Dodaj do ulubionych

Protest zawieszony! Wraca doping na Lecha

IP: 83.238.242.* 16.10.11, 12:25
Jedna uwaga, ale istotne. To nie Wiara Lecha ogłosiła protest, a teraz podjęła decyzję o jego zawieszeniu. Grupy Kibicowskie, a więc środowiska osób najbardziej zaangażowanych w organizowanie dopingu i opraw na meczach.
Tak trudno to rozróżnić?
Poza tym - super wiadomość. Ten protest do niczego nie prowadził. Mam tylko nadzieję, że nadgorliwe służby porządkowe wespół z Waszym kolegą redakcyjnym Żytnickim tego nie popsują. W ostatnich miesiącach nagonka na niektóre osoby przybrała absurdalne rozmiary.
Obserwuj wątek
    • Gość: bull Re: Protest zawieszony! Wraca doping na Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 12:52
      zgadzam sie Z Eure a poza tym super wiadomosc !
    • Gość: @Eure Re: Protest zawieszony! Wraca doping na Lecha IP: 82.160.150.* 16.10.11, 13:13
      Po tym jak przybudówka PiSu Wiara Lecha położyła Małemu Wielkiemu Przywódcy wybory, teraz zaszczyci nas dopingiem - świetna wiadomość, wiadomo za ile? W końcu Panowie z WL nic za darmo nie robią, a Lecha mają gdzieś co pokazywali ostatnio.
    • Gość: marped Re: Protest zawieszony! Wraca doping na Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 13:29
      wszyscy na mecz z Legią tylko szkoda że z warszawy nie przyjadą po to zawsze dawało smaku rywalizacji
    • Gość: lekki Re: Protest zawieszony! Wraca doping na Lecha IP: *.icpnet.pl 16.10.11, 13:31
      Wybory przegrane, więc nie ma sensu kontynuować protestu
    • Gość: mario Re: Protest zawieszony! Wraca doping na Lecha IP: *.static.sitel.net.pl 16.10.11, 14:29
      Jak zaczynali protest to byli watahą bezmózgich kiboli, a jak go kończą to już są Kibicami :)))
    • Gość: AAA Re: Protest zawieszony! Wraca doping na Lecha IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.11, 14:55
      Przegrali wybory Kaczyńskiemu a teraz Legia przyjeżdża to pełna mobilizacja . To są jaja
    • tuner Re: Protest zawieszony! Wraca doping na Lecha 16.10.11, 14:56
      A kogo obchodzi, czy poznańskie łyse pały śpiewają piosenki, czy nie?
    • Gość: gość Re: Protest zawieszony! Wraca doping na Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 15:06
      jak idzie obalanie rządu Donalda? ktoś chyba przespał wybory-żal mi Wiary Lecha żeby dać sobie zrobić sieczkę z mózgu przez przydupasów Jarka, tak poprostu bez wazeliny was pojechali i zostawili po wyborach, Litar też ma was w swoim małym ch..u, ale jak ma sie klapy na oczach to zapie... sie w owczym pędzie!

• Gość: blond Re: Protest zawieszony! Wraca doping na Lecha IP: *.tvsat364.lodz.pl 16.10.11, 15:07
      hahahaha jakie tam wybory, naiwniaki. Czyżby GW miała rację i chodziło wyłącznie o "stadionową kiełbasę"? Tutaj więcej na ten temat: m.wyborcza.pl/wyborcza/1,105226,10310825.html
    • Gość: lol Re: Protest zawieszony! Wraca doping na Lecha IP: *.aircity.pl 16.10.11, 15:20
      Dostali pozwolenie od Kaczorka?
    • Gość: kokosz Re: Protest zawieszony! Wraca doping na Lecha IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.11, 15:24
      LLLAMUSSYYYYY LECH LAMUSY!!!!

KACZOREK PRZEGRAŁ TO PRZESTSTALI PROSTESTOWAC...

LEGI PONAD 3 LATA NIE WYMIEKŁA...

ZENADAAAA
    • Gość: pamperek z Poznani Re: Protest zawieszony! Wraca doping na Lecha IP: *.mxs.adsl.euronet.nl 16.10.11, 15:27
      Też mi najlepsi kibice. Dopiero jak Lech wrócił na prowadzenie to łaskawie zaczną mu kibicować. Phi...
    • Gość: Ollave Re: Protest zawieszony! Wraca doping na Lecha IP: *.194.22.95.dynamic.jazztel.es 16.10.11, 15:37
      Przez ten krótki czas kibicą z kotła udało się zrujnować opinie którą wielu ludzi budowało przez lata. Banda kretynów, jestem kibicem lecha od wielu lat i wstyd mi za ludzi którzy byli pomysłodawcami protestu. Nie ma dla was miejsca na Bułgarskiej, przełożyliście interes własny nad miłość do klubu!
    • Gość: vasquez Re: Protest zawieszony! Wraca doping na Lecha IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.11, 16:12
      Żenujące "widowisko". Proponuje "kibicom" z całej Polski zająć się kibicowaniem. To co miało miejsce w ostatnich miesiącach to było żałosne. I nie mam tu na myśli tylko kibiców Lecha, ale większość grup kibicowskich w naszym kraju. Mecze bez dopingu lub ciągłe przyśpiewki polityczne itp. Czemu to miało służyć? Uważacie ze pan Tusk albo pan Sikorski przejęli się tym że na stadionach przez jakiś czas nie ma dopingu? Protesty, bunty, flagi z hasłami politycznymi wymyślonymi przez 18-latków... Żenada!!! bandy łysych pał które groziły normalnym kibicom na stadionie gdy Ci chcieli dopingować swoją drużynę albo gdy nie chcieli śpiewać wulgarnych piosenek o Tusku i odstraszały od przyjścia na nastepny mecz. Jaki efekt przyniosły te dziwne akcje? Kto najbardziej na tym ucierpiał?? Chetnie poczytam odpowiedzi...
    • Gość: damian Re: Protest zawieszony! Wraca doping na Lecha IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.10.11, 16:38
      Hipokryci z WL, szybko wam sie znudziła walka z okupantem, szybko z zakazach zapomnieliście, co kasa się nie zgadza, pamiątki nie idą... żenada
    • Gość: kakaes Re: Protest zawieszony! Wraca doping na Lecha IP: *.icpnet.pl 16.10.11, 17:10
      Żal mi tych prostaków. Czy oni naprawdę myślą, że łaskę komuś robią? Mi się podobało jak siedzieli cicho, przynajmniej na meczu można się było skupić. Szkoda, że zawiesili protest. Mam nadzieję, że jakiś baran znowu popełni wykroczenie, zostanie ukarany i wznowią protest... oby na zawsze.
    • danz Re: Protest zawieszony! Wraca doping na Lecha 16.10.11, 17:20
      Spinka na Lechię i Legię to widać.
    • onemescal Re: Protest zawieszony! Wraca doping na Lecha 16.10.11, 17:27
      Uśmiałem się do łez. Ten cały protest zupełnie nikogo nie zainteresował i poza krzywdą, jaką wyrządzał samemu Lechowi nie dał żadnego efektu. No, może trochę mniej bluzg i chamstwa było na tych kilku meczach. Zupełnie inna sprawa, że Lech, jak i inne kluby mają poważny problem z "kibicami" i ten problem nie został rozwiązany. Prędzej niż później "kibice" znowu dadzą pokaz swojej klasy i wyrafinowanego poziomu. Legia, w meczu Z Hapoel'em już dała wywieszając żenujący transparent. Za chwilę doczekamy się kolejnych numerów, po których słusznie spałowani przez policję będą z siebie robić ofiary i podkreślać, jak są krzywdzeni przez niechętne chamstwu media i siły porządkowe, wykonujące swoją pracę. Poza tym, to chyba nie przypadek, że przegrane przez PiS wybory zbiegają się w czasie z zawieszeniem "protestu". Okazało się, że PiS przegrywając nie może nic swoim pupilkom dać, z tego co obiecał w zamian za włączenie się do polityki, więc i niezauważalny "protest" okazuje się niepotrzebny.
    • Gość: hhy Re: Protest zawieszony! Wraca doping na Lecha IP: *.icpnet.pl 16.10.11, 17:38
      Skoro nie dopingują drużynie to po co w ogóle chodzą na mecze? Czy po strzelonym golu cieszą się i podskakują w milczeniu czy w ogóle nie reagują?
    • Gość: picnic Re: Protest zawieszony! Wraca doping na Lecha IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.11, 17:53
      Po strzelonym golu jest nieme elektro a po straconym niewinne:ku...
    • Gość: kaktus Re: Protest zawieszony! Wraca doping na Lecha IP: *.icpnet.pl 16.10.11, 17:58
      Nareszcie zmądrzeli, ten protest od początku był idiotyczny i szkodził tylko i wyłącznie klubowi.
    • Gość: gość Re: Protest zawieszony! Wraca doping na Lecha IP: *.xdsl.centertel.pl 16.10.11, 18:05
      Zawieszają swój protest nie dlatego, że chcą kibicować Lechowi ale tylko i wyłącznie że są to mecze z LECHIĄ i LEGIĄ - dla nich nie jest najważniejsza drużyna tylko udowodnienie że są lepszymi "kibolami" niż ci z Gdańska i Warszawy - po tych dwóch meczach znów wróci niemy doping.
    • Gość: Jan Re: Protest zawieszony! Wraca doping na Lecha IP: *.internetia.net.pl 16.10.11, 18:25
      Czyli na złość Tuskowi wyżywają się na swojej drużynie? Haha to dobre :))
    • Gość: kibic Re: Protest zawieszony! Wraca doping na Lecha IP: 80.51.187.* 16.10.11, 18:51
      Piłkarze was OLELI i mina wam zrzedła... ha ha ha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka