smyra21 Re: Legioniści na trybunach w Poznaniu 19.05.04, 00:15 Byłem,widziałem,chylę czoła.Miałem wrazenie,ze uczesniczę w czyms historycznym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Legioniści na trybunach w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 00:56 zarowno ja, jak i Ty (i kilka innych osob ;))- uczestniczylismy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin(L) Re: Szacunek dla kibicow Lecha IP: *.chello.pl 19.05.04, 00:58 Jestescie wielcy!!!! Milosc do pilki wygrala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_ Brawa dla kibicow IP: *.trentn01.nj.comcast.net 19.05.04, 01:13 Brawa przede wszystkim dla kibicow. moze i w polsce w koncu bedzie spokojnie na stadionach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Legioniści na trybunach w Poznaniu IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.05.04, 01:36 lech.legia.w.interia.pl - fotki z meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan lech.legia.w.interia.pl IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.05.04, 01:36 fotki z meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mao Re: Legioniści na trybunach w Poznaniu IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.05.04, 01:39 lech.legia.w.interia.pl - fotki z meczu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maooo kilka fotek z meczu IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.05.04, 01:39 lech.legia.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Legioniści na trybunach w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 03:54 :} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogoń Szczecin Re: Legioniści na trybunach w Poznaniu IP: *.zchpolice.com 19.05.04, 08:07 widać było wyraźnie że ten mecz był ułożony. Za 3 punkty ligowe Legia oddaje Puchar a może jeszcze dostanie jakiegoś dobrego zawodnika w przerwie letniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Poznań Re: Legioniści na trybunach w Poznaniu IP: 150.254.166.* 19.05.04, 09:03 Człowieku o czym Ty mówisz? Jaki ułożony mecz? Czy Legia musi wygrać każdy mecz? Lech ma dobry skład, niekoniecznie słabszy od Legii, do tego własne boisko duża motywacja, Legia grała tu ponad miesiąc temu gdy Lech nie był w najwyższej formie i po walce wygrała. Teraz Lech gra o wiele lepiej Legia może trochę gorzej i to wszystko. A jak Legia będzie chciała po sezonie kupić Madeja to i tak go kupi, chyba że do Lecha wejdzie np. Kulczyk na co się jednak nie zanosi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szlezlep Re: Legioniści na trybunach w Poznaniu IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.04, 02:21 kolo...relacji pewnie w radiu słuchałeś...trzymam kciuki za pogoń bo takie drużyny MUSZĄ grać w I lidze.ale z tym ułożonym meczem to przegiąłeś.dla lecha to jedyna przepustka do pucharu uefa.a legia już tam jest...i wierzę że w w-wie lech też wygra.legia się odsłoni i wtedy... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.bron1926.prv.p Re: Legioniści na trybunach w Poznaniu IP: 80.249.4.* 19.05.04, 08:09 Wszystko o radomskich kibicach znajdziesz na stronie www.bron1926.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LQ ŁUKASZu MADEJu IP: *.icpnet.pl 19.05.04, 09:50 dziękujemy - za ostatnie mecze przepraszamy - za zwątpienie i prosimy - byle nie do Legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOCCER FAN Re: ŁUKASZu MADEJu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.05.04, 11:38 w końcu ktoś zaczyna odszczekiwać niesprawieliwe słowa jeszcze trzeba będzie to zrobić w kotle w trakcie meczu. czyż nie? ten chłopak na to zasługuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Jan Kibice Lecha Brawo! IP: 212.180.158.* 19.05.04, 09:53 Jestem kibicem Legii od 12 lat i takiej akcji jeszcze nie widziałem. Przez tyle lat opluwaliśmy się, szydziliśmy z siebie, tłukliśmy się nawzajem. Okazuje się że nie da się prowadzić wojny bez przeciwnika. Bez kibiców drużyny przeciwnej atmosfera meczu traci 90% emocji. Można się czuć wtedy jak w teatrze. Kiedy jakiś czas temu Lech spadał do drugiej ligi, wielu moich znajomych cieszyło się. Nie Ja. Mówiłem Im: Co się cieszycie? Gdzie zaznacie takich emocji jak na meczach z Lechem? ... W Grodzisku?! W Łęcznej?! Dziś podobna sytuacja ma się z Widzewem. Szkoda, że taka firma przeżywa kłopoty. Jeżeli nie utrzymają się w I lidze będę ich gorąco dopingował aby do niej szybko wrócili. Sympatia do piłki i chęć jej oglądania oglądania to jedno, ale pokonanie odwiecznego przeciwnika to drugie. Kibice Lecha to rozumieją i Ich postawa bardzo mnie cieszy. Brawo kibice Lecha! PS.Do zobaczenia na rewanżu 1 czerwca. Tym razem Legia wygra i zdobędzie Puchar Polski. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Doopków z Groclinu nie będzie w Pucharze UEFA. IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 19.05.04, 10:14 Nie lubię Groclinu. To taka mini reprezentacja kraju, a tej wprost nie znoszę. Kibicuję ale nie znoszę, bo gra archaiczną piłkę, czyli z kontry, bez żadnej kiwki. Wystarczyło popatrzeć w meczach z uSA i drugą reprezentacją Irlandii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WzK Re: Doopków z Groclinu nie będzie w Pucharze UEFA IP: *.tpi.pl 19.05.04, 10:55 Co ty pitolisz chłopie???Jaka reprezentacja kraju??? Powiedz kto z GRO gra w reprezentacji jełopie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamussimus Re: Legioniści na trybunach w Poznaniu IP: 217.153.71.* 19.05.04, 10:47 Hej!! Bylo zajebiscie!! Szkoda ze kibicow Legii tak malo bylo i nie mogli przez to glosniej dopingowac!! Generalnie gratuluje nam Kibicom postawy pozytywnej w tym meczu - mam nadzieje, ze nie zaniknie ona i bedzie kontynuowana nie tylko gdy wladze beda takie idiotyczne zakazy wydawaly!! Po co budowac na stadionach klatki dla kibicow druzyny przyjezdnej jesli mozna razem siedziec na trybunie ramie - ramie i kulturalnie prowadzic doping!! Pozdrawiam!! A co do gry w pucharach to poczekajmy - Lech musi jeszcze raz wzniesc sie na szczyty i obronic rezultat w Warszawie! A co do Groclinu to kibicowalem im, gdy grali w Pucharze UEFA, tak jak robie to kazdej polskiej druzynie, grajacej w europejskich rozgrywkach!! I uwazam ze jesienia prezentowali znakomity futbol! A wiosna ... sami widzicie nie poszlo w pucharze i nie idzie w lidze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Junior Oczko IP: *.autocom.pl 19.05.04, 12:31 Ale smuta !!! Gdzie komentarze, gdzie oceny piłkarzy ? Gdzie ta błyskotliwa drużyna, piękna , skuteczna gra ? Gdzie ci obrońcy ? Jacek Z., Dixon Ch., Marek J. ??? A wystarczyło tylko trochę się sprężyć i zagrać "na prawdę" przeciwko Legii i co !!!??? ZEROOOO !Gdzie zachwyty, gdzie podnieta, gdzie porównania do Mistrza Polski !!!??? Jeden wieczór i balonik pęka. Ale to jeszcze nie koniec tygodnia. Ten tydzień ( tydzień 21 czyli OCZKO )skończy się w Grodzisku. Tam to dopiero będzie prawdziwa smuta. Z dubletu pozostanie zeroplet !!! I "oczko" !!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aru Re: Legioniści na trybunach w Poznaniu IP: *.era.pl 19.05.04, 13:09 Szacuneczek dla Lechitów - pare swoich win odkupili :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motorbreath Dlaczego w lechu nie zagral najlepszy gracz lecha? IP: 213.17.204.* 19.05.04, 13:37 czyli Rysio z Klanu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartoszko podziw byłby większy, gdyby ... IP: *.talex.com.pl 19.05.04, 14:00 ... kibice nie nabrali rozumu ot tak sobie, a z potrzeby pokazania wspólnemu wrogowi środkowego palca. Brawo Lech!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEGIAnista Re: Legioniści na trybunach w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 14:19 SZACUNEK DLA KIBOLI LECHA. POKAZALISCIE KLASE. CH.W.D.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haka archaiczne 3-5-2 IP: *.ibs.waw.pl / 217.153.187.* 19.05.04, 15:23 wczoraj Lech bardzo ładnie pokazał, jak archaiczne jest ustawienie 3-5-2. Wystarczy agresywnie zagrać strefą przeciwko takiej drużynie i problem z głowy. Lech taktycznie wyprzedza obecną Legię o dekadę. Nawet trochę lepsi piłkarze z Warszawy nie są w stanie tego zniwelować. Chociaż nie wiem, czy są lepsi. Dziadki z obrony powinny juz sobie dać spokój z piłką. Skoro nawet taka oferma ja Reiss jest w stanie nimi kręcić, to czas na emeryturę. Chociaż kibicuję Legii, to cieszę się, że trafił jej się taki mecz. Pokazał jasno, jak wiele jest do zrobienia przy budowie nowego zespołu. Chyba nie ma co liczyć na mistrzostwo za rok, albo nawet dwa lata. Trzeba tę drużynę zmontować od nowa. Podstawowym kryterium poza umiejętnościami powinna być inteligencja piłkarzy. Dla takich zmiany taktyczne nie są straszne. Obecni, niestety, do zbyt lotnych nie należą. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: archaiczne 3-5-2 19.05.04, 23:06 zgadzam się w pełni ,w lidze legia może z takim składem i ustawieniem spkojnie byc w czołówce ,moze nawet zdobyc czasami mistrzostwo ale na puchary czy dłuższa metę to jest nie do przyjęcia ,legia nie gra całą druzyną poszczególne formacje są wyizolowane i osamotnione zdane tylkona siebie ,tak sie juz na swiecie nie gra ,byle jaka druzyna średniej europejskiej klasy zagoni ich w koziu róg ,teraz dokonał tego lech który przecież nie ma piłkarzy najwyższej światowej klasy bo goliński , grzelak czy madej to dopiero mogą być klasowi zawodnicy a reiss to juz praktycznie emeryt . Odpowiedz Link Zgłoś