Dodaj do ulubionych

Legioniści na trybunach w Poznaniu

• smyra21 Re: Legioniści na trybunach w Poznaniu 19.05.04, 00:15
      Byłem,widziałem,chylę czoła.Miałem wrazenie,ze uczesniczę w czyms
      historycznym...
      • Gość: mati Re: Legioniści na trybunach w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 00:56
        zarowno ja, jak i Ty (i kilka innych osob ;))- uczestniczylismy :)
    • Gość: marcin(L) Re: Szacunek dla kibicow Lecha IP: *.chello.pl 19.05.04, 00:58
      Jestescie wielcy!!!! Milosc do pilki wygrala
    • Gość: marek_ Brawa dla kibicow IP: *.trentn01.nj.comcast.net 19.05.04, 01:13
      Brawa przede wszystkim dla kibicow. moze i w polsce w koncu bedzie spokojnie na
      stadionach.
    • Gość: fan Re: Legioniści na trybunach w Poznaniu IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.05.04, 01:36
      lech.legia.w.interia.pl - fotki z meczu
    • Gość: fan lech.legia.w.interia.pl IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.05.04, 01:36
      fotki z meczu
    • Gość: mao Re: Legioniści na trybunach w Poznaniu IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.05.04, 01:39
      lech.legia.w.interia.pl - fotki z meczu !
    • Gość: maooo kilka fotek z meczu IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.05.04, 01:39
      lech.legia.w.interia.pl
    • Gość: as Re: Legioniści na trybunach w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 03:54
      :}
    • Gość: Pogoń Szczecin Re: Legioniści na trybunach w Poznaniu IP: *.zchpolice.com 19.05.04, 08:07
      widać było wyraźnie że ten mecz był ułożony. Za 3 punkty ligowe Legia oddaje
      Puchar a może jeszcze dostanie jakiegoś dobrego zawodnika w przerwie letniej.
      • Gość: Lech Poznań Re: Legioniści na trybunach w Poznaniu IP: 150.254.166.* 19.05.04, 09:03
        Człowieku o czym Ty mówisz? Jaki ułożony mecz? Czy Legia musi wygrać każdy
        mecz? Lech ma dobry skład, niekoniecznie słabszy od Legii, do tego własne
        boisko duża motywacja, Legia grała tu ponad miesiąc temu gdy Lech nie był w
        najwyższej formie i po walce wygrała. Teraz Lech gra o wiele lepiej Legia może
        trochę gorzej i to wszystko. A jak Legia będzie chciała po sezonie kupić Madeja
        to i tak go kupi, chyba że do Lecha wejdzie np. Kulczyk na co się jednak nie
        zanosi
      • Gość: szlezlep Re: Legioniści na trybunach w Poznaniu IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.04, 02:21
        kolo...relacji pewnie w radiu słuchałeś...trzymam kciuki za pogoń bo takie drużyny MUSZĄ grać w I lidze.ale z tym ułożonym meczem to przegiąłeś.dla lecha to jedyna przepustka do pucharu uefa.a legia już tam jest...i wierzę że w w-wie lech też wygra.legia się odsłoni i wtedy... :)))
    • Gość: www.bron1926.prv.p Re: Legioniści na trybunach w Poznaniu IP: 80.249.4.* 19.05.04, 08:09
      Wszystko o radomskich kibicach znajdziesz na stronie www.bron1926.prv.pl
    • Gość: LQ ŁUKASZu MADEJu IP: *.icpnet.pl 19.05.04, 09:50
      dziękujemy - za ostatnie mecze
      przepraszamy - za zwątpienie
      i prosimy - byle nie do Legii
      • Gość: SOCCER FAN Re: ŁUKASZu MADEJu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.05.04, 11:38
        w końcu ktoś zaczyna odszczekiwać niesprawieliwe słowa

jeszcze trzeba będzie to zrobić w kotle w trakcie meczu. czyż nie?
        ten chłopak na to zasługuje
    • Gość: Piotr Jan Kibice Lecha Brawo! IP: 212.180.158.* 19.05.04, 09:53
      Jestem kibicem Legii od 12 lat i takiej akcji jeszcze nie widziałem.
      Przez tyle lat opluwaliśmy się, szydziliśmy z siebie, tłukliśmy się nawzajem.
      Okazuje się że nie da się prowadzić wojny bez przeciwnika. Bez kibiców drużyny
      przeciwnej atmosfera meczu traci 90% emocji. Można się czuć wtedy jak w teatrze.
      Kiedy jakiś czas temu Lech spadał do drugiej ligi, wielu moich znajomych
      cieszyło się. Nie Ja. Mówiłem Im: Co się cieszycie? Gdzie zaznacie takich emocji
      jak na meczach z Lechem? ... W Grodzisku?! W Łęcznej?!
      Dziś podobna sytuacja ma się z Widzewem. Szkoda, że taka firma przeżywa kłopoty.
      Jeżeli nie utrzymają się w I lidze będę ich gorąco dopingował aby do niej szybko
      wrócili.
      Sympatia do piłki i chęć jej oglądania oglądania to jedno, ale pokonanie
      odwiecznego przeciwnika to drugie. Kibice Lecha to rozumieją i Ich postawa
      bardzo mnie cieszy.

Brawo kibice Lecha!

PS.Do zobaczenia na rewanżu 1 czerwca. Tym razem Legia wygra i zdobędzie Puchar
      Polski.

Pozdrawiam
    • Gość: elvis Doopków z Groclinu nie będzie w Pucharze UEFA. IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 19.05.04, 10:14
      Nie lubię Groclinu. To taka mini reprezentacja kraju, a tej wprost nie znoszę.
      Kibicuję ale nie znoszę, bo gra archaiczną piłkę, czyli z kontry, bez żadnej
      kiwki. Wystarczyło popatrzeć w meczach z uSA i drugą reprezentacją Irlandii.
      • Gość: WzK Re: Doopków z Groclinu nie będzie w Pucharze UEFA IP: *.tpi.pl 19.05.04, 10:55
        Co ty pitolisz chłopie???Jaka reprezentacja kraju??? Powiedz kto z GRO gra w
        reprezentacji jełopie???
    • Gość: Adamussimus Re: Legioniści na trybunach w Poznaniu IP: 217.153.71.* 19.05.04, 10:47
      Hej!!
      Bylo zajebiscie!! Szkoda ze kibicow Legii tak malo bylo i nie mogli przez to
      glosniej dopingowac!! Generalnie gratuluje nam Kibicom postawy pozytywnej w tym
      meczu - mam nadzieje, ze nie zaniknie ona i bedzie kontynuowana nie tylko gdy
      wladze beda takie idiotyczne zakazy wydawaly!! Po co budowac na stadionach
      klatki dla kibicow druzyny przyjezdnej jesli mozna razem siedziec na trybunie
      ramie - ramie i kulturalnie prowadzic doping!!
      Pozdrawiam!!
      A co do gry w pucharach to poczekajmy - Lech musi jeszcze raz wzniesc sie na
      szczyty i obronic rezultat w Warszawie! A co do Groclinu to kibicowalem im, gdy
      grali w Pucharze UEFA, tak jak robie to kazdej polskiej druzynie, grajacej w
      europejskich rozgrywkach!! I uwazam ze jesienia prezentowali znakomity futbol!
      A wiosna ... sami widzicie nie poszlo w pucharze i nie idzie w lidze!!
    • Gość: Junior Oczko IP: *.autocom.pl 19.05.04, 12:31
      Ale smuta !!! Gdzie komentarze, gdzie oceny piłkarzy ? Gdzie ta błyskotliwa
      drużyna, piękna , skuteczna gra ? Gdzie ci obrońcy ? Jacek Z., Dixon Ch., Marek
      J. ??? A wystarczyło tylko trochę się sprężyć i zagrać "na prawdę" przeciwko
      Legii i co !!!??? ZEROOOO !Gdzie zachwyty, gdzie podnieta, gdzie porównania do
      Mistrza Polski !!!??? Jeden wieczór i balonik pęka. Ale to jeszcze nie koniec
      tygodnia. Ten tydzień ( tydzień 21 czyli OCZKO )skończy się w Grodzisku. Tam to
      dopiero będzie prawdziwa smuta. Z dubletu pozostanie zeroplet !!! I "oczko" !!!
      pozdrawiam
    • Gość: Aru Re: Legioniści na trybunach w Poznaniu IP: *.era.pl 19.05.04, 13:09
      Szacuneczek dla Lechitów - pare swoich win odkupili :)
    • Gość: motorbreath Dlaczego w lechu nie zagral najlepszy gracz lecha? IP: 213.17.204.* 19.05.04, 13:37
      czyli Rysio z Klanu???
    • Gość: Bartoszko podziw byłby większy, gdyby ... IP: *.talex.com.pl 19.05.04, 14:00
      ... kibice nie nabrali rozumu ot tak sobie, a z potrzeby pokazania wspólnemu
      wrogowi środkowego palca. Brawo Lech!!!
    • Gość: LEGIAnista Re: Legioniści na trybunach w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 14:19
      SZACUNEK DLA KIBOLI LECHA. POKAZALISCIE KLASE. CH.W.D.P.
    • Gość: haka archaiczne 3-5-2 IP: *.ibs.waw.pl / 217.153.187.* 19.05.04, 15:23
      wczoraj Lech bardzo ładnie pokazał, jak archaiczne jest ustawienie 3-5-2.
      Wystarczy agresywnie zagrać strefą przeciwko takiej drużynie i problem z głowy.
      Lech taktycznie wyprzedza obecną Legię o dekadę. Nawet trochę lepsi piłkarze z
      Warszawy nie są w stanie tego zniwelować. Chociaż nie wiem, czy są lepsi.
      Dziadki z obrony powinny juz sobie dać spokój z piłką. Skoro nawet taka oferma
      ja Reiss jest w stanie nimi kręcić, to czas na emeryturę. Chociaż kibicuję
      Legii, to cieszę się, że trafił jej się taki mecz. Pokazał jasno, jak wiele jest
      do zrobienia przy budowie nowego zespołu. Chyba nie ma co liczyć na mistrzostwo
      za rok, albo nawet dwa lata. Trzeba tę drużynę zmontować od nowa. Podstawowym
      kryterium poza umiejętnościami powinna być inteligencja piłkarzy. Dla takich
      zmiany taktyczne nie są straszne. Obecni, niestety, do zbyt lotnych nie należą.
      • piotr33k2 Re: archaiczne 3-5-2 19.05.04, 23:06
        zgadzam się w pełni ,w lidze legia może z takim składem i ustawieniem spkojnie
        byc w czołówce ,moze nawet zdobyc czasami mistrzostwo ale na puchary czy
        dłuższa metę to jest nie do przyjęcia ,legia nie gra całą druzyną poszczególne
        formacje są wyizolowane i osamotnione zdane tylkona siebie ,tak sie juz na
        swiecie nie gra ,byle jaka druzyna średniej europejskiej klasy zagoni ich w
        koziu róg ,teraz dokonał tego lech który przecież nie ma piłkarzy najwyższej
        światowej klasy bo goliński , grzelak czy madej to dopiero mogą być klasowi
        zawodnicy a reiss to juz praktycznie emeryt .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka