Dodaj do ulubionych

Smutnych troche..:-)

03.12.06, 21:28
Przegladam sobie nasze forum i widze ze duzo depresji i smutku jest. Swieta
to poteguja.. W ubieglym roku sobie zalozylam ze nie robie nic wielkiego, nie
dorabiam teorii. O dziwo czas ktorego sie tak balam uplynal spokojnie i milo.
Czego wszystkim smutnym i bojacym sie zycze. Na ogol jak sobie wyobrazamy cos
zlego jest lepiej big_grin
Obserwuj wątek
    • 0lana Re: Smutnych troche..:-) 03.12.06, 21:44
      Podobno strach ma wielkie oczy...i pewnie tak jest...,ale to poczucie,ze nie jest tak jak mialo byc...,szczegolnie w swieta,sylwestra,urodziny dzieci...to po prostu boli...
      • nangaparbat3 Olana 03.12.06, 23:34
        zdradze Ci wielka tajemnicę: NIGDY nie jest tak jak mialo byc. Co nie znaczy,
        ze zawsze gorzej.
        Najlepiej - nie zastanawiac się, jak ma być, jak będzie. Niech po prostu sobie
        będzie.
        • 0lana Re: Nanga... 04.12.06, 01:59
          Dzieki...Wiem,ze dopoki nie pogodze sie z tym,ze nie mam wplywu na to co bedzie...nie zaznam spokoju.Ale,czy to znaczy,ze nasze pragnienia,marzenia i tesknoty nie maja zadnego znaczenia?Trudno jest mi zyc bez marzen i bez wiary,ze to do czego zmierzam jest osiagalne.Wlasciwie,zyje teraz z dnia na dzien...wszystkie NASZE plany i dazenia dostaly w łeb...,bo miały sens,gdy byliśmy RAZEM i mielismy byc razem,aż po grób...DZIECI mamy wspólne...,nie umiem im dac sama tego,co mielismy im dac razem...Nie mam żadnej alternatywy i trudno mi jest przyjmowac teraz zycie jakim jest,bo nie umiem stac w miejscu...Potrzebuje celu,wtedy mam sile do zycia.Wiem...,mam dzieci(i dzieki Bogu)...,ale brakuje mi tego CZEGOS...
          Wmawiam sobie...-olej to...,po prostu zyj-...,ale to nie działa.Wpadam ciagle w doly... Ciagle mnie piecze w okolicy mostka i wiem,ze to ból krzywdy i tesknota,a jak sie teskni za tym Kims i za tym Czyms,co tylko On moze mi dac...Wiem...,to głupie...,ale to przeciez miłość...
          Boje sie tych swiat...,wiem ze musze,bo dzieci...,ale nie beda te swieta dla mnie magiczne...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka