Dodaj do ulubionych

Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy pr...

04.09.11, 10:07
Chyba od piwa.
Obserwuj wątek
    • Gość: lol Peszko, nie strasz, nie strasz, bo sie zesrasz. IP: *.zone14.bethere.co.uk 04.09.11, 10:12
      Peszko, nie strasz, nie strasz, bo sie zesrasz. Zmień nazwisko na Cashko pajacu..
      • alicja.30.tysiecy ... Dodają sobie otuchy, bo mają pełno ... 05.09.11, 10:12
        Dodają sobie otuchy, bo mają pełno w portkach.

Najpierw oddadzą inicjatywę, po pierwszej bramce stracą koncepcję gry, a po drugiej bramce również chęci.

Tradycyjnie.
        • slon2002 myślę, że będzie 5:1 dla Niemców 06.09.11, 13:19
          W takich doskonałych nastrojach reprezentacja Polski przegra, jak zwykle, 5:0 albo 5:1 dla Niemców.
    • leoleo tak, pieniactwo to cecha.... 04.09.11, 10:12
      wykształcona u nas przepięknie; powinno być "pienienie sie" ale co tam:)
    • Gość: mambo zesraj sie a nie daj sie :)))) IP: 124.157.100.* 04.09.11, 10:14
      zesraj sie a nie daj sie :))))
    • Gość: HH A nie Niemcy mają was w głębokim poszanowaniu IP: *.silesiamultimedia.com.pl 04.09.11, 10:18
      Prawie żadnemu z nich nie chce się w tym "meczu o nic" brać udział.
      Już wiadomo, że nie zagra czołówka reprezentacji Niemiec, a i do wtorku może kilku kolejnych odpaść. Mają ważniejsze mecze przed sobą niż towarzyskie spotkanie z Polską.
      To będzie mecz jak z Argentyną :-)))

Ale! To jedyna szansa w najbliższych 50 latach aby Polska pokonała Niemców w piłce nożnej :-P
      Potem będą mogli to sobie puszczać w TV co roku jak teraz mecz na Wembley ;-)
      • chateaux Re: A nie Niemcy mają was w głębokim poszanowaniu 04.09.11, 10:49
        Gość portalu: HH napisał(a):

> Prawie żadnemu z nich nie chce się w tym "meczu o nic" brać udział.
        > Już wiadomo, że nie zagra czołówka reprezentacji Niemiec, a i do wtorku może ki
        > lku kolejnych odpaść. Mają ważniejsze mecze przed sobą niż towarzyskie spotkani
        > e z Polską.
        > To będzie mecz jak z Argentyną :-)))
        >

No i c o z tego? Jesli wygraja z Niemcami, za miesiac nikt nie bedzie juz pamietal w jakim skladzie grali Niemcy, a nie bedzie stało w kronikach wstydliwe "nigdy nie wygrali z Niemcami".

• Gość: xx Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy pr... IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.11, 10:27
      piana to wam wyjdzie ale po meczu...
    • old.european Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy pr... 04.09.11, 10:29
      "Wyjdziemy na nich z pianą!"

No piany to sie Niemcy najbardziej boja.
      • Gość: pdosa Re: Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy IP: 83.2.225.* 04.09.11, 14:38
        Śmieszni co niektórzy tutaj są. Mi się wydaje, że możemy ten mecz wygrać i wygramy!

Z Argentyną podobno mieliśmy według osób na tej stronie dostać 5:0, a wygraliśmy. Francja miała nas rozgromić itd. a wygrała zaledwie 1:0, od Meksyku mieliśmy dostać "baty", a zremisowaliśmy więc proszę o nie wypowiadanie się tutaj wielkich anty-znawców.
        • Gość: xyz Re: Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy IP: *.c193.msk.pl 04.09.11, 17:23
          Tylko, że Argentyna zagrała trzecim składem, Meksykanie czy Niemcy nie będą ryzykować kontuzji w środku sezonu i nie grają na max w meczu towarzyskim.

Na Euro nie będzie taryfy ulgowej i kadra Smudy dostanie lanie.
    • Gość: kermit.dolomit Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy pr... IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.11, 10:35
      A znacie dobrych astriackich pilkarzy ? - mówi pomocnik Polski i FC Koeln SłAwomir Peszko NIESTETY DOBRYCH POLSKICH PIŁKARZY TEŻ NIEZNAMY !!!
      • chateaux Re: Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy 04.09.11, 10:49
        Gość portalu: kermit.dolomit napisał(a):

> A znacie dobrych astriackich pilkarzy ? - mówi pomocnik Polski i FC Koeln SłAwo
        > mir Peszko NIESTETY DOBRYCH POLSKICH PIŁKARZY TEŻ NIEZNAMY !!!

To słabo znasz sie na piłce
        • Gość: ad A którzy to Ci klasy światowej zawodnicy z Polski IP: *.toya.net.pl 04.09.11, 14:09
          grający w czołowych klubach Europy występują? :P

Poza kiedyś Dudkiem? Żaden. BvB w tym sezonie wróci tam gdzie ich miejsce. Jeden wybryk na 10 lat, że wygrywają ligę. Co gorsza tam tylko 1 osoba zasługuje na pochwały i jest nią Piszczek. Błaszczykowski gra rzadko lub wcale obecnie, Lewandowski to porażka jako napastnik.

Teraz o bramkarzach, którymi rzekomo Polska stoi, Fabiański = słabiak, Szczesny = egocentryczny dupek, który myśli, że zjadł wszystkie rozumy, a jednak Manchester mu ostatnio udowodnił jak bezradny jest, Kuszczak nie gra od kilku lat więc pominiemy go, Boruc gra ogony w Fiorentinie. Tyle z tego napompowanego balonu fanów Boruca, który to miał grać w Milanie, Juventusie, Manchesterze United, etc. ROTFL!

Niemcy i Austryjacy jednak mają trochę więcej klasowych piłkarzy ;)
          • Gość: xyz Re: A którzy to Ci klasy światowej zawodnicy z Po IP: *.c193.msk.pl 04.09.11, 17:28
            Jeszcze Boniek - w Juventusie i Romie, Młynarczyk w Porto, Rząsa wygrał z Feyenoordem Puchar UEFA, Koźmiński w Udinese i Brescii, Kosecki i Trzeciak mieli epizody w lepszych ligach.
            Ale to takie wyszukiwanie na siłę z ostatnich 25 lat. Max na co stać Polaków to Bundesliga, na Primera Division, Serie A, Ligue 1 czy Premiership są za słabi.
            • Gość: EM Re: A którzy to Ci klasy światowej zawodnicy z Po IP: *.173.46.222.tesatnet.pl 04.09.11, 17:47
              Tylko ze BL jest silniejsza od Serie A i Ligue 1.
      • Gość: SLONZOK forever Re: Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.11, 13:38
        Ten filmik musialem co chwila cofac i wsluchiwac sie jeszcze raz.
        Ten Peszko ma troche dziwna wymowe, naprawde Polak czy jakis iwanopodobny ?

Chyba ze to jakis taki zargon np. mlodziezowy.
        Napewno nie niemiecki akcent, bo sie znam (bo mam).
        • konrad_dk Re: Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy 04.09.11, 13:44
          Gość portalu: SLONZOK forever napisał(a):

> Ten filmik musialem co chwila cofac i wsluchiwac sie jeszcze raz.
          > Ten Peszko ma troche dziwna wymowe, naprawde Polak czy jakis iwanopodobny ?
          >
          > Chyba ze to jakis taki zargon np. mlodziezowy.
          > Napewno nie niemiecki akcent, bo sie znam (bo mam).

Jeżeli masz taki akcent jak piszesz to współczuję. Zresztą nawet poprawnej czcionki nie znasz.
          Nie ma o czym mówić.
          Kończ Waść wstydu oszczędź:)))
    • Gość: Zenek Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy pr... IP: *.centertel.pl 04.09.11, 10:40
      A kto zna dobrych polskich piłkarzy?
      • chateaux Re: Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy 04.09.11, 10:49
        Gość portalu: Zenek napisał(a):

> A kto zna dobrych polskich piłkarzy?

Ja
        • Gość: chateu Re: Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.11, 12:07
          no to widac jak znasz sie na pilce kulfonie
      • glowny_pasazer Ja znam 04.09.11, 11:03
        Ja znam... ale oni grali 20 i 30 lat temu :D
        • bmc3i Re: Ja znam 04.09.11, 11:05
          glowny_pasazer napisał:

> Ja znam... ale oni grali 20 i 30 lat temu :D
          >

30 lat temu, to byli wielcy piłkarze - teraz chodzi tylko o dobrych
      • Gość: SLONZOK forever Re: Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.11, 13:39
        Ja znam dobrego "polskiego" pilkarza: Ern(e)st Prandella-Wil(l)imowski. :)))
    • tvn24_od_dawna_jest_tabloidem Peszko, nie bij tej piany bo się nią udławisz 04.09.11, 10:45
      Peszko! twoje słowa znaczą tyle samo co słowa małeckiego :D
    • Gość: kokxik ja znam dobrych polskich dzialaczy :"-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 10:48
      Zdzisiek, idziesz dzis "na lancza"? A potem do jakiegos dżambo-dżeta sobie polecimy i będzie elegancko. Aha - i nie zapomnij karty kibica reprezentacji polskiej - bo to teraz musss; ja swoją wyrobiłem w stonce... wszyscy jesteśmy reprezentacją, wszystcy lubimy pochlać. Pozdro i do zobaczenia, Twój G.
    • Gość: Gustaff Nie znam dobrych austriackich piłkarzy, ale... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.09.11, 10:53
      nie znam też dobrych polskich piłkarzy. Może poza Klose, Podolskim i Trochowski.
      • bmc3i A ja znam 04.09.11, 11:04
        Gość portalu: Gustaff napisał(a):

> nie znam też dobrych polskich piłkarzy. Może poza Klose, Podolskim i Trochowski
        > .

A ja znam dobrych polskich piłkarzy, Lewandowski, Piszczek, Szczęsny, Wasilewski, Błaszczykowski., i pewno jeszcze kilku
        • Gość: EM Re: A ja znam IP: *.173.46.222.tesatnet.pl 04.09.11, 11:45
          Ludzie, ktorzy maja mniej-wiecej taki sam status, jak ich austriaccy koledzy, ktorzy graja w Bundeslidze. Polska i Autria prezentuja ten sam poziom gry, roznica jest tylko to, ze z drugimi Niemcy zagrali pierwsza kadra, a z Polska zagra szersza. Lania nie bedzie, tylko jakies 3:1, bo Löw kaze swoim zawodnikom zachowac sie kurtuazyjnie. Co nie zmienia faktu, ze Polacy nie maja takiego obroncy, ktory by upilnowal Goetze.
          • chateaux Re: A ja znam 04.09.11, 11:50
            Gość portalu: EM napisał(a):

> wac sie kurtuazyjnie. Co nie zmienia faktu, ze Polacy nie maja takiego obroncy,
            > ktory by upilnowal Goetze.

A to wiesz skąd?
            • Gość: hellbert Podaj nazwisko tego stopera. Skoro istnieje... IP: *.icpnet.pl 04.09.11, 12:30
              • chateaux Nie 04.09.11, 12:43
                To Ty podaj powody, dla ktorego Goetze mialby byc kims szczególnym. Tak samo Ozil, jaka jest jego wartosc, pokazuja mecze Realu z Barcelona, w ktorych nie moze nawet przyjac dokladnie pilki.

• konrad_dk Re: Nie 04.09.11, 12:52
                  chateaux napisał:

> To Ty podaj powody, dla ktorego Goetze mialby byc kims szczególnym. Tak samo Oz
                  > il, jaka jest jego wartosc, pokazuja mecze Realu z Barcelona, w ktorych nie moz
                  > e nawet przyjac dokladnie

Nonsens. Zresztą liga hiszpańska to tylko kilka super teamów-notabene potężnie zadłużonych.

Biało-Czerwoni są na każdej pozycji słabsi ( za wyjątkiem pozycji Pyszczek i Kuba. Robert Lewandowski według mnie sobie nie pogra).
                  Człowieku trochę pragmatyzmu życzę

To ty podaj, dla którego Goetze nie miałby być kimś szczególnym.

Sorry, że się wtrącę, ale statystyki mówią same za siebie
                  • chateaux Re: Nie 04.09.11, 12:57
                    konrad_dk napisał:

> chateaux napisał:
                    >
                    > > To Ty podaj powody, dla ktorego Goetze mialby byc kims szczególnym. Tak s
                    > amo Oz
                    > > il, jaka jest jego wartosc, pokazuja mecze Realu z Barcelona, w ktorych n
                    > ie moz
                    > > e nawet przyjac dokladnie
                    >
                    > Nonsens. Zresztą liga hiszpańska to tylko kilka super teamów-notabene potężnie
                    > zadłużonych.
                    >
                    > Biało-Czerwoni są na każdej pozycji słabsi ( za wyjątkiem pozycji Pyszczek i Ku
                    > ba. Robert Lewandowski według mnie sobie nie pogra).
                    > Człowieku trochę pragmatyzmu życzę
                    >
                    >
                    > To ty podaj, dla którego Goetze nie miałby być kimś szczególnym.
                    >
                    > Sorry, że się wtrącę, ale statystyki mówią same za siebie

Bo na bycie kims szczególnym, trzeba sobie zasłuzyć, zapracowac. Tymczasem Goetyze zagral raptem jeden dobry sezon w Bundeslidze - takich "perelek" to w w kazdym kraju jest pełno. Ale Bundesliga ma dobry PR.

• Gość: terefere Re: Nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.11, 13:12
                      U nas wystarczy jeden, dwa dobre mecze i już jesteś klasa światowa. Taki Rudvens - dwa dobre mecze a potem cicho, oj cicho. A jeden dobry sezon w Bundeslidze jest więcej wart, niz pięc lat w naszej - za przeproszeniem - 'ekstra'klasie.
                      • chateaux Re: Nie 04.09.11, 13:19
                        Gość portalu: terefere napisał(a):

> U nas wystarczy jeden, dwa dobre mecze i już jesteś klasa światowa. Taki Rudven
                        > s - dwa dobre mecze a potem cicho, oj cicho. A jeden dobry sezon w Bundeslidze
                        > jest więcej wart, niz pięc lat w naszej - za przeproszeniem - 'ekstra'klasie.

Tylko jakos żaden klub oprocz Borussi iniemieckiej prasy nie chce docenic Goetze i miec go u siebie, a i w niemeickiej reprezentacji nie lapie sie do pierwszego skladu....
                        • Gość: EM Re: Nie IP: *.173.46.222.tesatnet.pl 04.09.11, 13:56
                          > Tylko jakos żaden klub oprocz Borussi iniemieckiej prasy nie chce docenic Goet
                          > ze i miec go u siebie, a i w niemeickiej reprezentacji nie lapie sie do pierwsz
                          > ego skladu....

Widac, ze pojecie o pilce czerpiesz ze sport.pl. Goetze dopiero zostal ogloszony przez Borussie jako "unverkäuflich". A w reprezentacji konkuruje z bardziej doswiadczonym Özilem. Loew wystrzega sie ustawiania ich obok siebie, a jest sprawa jasna, ze w eliminacjach nie bedzie eksperymentowal. Dlatego gral Ozil.

Poczytac sobie nieco wiecej na temat taktyki Niemcow i jak ustawia Loew, a dopiero potem wyglaszaj swe madrosci.
                        • Gość: piotr Re: Nie IP: *.dip.t-dialin.net 05.09.11, 13:30
                          hehe, tak, dlatego propnował arsen wenger tylko 40 milionów euro (nie złotych), aby go kupić do asenału :)
                          • mickey.mouse Re: Nie 05.09.11, 16:44
                            Gość portalu: piotr napisał(a):

> hehe, tak, dlatego propnował arsen wenger tylko 40 milionów euro (nie złotych),
                            > aby go kupić do asenału :)

W Twoich marzeniach sennych.

40 mln E, to Arsenal nie zaplacil nigdy za nikogo i dopoki prowadzi go Wnger, nigdy tyle nie da,
                            • Gość: piotr Re: Nie IP: *.dip.t-dialin.net 06.09.11, 07:09
                              > Gość portalu: piotr napisał(a):
                              >
                              > > hehe, tak, dlatego propnował arsen wenger tylko 40 milionów euro (nie zło
                              > tych),
                              > > aby go kupić do asenału :)
                              >
                              >
                              > W Twoich marzeniach sennych.
                              >
                              > 40 mln E, to Arsenal nie zaplacil nigdy za nikogo i dopoki prowadzi go Wnger, n
                              > igdy tyle nie da,
                              >

Jakie sny? Trza było tylko troche czytać w (internationalnych) gazetach. Jak nie wierzysz: google ... ;)

Ale nawet jak by ta oferta Wengera nie była całkiem 40 mln., być może tylko 30 albo 35 mln., to nic nie zmienia, że kolega chateaux nam próbuje bajki sprzedać.
                              • chateaux Re: Nie 07.09.11, 11:01
                                Gość portalu: piotr napisał(a):

> Ale nawet jak by ta oferta Wengera nie była całkiem 40 mln., być może tylko 30
                                > albo 35 mln., to nic nie zmienia, że kolega chateaux nam próbuje bajki sprzedać
                                > .

I co pokazał wczoraj? W którym elemencie gry był lepszy od większości Polaków wychodząc na boisko z zadaniem walki o miejsce w podstawowym składzie?
            • Gość: EM Re: A ja znam IP: *.173.46.222.tesatnet.pl 04.09.11, 13:50
              > > wac sie kurtuazyjnie. Co nie zmienia faktu, ze Polacy nie maja takiego ob
              > roncy,
              > > ktory by upilnowal Goetze.
              >
              >
              > A to wiesz skąd?

Poniewaz ogladam mecze, i widze, jak on jest wyszkolony technicznie i jak gra intuicyjnie. Przecietny stoper Bundesligi musi miec dobry dzien, a Goetze slaby, zeby go okielznac.
        • Gość: chateu Re: A ja znam IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.11, 12:10
          bmc3i chyba pochlales wczoraj na maxa i majaczysz ....Lewandowski ? zalosny kopacz bez glowy i nie chrzan bzdetow bo sie osmieszasz.
          • bmc3i Re: A ja znam 04.09.11, 12:21
            Gość portalu: chateu napisał(a):

> bmc3i chyba pochlales wczoraj na maxa i majaczysz ....Lewandowski ? zalosny kop
            > acz bez glowy i nie chrzan bzdetow bo sie osmieszasz.

W takim razie ośmiesza sie tez Bor. D. mistrz Niemiec, w której skladzie jest podstawowym zawodnikiem.
            • Gość: baltazar_gabka hehe IP: *.elk.mm.pl 04.09.11, 12:29
              po co odpowiadac forumowym trollom? ich ne przekonasz,z e polska kadra jest coraz silniejsza. pzed kazdym meczem mowia o porzadnym laniu, a pozniej chowaja sie, by laskawie przedstawic analizy przedmeczowe przed kolejnym meczem.
              Polacy sa lepsi od austriakow i to nie od dzisiaj, a niemcy wcale nie beda grali rezerwami. Maja tylu swietnych pilkarzy,z e wlasciwie trudno powiedziec, ktory to garnitur gral z austria.
            • Gość: terefere Re: A ja znam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.11, 13:13
              Podstawowym rezerwowym ;)
              • chateaux Re: A ja znam 04.09.11, 13:20
                Gość portalu: terefere napisał(a):

> Podstawowym rezerwowym ;)

Nie, piłkarzem podstawowego skladu, z 3 najwiekszą liczba bramek w druzynie w poprzednim sezonie.
                • Gość: terefere Re: A ja znam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.11, 13:26
                  Osiem bramek w 33 meczach to i tak bieda, jakby nie patrzeć.
    • Gość: Podolski Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy pr... IP: *.tktelekom.pl 04.09.11, 11:00
      Podolski jak zwykle strzeli ze 2 bramki .KLose też 2 ale w ramach szacunku dla podpiłkarzy nie bedą sie cieszyć.Hahahaaaaaa
    • Gość: NIEwsciekla Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy pr... IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.11, 11:02
      A wiesz od czego moze byc piana...od slepej wscieklosci tez..........!!
      To potrafia Polacy,a pozniej jest beee......,
      ze nikt ich nie lubi..............))
      Dziwne,ze Niemcy wciaz lubia Polske i jej mieszkancow-mimo wsyztsko.
      Ja nie lubie.Wlasnie za to.
    • Gość: aprox99 Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy pr... IP: *.pools.arcor-ip.net 04.09.11, 11:03
      jak wyjda z piana to jest to objaw wscieklizny,trzeba ich zaszczepic
    • zapora10 Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy pr... 04.09.11, 11:05
      Peszko, Peszko.. ? nie znam.. znam tylko dwóch znanych "polskich" piłkarzy.. Podolskiego i Klose..
      • Gość: fas Re: Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 12:35
        No jak znasz zawodnika niemieckiego średniaka, ale już jego partnera z boiska, czy zawodników Mistrza Bundesligi nie :D
    • Gość: hm Peszko - człowiek któremu popierd... się w głowie IP: *.reverse.destiny.be 04.09.11, 11:11
      mam nadzieję, że Niemcy pokażą takim burakom jak Peszko gdzie jest ich miejsce ... zasrana "gwiazda" od fury, skóry i komóry
      • Gość: EM Re: Peszko - człowiek któremu popierd... się w gł IP: *.173.46.222.tesatnet.pl 04.09.11, 11:46
        Ze Peszko jest niezmiernie glupi, to juz wiemy. Ale zeby nie wiedziec, z kim sie na codzien gra w Bundeslidze...
        • Gość: SLONZOK forever Re: Peszko - człowiek któremu popierd... się w gł IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.11, 13:47
          No ten smiech z Austryjaków, którzy az tak zle nie grali.
          Choc oczywiscie byli znacznie slabsi i slaby, skromny wynik.
          Ale wspaniale walczyli. Tzn. dali wszystko, na nie najnizszym poziomie.

To nie byl usmiech, to nie byl smiech. To byla brzydka, chora drwina.
          Niezbyt sportowe zachowanie, slaby styl jak na sportsmana.

I wogóle - taki pewny, ze Polska by bezproblemowo
          pokonala Austrie ? Byc moze, ale imho niepewne.

Czuje niesmak. Najpierw chlopczyku pokaz, co potrafisz/ficie.
      • chateaux Re: Peszko - człowiek któremu popierd... się w gł 04.09.11, 11:50
        Gość portalu: hm napisał(a):

> mam nadzieję, że Niemcy pokażą takim burakom jak Peszko gdzie jest ich miejsce
        > ... zasrana "gwiazda" od fury, skóry i komóry

A ja kibicuję Polakom
    • Gość: aprox99 Re: Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy IP: *.pools.arcor-ip.net 04.09.11, 11:12
      Jeden z niemieckich trenerow powiedzial w wywiadzie:jakby tak wziasc druzyne pilkarska pod lupe to jeden mialby skonczone studia ,dwoch mature,trzech zawodowke a reszta to debile.Peszko nalezy do tych debili
    • 231955ali Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy pr... 04.09.11, 11:13
      Przepraszam za bledy.Mieszkam w Nimczech dosc dlugo ale jestem Polakiem i posiadam tylko jeden paszport polski.Co do meczu w zyciu niemcy tego meczu nie odpuszcza remis z nami bedzie ich porazka co za bzdury, ze wystawia rezerwy oni maja 25 dobrych .Moja jedyna prosba do p Peszki zrobcie wszystko i mijcie swiadomosc ,ze np. 0:10 tez przechodzi do historii. Nie dajcie sie osmieszyc.
    • Gość: pp1001 Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy pr... IP: *.convinacion.sexo.y.chelas.info 04.09.11, 11:13
      fkn.pl/wer Szczęsny ma zamiar odejść z Arsenalu
    • Gość: lukas25 Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy pr... IP: *.toya.net.pl 04.09.11, 11:15
      a co składka była? mecz kupiliście??
    • Gość: vxyz Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy pr... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 11:17
      Oj Peszko, Peszko, dla ciebie sklecenie kilku sensownych zdan w ojczystym jezyku to juz przejscie do historii. Z piana? Od lat polskim pilkarzynom nie chce sie pobiegac po boisku przez 90 minut, kilka podan bez straty to juz przerasta wasze nedzne mozliwosci. Polska losowana z 4-go koszyka UEFA to jest wasza "piana" zalosne panienki.
      • Gość: baltazar_gabka Re: Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy IP: *.elk.mm.pl 04.09.11, 12:32
        od czegos trzeba zaczac i chyba dobrze,z e po takim syfie jaki zostawil leo beenhaker znalazl sie trener, ktory cos ztej paczki niezlych zawodnikow potrafi wykrzesac. wbrew zasmarkanym trollom forumowym oczywiscie.
        • chateaux Re: Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy 04.09.11, 12:55
          Gość portalu: baltazar_gabka napisał(a):

> od czegos trzeba zaczac i chyba dobrze,z e po takim syfie jaki zostawil leo bee
          > nhaker znalazl sie trener, ktory cos ztej paczki niezlych zawodnikow potrafi w
          > ykrzesac. wbrew zasmarkanym trollom forumowym oczywiscie.

Znaczy na złość im
          • Gość: EM Re: Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy IP: *.173.46.222.tesatnet.pl 04.09.11, 16:46
            Przypomnij sobie swoje bunczuczne madrosci we wtorek, jak bedziesz siedzial ze skulonym ogonem.
            • chateaux Re: Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy 04.09.11, 17:27

> Przypomnij sobie swoje bunczuczne madrosci we wtorek, jak bedziesz siedzial ze
              > skulonym ogonem.

Moze to plonna nadzieja na wyrost, ale nadzieja. Co jednak Ty powiesz gdy sie spełni? Odszczekasz tu na tym forum, czy schowasz sie w budzie?

• Gość: EM Re: Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy IP: *.173.46.222.tesatnet.pl 04.09.11, 17:35
                Nadzieje sa dla glu....,fakty przecza jakiejkolwiek szansie Polakow,a ty jako podobno myslacy czlowiek powinienes bzdury Peszki skwitowac litosciwym usmiechem. Chyba ze nadal bedziesz twierdzil, ze Özil to skonczony patalach, bo w meczu z Barcelona mu nie poszlo.
                • bmc3i Re: Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy 04.09.11, 21:28

> Nadzieje sa dla glu....,fakty przecza jakiejkolwiek szansie Polakow,a ty jako p
                  > odobno myslacy czlowiek powinienes bzdury Peszki skwitowac litosciwym usmiechem
                  > . Chyba ze nadal bedziesz twierdzil, ze Özil to skonczony patalach, bo w meczu
                  > z Barcelona mu nie poszlo.

Peszko żartował, i żart był ewidentny.
        • Gość: EM Re: Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy IP: *.173.46.222.tesatnet.pl 04.09.11, 16:46
          > od czegos trzeba zaczac i chyba dobrze,z e po takim syfie jaki zostawil leo bee
          > nhaker znalazl sie trener, ktory cos ztej paczki niezlych zawodnikow potrafi w
          > ykrzesac. wbrew zasmarkanym trollom forumowym oczywiscie.

Dotychczas na boisku Polacy nie pokazali nic, co by pozwolilo domniemywac, ze uporaja sie z "druga" garnitura Niemcow (ktora nota bene jest niewiele slabsza od pierwszej). Ale moze ogladam nie te mecze. Podaj wiec te wielkie i heroiczne wyczyny polskiej jedenastki, bo poza remisen z Francja jakos ich tu nie widze.
          • chateaux Re: Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy 04.09.11, 17:29

> > od czegos trzeba zaczac i chyba dobrze,z e po takim syfie jaki zostawil l
            > eo bee
            > > nhaker znalazl sie trener, ktory cos ztej paczki niezlych zawodnikow potr
            > afi w
            > > ykrzesac. wbrew zasmarkanym trollom forumowym oczywiscie.
            >
            > Dotychczas na boisku Polacy nie pokazali nic, co by pozwolilo domniemywac, ze u
            > poraja sie z "druga" garnitura Niemcow (ktora nota bene jest niewiele slabsza o
            > d pierwszej). Ale moze ogladam nie te mecze. Podaj wiec te wielkie i heroiczne
            > wyczyny polskiej jedenastki, bo poza remisen z Francja jakos ich tu nie widze.

Rok temu tez nie widziałes ze Francja pojedzie do domu juz po 3 meczach na MS.
            • Gość: EM Re: Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy IP: *.173.46.222.tesatnet.pl 04.09.11, 17:32
              Co ma piernik do wiatraka?
              • chateaux Re: Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy 04.09.11, 21:29

> Co ma piernik do wiatraka?

Ze to jest sport, a nie matematyka. W sporcie nie zawsze wygrywa teoretycznie najlepszy
    • Gość: polo Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy pr... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 11:20
      Na Euro 2012 jedyna nadzieja, ze Fryzjera wypuszczą. Innnego ratunku nie ma dla polskiej pilki kopanej...
    • Gość: slawko Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy pr... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.09.11, 11:22
      panie Peszko a ciekawie czy Austriacy albo ktokolwiek inny zna jakichs dobrych polskich piłkarzy?nie sadze!!!!!
    • Gość: INv Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy pr... IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.11, 11:22
      buhahahahahahahahahaaaaaaa! peszko , śmietaną idź w domu poubijac a nie w piłkę grać. Polska piłka nie istnieje , polskie kluby to tylko zlepek czwartoligowych piłkarzy ze swiata , nic wiecej. A Euro2012? Odpaddniemy z turnieju bez zdobycia jednej bramki. Cieszę się ze mam bilety na ćwierćfinał bo nie będę musiał oglądać polskiej miernoty. I APEL DO MEDIÓW! Skonczcie pisać o skorumpowanej beznadziejnej polskiej piłce nożnej!!!!!!!!!,
      • Gość: RM Re: Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.11, 12:11
        zawsze mnie bawia goscie ktorzy nie znaja sie na pilce tak jak ty buraku
        !!!ogladasz moze wtym sezonie puchary europejskie? wątpie mamy 2 kluby w lidze europejskiej gdzie legia wykopala jednego z faworytow ogladales mecz z meksykiem tez watpie mowisz to co w gazetach nędzni dziennikarze piszą.Zdziwisz sie jak Polska pokona Niemcy i co wtedy bedziesz mowił że fuks że Niemcy dnia nie mieli albo im się grać nie chciało.Polska nie jest teraz potegą ale jest solidnym średniakiem i robi postępy małymi kroczkami a jak grała kadra Górskiego to cie pewno na świecie nie było hehe więc się nie wymądrzaj trenerze..
        • Gość: terefere Re: Peszko: Wyjdziemy na Niemców z pianą! Możemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.11, 13:22
          I co z tego, że mamy dwa kluby w LE? Jakbym Kołtonia [albo Kowalczyka, nie pamiętam już] w Cafe Futbol słyszał - zbliżamy się poziomem do ligi hiszpańskiej, bo też mamy dwa kluby w LE! No śmiech na sali.
          Braga też w zeszłym sezonie doszła do finału tego pucharu, pokonując choćby Benficę i Liverpool. Czy to znaczy, ze nagle liga portugalska jest lepsza od angielskiej? Czy to czyni z Bragi europejskiego potentata? Nie.
          Meksyk? Wynik o wiele lepszy niż gra. Po 45 minutach jak zwykle nasi nie mieli sił, żeby drugą połowę wybiegać. Jeżeli na Euro w grupie będziemy mieli porównywalne umiejętnościami zespoły, które są jednak lepsze fizycznie, to chłopaki będą się mogli pochwalić, ze widzieli półfinał Euro. Z trybun. Jako widzowie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka