Dodaj do ulubionych

Euro 2012. UEFA przesunęła termin wpłaty za bilety

16.05.11, 21:40
nie wiem, czy takie jednostkowe. ja list dostalem dopiero dzis popoludniem z informacja, ze pieniadze musza byc u nich max. 18 maja. kolega do tej pory nie dostal, nikogo innego, kto wyloswowal bilet nie znam. cos czuje, ze szykuje sie kolejne losowanie...
Obserwuj wątek
    • j23_2kc Europrzekręt 2012 16.05.11, 21:46
      Też wylosowałem bilety. Do dzisiaj żaden list nie przyszedł. Ciekawe komu Grzesiu Lato przekazał moje bilety !! Jak oni chcą to Euro zorganizować ZŁODZIEJE JEDNI !!
    • daropast Re: Euro 2012. UEFA przesunęła termin wpłaty za b 16.05.11, 21:55
      No niestety ja też nie otrzymałem listu, więc jak to jest z tymi jednostkowymi przypadkami ??
      Termin 18 czy 25 przy braku listu nie ma w takim razie żadnego znaczenia...
    • nitsche Euro 2012. UEFA przesunęła termin wpłaty za bilety 16.05.11, 21:57
      Ja tez dopiero dzisiaj dostalem.
    • nadgajowy Euro 2012. UEFA przesunęła termin wpłaty za bilety 16.05.11, 22:00
      Ja otrzymałem list dzisiaj. Wysłany 11 maja. Wydrukowana data 27 kwietnia !! Nie wiedzieli że jak list zwykły wyślą 11 maja to dojdzie raczej 16 maja niż 13 !!!! Skoro dojdą 16 maja to wiadomo było że nikt nie zdarzy zrobić przelewu, gdyż przelew w Euro z Polskiego do Polskiego banku idzie min pełne 3 dni robocze !!! Ktoś albo udaje albo jest idiotą udając że nie wie co zrobili i jakie będą tego skutki !! Po za tym Polacy mieli miec możliwośc zapłaty w złotówkach !! Na jakie konto ?? Ktoś podał nr konta i kwotę ??!! Zgodnie z regulaminem przelicznik pln-euro podaje UEFA !! Gdzie ono jest !!??

Niech każdy kto dziś dostał napisze tu info. Może się policzymy ile to jest "sporadycznie" !!
      • tamtaradam Re: Euro 2012. UEFA przesunęła termin wpłaty za b 16.05.11, 22:55
        Ja też nic nie dostałem... Podobno do 25 maja płatność musi być zaksięgowana na ich koncie....

Wszystkich, którzy uważają się pokrzywdzeni takim traktowaniem zapraszam do wypowiedzi np. na niedajmysie.pl/case/show/285/Bilety-na-EURO-2012---problem-z-informacja-o-platnosci-za-bilety.html
      • m7m7m Re: Euro 2012. UEFA przesunęła termin wpłaty za b 16.05.11, 22:59
        Jak się nie wybrało waluty PLN przy składaniu zamówienia na bilety to sie tak ma. Ja zapałciłem w PLN.
        • nadgajowy Re: Euro 2012. UEFA przesunęła termin wpłaty za b 16.05.11, 23:35
          m7m7m napisał:

> Jak się nie wybrało waluty PLN przy składaniu zamówienia na bilety to sie tak m
          > a. Ja zapałciłem w PLN.

A kiedy dostałeś list z informacją ??
        • luca251 Re: Euro 2012. UEFA przesunęła termin wpłaty 17.05.11, 00:15
          Ja rowniez nie dostałem zadnego listu!!!!!!!!!!!!!!!! Moj znajomy otrzymal dzisiaj 16 maja z zastrzezeniem ze do 18 ma byc wplata na koncie... To sa idioci przeciez !!!!!!!!!!! Ja dalej czekam i wychodze z siebie a LATO ma wszystich w dupie!
      • elizamag Re: Euro 2012. UEFA przesunęła termin wpłaty za b 17.05.11, 13:42
        ja dostałam list wczoraj, wysłany 11.05. Termin płatności podany 18, ale przedłużone o tydzień jak poinformowali w mailu. pozdrawiam
    • dersan Euro 2012. UEFA przesunęła termin wpłaty za bilety 16.05.11, 22:04
      Cóż - ja WCIĄŻ nie dostałem nic.
      Pięknie, ku.... pięknie.
      Ile to było tej opłaty manipulacyjnej....?
      • sk1985 Re: Euro 2012. UEFA przesunęła termin wpłaty za b 16.05.11, 22:11
        Ja też nie dostałem żadnego listu!! :(
      • ostryw Re: Euro 2012. UEFA przesunęła termin wpłaty za b 16.05.11, 22:33
        i ja listu nie otrzymałem. z artykułu dowiaduję o terminie zapłaty...
        • viscaelbarsa Re: Euro 2012. UEFA przesunęła termin wpłaty za b 16.05.11, 22:50
          To tak jak ja. Gdyby nie GW to bym nie wiedział, że wysyłali listy. Ale czekam cierpliwie. Na pewno biletów nie podaruję :)
    • misafi Dwa konta - zero listow 16.05.11, 22:31
      Wylosowalismy z ojcem bilety i do dzisiaj jednynym tego potwierdzeniem jest ich obecnosc na portalu biletowym. Do mnie nawet mail nie przyszedl, o listach nie wspominajac. Przestalem sie nawet chwalic ze je wylosowalem bo boje sie ze dostane g... a nie bilety bo nie wiem jak mam za nie zaplacic.
    • gwand oni w d..e maja nas i regulaminy 16.05.11, 22:37
      Banda cwanych popaprańcow po raz kolejny na spółke z bankami doi kibiców żerując na ogromnym zainteresowaniu imprezą.
      List datowany 27.04,wysłany 11.05 (stempel) otrzymałem dzisiaj .
      Aby się wyrobić przed 18.05 .2011- w liście groźba nieprzekraczalności tego terminu- popędziłem do banku i zleciłem pilny przelew zagraniczny do rzekomo polskiego banku bo inaczej rzekomo nie można, gdy przelewa się z konta złotówkowego euro pomiedzy polskimi bankami
      Zapłaciłem wiec solidną prowizję za " udogodnienie dla kibiców kraju organizującego mistrzostwa"
      Teraz zastanawiam się co będzie dalej z tym bur..lem, np jak będzie wyglądało przydzielanie biletów ?
      Pozdrawiam wszystkich szczęśliwców którym jednak się udało w losowaniu
    • luceksd Euro 2012. UEFA przesunęła termin wpłaty za bilety 16.05.11, 22:48
      Ja też dopiero teraz dostałem jeden list ale jeszcze na drugi czekam. I sie zastanawiam jak UEFA mogła te listy ze wszystkimi danymi powysyłać zwykłymi listami a nie priorytetem. Nie dość że tak późno to jeszcze nie ma na tym liście jakiego potwierdzenia(pieczątki) że jest to list naprawdę od UEFY a nie od jakiegoś cwaniaczka co wykorzystuje ta okazje do zarobku.
      • ludendorf Czy w tym kraju cokolwiek działa jak należy... 16.05.11, 23:24
        Dostałem dziś list data na liście 27 kwietnia list nadany 11 maja przyszedł dopiero 16go z ostatecznym terminem do 18go k**a poczta polska jak zwykle i wszystko jasne.
        • nadgajowy Re: Czy w tym kraju cokolwiek działa jak należy.. 16.05.11, 23:33
          ludendorf napisał:

> Dostałem dziś list data na liście 27 kwietnia list nadany 11 maja przyszedł dop
          > iero 16go z ostatecznym terminem do 18go k**a poczta polska jak zwykle i wszyst
          > ko jasne.
          --------------------------------------------------
          Nie rozumiem Ciebie !! Co wszystko jasne ?? 11 maja to środa. w 3 dzien roboczy dostajesz zwykły list. To w jakim terminie chciałbyś dostać "priorytet" na drugi dzień ?? To chyba firmy kurierskie musiały by paść gdyby PP dostarczała priorytet za 3 pln na drugi dzień a za 2 pln zwykły list w 2 dni !! Spytaj UEFA dlaczego listy dostarczyła na PP 14 dni od wydrukowania dokumentów !!!!???
    • arturgeo Euro 2012. UEFA przesunęła termin wpłaty za bilety 16.05.11, 23:11
      wylosowałem 8 biletów, mail przyszedł, na portalu się wszystko zgasza a listu ani śladu :(
      boję się, że nie zdążę wpłacić w terminie, bo nasza poczta każdy wie jak działa.
      Gdzie można się skarżyć? Dzwonić? Pytać?

Może GW coś powęszy i pomoże kibicom?
    • luceksd Euro 2012. UEFA przesunęła termin wpłaty za bilety 16.05.11, 23:49
      jaki macie numer konta macie jakies pieczatki na tym liscie lub kopercie
      • nadgajowy Re: Euro 2012. UEFA przesunęła termin wpłaty za b 16.05.11, 23:55
        a co to zmieni czy jest pieczątka czy nie ?? idziesz i w 1 dzień masz jaką chcesz tylko zapłacić więcej trzeba i tyle !!
        Możesz też zeskanować i w kolorze wydrukować !!
        Ważne by nr konta który dostałeś zgadzał się z tym fragmentem nr co dostałeś w mailu

luceksd napisał:

> jaki macie numer konta macie jakies pieczatki na tym liscie lub kopercie
    • pogos10 Euro 2012. UEFA przesunęła termin wpłaty za bilety 17.05.11, 01:53
      Witam, też dopiero dostałem dzisiaj dwa listy, a nadal czekam za trzecim. I podobnie jak większość z Was po przeczytaniu listu strasznie się wkurzyłem, że na zapłatę dają mi niecałe 2 dni. Dzwoniłem pod numer podany na portalu biletowym do obsługi klienta, ale ten kontakt odradzam wszystkim bo tylko odzywa się papuga, znaczy automatyczna sekretarka i nie ma opcji skontaktowania się z konsultantem. Na dzień dobry już takie wtopy, brak słów...

PS. Zamienię się biletami, które wiadomo, że dopiero przyjdą w przyszłym roku, ale teraz już chciałem się dogadać. Transakcja 1 za 1, mam 4 bilety na Poznań i możliwa wymiana np. 2.
      Bilety na mecz numer 22 tj. 18 czerwiec w drugiej kategorii, czyli w cenie 280 zł, chociaż nie wiem jeszcze kto gdzie będzie grał, ale wiem, że nie mogę być jednocześnie w Gdańsku i Poznaniu o tej samej godzinie, tego samego dnia.

Wymienię się chętnie na jeden z meczów ćwierćfinałowych :) Albo jeden z dwóch meczów, które odbędą się w Poznaniu i Gdańsku 14 czerwca. 10 czerwiec jeśli już to Gdańsk - bo na Poznań w tym terminie mam wejściówki. Oczywiście Warszawa i Wrocław też mogą być. Za bilety na Ukrainę dziękuję. Kontakt pogos10@gazeta.pl
      • pijanista69 A gdzie jest oficjalna informacja? UEFA nie podaje 17.05.11, 07:57
        Na stronie UEFA nie ma takiej informacji. Skąd wiadomo, że to nie plotka dziennikarska i nie stracę przez to prawa do biletów?
        • nadgajowy Re: A gdzie jest oficjalna informacja? UEFA nie p 17.05.11, 10:31
          Proszę jak "ładnie" wygaszono temat !!! Ciekawe że dziennikarze ani słowa nie mówią o tym chamstwie z UEFA !!! Sami dobrze wiedzą ile listów wysłali 11 maja !! Kogo oni oszukują że są opóżnienia w dostarczaniu listów !! Opóźnienia są w wysyłaniu listów !! Zwykły list idzie 3-4 dni. Każdy o tym wie. Jest to też dobry poziom usługi za tą kasę !! Wiedzieli że ludzie dostaną najwczesniej 16 maja listy !! Dziennikarze za to milczą bo liczą na więcej bilecików dla siebie !!!
          Mendy dziennikarskie !!!
    • keysersoze77 Euro 2012. UEFA przesunęła termin wpłaty za bilety 17.05.11, 12:50
      To są jakieś kpiny !! Przed chwilą odebrałem listy czyli 17 maja! Jaki oni sobie to wyobrażają!! List wydrukowany 27 kwietnia wysłany 11 maja! Czy tam siedziała jedna Marysia i pakowała wszystkie listy w koperty!? Lato doliczył sobie 10 euro opłat administracyjnych i priorytetem nie mógł wysłać? Na Stronie UEFA żadnych informacji o przedłużeniu terminu nie ma! Co to ku..wa jest!!!! W dodatku nie liczy się data nadania a wpłynięcia na ich konto!!!
      • k_kalisz Re: Euro 2012. UEFA przesunęła termin wpłaty za b 17.05.11, 13:00
        Ja również nie otrzymałem listu i moja żona też nie. Jednostkowe przypadki? W naszej rodzinie 100% "skuteczność" w niedostarczaniu.
    • marciopl Euro 2012. UEFA przesunęła termin wpłaty za bilety 17.05.11, 13:00
      W takim razie jutro wpłacamy za te bilety ?
    • klezmerwawa2 Euro 2012. UEFA przesunęła termin wpłaty za bilety 19.05.11, 10:00
      Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem informacji w jaki sposób mam dokonać płatności.
      Jedyny kontakt z UEFA możliwy jest za pomocą formularza na stronie.
      Pod numerem telefonu podanym na stronie odpowiada automat, nie ma możliwości rozmowy z konsultantem. Brak również maila kontaktowego. Wypełniłem 2 dni temu formularz kontaktowy na stronie, do tej pory nie otrzymałem żadnej odpowiedzi.

Podsumowując, wielka organizacja która funkcjonuje jak firma garażowa,
      brak możliwości kontaktu nie jest przypadkiem, sądzę że są to celowe działania.

• bkrkic Re: Euro 2012. UEFA przesunęła termin wpłaty za b 19.05.11, 22:46
        Odkupie konto na mecze Euro 2012. Oferty na mail bkrkic@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka