapcie miejsca utalentowanym mlodym. To w koncu my na Was placimy, nikt Wam smierci nie zyczy tylko po prostu mamy Was dosc !!!!!! Niezdary ,patalachy, pijaki, szubrawcy, niedojdy, kanalie, gnioty, durnie itd itp hahaha Co, zdenerwowaliscie sie opinia publiczna, ta, ktora na was lozy kase? Idzcie do mamy poskarzyc. Cioty.
Obserwuj wątek
    • q-dee PZPN kontra koniecpzpn.pl 09.11.10, 20:09
      Jeszcze jedno - PZPN powinien w tej sytuacji pozwac wszystkich kibicow, ktorzy spiewali JE..AC PZPN ( caly kraj ?) poniewaz publicznie naklaniali innych do przerzniecia w anus przedstawicieli ze zwiazku bez ich zgody? Chyba ze sie myle ? A moze najpierw do pana Miodka trzeba sie udac, by wyjasnic slowo je...ac ? bo moze sie myle..... to zakracza wiekszy krag, bo polonia za granica tez tak spiewala.
      • sid_6.8 Re: PZPN kontra koniecpzpn.pl 09.11.10, 22:52
        I zamiast gadać powinni to zrobić.
    • antropoid Zero honoru. Jakiego wizerunku oni chcą bronić? 09.11.10, 22:59
      Przecież chyba nie ma kibica, który by na rozleniwionych, związkowych pasibrzuchów nie sobaczył. Ile lat można mieć dupska przyspawane do stołków, obiecywać choćby stworzenie systemu szkolenia młodzieży, a nie robić kompletnie NIC. Jedno wielkie, totalne NIC, poza oczywiście przyznawaniem sobie coraz większych premii i wymienianiem trenerów reprezentacji, która jest tylko wierzchołkiem góry. Najgorsze, że na tę cwaną klikę pseudo-działaczy polski futbol jest w zasadzie skazany, bo oni od lat sami siebie wybierają. Idealny układ do słodkiego nicnierobienia za grubą kasę...
    • wielki.elektronik PZPN kontra koniecpzpn.pl 09.11.10, 23:05
      Czy dziennikarze chodzą do szkoły?

Nie ma takiego słowa jak forumowicze. Są forowicze. Tak jak nie ma forumów a są fora.
      • lesny_dziadzio mafia komunijna górą? 09.11.10, 23:23
        mafia komunijna górą?
        • lesny_dziadzio niedługo i fryzjer zacznie pozywać kibiców 09.11.10, 23:23
          niedługo i fryzjer zacznie pozywać kibiców
      • zbig1113 Re: PZPN kontra koniecpzpn.pl 10.11.10, 06:44
        Nie ma czegoś takiego jak for, jest forum. Chodzi oczywiście o liczbę pojedynczą
        Zastanów się nad tym.
      • naczelny_troll_forum Aleś ty głupi 10.11.10, 07:15
        A słyszałeś o czymś takim jak forum?
    • zboon nie moge sie doczekac 09.11.10, 23:17
      chce zobaczyc jak udowadniaja przed sadem, ze nie sa np. zaklamanymi, niekompetentnymi kur**mi

bo zeby cos zostalo uznane za oszczerstwo, musi chyba byc nieprawda, nie?
    • szeregowy_agent władza winna być im zabrana! 09.11.10, 23:21
      Władza jest w posiadaniu kilku drani
    • d.lomiwojski PZPN kontra koniecpzpn.pl 10.11.10, 00:15
      Po pierwsze prokuratura powinna zrobić porządek z korupcją w ''niby nożnej''
      Po drugie pseudo kibicami.
      Ale najważniejszą sprawą jest pozbawienie tego ''niby związku''prawa do używania
      nazwy Naszej Ojczyzny w swoim logo,a wtedy My-Kibice nie będziemy ich czyli
      tych p....ów krytykować(bo i po co)
      Pozdrawiam Dario
    • velvet_demon PZPN kontra koniecpzpn.pl 10.11.10, 00:46
      Nie, no ludzie ale farsa. Bluzgi? To jest chłopcy wasz najmniejszy problem. Ten pozew też wam PR nie poprawi. Zresztą nic tak nie psuje wam wizerunku jak wy sami.
    • rpodskar Niech każdy umieści na swoim samochodzie... 10.11.10, 00:47
      stosowne hasło, na naklejce magnetycznej:
      PRECZ Z PZPN!
      Szczegóły na autodeco.pl
    • pijzemna bojkot 10.11.10, 01:23
      bojkot meczu ze Slowacja doszedl do skutku dzieki normalnym kibicom zrzeszonym m.in. w OZSK. proszę o niepisanie bredni, że to dzieki jakiemus sosowi czy koniecpzpn ta inicjatywa sie udala bo rownie dobrze podpiac sie pod nia mogl dziadek mroz i jemu tez nalezaloby dziekowac
    • rt-z Kogo to interesuje - nikogo 10.11.10, 02:12
      Lato idzie sobie i idzie...
    • heniek300 A czy je bane komunistyczne świnie 10.11.10, 02:44
      na czele,których stoi łysy tępak,również są sympatyczne?Jeśli nie to przepraszam.
      • rt-z Łysy czy nie łysy, cieszy się i 10.11.10, 04:02
        kłaniają mu się (co po niektórzy, nie powiem gdzie), ja jestem za rugby
    • roberuto sponsorujcie ich dalej 10.11.10, 07:25
      chodząc na mecze i oglądając to w telewizji. tyle krwa lat, a ludzie nic. rację miał wieszcz - ciemna masa
    • ko_menta_tors PZPN kontra koniecpzpn.pl 10.11.10, 08:18
      Tak!! Sąd i wysokie grzywny to najlepszy sposób na "internetowych kiboli", którym wydaje się, że chamstwo jest standardem.
      Nie jest i nie będzie!! Nie jest i nie będzie!! Nie jest i nie będzie!!
      Po kieszeni, po kieszeni! albo pałą po plecach, bo po łbie nie wolno
    • xyxyryxy To i ja zabluzgam 10.11.10, 08:24
      Lesne dziady wypie*ac!
      • wronski82 Re: To i ja zabluzgam 10.11.10, 08:53
        A ja nie wiem o co Wam chodzi. Tak narzekacie, tak bluzgacie i się tak przy tym frustrujecie, a nie przyszło Wam do głowy żeby przestać przychodzić na mecze? Każdy klient (kibic) to pieniądz. Skoro zabraknie kibiców to zabraknie też pieniędzy, które są motorem napędowym PZPN i lepem na leśnych dziadków. Kiedy nastąpiłby masowy bojkot polskiej ligi, na trybunach siedzieli by tylko dziennikarze i rodziny kopaczy to nagle by się okazało, że kibicie nie muszą organizować jakiś pożal się Boże manifestacji bo same kluby, prezesi, sponsorzy, czyli ludzie którzy mają pieniądze i dbają o swój biznes sami by rozgonili to towarzystwo. Pomyśleliście kiedyś o tym? Ja na razie widzę, że ten sam stały plebs zasiada na zbutwiałych ławeczkach oglądając mierną kopaninę. Żeby wprowadzić zmiany trzeba robić to gruntownie a nie po łebkach. Pozdrawiam.
    • mi636 PZPN kontra koniecpzpn.pl 10.11.10, 09:09
      FIFA to ŚWIATOWA MAFIA, UEFA to EUROPEJSKA MAFIA, a PZPN do POLSKA MAFIA rządzona przez KRETYNÓW!!! :)))
      • menuet1 FIFA ,UEFA ,PZPN - mafia 10.11.10, 17:11
        Mafia mafią ale pewnie bardzo chętnie byś do niej się przyłączył !!! Powiedz to jasno....
    • mi636 PZPN kontra koniecpzpn.pl 10.11.10, 09:10
      PZPN to BANDA OBSZCZYMURKÓW!!! :)))
    • antropoid Lato, Lato... Lato, ach to ty... 10.11.10, 11:40
    • romarrio najlepiej zamknac ludziom usta 10.11.10, 15:41
      o wiele latwiej zamknac ludziom usta
      niz rozwiazac problemy polskij pilki noznej

ale to nie jest niestety demokratyczne rozwiazanie

takie rzeczy plus zniewazanie uczuc religijnych i karalne palenie flagi powoduja, ze PL nie jest krajem demokratycznym

w super patriotycznym USA mozna spalic amerykanska flage, naobrazac dowolna osobe publiczna i powiedzec praktycznie wszystko, tego wciaz brakuje nad Wisla
    • menuet1 Adwokat - Papuga ! 10.11.10, 16:58
      Jak można inaczej nazwać adwokata ,który 'chce bronić wolności wypowiedzi' takich jak na tym portalu? Jeśli będziemy tolerować takie zachowania i taki język , który o dziwo podobał się dziennikarzom , to nie mamy co myśleć o porządku na stadionach. Agresja stadionowa przenosi się do internetu. Dziennikarze ,którym Lato i cały PZPN się nie podobał - pewnie dlatego ,że tam jest dość duża kasa - jawnie , w imię swoich interesów , internetowych kiboli popierali. Oni też są winni [ ale lepiej schowani za Prawem].
      IP tych interetowych [ pewnie i jednocześnie stadionowych] kiboli pozwolą na ich ukaranie , z czego będę się bardzo cieszył.
    • morda57 PZPN kontra koniecpzpn.pl 11.11.10, 18:53
      Czlowiek z pewna doza honoru dawno by sie podal do dymisji.Jednak panisko Lato i jego swita
      honor zostawili w kolysce!Dla nich tylko kasa i darmowe wyjazdy na antypody sie licza!!
      Nie pasuje im demokracja i wolnosc slowa?Nic dziwnego,bo tego tez sie nie potrzebuja! Wiec o czym mamy mowic,takie rzady Laty jak FIFA-ma od kogo sie uczyc.
      Ciekawe,czy on moze rano spojrzec w lustro?????Kmiot jeden!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka