Gość: rafal IP: 78.155.127.* 22.05.11, 22:00 czy to dobrze, czy to źle? Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwe Re: Premier League. Carlo Ancelotti zwolniony z C IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.11, 22:57 Raczej to było nieuniknione :) Odpowiedz Link Zgłoś
arkadiusz Re: Premier League. Carlo Ancelotti zwolniony z C 22.05.11, 23:59 Jako kibic MU mówię: szkoda. I wg mnie kiepska decyzja. Carlo w lidze i LM przegrał tylko z Alexem. I za to go wywalać? Zwłaszcza, że o lepszych trenerów na rynku ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimber Re: Premier League. Carlo Ancelotti zwolniony z C IP: *.dyn.novuscom.net 23.05.11, 04:23 Abramowicz ma dziwne zachcianki, nie pierwszy raz zwalnia dobrego trenera. Może chce zatrudnić Fergusia... (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Carlowi? IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.11, 01:49 Brawa dla autora :D Jezeli juz to Carlo. Musialby sie nazywac Carl zeby odmieniac to Carlowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimber Re: Carlowi? IP: *.dyn.novuscom.net 23.05.11, 04:29 Dziękujemy za lekcję poprawnej polszczyzny. Następnym razem prosimy o bardziej tematyczne uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
opozycyjnykoalicjant zła decyzja 23.05.11, 08:20 wg mnie koniec sezonu był wykonany przez Chelsea niemal perfekcyjnie. Gdyby nie porażka z MU na OT byłaby szansa na mistrzostwo. Mimo wszystko odrobienie 15 punktów straty uważam za duży sukces, Carlo powinien zostać. Teraz znów przyjdzie jakiś nowy i będzie układał drużynę od nowa, to zupełnie bez sensu. Chelsea powinna brać przykład z MU i mieć zaufanie do trenera, tym bardziej takiego trenera jakim jest/był Ancelotti. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MU Re: zła decyzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 22:21 W praktyce nie odrobili tych 15 pkt, bo sezon skończyli ze stratą aż 9 ;p Odpowiedz Link Zgłoś
michalcyprian Trener z FC Porto? 23.05.11, 09:47 Może Romek A. będzie próbował ściągnąć szkoleniowca Porto? Odpowiedz Link Zgłoś
ujnakaczychlapkach Premier League. Carlo Ancelotti zwolniony z Che... 23.05.11, 16:16 Mam wrażenie, że gdyby Ferguson zaczynał swoją karierę w United dzisiaj, a nie w 86-tym, to szybko skończyłby swoją przygodę z trenerką. Odpowiedz Link Zgłoś