Dodaj do ulubionych

Liga Mistrzów. Skromna wygrana Wisły

IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.11, 23:06
Fajnie ,ze wygrali.Taki sam wynik jak Arsenalu z Udine.Pismaki,dla was ta "szklanka nadal jest do polowy pusta"-tak jak w meczu Arsenalu,o co wam chodzi-nie rozumiem tego.Dajecie d..py w prawie kazdym artykule,niedbalosc,czesto brak logiki w tym co piszecie,niewiedza i totalna lokanicznoc w arytykulach-co swiadczy o lekcewazeniu czytelnikow waszych wypocin .Puenta,nie zaleznie od gry Wisla i Arsenalu jest jedna-jedni i drudzy sa o jedna bramke blizej L.M. od rywali.Reszte pokaza rewanze,ale to jest sport panowie i panie z redakcji.Wiecej profesjonalizmu wam zycze.Gratulacje dla Wisly-tak trzymajcie!.
Obserwuj wątek
    • Gość: \/\/ |4 Liga Mistrzów. Skromna wygrana Wisły IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.11, 23:08

www.PGE-ARENA.pl
    • Gość: matys Liga Mistrzów. Skromna wygrana Wisły IP: *.aster.pl 17.08.11, 23:11
      Czy Wiśle potrzebna jest do szczęścia Liga Mistrzów? Przecież tam będą same baty. Będą same smutki. No bo jeśli na jej terenie Wisłę gniótł europejski przeciętniak, to jak jej dokopią uznane firmy. Natomiast w Lidze Europejskiej sa same przyjemności - przeciwnicy na miarę Wisły, a zatem gwarantowane emocje. Możliwy jest jakiś sukces, jakieś klubowe święto. W Lidze Europejskiej żyć, a nie umierać.
      • Gość: yarow12 Re: Liga Mistrzów. Skromna wygrana Wisły IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.11, 23:33
        ... To święć te swoje "przyjemności" w LE ze swoją Legią. Tylko tyle, że aby to zrobić to trzeba tam wpierw trafić :)
      • Gość: ...;l Re: Liga Mistrzów. Skromna wygrana Wisły IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.11, 00:07
        głupi baranie
        • Gość: yarow12 Re: Liga Mistrzów. Skromna wygrana Wisły IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.11, 00:49
          Jeśli to do mnie, to pewnie nawzajem.
      • Gość: Wolf Re: Liga Mistrzów. Skromna wygrana Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 06:59
        PIĘĆ MECZÓW WISŁY I PIĘĆ ZWYCIĘSTW - 2 LATA TEMU WISŁA - BARCELONA 1:0 WIĘC MORDY W KUBEŁ DURNIE Z WARSIAFSKICH BLOKOWISK...
        • Gość: _Marek Te Wolf... Ale masz śmieszny nick! IP: 193.164.157.* 18.08.11, 10:08
          Wpadnij wolf (to naprawdę śmieszne mieć taki nick, masz tego świadomość?) na jedno z tych "warsiafskich" blokowisk. Gwarantuje ci, że zawyjesz. Będziesz wtedy prawdziwy "wolf", bo na razie bliżej Ci do hieny.
    • Gość: eryk81 Gratulacje dla Wisły, ale... IP: *.as13285.net 17.08.11, 23:12
      ...przed rewanżem nie jestem optymistą.
    • Gość: matys Po co Liga Mistrzów Wisle? IP: *.aster.pl 17.08.11, 23:32
      Czy Wiśle potrzebna jest do szczęścia Liga Mistrzów? Przecież tam będą same baty. Będą same smutki. No bo jeśli na jej terenie Wisłę gniótł europejski przeciętniak, to jak jej dokopią uznane firmy.

Natomiast w Lidze Europejskiej sa same przyjemności - przeciwnicy na miarę Wisły, a zatem gwarantowane emocje. Możliwy jest jakiś sukces, jakieś klubowe święto. W Lidze Europejskiej żyć, a nie umierać.
    • Gość: kx Liga Mistrzów. Skromna wygrana Wisły IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.08.11, 00:22
      cieniasy. dobrzy na Nieciecz.
    • xswedc Do tyłka z tą LM 18.08.11, 01:17
      Mam małe pytanie. Komu Wy kibicujecie?

Ilu Cypryjczyków grało w drużynie z Cypru?
      Ilu graczy z Krakowa lub okolic grało w Wiśle Kraków?

Z kim się utożsamiacie, że oddechu nie możecie złapać fascynując się grą tych drużyn?

Powiem Wam. Kibicujecie właścicielom kosmopolitycznych zespołów. Ich pieniądzom, dochodom, które osiągną z waszej ekstazy wywołanej grą "krakowskiej" drużyny z drużyną "z_Cypru". Do tyłka z taką piłką.

Jako kibic chcę oglądać mecze rozgrywane przez moich piłkarzy, a nie androidów z Brazylii, Hiszpanii, czy jakiejkolwiek innej reszty świata lub Galaktyki. Legia ma reprezentować Warszawę, Inter - Mediolan, a Knurów - Pasikurowice. Wtedy kibicowanie będzie miało sens!

Niniejszym powołuję Ruch Na Rzecz Drużyn Regionalnych (RNRDR), czyli powrót do zdrowego uczestniczenia w rozgrywkach piłkarskich:
      - Najwyżej dwóch graczy na boisku spoza województwa (hrabstwa, stanu, kantonu).
      - Co najmniej pięcioletni okres stałego zamieszkania w regionie.
      - Egzamin państwowy ze znajomości języka (dla obcokrajowców).

Pozdrawiam prawdziwych Kibiców!

• Gość: www Re: Do tyłka z tą LM IP: 222.128.41.* 18.08.11, 03:32
        Widzisz xswedc

W przeciwienstwie do twojej wsi Krakow byl zawsze miastem kosmopolitycznym... w pierwszych krakowskich druzynach grali gracze pochodzenia zydowskiego i niemieckiego, tak samo jak w drugiej stolicy polskiej pilki, Lwowie....

Pierwsza bramke dla reprezentacji Polski, strzelil lwowski Zyd!!

Ja jestem dumny z tego, ze Wisla, choc jej nie kibicuje, ma najlepszych pilkarzy w skladzie i to swiadczy dobrze o sile ekonomicznej miasta i regionu...

A to, czy oni sie urodzili w Tel Avivie, na Suwalkach czy w Bulgarii to mnie nie interesuje...
    • Gość: darek Re: Liga Mistrzów. Skromna wygrana Wisły IP: *.hstntx.fios.verizon.net 18.08.11, 01:25
      Zagadka: jakie "kontrowersyjne" zdjecie mial Malecki na drugiej koszulce ze Z Czuba nie moglo o tym napisac?
    • saint_just Liga Mistrzów. Patałachy biją 18.08.11, 02:11
      się o miejsce chłopca do dymania,pośmiewiska i dostarczania punktów Barce /jeśli naturalnie wylosują wspólną grupę, bo na niej oczywiście się skończy/dwucyfrowymi wynikami haha, i, oczywiście, po "świetnej grze." Ale wszyscy będą zadowoleni : działacze i właściciele zgarną parę groszy a buractwo z Nowej Huty będzie się cieszyć, ze na żywo widziało sławnego pilkarza. :-D
      • Gość: Jerry Re: Liga Mistrzów. Patałachy biją IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 18.08.11, 02:31
        Az zal bierze,jak pastuchy z wyspy na morzu pokazuja pelne zawodostwo pod kazdym wzgledem.Juz samo calowanie ziemi przez buraka Maleckiego swiadczy o tym jaki cud sie zdarzyl nad Wisla.Jeszcze nie ta polka dla skislakow.NIE maja SZANS z takimi umiejetnosciami.
        • unleashed Jesteś kibicem Ległej czy Kuchenkorza? 18.08.11, 03:20
      • unleashed Czy taki złamas jak ty, onanizuje się widząc 18.08.11, 03:25
        polskie drużyny przgrywające z Barceloną? A może po prostu nie możesz i wylewasz swoją żółć przy każdym a rtykule w GW?
      • Gość: www Re: Liga Mistrzów. Patałachy biją IP: 222.128.41.* 18.08.11, 03:35
        No.. najlepiej, zeby w ogole nie grali za granica.....

CO ty bredzisz saint... Wisla zarobi kilka milionow Euro za gre w LM dodatkowo rozslawi Polska pilke i bedzie miala szanse spotkac sie z najlepszymi!!

Kto oglada faze grupowa LE? Pasjonaci... a LM oglada masa ludzi...

Nie jestem kibicem Wisly, ale zycze im jak najlepiej w tej rywalizacji! Polskie kluby potrzebuja pieniedzy i sukcesow!
        • saint_just Re: Liga Mistrzów. Patałachy biją 18.08.11, 07:45
          Gość portalu: www napisał(a):

> No.. najlepiej, zeby w ogole nie grali za granica.....
          >
          >
          > CO ty bredzisz saint... Wisla zarobi kilka milionow Euro za gre w LM dodatkowo
          > rozslawi Polska pilke i bedzie miala szanse spotkac sie z najlepszymi!!
          >
          > Kto oglada faze grupowa LE? Pasjonaci... a LM oglada masa ludzi...
          >
          > Nie jestem kibicem Wisly, ale zycze im jak najlepiej w tej rywalizacji! Polskie
          > kluby potrzebuja pieniedzy i sukcesow!
          Dobry człowieku, obudź się ! O jakiej "grze" mówisz" ? To będzie pośmiewisko. Ale to jest malo prawdopodobne , bo chyba dostaną baty już na Cyprze. Nie jestem szowinistą klubowym , czy narodowym , lubię patrzeć na dobry futbol , nieważne w czyim wykonaniu i
          oglądanie meczu polskiej ligi i porównanie go - przełączając na inny kanał - do jakiegoś z ligi angielskiej , czy hiszpańskiej to jakby ogladać rozgrywki z olimpiady dla niepełnosprawnych , niczego nie ujmując tym ostatnim. Pchanie się z takim poziomem do LM, to jak aspirowanie z taczką do F1 :-DD
          • Gość: POLSKiKIBIC Re: Liga Mistrzów. Patałachy biją IP: *.30.awist.pl 18.08.11, 10:25
            jesteś kibicem kolejorza i taka prawda. Zawiść jest w każdym twoim słowie, ja wam kibicowałem w LE a wy nie potraficie kibicować Polskiej drużynie i to z wielkimi tradycjami, twórcą Polskiej ligi gdybyście nie wiedzieli.

Fan Stali Rzeszów.
      • Gość: stefan chlopiec do dymania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 08:35
        piszesz glupoty chlopcze
    • Gość: Staś Re: Liga Mistrzów. Skromna wygrana Wisły IP: 146.87.52.* 18.08.11, 02:32
      Chyba "w połowie pusta", bo "do połowy" to może być pełna. ;) A poza tym mam nadzieję, że wszystkim polskim drożynom się uda awansować do europejskich pucharów. Arsenal niech się martwi sam o siebie.
    • Gość: Mylin Liga Mistrzów. Skromna wygrana Wisły IP: *.wroclaw.mm.pl 18.08.11, 07:11
      POlakom zawsze mało "skromna" - najważniejsze, że jest wygrana i nie ma straconego gola. A w sumie z praktycznego punktu widzenia to bardziej opłacalna byłaby gra w LE :)
      • Gość: POLSKiKIBIC Re: Liga Mistrzów. Skromna wygrana Wisły IP: *.30.awist.pl 18.08.11, 10:26
        mniejsza kasa o połowe,
    • 12.12a1 Liga Mistrzów. Skromna wygrana Wisły 18.08.11, 08:08
      Ta akcja Nunez-Małecki to stadiony świata.
      Nunez markujący potężne uderzenie a w rzeczywistości inteligentne delikatne podanie no i Małecki,który pięknym zwodem wyłożył przeciwnika co pozwoliło mu oddać porządne trafienie.
      Na takie właśnie akcje czekam w naszej lidze.
    • Gość: gosc1234 Beznadzieja dziennikarska IP: 212.39.34.* 18.08.11, 08:50
      Aż żal czytać te głupoty:
      - logo ligi mistrzów rozłożyli 50 min przed meczem a nie kilka godzin przed meczem
      - hymn ligi mistrzów był grany pierwszy raz w historii bo 15 lat temu UEFA nie miała hymnu dla tych rozgrywek

• Gość: POLSKiKIBIC Re: Beznadzieja dziennikarska IP: *.30.awist.pl 18.08.11, 10:27
        miała bo na Widzewie grali, zobacz sobie na youtubie
    • Gość: wododo Genkow nie strzelił gola wiosną? zimujecie w GW? IP: 80.50.135.* 18.08.11, 09:08
    • Gość: adsafas Liga Mistrzów. Skromna wygrana Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.11, 09:08
      A czemu od razu wszyscy mówią ,że jak awansujemy do LM to baty dostaniemy ??
      Myślę ,że jak trafimy na trochę słabszą grupę to może nawet uda się z niej wyjść.
      Nie pamiętacie już jaką grupę miał Lech i z niej awansował w LE ?? (grupę miał nawet cięższą niż niektóre w LM :Juventus,ManCity,Salzburg)
      • Gość: POLSKiKIBIC Re: Liga Mistrzów. Skromna wygrana Wisły IP: *.30.awist.pl 18.08.11, 10:32
        i to było właśnie zaskoczenie dla rywali, zarówno Włochów jak i Anglików, że Polska ma tak wspaniałych kibiców, wspaniały stadion a i poziom piłki idzie w górę. Dla tego oby awansowały do pucharów Wszystkie Nasze drużyny. Co by było Gdyby Wisła, Legia, Śląsk zagrały w jednej grupie LE? hehe nie wiem czy to możliwe, ale przede wszystkim wierzę że Wisła wygra na Cyprze też 1:0 i mamy co oglądać przez cały rok praktycznie a szczycić się tym jak meczami Legii i Widzewa przez długie lata :)
    • ksantypa_222 Liga Mistrzów. Skromna wygrana Wisły 18.08.11, 11:52
      Pan Patryk Małecki jest już celebrytą! Po zdobyciu bramki (ładnej!) potrafił kosztem żółtej kartki zademonstrować swoje przekonania religijne. A gdyby strzelił drugą bramkę jak niepyszny wyleciałby z boiska! Mam nadzieję, że w rewanżu w Nikozji nie przyjdzie Mu do głowy, by z uciechy ściągnąć spodenki! Proszę, aby ktoś Go uświadomił, że za dekompletowanie stroju służbowego na boisku grożą kary! A może któraś z partii wystawi na swoich listach wyborczych Pana Patryka Małeckiego? A Jego fryzura jest genialna!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka