Dodaj do ulubionych

Anelka: Nie jestem "made in France", Francuzi t...

07.12.10, 10:22
widzicie zabjoady
macie spoleczenstwo wielokulturowe
Obserwuj wątek
    • Gość: fun_tastik Anelka: Nie jestem "made in France", Francuzi t... IP: *.toya.net.pl 07.12.10, 10:23
      Bueheh - Francuzi rasiści:) a cała reprezentacja jest bardziej kolorowa od kucyków Pony.
      Otóż Nicolas - nikt poprostu nie lubi takich cienkich partaczy jak ty.Anelka zawsze był słaby ,za to do gadki zawsze pierwszy.
    • Gość: azyt Anelka: Nie jestem "made in France", Francuzi t... IP: *.fbx.proxad.net 07.12.10, 10:24
      ale fajnie bylo mieszkac, rozwijac sie pilkarsko, rodzice -korzystac z socjalu, prawda?
      • Gość: EM Re: Anelka: Nie jestem "made in France", Francuzi IP: *.hist.amu.edu.pl 07.12.10, 11:29
        Anelka jest Francuzem od urodzenia. Martynika jest od 1946 roku departamentem Francji. Ale tego nie rozumiesz, bialy polaczku, nie?
        • Gość: zZzZ Re: Anelka: Nie jestem "made in France", Francuzi IP: *.gl.digi.pl 07.12.10, 11:56
          Widzę, że odezwał się "nie-biały nie-europejczyk" z świetną znajomością polskiego języka.
        • afiag Re: Anelka: Nie jestem "made in France", Francuzi 07.12.10, 12:01
          EM kim śmieciu jesteś żeby wyzywać ludzi od polaczków. Masz jakiś problem to do lekarza. Anelka to cienias teraz i tyle. Jak się doszukujesz podtekstów rasistowskich to wiedz że nie jesteś lepszy od rasistów wyzywając od polaczków.
    • Gość: Andrzej Anelka: Nie jestem "made in France", Francuzi t... IP: *.uwm.edu.pl 07.12.10, 10:36
      Hm!! To mógł zostać na tej swojej Martynice i tam robić karierę. Ciekawe co by mu z tego wyszło. Tak naprawdę wszystko co osiągnął to dzięki Francji. Gdyby mieszkał na Martynice pewnie żył by w jakiś slumsach.
      • Gość: zakk To się nazywa wdzięczność dla karaju który IP: *.mtvk.pl 07.12.10, 10:58
        dał mu możliwość rozwoju i zarabiania grubych pieniędzy. Ciekawe czy zadaje sobie pytanie kim by teraz był gdyby nie przyjechał do Francji. Biednym rybakiem z piątką dzieci na karku?
        • Gość: zzz Re: To się nazywa wdzięczność dla karaju który IP: *.internetia.net.pl 07.12.10, 11:07
          Typowy muslim. Oni zawsze okazują wdzięczność w ten sposób.
        • Gość: EM Re: To się nazywa wdzięczność dla karaju który IP: *.hist.amu.edu.pl 07.12.10, 11:32
          Bączusiu, on nie musial przyjezdzac do Francji. On sie we Francji urodzil. A standard zycia na Martynice jest wyzszy niz w Portugalii. A teraz wracaj do obierania ziemniakow.
    • Gość: cynik Fracuska reprezentacja to już nie trójkolorowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.10, 11:34
      To czarno-beżowi, którzy nie znają hymnu francuskiego.

Chcieliście kolonii, no to teraz macie żabojady.

Już muslimy głośno mówią, że mają was w du..ie.
      • Gość: Tomek niestety IP: 178.73.48.* 07.12.10, 11:58
        Nigdzie na świecie nie ma większego rasizmu niż w Europie, a to wynika niestety z religii chrześcijańskiej. Polacy również są rasistami, mimo to, że w innych krajach Europy są traktowani jak śmieci.
        • afiag Re: niestety 07.12.10, 12:06
          Jezus był Żydem, a religia chrześcijańska zabrania rasizmu. Jakim ignorantem trzeba być żeby coś takiego palnąć. Chyba czerwona książeczka Mao narobiła ci kuku na muniu.
          • Gość: polak Rasizm to wymysl socjalistów i żydów talmudycznych IP: *.hari.cable.virginmedia.com 07.12.10, 12:16
            Dla nas chrześcijan sprawa jest jasna : "Teraz nie ma Greka ani Żyda... wszyscy są braćmi w Jezusie Chrystusie".
          • Gość: Tomek Re: niestety IP: 178.73.48.* 07.12.10, 12:24
            Religia Jezusa również zabrania zabijać, kraść itd. Obejrzyj jeszcze raz tych katoli spod krzyża smoleńskiego.
            • jusup Re: niestety 07.12.10, 12:39
              Gość portalu: Tomek napisał(a):

> Religia Jezusa również zabrania zabijać, kraść itd. Obejrzyj jeszcze raz tych k
              > atoli spod krzyża smoleńskiego.

o widzisz, jak dobrze dowiedzieć się czegoś od kogoś dobrze poinformowanego... Ale to już doprecyzuj - kogo ci katole zabili i co ukradli?

• Gość: nati Re: niestety IP: 178.56.6.* 07.12.10, 13:32
                Jezus powiedział,że kto "nienawidzi swego brata jest mordercą"- chodzi o to,żeby walczyć ze skrajnie negatywnymi uczuciami, które mogą później popchnąć człowieka do popełnienia zbrodni.
    • takisobiejac How bizarre... 07.12.10, 12:10
      Dziwne, że autor tego artykuliku nie skontaktował się wcześniej z osobami z ligue1.nlog.org ??
      To najlepsza strona jeżeli chodzi o niuanse rasowo-religijne piłkarzy Les Bleus! Mają swojego stałego korespondenta we Francji, nazywa się Isou Sissoko i zna dobrze j. polski.

ligue1.nlog.org
    • Gość: x "Zabojady" IP: *.w80-14.abo.wanadoo.fr 07.12.10, 12:43
      Trudno znalezc te żaby w memu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka