Dodaj do ulubionych

Przeziębiona pomoc Lecha Poznań

09.03.11, 15:10
leee... szkoda... ja tez jestem chory... przed wczoraj mnie scieło bola kosci katar goraczka... 2 dni pod pierzyna i jestem juz jak nowo narodzony jeszcze dzis jeden dzien lezenia i jutro zdrów jak ryba.. sadze ze dadza rade na niedziele
Obserwuj wątek
    • Gość: ndb Re: Przeziębiona pomoc Lecha Poznań IP: *.ip.netia.com.pl 09.03.11, 15:38
      Jacek Kiełb... dlaczego mnie to nie dziwi??
    • Gość: asd Re: Przeziębiona pomoc Lecha Poznań IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.11, 16:18
      Eee tam przy takich lekach do jakich mają dostęp wyzdrowieją w pełni do piątku. Po prostu wystarcza dobre leki jeśli oczywiście to tylko przeziębienie i gorączka.
    • Gość: dd Re: Przeziębiona pomoc Lecha Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 16:46
      kiełb omg
    • Gość: KcD Re: Przeziębiona pomoc Lecha Poznań IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.11, 17:10
      z całego serca w niedzielę jestem za Lechem. Ten najbardziej skorumpowany i skompromitowany klub w historii naszej ligi musi wreszcie spaść...
    • Gość: do KcD Re: Przeziębiona pomoc Lecha Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 17:17
      KcD - oczywiście masz na myśli Amikę Wronki?

A historii to cię musiał uczyć skończony idiota (o ile jakąkolwiek szkołę skończyłeś;). Historii ligi także.
    • Gość: rainmarvonbielau Re: Przeziębiona pomoc Lecha Poznań IP: *.toya.net.pl 09.03.11, 17:35
      Wczoraj były ostatki, chłopaki zabalowali i stąd katarek!
    • Gość: Gość Re: Przeziębiona pomoc Lecha Poznań IP: *.warszawa.vectranet.pl 09.03.11, 18:46
      i c..j mnie to obchodzi
    • Gość: .. Re: Przeziębiona pomoc Lecha Poznań IP: *.aircity.pl 09.03.11, 18:52
      Pisanie o Lechu było ciekawe dopóki walczył w pucharach. Obecnie jest to już tylko przeciętny zespół z samego środka tabeli, za Kielcami i Bełchatowem. Więc kogo k.... obchodzi katarek tych wyrobników?
    • Gość: Zbigi Re: Przeziębiona pomoc Lecha Poznań IP: *.187.239.147.ip.abpl.pl 09.03.11, 18:58
      Jeśli się rozchorowali, to daje pewną nadzieję Cracovii, która jest W DRAMATYCZNEJ SYTUACJI (realna perspektywa spadku). Gdyby wygrała z Lechem, to może byłaby jakaś minimalna szansa na pozostanie w Ekstraklasie. Swoją drogą, modliłbym się, gdyby połowa drużyny Wisły przed meczem z Widzewem dostała np. biegunki. Wtedy Widzew miałby łatwo.
    • Gość: m Re: Przeziębiona pomoc Lecha Poznań IP: *.phlapa.fios.verizon.net 09.03.11, 19:24
      Bakero sam bedzie na....dalal.
    • bocian_35 Re: Przeziębiona pomoc Lecha Poznań 10.03.11, 08:31
      DO GOŚCIA! JAK CIĘ NIE OBCHODZI LECH TO PROPONUJE TOBIE WOGÓLE NIE CZYTAĆ!OKEY!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka