Gość: radek Nowe logo Ekstraklasy. Jak wygląda na tle innyc... IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.11, 20:33 Otwieracz do piwa.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100% Wygląda jak znaczek recyklingu IP: *.167.140.213.threembb.ie 29.06.11, 20:45 albo radioaktywne. Szczerze - beznadziejne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milo COYS! Re: Wygląda jak znaczek recyklingu IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.11, 23:30 Mi również skojarzyło się z piktogramem oznaczającym recykling. Może designer miał już gotowy projekt, który przerobił na logo piłkarskiej ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
mksvitos Milowy Krok 29.06.11, 21:12 Milowy Krok w kierunku podniesienia poziomu Naszej Kopanej.. :D to już drugi krok - pierwszym była zmiana logo PZPN. Jak tak dalej pójdzie to podium na Euro mamy w kieszeni..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrz.prostej Nowe logo Ekstraklasy. Jak wygląda na tle innyc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 21:40 Krótko: "da się wyrzygać". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stax Nowe logo Ekstraklasy. Jak wygląda na tle innyc... IP: *.microsoft.com 29.06.11, 21:44 Takie jak cala ekstraklasa - jedna wielka kupa! Powinno być - brązowo-beżowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joka Najbardziej podoba mi się czeskie logo IP: *.fdk.abpl.pl 29.06.11, 21:51 jak etykietka piwa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Najbardziej podoba mi się czeskie logo IP: *.toya.net.pl 29.06.11, 23:51 hmm.. może dlatego, że sponsorem ligi jest producent piwa..uwaga! Gambrinus ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe dla mnie najbardziej rozpoznawalne... IP: *.toya.net.pl 29.06.11, 23:50 ..logo bundesligi niemieckiej, potem ex equo angielska premiership i hiszpańska la liga. Nasze logo ni w d.pe ni w oko...z niczym się nie kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lair Charakteru brak IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.11, 23:56 pluszowe logo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abrams jak logo proszku do prania IP: 95.108.122.* 30.06.11, 00:03 chyba ze to ma znaczyc ... wypierzemy Ci mozg ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Ja Nowe logo Ekstraklasy. Jak wygląda na tle innyc... IP: *.v48.interkam.pl 30.06.11, 00:06 Wam tam ch*je nigdy nic nie pasuje! "Pokłon dla tych co krytykują a na temacie się nie znają" Odpowiedz Link Zgłoś
momoney Nowe logo Ekstraklasy. Jak wygląda na tle innyc... 30.06.11, 02:06 Wygląda jak logo jakiejś akcji Recyklingowej. Syf! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szumidlo Nowe logo Ekstraklasy. Jak wygląda na tle innyc... IP: 109.203.128.* 30.06.11, 05:52 Nie wiem dlaczego piłka nie mogła być w barwach narodowych.Czyżby to był taki wstyd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Nowe logo Ekstraklasy. Jak wygląda na tle inn IP: *.bredband.comhem.se 30.06.11, 07:25 ha, ha, zacznij od siebie i pomaluj na bialo i czerwono w domu. A dlaczego mialaby byc logo w bialo-czerwonych koloroch. Troche wiecej fantazji. zielny i bialy jest ok. kojarzy sie sie trawiasta murawa boiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodror Nowe logo Ekstraklasy. Jak wygląda na tle innyc... IP: *.wse.krakow.pl 30.06.11, 07:35 Otwieracz do butelek z piwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek stare było znacznie ładniejsze IP: *.gorn.agh.edu.pl 30.06.11, 07:39 i tyle w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Nowe logo Ekstraklasy. Jak wygląda na tle innyc... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.11, 08:15 Nie wiem kto jest projektantem tego logotypu, ale mam wrażenie że autor, może nieświadomie, stworzył coś co jest bardzo podobne do loga portalu reo.pl. Zajrzyjcie na www.roe.pl i sami oceńcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędruś Nowe logo Ekstraklasy. Jak wygląda na tle innyc... IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.11, 08:26 Oj... to logo raczej jest niespecjalne... jest mdłe, pomimo żywej zieleni imitującej trawę, aczkolwiek glass i szarość niszczy efekt, logo ma być proste (bundesliga, premiership, lige1, premiera division) i rzucać się w oczy i zostać w pamięci... może marudzę ale to logo w tym nie pomoże :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRK012 logopodobne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 08:30 Wygląda to jak ( baseball cap ) czapka z daszkiem na głowę i kolorystyka moim zdaniem powinna być inna ale...to już najmniejszy szczegół lecz też ważny do całości koncepcji (zieloni to byli Ci co się na to zgodzili : ) Wkręcił im ktoś że murawa te sprawy ha Autor chciał pokazać ją w ruchu - dynamika jakaś nie jest zły - mogli się trochę postarać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Nowe logo Ekstraklasy. Jak wygląda na tle innyc... IP: 89.231.5.* 30.06.11, 08:33 Wygląda jak recykling^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sla Nowe logo Ekstraklasy. Jak wygląda na tle innyc... IP: 91.208.106.* 30.06.11, 08:33 Jedno godne zauważenia...w żadnym z pozostałych log, nie ma w nazwie dumnie brzmiącego słowa EKSTRAKLASA ! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Nowe logo Ekstraklasy. Jak wygląda na tle innyc... 30.06.11, 08:39 no dobra, pieeeeeękne... tylko czy aby chodzi o to by coś na papierku ładnie wyglądało? No chyba że jest tak jak ze zmianą koloru kropki z żółtego na pomarańczowy (albo odwrotnie, nieistotne)... ktoś za to niezłą swego czasu kasę łyknął :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW Lolek Dno i metr mułu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 08:53 Logo tak samo beznadziejne, jak cała ta - przepraszam za wyrażenie - "ekstraklasa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun_tastik Ładne nawet.Mam taki otwieracz do piwa. IP: *.toya.net.pl 30.06.11, 09:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foot Nowe logo Ekstraklasy. Jak wygląda na tle innyc... IP: *.toya.net.pl 30.06.11, 09:07 ...nie no jakaś bzdura, jak to wygląda ? jak jakaś anemiczna, blada kulka lodów - jak ta cała organizacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HMm.? Nowe logo Ekstraklasy. Jak wygląda na tle innyc... IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.11, 09:23 Biało - zielone .. to ekstraklasa , Biało - czerwone to .. superpuchar A , Biało - żółte to Młoda ekstraklasa . : )) . W polskiej lidze oczywiście . : )) . Odpowiedz Link Zgłoś