Gość: xxx IP: *.wroclaw.mm.pl 18.04.11, 12:34 "zróbmy i my Poznań", co za baran pisał ten artykuł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: donek W sobotę na Wembley Anglicy robili Poznań IP: *.zone14.bethere.co.uk 18.04.11, 12:37 Zrobić Poznań, to w języku kibiców Man City oznacza "jedziemy z nimi 3-1". Po strzeleniu pierwszej bramki, w ten sposób domagają się kolejnych bramek od napastników i jednej puszczonej od bramkarza. Wiem to, bo mieszkam w City i kibicuje Manchesterowi od kilku miesięcy. Najbardziej lubię Berbatowa. Hala City!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sakalt Re: W sobotę na Wembley Anglicy robili Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 12:40 chyba translator pisał, a nie baran ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mwaruwari Re: W sobotę na Wembley Anglicy robili Poznań IP: 77.236.26.* 18.04.11, 12:45 O jejku, rety. Niech cały polski naród posika się teraz ze szczęścia, że w brytyjskim Fakcie donoszą o Polsce i o Poznaniu. PS Przeciw Poznaniowi nic nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
leppek Re: W sobotę na Wembley Anglicy robili Poznań 18.04.11, 12:46 Coś koślawe to tłumaczenie i tytuł artykułu ale gazeta.pl i media internetowe ogólnie przyzwyczaiły nas do nowych standardów: z błędami, bez stylu, koślawo, ale tanio. Jakoś trzeba natłuc "zawartość" portalu, żeby tylko wepchnąć banerek z reklamą. Odpowiedz Link Zgłoś
augustianin Re: W sobotę na Wembley Anglicy robili Poznań 18.04.11, 12:47 No może nie do końca "róbcie Poznań" nie naśladujcie tych kiboli, nie plujcie na rodzinę, która się zabłąkała na stadionie, niech urząd miasta Manchester ( jeśli jest coś takiego) nie podpisuje umowy na catering z przywódcą tych bojówkarzy i potem pozwala mu na wszystko. A skakać to możecie :) PS. Jestem z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uk is ok Re: W sobotę na Wembley Anglicy robili Poznań IP: *.opaltelecom.net 18.04.11, 12:49 Poznan byl robiony w City jako pierwszy i to w Manchesterze to zobaczyli po raz pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: W sobotę na Wembley Anglicy robili Poznań IP: *.messagelabs.net 18.04.11, 12:50 kibice City skacza tak od poczatku sezonu zaraz po meczu z Lechu wiec nie odkryliscie Ameryki .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bociek Re: W sobotę na Wembley Anglicy robili Poznań IP: 91.218.156.* 18.04.11, 12:55 wiadomosci.dziennik.pl/sport/pilka-nozna/artykuly/331749,to-juz-jest-prawdziwa-wojna-kibicow-legii-z-gazeta-wyborcza.html#komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacuncao Re: W sobotę na Wembley Anglicy robili Poznań IP: *.slubice.vectranet.pl 18.04.11, 13:00 Przecież w pokazaniu pleców nie chodzi o zachęcenie swojej drużyny do strzelenia bramki, tylko o pokazanie rywalowi, że prowadzimy i rywal nas nie dogoni. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziodzioslaw Re: W sobotę na Wembley Anglicy robili Poznań 18.04.11, 13:02 nareszcie polski sukces... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: W sobotę na Wembley Anglicy robili Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 13:03 filmik: www.youtube.com/watch?v=TpZGGSk8X7M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: W sobotę na Wembley Anglicy robili Poznań IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.11, 13:12 Ludzie opamietajcie sie. Wciąż tylko przytyki i obelgi widze pod adresem tego serwisu. Fakt że bledów jest sporo, reklamy takze troche denerwuja ale bez przesady, mam wrazenie że niektórzy czytaja newsy tylko po to żeby sie przypie...c by poprawic sobie humor. Jak komus rzeczywiscie tak bardzo nie pasuje to wypraszam na WP. Mi Tu sie nawet podoba i dlatego czytam i klikam. Pozdrawiam malkontentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sova Re: W sobotę na Wembley Anglicy robili Poznań IP: *.t-mont.net.pl 18.04.11, 13:15 Hasło brzmiało dosłownie: ?Let?s all we?re Back: City fans celebrate do the Poznan? Art: www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1377734/Manchester-City-fans-Poznan-Wembley-victory-United.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: us Re: W sobotę na Wembley Anglicy robili Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.11, 13:19 oficjalny sklep City sprzedaje od jakiegoś czasu również t-shirty z instrukcją "let's all do the Poznan" shop.mcfc.co.uk/stores/mancity/products/product_details.aspx?pid=90292 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: W sobotę na Wembley Anglicy robili Poznań IP: *.komster.pl 18.04.11, 13:22 Niech mi i wielu innym wytłumaczy o co chodzi z tym odwracaniem się i skakaniem plecami do boiska. Bo dla mnie to jest równoznaczne z odwracaniem się od drużyny i pokazaniem "pocałujta w du..pę wójta". I teraz wiochmeńskie nawyki w szeroki świat poszły. Niech to wytłumaczy ktoś. Odpowiedz Link Zgłoś
retropercepcje Re: W sobotę na Wembley Anglicy robili Poznań 18.04.11, 13:24 ''Let's all do the Poznan'', czyli ''zróbmy i my Poznań'' tak, zróbmy im :D ludzie kochani, angielski nie jest taki trudny, naprawde... zal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: W sobotę na Wembley Anglicy robili Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 13:25 Odwracają się od boiska bo nie mogą patrzeć na swój zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaPiSzik Re: W sobotę na Wembley Anglicy robili Poznań IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.11, 13:26 Yes yes Yes ! Odpowiedz Link Zgłoś
pegaz751 Re: W sobotę na Wembley Anglicy robili Poznań 18.04.11, 13:28 jeju ale słoma....co za tekst...Dlaczego Wyborcza sie tak kompromituje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lololo Re: W sobotę na Wembley Anglicy robili Poznań IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.11, 13:29 @donek omg berbatov gra w junajted a nie w city Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) Re: W sobotę na Wembley Anglicy robili Poznań IP: 91.86.56.* 18.04.11, 13:30 chuj z nimi, jednymi i drugimi Tylko Legia ! Odpowiedz Link Zgłoś
starypryk79 Re: W sobotę na Wembley Anglicy robili Poznań 18.04.11, 13:32 "Lech Poznań rywalizował z Manchesterem City w grupie Ligi Europejskiej. W Anglii uległ mu 1:3, ale w Poznaniu pokonał angielski zespół 3:1. Wtedy to przybyli na tenże mecz fani City zobaczyli, jak kibice poznańskiego Lecha odwracają się tyłem do boiska, chwytają za ramiona i podskakują rytmicznie. Bardzo im się spodobał ten pokaz, który nazwali ''robieniem Poznania''. Dziennikarz Daily Mail się myli. Fani City podpatrzyli to już w trakcie spotkania z Lechem w Manchesterze. Skakali tak samo już w czasie kolejnego meczu ligowego (w PL). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: W sobotę na Wembley Anglicy robili Poznań IP: 81.15.151.* 18.04.11, 13:34 Nigdy nie sądziłem, że polscy kibole zasłyną na świecie z czegoś, co nie jest karalne :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacksons 5 Re: W sobotę na Wembley Anglicy robili Poznań IP: *.static.korbank.pl 18.04.11, 13:36 jaki poznan, cała liga tak robi pod nazwą LABADO i w dodatku w różnych wykonaniach zaleznie od barw. zaczyna sie twarza do boiska a konczy plecami i to zaden brak szacunku do druzyny jak tu jakis madrus napisal... Odpowiedz Link Zgłoś