Gość: riki IP: *.zicom.pl 27.02.11, 09:30 I co byś Ty robił w tym ataku, ciesz się że w ogóle zagrałeś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lien Bundesliga. Z Bayernem jak z Wisłą. Lewandowski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 09:51 Te gastarbeiter nie przeceniaj sie, bo grasz tylko w Borussii i nawet jak zalapiesz sie na mistrza Bundesligi, to nie ty bedziesz jego glownym sprawca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dortmund w Bawarii Na bakier z geografią IP: *.play-internet.pl 27.02.11, 10:18 cyt " Borussia tym zwycięstwem zamknęła usta ostatnim sceptykom, którzy do wczoraj nie wierzyli, że Bawarczycy zdobędą w tym roku tytuł mistrza Niemiec - pisze o meczu Kicker." To znaczy, że Dortmund to bawarskie miasto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtlezzz Re: Na bakier z geografią IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.11, 11:28 To samo mnie uderzyło. W oryginale pewnie było, że ktoś jeszcze do wczoraj wierzył, iż to Bawarczycy zdobędą mistrzostwo Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żenła Z Meczu na mecz czujĘ się pewniej IP: 109.232.24.* 27.02.11, 13:37 kiedy on mówi o sobie, to mówię `ja czuję`, a nie `ja czuje` sport.pl na bakier z polskim, z tłumaczeniem, ze wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejzimmer Bundesliga. Z Bayernem jak z Wisłą. Lewandowski... 27.02.11, 10:47 oglądałem ten mecz i Lewandowski głównie stał w środku boiska czasem ruszył się w prawo lub lewo 3 metry nawet nie wywierał pressingu na obrońców Bayernu. Był tłem dla Barriosa. Nie oszukujmy się gwiazdą Bundesligi to on szybko nie będzie, choć to naprawdę niezły piłkarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funfan Re: Bundesliga. Z Bayernem jak z Wisłą. Lewandows IP: *.centertel.pl 27.02.11, 12:06 Prawda, że stał nie bardzo wiedąc co ma robić i machał od czasu do czasu rękami pokazując się kolegom. Niestety nie mają chyba do niego zaufania i podania go omijały. Miejmy nadzieję , że trener da mu jeszcze szansę, a on będzie się uczył od doskonale grających Bariosa i reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Bundesliga. Z Bayernem jak z Wisłą. Lewandows IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.11, 13:18 Chyba Ogladałeś inny mecz Lewandowski świetnie spisywał się w środku pola!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Juve Miałem podobne wrażenie, a jeszcze frustrujące... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 13:34 było, to, że jak się dobrze ustawiał w polu karnym to nie podawali do niego. Raz z tego "niepodania" padła bramka dla BVB, ale ze dwa razy to trochę skiepścili niemiaczki. Ogólnie, słabo wypadł Lewy. Jako pomocnik nie sprawdza się. Jest za wolny. Najbardziej wkurzało mnie, że jak miał piłkę to za szybko sie jej pozbywał, nawet jak miał trochę miejsca. Chyba on naprawdę nie umie się kiwać i szybko biegać. Tylko co to za napastnik w XXI wieku? Trzeba brać przykład z najlepszych: Barcelona (tercet Pedro-Villa-Messi), Real M. (Ronaldo, di Maria) czy MU (Rooney, Berbatow). Tam oni biegają, kiwają, walczą o piłkę. Zresztą jak koledzy z BVB (Barrios). Nie można tylko czekać na idealne podania. Szczególnie, że skuteczność Lewandowskiego jest kiepska. Co to dużo pisać: jeszcze Lewandowski musi dużo popracować, by dojść przynajmniej do poziomu Polaków już grających w Bundeslidze. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Bundesliga. Z Bayernem jak z Wisłą. Lewandows 27.02.11, 11:07 Lewandowski był najsłabszym zawodnikiem Borussi, ew jednym z 2-3 najsłabszych ale generalnie zagrał nieźle i było dość pożyteczny ma łatwosc znajdowania sie gdzie trzeba w polu karnym,mentalnie sie nie blokuje w tak eksponowanym meczu, musi pracować pracować i na pewno będą z niego ludzie,dobrze ze dostaje szanse od Kloppa a dynamiczne przyjęcie piłki z osłoną, pod presją przeciwnika, ma na bardzo wysokim poziomie nawet w meczu gdzie gra tyle gwiazd to go wyróznia na plus w ogóle to mecz był bardzo dobry, Borussia wygrała, co było do przewidzenia, ale dużo zdrowia zostawili na boisku bo Bayern to też dobra ekipa Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Bundesliga. Z Bayernem jak z Wisłą. Lewandowski... 27.02.11, 11:27 Oglądałem mecz z Interem i uważam ,że pokonać Bayern na ich boisku to naprawdę duża sztuka. Nie przejmuj się Robert tym obszczekiwaniem,na młodym Lubańskim też wieszano psy a on sobie spokojnie strzelał bramki w Górniku,reprezentacji a potem w Lokeren z G.Lato gdy wyciągnęli ten prowincjonalny klub na wyżyny europejskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coco jumbo jet Jacy bawarczycy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 11:52 Proszę nie ośmieszajcie się w taki sposób i usuńcie tych bawarczyków. W jednej informacji pojawił się błąd, operacja kopiuj wklej i we wszystkich mediach bawarczycy z dortmundu mają zdobyć mistrzostwo. Żenujące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezary Bundesliga. Z Bayernem jak z Wisłą. Lewandowski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 13:35 Te drużyny nie rozegrały 18 meczy na alianz arena. Bayern gra tam dopiero od kilku sezonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k38 ale kogo Lewandowski miał na myśli? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.02.11, 14:12 kto z meczu na mecz czuje się pewniej, bo Lewandowski tego nie powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k38 Re: ale kogo Lewandowski miał na myśli? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.02.11, 14:14 poseł Kalisz zwykł mówić 'ja rozumie', więc Lewandowski chyba się na tej modzie wzoruje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Bundesliga. Z Bayernem jak z Wisłą. Lewandowski... IP: *.pools.arcor-ip.net 27.02.11, 14:30 Ktos napisal, ze "Borussia wygrala, jak bylo do przewidzenia". Gdyby tak naprawde bylo, to zawieszono by rozgrywki i ogloszono BVB juz mistrzem. Piekno sportu, na szczescie, na tym nie polega. A co do samego meczu, to kazdy mecz jest inny, wiec jak by go powtorzyc to pewnie z inna taktyka, moglby wygrac Bayern. Bo POTENCJALNIE jest na pewno LEPSZA druzyna. Ale dobrze, ze sa inne mocne kluby, bo dominacja jakiegokolwiek jest nudna! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Bundesliga. Z Bayernem jak z Wisłą. Lewandows 27.02.11, 20:49 Gość portalu: Fan napisał(a): > Ktos napisal, ze "Borussia wygrala, jak bylo do przewidzenia". Gdyby tak napraw > de bylo, to zawieszono by rozgrywki i ogloszono BVB juz mistrzem nie miałbym nic przeciwko temu, ale z drugiej strony ile jeszcze pieknych meczów do obejrzenia w wykonaniu tej ekipy , wiec lepiej niech grają:) . Piekno sportu > , na szczescie, na tym nie polega. A co do samego meczu, to kazdy mecz jest inn > y, wiec jak by go powtorzyc to pewnie z inna taktyka, moglby wygrac Bayern. Bo > POTENCJALNIE jest na pewno LEPSZA druzyna. Ale dobrze, ze sa inne mocne kluby, > bo dominacja jakiegokolwiek jest nudna! Odpowiedz Link Zgłoś