grudek1993 11.10.11, 23:59 Jak czytam to co w ty napisaliscie to polecam zebyscie zaczeli pisac dla "Wrozki" albo "Nie",bo tego gów** nie da sie czytac.Peszko bezmyslne i nic nie dajace rajdy kurw** gdzie wy oczy macie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ojciectaty Re: Reprezentacja. Czego dowiedzieliśmy się z mec 12.10.11, 02:35 To nie czytaj, intligencie. I przestan przeklinac na publicznym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_mrowek Nie klikam 12.10.11, 06:28 Dzielenie artu na 10 kawałków kończy się tym że coraz częściej wybieram interia.pl pb.pl sportowefakty.pl ....zamiast tego bannera Odpowiedz Link Zgłoś
ekwillcomeback Reprezentacja. Czego dowiedzieliśmy się z meczu... 12.10.11, 06:19 Frankowski zamiast Brożka! Odpowiedz Link Zgłoś
marimax Ja sie dowiedzialem 12.10.11, 09:22 ze reprezentacja ma najbrzydsze stroje na calym swiecie. Czy nie ma w Polsce projektantow ktorzy z podstawowych dwoch kolorow bialego i czerwonego umieli by zaprojektowac cos na co mozna by z przyjemnoscia popatrzec ????? Odpowiedz Link Zgłoś
mitko32 Re: Ja sie dowiedzialem 12.10.11, 09:50 Może brzydkie, ale szczęśliwe. Ostatnie trzy, nawet cztery mecze repry były w miarę udane. Odpowiedz Link Zgłoś
dyndalski_bis Reprezentacja. Czego dowiedzieliśmy się z meczu... 12.10.11, 09:37 Dowiedzieliśmy się m.in. tego, że Peszko to jakieś nieporozumienie reprezentacyjne... o mały włos doprowadziłby do utraty bramki - to koń bez głowy biegnący do przodu i tyle z tego pożytku ! Odpowiedz Link Zgłoś
zetwute83 Reprezentacja. Czego dowiedzieliśmy się z meczu... 12.10.11, 09:49 Ja się dowiedziałem, że wkrótce zagramy mecz towarzyski ze Związkiem Radzieckim. Tak przynajmniej twierdzi nasz selekcjoner. Reaktywują się specjalnie dla nas? Odpowiedz Link Zgłoś
roll Do piłki trzeba mieć maturę. 12.10.11, 11:16 Widać to u grających,trenujących i patrzących(nie mówiąc o PZPN). Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Reprezentacja. Czego dowiedzieliśmy się z mec 12.10.11, 23:01 dowiedzielismy sie ze perkis bedzie pewnym punktem naszej chimerycznej obrony i że polanski pewnym kandydatem do składu na euro jako pomocnik .moge dac glowe ze obaj pojada i bardzo prawdopodobne że beda nawet podstawowymi zawodnikami a perkis to na bank . Odpowiedz Link Zgłoś