Dodaj do ulubionych

Reprezentacja. Czego dowiedzieliśmy się z meczu...

11.10.11, 23:59
Jak czytam to co w ty napisaliscie to polecam zebyscie zaczeli pisac dla "Wrozki" albo "Nie",bo tego gów** nie da sie czytac.Peszko bezmyslne i nic nie dajace rajdy kurw** gdzie wy oczy macie??
Obserwuj wątek
    • ojciectaty Re: Reprezentacja. Czego dowiedzieliśmy się z mec 12.10.11, 02:35
      To nie czytaj, intligencie. I przestan przeklinac na publicznym forum.
      • pogromca_mrowek Nie klikam 12.10.11, 06:28
        Dzielenie artu na 10 kawałków kończy się tym że coraz częściej wybieram
        interia.pl
        pb.pl
        sportowefakty.pl

....zamiast tego bannera
    • ekwillcomeback Reprezentacja. Czego dowiedzieliśmy się z meczu... 12.10.11, 06:19
      Frankowski zamiast Brożka!
    • marimax Ja sie dowiedzialem 12.10.11, 09:22
      ze reprezentacja ma najbrzydsze stroje na calym swiecie.
      Czy nie ma w Polsce projektantow ktorzy z podstawowych dwoch kolorow bialego i czerwonego umieli by zaprojektowac cos na co mozna by z przyjemnoscia popatrzec ?????
      • mitko32 Re: Ja sie dowiedzialem 12.10.11, 09:50
        Może brzydkie, ale szczęśliwe. Ostatnie trzy, nawet cztery mecze repry były w miarę udane.
    • dyndalski_bis Reprezentacja. Czego dowiedzieliśmy się z meczu... 12.10.11, 09:37
      Dowiedzieliśmy się m.in. tego, że Peszko to jakieś nieporozumienie reprezentacyjne...
      o mały włos doprowadziłby do utraty bramki - to koń bez głowy biegnący do przodu i tyle z tego pożytku !
    • zetwute83 Reprezentacja. Czego dowiedzieliśmy się z meczu... 12.10.11, 09:49
      Ja się dowiedziałem, że wkrótce zagramy mecz towarzyski ze Związkiem Radzieckim. Tak przynajmniej twierdzi nasz selekcjoner. Reaktywują się specjalnie dla nas?
    • roll Do piłki trzeba mieć maturę. 12.10.11, 11:16
      Widać to u grających,trenujących i patrzących(nie mówiąc o PZPN).
    • piotr33k2 Re: Reprezentacja. Czego dowiedzieliśmy się z mec 12.10.11, 23:01
      dowiedzielismy sie ze perkis bedzie pewnym punktem naszej chimerycznej obrony i że polanski pewnym kandydatem do składu na euro jako pomocnik .moge dac glowe ze obaj pojada i bardzo prawdopodobne że beda nawet podstawowymi zawodnikami a perkis to na bank .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka