Gość: dd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 21:19 brawo RAFAŁ dobry wybór ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asd Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.11, 21:30 Brawo za refleks autora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robuś Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.echostar.pl 28.01.11, 21:42 tylko zeby nie pluł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cieslak Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: 195.117.246.* 28.01.11, 21:54 Jeszcze jakiś prawy pomocnik by się przydał i byłby extra składzik ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.internetia.net.pl 28.01.11, 22:10 Zjadłem sześć tatarów idę teraz zrobić kupe pod drzwiami siedziby gazety wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Smakosza Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.icpnet.pl 28.01.11, 22:20 każdy ma w życiu inne aspiracje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martinez Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.01.11, 22:39 www.okiemmartineza.blogspot.com - autorskie opinie dotyczące Kolejorza, zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trenuj Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.is.net.pl 29.01.11, 00:50 www.trenuj.com - Polskie Centrum Piłkarzy Zapraszamy wszystkie osoby interesujące się piłką nożną do odwiedzenia największego w Polsce forum dla piłkarzy. Na forum znajdziecie wiele ciekawych artykułów, porad, ciekawostek. Tak więc, serdecznie zapraszamy do najlepszego forum dla piłkarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
rychusa Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania 29.01.11, 07:14 grozba dla kogo?Muras ...Ty poprostu graj w pilke Ja kumam ze jakies Osuchy i de Zewuuewy tez musza zyc...najlepiej na swoj koszt.Licze,ze u sowietow nie zapomniales jak sie w pilke gra?A pogwiazdorzyc nie pogwiazdorzysz.Trzeba grac.Tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 07:44 Świeny wybor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość/lechita Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 08:07 Oby nie było jak z wichniarkiem, tylko jak z reissem który był jak wino im starszy tym lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.subscribers.sferia.net 29.01.11, 08:16 Czekamy na kolejnych, lepszych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markus Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.fpt.vn 29.01.11, 09:53 empicky.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 10:45 afrykanskapilka.npx.pl Zapraszam na pierwszą polską stronę o piłce nożnej w Afryce! Na stronie znajdziecie informacje o Pucharze Narodów Afryki, Lidze mistrzów, reprezentacjach, wszystkich większych ligach itp. Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.subscribers.sferia.net 29.01.11, 12:36 a mozeby tak w koncu zakupic jakiegos napastnika, a nawet snajpera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trening Pilkarski Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.opera-mini.net 29.01.11, 14:01 www.trenuj.com - Polskie Centrum Piłkarzy Zapraszamy wszystkie osoby interesujące się piłką nożną do odwiedzenia największego w Polsce forum dla piłkarzy, które w pełni poświęcone jest piłce nożnej a konkretnie treningowi piłkarskiemu. Na forum znajdziecie wiele ciekawych artykułów, porad, ciekawostek. Każda osoba prosząca o pomoc na naszym forum uzyska ją zapytajcie a my postaramy się Wam doradzić jak tylko najlepiej potrafimy. Na forum znajdziecie : Ćwiczenia piłkarskie, nauka techniki, odżywianie dla piłkarzy, nauka tricków piłkarskich i wiele wiele więcej. - SPRAWDZCIE SAMI ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddddddd Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.opera-mini.net 29.01.11, 14:02 www.trenuj.com - Polskie Centrum Piłkarzy Zapraszamy wszystkie osoby interesujące się piłką nożną do odwiedzenia największego w Polsce forum dla piłkarzy. Na forum znajdziecie wiele ciekawych artykułów, porad, ciekawostek. Tak więc, serdecznie zapraszamy do najlepszego forum dla piłkarzy SPRAWDZCIE SAMI ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdgdf Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.opera-mini.net 29.01.11, 14:04 www.trenuj.com - Polskie Centrum Piłkarzy Zapraszamy wszystkie osoby interesujące się piłką nożną do odwiedzenia największego w Polsce forum dla piłkarzy. Na forum znajdziecie wiele ciekawych artykułów, porad, ciekawostek. Tak więc, serdecznie zapraszamy do najlepszego forum dla piłkarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 14:16 a co na to kibole zorganizowani w stowarzyszeniu Lamy Lecha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SFfsdc Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.opera-mini.net 29.01.11, 14:20 Cicho szlujo www.trenuj.com - Polskie Centrum Piłkarzy Zapraszamy wszystkie osoby interesujące się piłką nożną do odwiedzenia największego w Polsce forum dla piłkarzy, które w pełni poświęcone jest piłce nożnej a konkretnie treningowi piłkarskiemu. Na forum znajdziecie wiele ciekawych artykułów, porad, ciekawostek. Każda osoba prosząca o pomoc na naszym forum uzyska ją zapytajcie a my postaramy się Wam doradzić jak tylko najlepiej potrafimy. Na forum znajdziecie : Ćwiczenia piłkarskie, nauka techniki, odżywianie dla piłkarzy, nauka tricków piłkarskich i wiele wiele więcej. - SPRAWDZCIE SAMI ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fghfg Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.opera-mini.net 29.01.11, 15:03 Na początek chciałbym prosić moderatorów oraz administrację o nie usuwanie tego tematu nie jesteśmy dla Was żadną konkurencją a na celu mamy jedynie promować piłkę nożną wśród młodzieży i pomagać chłopakom grającym w nogę. Mam nadzieje, że ogłoszenie to zobaczy nie jeden młody chłopak z...i dzięki nam poprawi swoje umiejętności piłkarskie www.trenuj.com - Polskie Centrum Piłkarzy Zapraszamy wszystkie osoby interesujące się piłką nożną do odwiedzenia największego w Polsce forum dla piłkarzy, które w pełni poświęcone jest piłce nożnej a konkretnie treningowi piłkarskiemu. Na forum znajdziecie wiele ciekawych artykułów, porad, ciekawostek. Każda osoba prosząca o pomoc na naszym forum uzyska ją zapytajcie a my postaramy się Wam doradzić jak tylko najlepiej potrafimy. Na forum znajdziecie : Ćwiczenia piłkarskie, nauka techniki, odżywianie dla piłkarzy, nauka tricków piłkarskich i wiele wiele więcej - SPRAWDZCIE SAMI ! www.trenuj.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr1 Re: Murawski przemówił: Chciałem do Poznania IP: *.icpnet.pl 29.01.11, 15:54 Bardzo dobry transfer, brawo Lech ! Odpowiedz Link Zgłoś