Gość: chico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 23:22 "Decydująca była jednak piąta minuta doliczonego czasu gry. Bardzo kontrowersyjna decyzja sędziego, który podyktował rzut karny dla Lille." To w końcu kto wygrał bo się pogubiłem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dee Superpuchar Francji. Marsylia w dramatycznym me... IP: *.play-internet.pl 27.07.11, 23:22 rzut karny dla Lille? oj panie redaktorze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolokolo Re: Superpuchar Francji. Marsylia w dramatycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 23:35 ja w tej chwili pomijam ten tekst, ale czy ktoś oglądał to co jest na tej relacji??? tego koordynatora tych kamerzystów powinno się spalić na stosie, takie moje zdanie jest. przecież ten kamerzysta jeden z drugim to machają tymi kamerami, jak dziecko z 2 klasy podstawówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodek59 Superpuchar Francji. Marsylia w dramatycznym me... IP: *.cable.smsnet.pl 27.07.11, 23:23 PISZCIE KONKRETNIE BEZ POMYLEK WASZE RELACJE SA CORAZ GORSZE CZY WY JESTESCIE NAJEBANI SORY ALE WASZ SERWIS SCHODZI NA DZIADY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalafiorowczyk Superpuchar Francji. Marsylia w dramatycznym me... IP: *.icpnet.pl 27.07.11, 23:23 "Lille prowadziło do 85 minuty 3:1, a w 90. minucie przygrywało już 3:4.Gola z karnego strzelił Ayew. To jednak nie był koniec emocji. Dwie minuty później mieliśmy remis. Drugą asystę zaliczył Obraniak, a gola zdobył Basa. Decydująca była jednak piąta minuta doliczonego czasu gry. Bardzo kontrowersyjna decyzja sędziego, który podyktował rzut karny dla Lille. Okazji nie zmarnował Ayew i skompletował hat-tricka." Ale o co chodzi? O_o czy ktos to czytal przed publikacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garrland Re: Superpuchar Francji. Marsylia w dramatycznym IP: *.home.aster.pl 28.07.11, 07:55 przeczytaj uważnie. W doliczonym czasie gry były dwa karne dla l'OM. Oba wykonywane przez Ayewa i zamienione na gole. Po drugim karnym sedzia nie pozwolił już wznowić gry i zakończył mecz. Wynik końcowy to 5:4 dla l'OM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gópek Re: Superpuchar Francji. Marsylia w dramatycznym IP: *.zone12.bethere.co.uk 27.07.11, 23:34 niemcy co ty czytać Pana Dziennikarza nie potrafisz, jałopie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta_gość Re: Superpuchar Francji. Marsylia w dramatycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 00:55 Niech to poprawiają migusiem i w końcu aktualizują tabelę z wynikami f1! hehe ten portal to jest masakra ostatnimi czasy , ja nie wiem czy to wakacje ? Odpowiedz Link Zgłoś
maciejgach Superpuchar Francji. Marsylia w dramatycznym me... 28.07.11, 01:35 Mam nadzieję, że Obraniak zaistnieje w Lidze Mistrzów i na stałe przebije się do pierwszego składu Lille. Zapraszam na mojego bloga: www.maciejgachfutbol.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
marcepun Marsylia!!! 28.07.11, 08:27 Z przebiegu gry zawodnicy DD powinni byli wygrywac 3,4 do zera,ale to jest piłka słobszy(dużo) słabszy rywal,który mOcno się bronił punktował Nas w kontrach,na szczęście wygrał lepszy OM! kARNY NA 5-4 został słusznie podyktowany,dla Was którzy interesujecie się LIGUE 1 tylko za sprawą polaków,mam pewne przemyślnie że nie warto tak silnie kibicować zespołowi tylko dlatego iż występuje tam "polak" jest to fanaberia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YoungHools Kiedy kary?! IP: *.zamek.net.pl 28.07.11, 10:05 Kiedy UEFA wprowadzi wreszcie jakieś drakońskie kary dla takich oszustów jak ten który wyłudził rzut karny z którego padł 5 gol dla OM? Pytam się kiedy?! Przecież takie krętactwa i oszustwa mogą pozbawić innych zawodników premii, klubu wpływów etc. Kiedy wreszcie ukrócą ten perfidny proceder. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YoungHools Superpuchar Francji. Marsylia w dramatycznym me... IP: *.zamek.net.pl 28.07.11, 10:11 Ewidentnie bredzisz. Zobacz sobie w w powtórce(lepszej niż tu zamieszczona) tego Twojego prawidłowego karnego. www.youtube.com/watch?v=g5SInTSHIWM Powinni karać oszustów, ale przecież twoje ukochane OM ma na tym polu nieliche zasługi, zasłynęli przecież ustawianiem meczów w pucharach i słynnym podtruciem graczy Lecha. Olać klub któremu kibicują bezrobotni emigranci z Afryki zasilający francuskie slamsy i opiekę społeczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: futbolfan Re: Superpuchar Francji. Marsylia w dramatycznym IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.11, 10:49 komentator francuski ewidentnie wskazuje na to że decyzja byla mocno kontrowersyjna ('contestable') poza tym dwa karne w ciągu ostatnich 5 minut? coś mi tu nie gra. czyzby bernard tapis był znowu w grze?? Odpowiedz Link Zgłoś