Gość: kloapa IP: 80.50.129.* 27.02.11, 20:29 bravvoooo lech kolejorzzzz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miki Lech - Widzew 1:0. Skrót meczu IP: *.icpnet.pl 27.02.11, 21:16 to nie Krivets podawał, tylko chyba Murawski :) Lech to są Pany!! Niebiesko-białe Szatany!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiujogi Lech - Widzew 1:0. Skrót meczu IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.11, 21:44 Ja taka uwaga do redagujących skróty meczowe - WYŁĄCZCIE TĄ GŁUPAWĄ MUZYKĘ W TLE!!!!!!!!!!!!!!!!! Klimat tworzą dźwięki z trybun, doping kibiców - a ta wkurzająca muzyczka w tle jedynie niszczy magię, bo nawet skróty meczowe powinny mieć w sobie jakiś profesjonalizm! Najpoważniejsze ligi europejskie nie pozwoliłyby sobie na taki obciach!!! Bo FUTBOL TO MAGIA, drodzy panowie redaktorzy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czooko Re: Lech - Widzew 1:0. Skrót meczu IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 28.02.11, 14:09 to jest skrót z canal + i nie maja wpływu na muzyczkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JeaNR Lech - Widzew 1:0. Skrót meczu IP: *.warszawa.mm.pl 27.02.11, 23:05 Po 1 meczu z Bragą pewien kibolek z Wiary Lecha rzekomo twierdził, że Jakub Wilk to... i tu niezbyt pochlebne określenia. Ja byłem innego zdania i uważam nadal, że to właśnie J. Wilk jest zawodnikiem, któremu zależy, nie zawsze gra olśniewająco, ale mu zależy na Lechu! Pozdrawiam Jakuba Wilka! Odpowiedz Link Zgłoś