Dodaj do ulubionych

Afera Polaru w PZPN: Drużyna słaba, ale zgodna

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 00:09
Ale farsa. Piłkarzyki Polaru pewnie drugi raz wzięły kasę od Lubina za to,
żeby cicho siedzieli, a moja koncepcja jest taka, że Lubin po prostu dał za
mało za podkładkę, więc Polar wykorzystał naiwnego Artura Brzozowskiego,
którego nakręcają wszelkiego rodzaju afery (w dużej mierze wymyślane) i żeby
nie było smrodu Lubin dołożył drugą ratę i teraz wszyscy na Polarze się
cieszą.

Obserwuj wątek
    • Gość: steku Re: Afera Polaru w PZPN: Drużyna słaba, ale zgodn IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.04, 00:16
      farsa i zenada szkoda ze Polar to klub bez kibicow jakbym byl jednym z nich to
      te pajace chodzily by z rozjebanymi mordami za to ze tak oszukuja widzow
      pierdolone pedaly
    • Gość: Zbychu Ciekaw jestem... IP: *.crowley.pl 21.05.04, 00:27
      Ciekaw jestem, ile wzieli forsy za ten wywiad do gazety. Bo w sumie nie chce mi
      się wierzyć, że polar podłożył się Zagłębiu. Ale nie miałbym nic przeciwko,
      żeby Zagłębie zostało zdegradowane za kupowanie meczów. Pozdro Zbychu!
      • Gość: Paszczak Re: Ciekaw jestem... IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 21.05.04, 00:45
        Na szczęście masz duże G do gadania. Pozdrowienia
    • Gość: odis Do okregowki z Polarem IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 21.05.04, 00:28
      Kluby bez kibicow (poza paroma miejscowymi emerytami) nie maja sensu istnienia
      w wyzszych ligach. To sztuka dla sztuki.
    • Gość: iwan żenada IP: 213.241.33.* 21.05.04, 00:30
    • Gość: Puchatek Re: Afera Polaru w PZPN: Drużyna słaba, ale zgodn IP: *.adsl.xs4all.nl 21.05.04, 01:00
      hahahahhaha
      ale farsa :)
      hahahhahahahhahhahhahahhaha
      tych gosci to PZPN powininen zawiesic za robienie sobie jaj hahah
      no prawie sie poplakalem :)
      hihi, ale szopka, hihihi
    • Gość: Smilee Re: Afera Polaru w PZPN: Drużyna słaba, ale zgodn IP: *.punkt.pl 21.05.04, 07:39
      Juraszek już w Odrze Opole pare sezonów temu gonił mecze, nie sądze aby się
      zmienił ...
    • kamilzdw HEHE 21.05.04, 11:53
      Komedia istna komedia hehe No coż nie chcieli piłkarze podzielić się między
      sobą to jeden wyciągnoł afere. Teraz że już dostał to siedzi cicho. Odpalcie
      działke jeszcze prezesowi to już nikt nie będzie tego drążył, a prezes powie że
      miał gorącze i źle słyszał!!
    • Gość: SSA Nawet jak by nie sprzedawali to i tak byli by na IP: *.lodz.dialog.net.pl 21.05.04, 13:01
      końcu wiec skożystali z takiej sytułacji nie jestem za kupowaniem i
      sprzedawaniem ale jak i tak lecą i tak lecą bo są naprawde słabi to czemu maja
      sie nie wzbogacić?!!
    • Gość: koszer PROBLEM SKOSZEROWANIA PZPN IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 21.05.04, 14:07
      Dzieje się to na wzór i podobienstwo PZPN, który też jest słaby (i to bardzo),
      ale zgodny w talmudzkich ideach i podcinaniu skrzydeł zawodnikom o wybitnie
      polskich korzeniach.
      • Gość: koszer Re: PROBLEM SKOSZEROWANIA PZPN IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 21.05.04, 14:19
        Jak zwykle w kadej aferze poczynając od pzpn, roi sie tu od koszernych nazwisk,
        jak: juraszek, szypuła, fołtyn, murdzel, itd.
    • Gość: Vk Re: Afera Polaru w PZPN: Drużyna słaba, ale zgodn IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 21.05.04, 14:38
      A ja bym na miejscu PZPN zapewnił jednemu czy drugiemu piłkarzowi stołek w
      PZPN za to, że wyśpiewa całą prawdę. Wówczas takie Zagłębie nie kupowało by
      meczu Polaru czy sędziego w Ostrowcu. Jeden dowód i degradacja do IV ligi. Jak
      Olimpique Marsylia kilka lat temu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka