Dodaj do ulubionych

Polska - Słowacja, czyli MŚ w piłce ręcznej Z C...

IP: 194.181.133.* 14.01.11, 19:57
Pseudonimy naszych szczypiornistów, jak możemy określić Karola Bieleckiego i spółkę?
Obserwuj wątek
    • Gość: ukski Polska - Słowacja, czyli MŚ w piłce ręcznej Z C... IP: 78.149.21.* 14.01.11, 20:17
      Czy Edyta Gorniak udzielila organizatorom kilku rad jesli chodzi o wykonanie hymnu?
    • Gość: z-nrw gdzie mozna zobaczyc mecz w sieci? IP: *.pools.arcor-ip.net 14.01.11, 20:22
      mieszkam w niemczech. nie moge obejrzec meczu w niemieckiej telewizji. czy ktos wie, na jakiej stronie mozna obejrzec mecz?
      • Gość: Slovak Re:ogladaj mecze Niemcow jak juz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 20:30
        w meczu Slowacja-Polska nieciekawy przebieg a pewnie Slowacy go wygraja.Juz kiedys pokazali Polakom w pilce noznej ,jak nalezy grac i wygrywac w eliminacjach do MS w noznej. Czego tez temu malemu a ambitnemu narodowi z calego serca zycze.
        • kovala Re:ogladaj mecze Niemcow jak juz 14.01.11, 21:09
          Johann, dziecko, idź sobie gruchę zwal i przestań w kółko przynudzać
      • Gość: K Re: gdzie mozna zobaczyc mecz w sieci? IP: 212.180.165.* 14.01.11, 20:59
        wybierz coś stąd:
        www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pozostale
    • Gość: kazik Re: Polska - Słowacja, czyli MŚ w piłce ręcznej Z IP: 96.18.162.* 14.01.11, 20:27
      no to wszystko wskazuje na to,ze kraj bedzie poza strefa medali.nawet ze Slowacja bedzie nie
      ciekawie.no ale to tylko sport,a jak sport to zabawa i rozrywka,nic poza tym.co bedzie to bedzie.
    • Gość: nick2400 Polska - Słowacja, czyli MŚ w piłce ręcznej Z C... IP: *.tvgawex.pl 14.01.11, 20:38
      komentator w TVP do pługa albo gnoju. Nie da się tego słuchać.....
      • Gość: Slovak Re:cos ten Szmal jest dzisiaj cienki,cieniutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 20:40
        Puszcza te gole jak baki po grochowce.
      • kovala Re: Polska - Słowacja, czyli MŚ w piłce ręcznej Z 14.01.11, 21:54
        bdb komentarz, nie wiem czego wy chcecie
    • Gość: gosc Polska - Słowacja, czyli MŚ w piłce ręcznej Z C... IP: *.spray.net.pl 14.01.11, 20:39
      na onecie znacznie szybsza reakcja komentatorów. tutaj ponad minuta opóźnienia!
    • Gość: kolec Polska - Słowacja, czyli MŚ w piłce ręcznej Z C... IP: 178.73.49.* 14.01.11, 20:43
      Pan Google tez gra??? byloby fajnie :)
    • Gość: Skimal Re: Polska - Słowacja, czyli MŚ w piłce ręcznej Z IP: *.22.54.194.sta.emit.pl 14.01.11, 20:51
      Orientuje się ktoś co po słowacku znaczy "sprznili"?
      • Gość: Slovak Re: bravo Slovakia ,pokazcie im gdzie raki zimuja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 20:57
        Wybijcie im ten sport na nastepne 20 lat z glow.
    • Gość: oglądaj w necie Polska - Słowacja, czyli MŚ w piłce ręcznej Z C... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 20:57
      www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110114/SPORT_RECZNA/680471790
    • Gość: K Polska - Słowacja, czyli MŚ w piłce ręcznej Z C... IP: 212.180.165.* 14.01.11, 21:01
      Na razie nieźle Polacy grają, Słowaków ratuja nasze własne błędy (rzuty za darmo z kontry) oraz ze dwie interwencje bramkarza. Myślałem że to my zejdziemy +na przerwę 2, no cóż - będzie trzeba odrobić.
    • lechujarek Ż E N A D A 14.01.11, 21:02
      Ile rzutów wolnych jest w stanie wpuścić przeciętnie grająca drużyna szympansów?
      Ile jeszcze strat własnych przeciwnicy biegnąc truchcikiem zamienią w kontratakach na gole?
      Ile razy jeszcze w sytuacjach sam na sam z bramkarzem rzucający wezmą na celownik nie bramkę a tego bramkarza właśnie?

Oglądajmy drugą połowę meczu Polaków a z pewnością się tego wkrótce dowiemy.

ps. beze mnie - ja już mam na dzisiaj dość
      • Gość: K Re: Ż E N A D A IP: 212.180.165.* 14.01.11, 21:05
        nikt za takim pajacem nie będzie tęsknił ;)
      • Gość: kibic Re: Ż E N A D A IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.11, 21:07
        Kompromitacja drużyny po I polowie !!!!!! Żenada !!!!!!! Kandydaci do mistrzostwa prezentują się jak gracze ligi podwórkowej !!!!!!
      • Gość: Slovak Re: Ż E N A D A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 21:08
        Ja tez nie ogladam dluzej, tej druzyny ( jak to ladnie napisales -druzyny szympansow? ) .ALE MAM MALA PROSBE;NIE OBRAZAJ TYCH SYMPATYCZNYCH ZWIERZAT.
    • Gość: koment Dębowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 21:06
      Sprawozdawca widać nie czuje klimatu.
      Komentuje jakby był tam za karę.
      Ten gościu zna się na siatkówce a nie na ręcznej.
      Porażka. Dobrze, że expert wygadany bo byłaby klapa.
      • Gość: kibic Józek wypie...j. IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.11, 21:18
        Nie pokazuj się w Kielcach. Szmal też dno.
      • Gość: jjjjjjjjjjjjj Re: Dębowski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.11, 22:28
        na siatkówce też się nie zna
    • Gość: zxc Polska - Słowacja, czyli MŚ w piłce ręcznej Z C... IP: *.177-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 14.01.11, 21:16
      Patrzę na naszych szczypiornistów i zastanawiam się, ile czasu wytrzymałby reprezentant Polski w piłce nożnej w bezpośrednim starciu z Michałem Jureckim. Sekundę?
      Bezcenne!!
    • Gość: barcelona30 Polska - Słowacja, czyli MŚ w piłce ręcznej Z C... IP: *.28.86.212.threembb.co.uk 14.01.11, 21:49
      czy 2 czy 5 bramkami ważne ze zwycięstwo!!!!!!!! BRAWO BIAŁOCZERWONI REWELACJA!!!!!!!!!!
    • Gość: fan Karol karol karoool !!! IP: *.146.248.112.ip.abpl.pl 14.01.11, 21:55
      Karol na prezydenta i tyle w temacie!
      • germanio Nasi to jeszcze nic... 14.01.11, 21:59
        ale zobaczcie jak sie Serbia z Arabami meczy...
    • ateofi Jesteście super chłopaki! 14.01.11, 21:57
      Gratulacje. Wreszcie przeczytałam jakąś pozytywną wiadomośc dzisiaj, bo już mam dość czytania o "sztucznej mgle rozpylonej przez Rosjan w Smoleńsku"
    • szpak.nie Polska - Słowacja, czyli MŚ w piłce ręcznej Z C... 14.01.11, 22:06
      GDZIE JEST TA LEGIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?????????????????????
      GDZIEEEEEEEEEEEEEE
      GDZIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE???????????????????????
    • Gość: K Polska - Słowacja, czyli MŚ w piłce ręcznej Z C... IP: 212.180.165.* 14.01.11, 22:12
      To i odrobiliśmy, tak jak pisałem w przerwie.

Było widać od początku że jesteśmy lepsza drużyną i możemy przegrać tylko na własną prośbę (choć się to już parę razy zdarzało).
      W ataku jest dobrze, ale ten mecz niestety potwierdził bolączkę z obroną i w szczególności powrotem do niej.
      Jakaś lepiej broniąca + szybsza drużyna i niestety możemy przegrać na samym kontrataku.

Zobaczymy jak będzie z Argentyną a teraz gratulacje i dzięki za walkę!
    • Gość: ktoś Re: Polska - Słowacja, czyli MŚ w piłce ręcznej Z IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.11, 22:19
      Dziękujemy za komentarze wszystkim "prawdziwym" Polakom. Nikt was nie zmusza do oglądania meczu - tak wy nie zmuszajcie nas do natykania się na wasze żałosne pobąkiwania. Jestem dumny, że jestem Polakiem i wstyd mi za takich "rodzynków" jak wy - psy ogrodnika i malkontenci, wszechtrenerzy od wszystkiego, którzy nawet tyłka nie potrafią sobie porządnie podetrzeć. Niestety ogólny dostęp do internetu powoduje wysyp wszelkiej maści idiotów i kretynów, którzy pod płaszczykiem pseudoanonimowości dokazują i podbudowywują sobie ego, bo nic się im w życiu nie udaje i tylko mogą sobie w ten sposób publicznie poszczekać.

Żegnam was i nie do zobaczenia.

Pozdrawiam natomiast prawdziwych kibiców - na dobre i złe.
    • Gość: realista tylko Serbia sie tak meczy jak Polska .... IP: *.range81-157.btcentralplus.com 14.01.11, 22:24
      .... (czyli ledwo/ledwo prowadzi) jak chodzi o 'top 10 teams' w pierwszej rundzie. Reszta raczej gladko zalatwila oponentow.

Nic, chwilowo nie ma sie za bardzo czym cieszyc i trzeba polegac na przed-turniejowej ocenie Wenty MS: dobrze bedzie jak sie uda zajac miejsce w pierwszej siodemce.

Z pokazana gra z pewnoscia Polacy nie maja szans na polfinaly/medale. Zobaczymy co bedzie dalej, mysle, iz mass-media nie beda juz tak dmuchaly balona jak w przypadku siatkarzy, czy Skry. Realistyczne podejscie i trzezwa ocena innych druzyn pomaga tez kibicom. Najgorszy to fanatyzm, hucpa, chciejstwo.

Nasi reczni zaczeli te MS dosc przecietnie, prawda?
    • Gość: maju uffff.... ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 22:24
      a w Serbii Rastko 4 bramy...
    • Gość: Mr Brawo :) Polska - Słowacja, czyli MŚ w piłce ręcznej Z C... IP: *.olsztyn.mm.pl 15.01.11, 03:40
      Brawo, brawo i jeszcze raz brawo. Super! O Bieleckim film powinien powstać... fotoperspektywy.blogspot.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka