Dodaj do ulubionych

Gol rundy jesiennej. Wielki finał!

IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.10, 13:30
czemu nie ma bramki Duricia z meczu Widzew Górnik ??
Obserwuj wątek
    • Gość: Kibic Gol rundy jesiennej. Wielki finał! IP: 194.181.194.* 23.12.10, 20:51
      Wiadomo że 13. kolejka. Aleksandar Vuković najładniejsza brama ;)
      • Gość: kkkkk Re: Gol rundy jesiennej. Wielki finał! IP: 217.96.118.* 24.12.10, 15:04
        chyba was zgięło! ten kto nie wybierze bramki Injaca musi byc strasznie nieobiektywny. No moze Kupisz i Edi ale reszta nawet nie ma prawa konkurowac
        • Gość: Andrzej Re: Gol rundy jesiennej. Wielki finał! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 00:11
          Co robią takie bramki jak Kazimierczaka??? przecież w tym nie ma nic pięknego, chyba chodzi o to że bramka padła w doliczonym czasie, ale to nie stanowi o jej pięknie. Dla mnie BARDZO subiektywne wybieranie tych bramek, a bramka Ujka??? dośrodkowanie z boku i szczupak... Już ładniejszy szczupak był Smolarka w meczu Polonia Legia...
          • Gość: xxx Re: Gol rundy jesiennej. Wielki finał! IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.11, 13:59
            Żadne subiektywne wybieranie. Wiesz dlaczego tych bramek jest 15? I w takiej kolejności? To są bramki które głosujący uznali za najładniejsze w poszczególnych kolejkach.
    • Gość: Milo Gol rundy jesiennej. Wielki finał! IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.12.10, 13:29
      A gdzie gol Mateusza Bartczaka, który został doceniony nawet przez zagraniczne serwisy?
    • Gość: as Gol rundy jesiennej. Wielki finał! IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.10, 15:50
      nailepsza bramka vukowica nawet pilka nie opadla i iebnol brame swiata
    • Gość: koroniarz Gol rundy jesiennej. Wielki finał! IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.10, 15:51
      vuko i edii nailepsza bram hei hei korona
      • Gość: xDiabelekMkSx Re: Gol rundy jesiennej. Wielki finał! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 20:50
        głosujcie na vuko!
        • Gość: Obiektywny Dima KKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.10, 16:36
          Bramka Injac'a najlepsza. Nie rozumiem jak mogą wam się inne podobać bardziej od tej strzelonej przez Dimę...
    • Gość: Steffen Re: Gol rundy jesiennej. Wielki finał! IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.10, 18:37
      Dokładnie!, jest np. bramka Robaka (niby ładna), ale wg mnie gol Djuricia był o niebo ładniejszy. PS pamiętajmy o prawidłowej pisowni nazwiska Đurić. Jeżeli nie mamy do dyspozycji znaku "Đ", to zastępujemy go w pisowni zastępczej dwuznakiem "Dj", a jego nazwisko czytamy [Djurić], a nie jak niektórzy [Duricz]. ((Identycznie piłkarze Đokić (Djokić) ).
      Aha, do komentatorów Ekstraklasy: Nazwisko Ben Radhia czyta się [Ben Radija] z polskim akcentem, a nie [Ben Radżja]...
      Nauczcie się admini i inni pisać nazwiska piłkarzy (i czytać)...
    • Gość: Ejbul Gol rundy jesiennej. Wielki finał! IP: *.tktelekom.pl 29.12.10, 13:48
      Bramka Dimy zdecydowanie najpiękniejsza ! Bezkonkurencyjna !
    • Gość: ziel Gol rundy jesiennej. Wielki finał! IP: *.e-wro.net.pl 29.12.10, 23:06
      przesadzacie już z tymi reklamami,
    • Gość: kibic o co ja widzę, pan Jarecki IP: *.toya.net.pl 01.01.11, 13:47
      od kilku godzin otrzymuje po kilkadziesiąt głosów na godzinę, bardzo ładnie ktoś na lewo głosiki nabija :D
      • Gość: kibic sorki, "kilkadziesiąt głosów na minutę" miało być IP: *.toya.net.pl 01.01.11, 13:48
        • Gość: kibic Re: sorki, "kilkadziesiąt głosów na minutę" miało IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.11, 15:54
          widać kibice z Bytomia się zjednoczyli w walce o głosy dla Darka :D
    • Gość: dariusz jarecki Gol rundy jesiennej. Wielki finał! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 10:45
      dziwne że Dariusz Jarecki do wczoraj zdobył 3 tyś głosów w tym dziś w nocy 1 tyś
      Wywalic go za to jakieś głosy przez hakera idom !!!!
    • Gość: KORONIARZ Gol rundy jesiennej. Wielki finał! IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.11, 11:56
      VUKO ALE STRZELIL BRAME HEI HEI KORONA
    • Gość: Do Administratora Haker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 14:11
      Prosił bym o zdyskfalifikowanie (chyba popełniłem błąd) ponieważ jest to nie możliwe by dla Dariusza Jareckiego 1 stycznia od 12 do 17h napłynęło około 2 tys głosów i dziś w nocy 1 tyś specjalnie to wczoraj wieczorem tak od 19 do 21 obserwowałem i Robak z Injacem dostali po mniej więcej 35 głosów w 2 h a Jarecki żadnego!!!! a dziś w nocy już 1 tys !!!!!!
      Przed tym hakerem Jarecki był bodajże na 4 miejscu i miał do 450 głosów a teraz ma 3450 !!!!
      Wiec co to za wielki finał gdzie wygra osoba którą wytypuje haker.
      • Gość: Administrator Re: Haker IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.11, 14:14
        naucz się liczyć desperacie, w nocy nic się nie zmieniło :D
        nie widziałeś jak Robak nagle zdobył w kilka godzin ponad 1000 głosów?
        czyżbyś był z Łodzi i Ci żal dupę ściskał? :D
        • Gość: Haker Re: Haker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 16:06
          Niestety ale nie jestem z łodzi tylko z Lubrzy i najbliżej mam do Wrocławia a Vuk Sotirović ani Przemysław Kaźmierczak nie mają szans na wejście do finału :(
          A takich stronek jest mnóstwo np bramka.proxy.net.pl lub hells.pl i można wbijać co chwilę inne ip i głos :/ powinni zrobić od nowa głosowanie i sprawdzać jak ktoś będzie w godzinę nabijał pełno głosów to mu głosy do zera
        • Gość: kibic żaden haker tylko cwaniak IP: *.toya.net.pl 02.01.11, 18:20
          < Autor: Gość: Administrator IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.11, 14:14

< naucz się liczyć desperacie, w nocy nic się nie zmieniło :D
          < nie widziałeś jak Robak nagle zdobył w kilka godzin ponad 1000 głosów?
          < czyżbyś był z Łodzi i Ci żal dupę ściskał? :D

po nazwie dostawcy internetu można wywnioskować, że możesz sobie cwaniaku do woli głosować bez wielkich kombinacji...
          Tak więc nie pozostaje nic innego jak pogratulować Jareckiemu wygranej "głosami kibiców" a raczej kibica...
          Sytuacji Robaka nawet nie przyrównuj bo wystarczyło wrzucić link w kilka miejsc i miał kto kliknąć ankietę, Robak i Widzew ma mnóstwo kibiców Polsce i nie tylko w przeciwieństwie do Polonii Bytom i Jareckiego... przecież u Was nawet tylu kibiców na mecze nie przychodzi, dowód?

Polonia Bytom 1-1 Lechia Gdańsk 14 sierpnia, 17:00 (3.000)

Polonia Bytom 0-1 Korona Kielce 21 sierpnia, 17:00 (3.000)

Polonia Bytom 2-0 Zagłębie Lubin 10 września, 17:45 (3.173)

Polonia Bytom 1-0 Ruch Chorzów 18 września, 19:15 (6.000 - duża zasługa gości)

Polonia Bytom 2-2 Widzew Łódź 1 października, 17:45 (4.000 - jak wyżej :))

Polonia Bytom 0-0 Śląsk Wrocław 22 października, 17:45 (3.600)

Polonia Bytom 2-0 Arka Gdynia 13 listopada, 14:30 (3.000)

Polonia Bytom 0-1 Legia Warszawa 26 listopada, 20:00 (4.500)

źródło 90minut

Frekwencję powyżej 3000 zawdzięczacie zazwyczaj przyjezdnym... Więc nie kituj ludziom...
          • Gość: Hacker Re: żaden haker tylko cwaniak IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.11, 20:16
            nie patrz na mój dns, bo on tutaj jest nieistotny :)
            jak już tak bardzo chcesz wiedzieć to jest to banalnie proste :)
            baaaaaaa administratorzy ekstraklasa.tv wiedzą na czym polega problem bo byli o tym informowani, jednak nic z tym nie zrobili
            PS. kibice Wrocławia też wiedza jak to zrobić bo już nieraz widziałem ich w akcji w głosowaniach na tej stronie:)
    • Gość: kello a gdzie gol Duricia z meczu z Górnikiem IP: *.toya.net.pl 02.01.11, 20:34
      nie mogę uwierzyć, że dostała się bramka Bociana z GKS i okazała się ładniejsza od bramki Duricia link -> www.youtube.com/watch?v=mJkIzam61oc
    • Gość: Kalon Gol rundy jesiennej. Wielki finał! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 13:44
      To jest porombane !!
      Od wczoraj Jarecki i Robak to kilka głosów dostali a
      Injac i Vuković do kilkadziesiąt !!!
      • Gość: ... Re: Gol rundy jesiennej. Wielki finał! IP: 192.168.192.* 05.01.11, 23:13
        no nie wiem czy ty jestes slepy czy po prostu nei widzisz...
        bitwa o 1 miejsce powinna sie toczyc miedzy Jnjacem i Vuko ale coz widac ze hackerzy z innych klubow wzieli sie do roboty...
        • Gość: kibic Re: Gol rundy jesiennej. Wielki finał! IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.11, 15:50
          na szczęście nie Ty decydujesz kto ma wygrać tylko internauci, a oni na razie wybierają JAreckiego, skończcie wreszcie szukać drugiego dna.. kibice z Bytomia się sprężyli i tyle
    • Gość: xavi Gol rundy jesiennej. Wielki finał! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 17:14
      Ta tylko Polonia nie ma nawet tylu kibiców najwięcej ich ma Lech i na pewno są oni lepiej zorganizowani od bytomian.
      Poza tym na tą stronę wchodzą tacy ludzi by zagłosować na najładniejszą bramkę i wątpie by bramka robaka czy Jareckiego była nawet na wyżej niż na 8 miejscu.
      • Gość: kibic Re: Gol rundy jesiennej. Wielki finał! IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.11, 18:24
        ma za to wybitnych informatyków :D:D
        • Gość: Haker Re: Gol rundy jesiennej. Wielki finał! IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.11, 18:26
          zrobimy tak: w każdej następnej sondzie będę w komentarzach podawał sposób głosowania :D
          są dwie opcje: albo załoga ekstraklasa.tv zlikwiduje te sondy, albo w końcu zabezpieczą je (jak wspominałem wcześniej otrzymali ode mnie maila z informacją o dziurze oraz sposobie jej załatania)
          tak więc od 16 kolejki będzie zabawa na całego :D:D
    • Gość: Dima Gol rundy jesiennej. Wielki finał! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 18:19
      No jak na razie to tylko Injac dostaje głosy bo Robak i Jarecki to prawie żadnego głosu od 4 dni
      • Gość: hacker Re: Gol rundy jesiennej. Wielki finał! IP: *.silesiamultimedia.com.pl 13.01.11, 13:22
        naprawdę chcesz by mieli po 40 tysięcy głosów? :D
        a tak jest realniejszy wynik, spokojnie kontrolujemy sytuację hahaha
    • Gość: max Gol rundy jesiennej. Wielki finał! IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.11, 19:48
      moim zdaniem nailepsza bramka vuko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka