Dodaj do ulubionych

Włochy - Szwecja, trwa I połowa

IP: *.nwrk.east.verizon.net 18.06.04, 20:53
Bedzie 0:0
Obserwuj wątek
    • Gość: Roxie Trzymamy kciuki za Szwedow. IP: *.putnamlovellnbf.com 18.06.04, 20:53
      • gandalv Brawo Włosi, może i Szwedzi potrafią grać, ale Azz 18.06.04, 21:42
        uri kochają piłkę. Teraz już wiem komu będę kibicować do końca mistrzostw!!!!

Pozdrawiam
        Gandalv
        www.twojamagia.republika.pl
        • Gość: RaptoR Re: Brawo Włosi, może i Szwedzi potrafią grać, al IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 22:31
          Hahaaaahaaa!!! I padlo cholerne cattenaccio !!! 1:1 !!!! HEEEEEEHEEE...
          • Gość: forza Re: Brawo Włosi, może i Szwedzi potrafią grać, al IP: *.ds.amg.gda.pl 19.06.04, 00:13
            Ale jesteś zjebany! Kto w tym meczu grał cattenaccio ??!!
            • Gość: RaptoR Re: Brawo Włosi, może i Szwedzi potrafią grać, al IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 11:17
              Meczu nie ogladalem, tylko sledzilem przez Internet. Kiedy sie czytalo "Larsson
              atakuje, strzal zablokowany itd" mozna bylo wykoncypowac, ze Wlosi grali
              defensywnie. A obrazaniem innych ludzi zajmij sie moze gdzie indziej, ok?
    • Gość: Lope Jest OK IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.06.04, 20:58
      w pierwszym kwadransie i może nawet del Pierrro strzeli bramkę
      • morsa Re: Jest OK 18.06.04, 21:29
        1:0 dla Wlochow...
        Zasluzenie.
        Dobry mecz, Wlosi graja lepiej bez Tottiego
    • tallinn Pytanie 18.06.04, 21:27
      Czy przy zdobyciu bramki nie bylo spalonego?
      • morsa Re: Pytanie 18.06.04, 21:30
        Chyba jednak nie....
        Nadal jednak kibicuje Szwedom
    • Gość: phoebe Re: Włochy - Szwecja, trwa I połowa IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.06.04, 21:32
      Włosi grają świetnie, oby tak dalej...
    • Gość: Fabregas Re: Włochy - Szwecja, trwa I połowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 21:37
      Świetny mecz. A kobieta Tottiego... Palce lizać.
      • Gość: phoebe Re: Włochy - Szwecja, trwa I połowa IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.06.04, 21:41
        ach, ci faceci
        no to sobie pooglądaj
        www.wgallery.org/i_blasi/album8.htm
        • morsa Re: W3ochy - Szwecja, trwa I po3owa 18.06.04, 21:55
          Zaraz bedzie zmiana w szwedzkiej
          druzynie - Kim Källström wchodzi.
          Mysle, ze Svensson zejdzie.
          • morsa Gooooooooooool 18.06.04, 22:27
            Zlatan!!!
            • tallinn Re: Gooooooooooool 18.06.04, 22:34
              Brameczka byla zacna :-)
    • Gość: kstsqad Re: Włochy - Szwecja, trwa I połowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 22:31
      No to 1:1 jedziemy z wlochami!!!!
      • Gość: kasia_pa Re: Włochy - Szwecja, trwa I połowa IP: 217.113.234.* 18.06.04, 22:55
        Nie ciesz sie przedwczesnie, może jeszcze sie zdziwisz jak Włosi sie
        zmobilizują i wyjda z grupy, a Szwecja pojedzie do domciu ;)
        kasia_pa
    • Gość: phoebe Re: Włochy - Szwecja, trwa I połowa IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.06.04, 22:37
      rany, ale sie nerwów najadłam
      wszystko wyjaśni się w ostatniej kolejce...
      • Gość: yonk Re: Włochy - Szwecja, trwa I połowa IP: *.it / 62.233.189.* 18.06.04, 22:41
        :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(::(:(:(:(:(:(:(:(:(
        chlipppppppp
        a swoją drogą jeszcze raz szpaq powiw "niewiele brakowało" to chyba wyrzuce tv
        za okno.........
    • Gość: Darek I gdzie jest ten Larsson? Cienki jak barszczyk... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 18.06.04, 22:40
      Szkoda tylko Włochów, bo byli zdecydowanie lepsi. No cóż, Duńczycy i tak są
      najlepsi w tej grupie, więc będzie przynajmniej ciekawie...
      • Gość: phoebe Re: I gdzie jest ten Larsson? Cienki jak barszczy IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.06.04, 22:42
        to teraz Włosi muszą wygrać i Szwecja z Danią też...??
      • morsa Re: I gdzie jest ten Larsson? Cienki jak barszczy 18.06.04, 22:45
        Nie widziales? Oczekiwales goli?
        Pilka nozna to przeciez nie wystepy solo.
        Wieczne malkontenctwo, usch...

• tallinn Re: I gdzie jest ten Larsson? 18.06.04, 22:56
        Szczególnie dobrzy Wlosi byli w robieniu rekami tudziez aktorstwie, aczkolwiek
        w tym pierwszym znalezli w Szwedach pojetnych uczniów :-)))
      • Gość: swede Re: I gdzie jest ten Larsson? Cienki jak barszczy IP: *.bredband.skanova.com 20.06.04, 11:39
        larsson zszedl na pomoc, podal pare bardzo dobrych pilek ,on moze grac na kazdym
        miejscu w druzynie. szwedzi grali "hockeyowy" box play. Z 4-4-2 przesli na
        koniec na 3-4-3. To samo zrobili i Istanbul 2001 gdzie turcy prowadzili 1-0 a
        szwedzi w osatniu 3 minutach strzelili 2 gole i wygrali 2-1.
        Larsson robil to ca mu kazali

• Gość: papa Re: Włochy - Szwecja, trwa I połowa IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 18.06.04, 22:44
      Tak niewiele brakowało:(:(:(
      Mam nadzieje, że bratanki skończął ze szwedzkim niedoróbctwem...
      • Gość: phoebe Re: Włochy - Szwecja, trwa I połowa IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.06.04, 22:45
        a jak Dania wygra ze Szwecją to wchodzą Włosi I Dania?
        niech mi ktoś to obliczy bo się zdenerwowałam...
        • Gość: kow3l Re: Włochy - Szwecja, trwa I połowa IP: 81.210.124.* 18.06.04, 22:51
          Jesli Dania wygra ze Szwecja i Wlosi z Bulgaria-wchodza Dunczycy i Wlosi,
          analogicznie gdy Szwedzi wygraja z Dunczykami a Wlosi z Bulgarami to Szwedzi i
          Wlosi. Jesli Szwecja-Dania remis to Wlosi musza wygrac 3:0 (niekiedy wystarcza
          tez dwoma to zalezy ilu bramkowy bedzie remis szwecji z dania-niskomramkowy
          promuje szwedow), zeby Szwedzi i Wlosi wyszli z grupy. Jesli Wlosi nie wygraja z
          Bulgarami lub wygraja jednym a bedzie remis w Szwecja-Dania to Wlosi i Bulgaryz
          jada do domu
          • Gość: phoebe Re: Włochy - Szwecja, trwa I połowa IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.06.04, 22:53
            thx:)
          • Gość: kow3l Re: Włochy - Szwecja, trwa I połowa IP: 81.210.124.* 18.06.04, 23:02
            Gość portalu: kow3l napisał(a):
            Jesli Szwecja-Dania remis to Wlosi musza wygrac 3:0 (niekiedy wystarcza
            > tez dwoma to zalezy ilu bramkowy bedzie remis szwecji z dania-niskomramkowy
            > promuje szwedow), zeby Szwedzi i Wlosi wyszli z grupy.

Oczywiscie w przypadku remisu szedow z dunczykami Szwedzi wychodza na pewno ;-)
          • Gość: gladki Re: Włochy - Szwecja, trwa I połowa IP: 80.48.246.* 18.06.04, 23:21
            jesli w meczu szwecja-dania padnie wynik 2:2, to wlochom nie wystarczy nawet
            30:0 w meczu zbulgaria, liczy sie roznica bramek w bezposrednich pojedynkach
            druzyn, ktore maja tyle samo punktow, meczw z bulgaria odpadaja wiec. Mozecie
            zaczac obstawiac w zakladach :)))
    • Gość: adas Najnudniejszy mecz Euro, Panie Stec? IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 18.06.04, 22:48
      A najsmutniejsze, że Szwedzi wcale nie grają w lepszych klubach niz Polacy -
      amatorska liga szwedzka, Broendby Kopenhaga, słabsze kluby niemieckie,
      francuskie i holenderskie itd.
      • morsa Re: Najnudniejszy mecz Euro, Panie Stec? 18.06.04, 23:35
        Gość portalu: adas napisa3(a):

> A najsmutniejsze, że Szwedzi wcale nie grają w lepszych klubach niz Polacy -
        > amatorska liga szwedzka, Broendby Kopenhaga, s3absze kluby niemieckie,
        > francuskie i holenderskie itd.

W amatorskiej lidze graja: Mikael Nilsson (Halmstads BK - byly klub Sypniewskiego),
        Alexander Östlund (Hammarby), Erik Wahlstedt (Helsingborgs IF - stary klub Henke)
        i bramkarz Andreas Isaksson (Djurgĺrden IF)
        W Bröndby IF graja: Andreas Jakobsson i Mattias Jonsson.
        W niemieckim klubie (Bayer 04 Leverkusen) gra tylko 1 - Teddy Lusic.

Aston Villa, Celtic Fc, Everton FC, Southampton FC, Arsenal FC, AFC Ajax,
        to niektore z klubow w ktorych graja Szwedzi.

• Gość: adas Re: Najnudniejszy mecz Euro, Panie Stec? IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 19.06.04, 00:15
          Po kolei:
          - w klubie z naprawdę najwyższej półki gra tylko Ljungberg
          - Celtic i Ajax to wielkie firmy, ale grają w specyficznych ligach, w Szkocji
          są dwa mocne kluby, w Holandii trzy
          - wymienione kluby angielskie są solidnymi średniakami, a Anglicy swietnie
          znają rynek skandynawski i wyszukują tam solidnych graczy, ale nie gwiazdy.
          - Janas w życiu nie powołałby gracza z ligi duńskiej, Tomasz Mazurkiewicz jest
          chyba jedynakiem w historii
          - sporo Szwedów gra(ło) w Heerenveen - z obecnej kadry dwóch, Selakovic był
          bliski powołania, a Allback wypromował sie w tym klubie. A Radomski poonoć
          rządzi tą drużyną...
          - Wilhelmson gra w Anderlehcie, nie zawsze w pierwszym składzie - tak jak
          Żewłakow
          - co do Bundesligi, nie sprawdziłem dokładnie, ale pamietam szwedzką kolonię w
          Hansie, ocierającą się o kadrę
          - Smolarek "wyrzucił" z Feyenoordu Elmandera, też będącego blisko kadry na Euro

Jak przejechać po nazwach klubów to różnica nie wydaje się tak wielka, a Polskę
          od Szwecji dzielą teraz lata świetlne.

Pozdrawiam
          adas
          • Gość: swede Re: Najnudniejszy mecz Euro, Panie Stec? IP: *.bredband.skanova.com 19.06.04, 12:53
            oj oj oj

a szukam polski na EM i nie moge znalesc????!
            czy w tylko w rosji gracie?

• a.adas Re: Najnudniejszy mecz Euro, Panie Stec? 19.06.04, 13:02
              Bo nam "wredni" Szwedzi mecz Łotwie sprzedali.
              Gdyby nie to, łoilibyśmy skórę wszystkim na Euro :)

Tak poważnie, chciałem uwypuklić kompleks szwedzki, przecież Polacy "na
              logikę", nie powinni odstawać od Skandynawów, a są jakieś dwie klasy niżej.

Pozdrawiam

adas

PS Zawsze się mogę pocieszać, ze Polska pierwszy mecz w historii wygrał w
              Sztokholmie w 22 roku. Marne to pocieszenie :)
              a
              • Gość: swede Re: Najnudniejszy mecz Euro, Panie Stec? IP: *.bredband.skanova.com 19.06.04, 19:05
                trudno jesli polacy w domu przegywaja z Lotwa ...
                dla szwecji ten mecz nic nie znaczyl
    • Gość: kow3l Re: Włochy - Szwecja, trwa I połowa IP: 81.210.124.* 18.06.04, 22:58
      Kurcze zal mi Wlochow jak cholera-byli lepsi,a poza tym sa moja ulubiona
      druzyna. Mam nadzieje, ze Skandynawowie nie oleja sobie meczu i nie beda grac na
      remis, bo wtedy Wlosi musieliby wygrac trzema bramkami z Bulgarami. Dla mnie
      kapitalnie dzisiaj zagral Del Piero. Bramke szczelil niesforny Cassano (pewnie
      dlatego pierwszy polecial na lawe, bo juz mial zolta kartke, a z tym gosciem
      nigdy nie wiadomo), ale to Alex kontrolowal gre i trzymal ja w polu. Jak zszedl
      odrazu Wlosi ustawili sie totalnie defensywnie. A na lewej stronie szalal
      Zambrotta. Kurcze co ten czlowiek wyczynial. Paradoksalnie bramka padla po
      dosrodkowaniu z prawej strony...
      • Gość: joaha Re: Włochy - Szwecja, trwa I połowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 23:03
        Zgadzam się w 100%. Co ten Trap odwalił?! Nie ściąga się z boiska 2 najlepszych
        piłkarzy. Trap i Totti do domu, bo jeżeli Włosi odpadną to tylko przez
        te "gwiazdy".
    • Gość: rem Re: Włochy - Szwecja, trwa I połowa IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 18.06.04, 23:08
      Co oczywiście nie znaczy, że nie zdarzają się chwile, w których gol strzelony
      Italii wydaje się formalnością. Henrik Larsson i Zlatan Ibrahimović
      grali "wczoraj" dobrze, zagrażali włoskiej

Wczoraj, jakie wczoraj??
      • tallinn Wczoraj 18.06.04, 23:11
        To nie pierwsze "wczoraj" pana Steca.
        Wczoraj to dziś, tyle ze jutro.
    • Gość: volf Re: Włochy - Szwecja, trwa I połowa IP: *.wmc.net.pl 18.06.04, 23:09
      Bravo Zlatan!!! Zgadzam się, że padło cholerne cattenacio. Szkoda tylko, że
      Bułgary słabe, bo z całego serca będę trzymał kciuki za odpadnięcie Włochów. I
      co z tego, że makarony są dobrze wyszkoleni jak grają antyfutbol i do tego
      plują, symulują i koszą jak najęci? To już wolę oglądać Spanieli jak w pięknym
      stylu (może go wreszcie inni poza Joaquinem pokażą) przegrywają półfinał. Jeśli
      są tacy świetni jak uważają co niektórzy forumowicze to czemu nie potrafili
      wygrać ani z Dunczykami ani ze Szwedami? Strzelają bramkę albo nawet nie i nie
      wyłażą - poza 2 napastnikami - ze swojej jedenastki. To nie jest futbol...
      Włosi do domu po fazie grupowej!!!
      • Gość: kow3l Re: Włochy - Szwecja, trwa I połowa IP: 81.210.124.* 18.06.04, 23:11
        A co ta Twoja Szwecja takiego pieknegow tym meczu pokazala? Niech Szwedzi jada
        do domu, zycze im tego z calego serca...
      • Gość: paweł Re: Włochy - Szwecja, trwa I połowa IP: 217.153.29.* 18.06.04, 23:21
        pieprzysz jak potłuczony. chyba oglądaliśmy 2 różne mecze?
        Włosi zagrali piękną ofensywną piłkę.
        Predyspozycje do takiej gry mieli od zawsze, inna sprawa, że rzadko tak grają
        - ostatni raz na MŚ Italia'90.
    • Gość: www.it.pl oj stecu, stecu, do szkolki niedzielnej!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.04, 23:14
      uwielbiam jak stec, ktory notabene jest kibicem milanu, pastwi sie nad
      wlochami. gdyby mogli to przeczytac (na szczescie nie moga) powyzywaliby sie
      nad jego bykami, ktorymi zawsze okrasza swoje grafomanskie teksty. co slowo po
      wlosku to errore. do tej pory nie zakumal, ze we wloskim nie ma "k", ze o
      reszcie nie wspomne. a redaktorzy czytaja i nie grzmia... mam nadzieje, ze ktos
      to zalosne medium w koncu polknie, bo nie da sie tak dluzej robic lud w bambuko
    • Gość: gladki Re: Włochy - Szwecja, trwa I połowa IP: 80.48.246.* 18.06.04, 23:15
      jesli w meczu szwecja-dania padnie wynik 2:2, to wlochom nie wystarczy nawet
      30:0 w meczu zbulgaria, liczy sie roznica bramek w bezposrednich pojedynkach
      druzyn, ktore maja tyle samo punktow, mecz zbulgawia odpadaja wiec. Mozecie
      zaczac obstawiac w zakladach :)))
      • Gość: maciek. Re: Włochy - Szwecja, trwa I połowa IP: *.chello.pl 19.06.04, 01:23
        decyduje roznica bramek ze wszystkich spotkan gamoniu

www.euro2004.com:
        Tie breakers
        If teams finish level on points, then the winner of the match between the sides
        in question will finish highest, or should they have drawn, goal difference,
        followed by goals scored, qualifying record for the 2002 FIFA World Cup and
        UEFA EURO 2004™, a fair play ranking and finally either a penalty shoot-out or
        drawing of lots.
    • Gość: Lope Siatka nie była pusta, więc opis nie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.06.04, 23:16
      oddaje sprawiedliwości strzalowi Zlatana. On trafil w okno, a gdyby strzelil tą
      swoją piętą niżej to trafilby prosto w głowę stojącego tam
      obrońcy....więc...nieprawdą jest że bramka jest pusta tylko dlatego że nie ma w
      niej bramkarza.
      • Gość: zenon Re: Siatka nie była pusta, więc opis nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 23:26
        no sorry... spodziewasz się rzetelności po idiocie Stecu? :P
        • dziewczyna_mickiewicza Re: Siatka nie była pusta, więc opis nie 19.06.04, 14:08
          to nie byla glowa obroncy, tylko vieriego...
    • Gość: FANNNN Re: Włochy - Szwecja, trwa I połowa IP: *.resetnet.pl 18.06.04, 23:17
      NO co za farciarz j..ny , wlochy i tak wyjda i wygraja ten turnej dzisiaj
      zgrali rewelacyjnie
    • Gość: Ohio girl Re: Włochy - Szwecja, trwa I połowa IP: *.ticom.pl / 81.210.75.* 18.06.04, 23:37
      Ten mecz muszę przyznac był bardzo dobry.Obydwie drużyny przedstawily wysoki
      poziom nie tylko pod wzgledem techniki,ale także szybkości i zgrania.Gdy
      zbliżał się już koniec byłam totalnie załamana porażką Szwedow,lecz kiedy
      Zlatan Ibrahimović strzelił gola z pięty to skakałam i płakałam na przemian z
      radości,Ten facet pokazał klasę i tyle.Oczywiście jestem pod wrażeniem
      wystąpienia Henrika Larssona w meczu z Bułgarią,gdzie facet miał niezłego
      dopalacza i strzelił dwie piękne bramki.Tak więc chwała Bogu za to że pozwolił
      Szwedom strzelić tą bramkę.Mam cihcą nadzieję że zdobędą
      mistrzostow.Pozdrowionka dla wszystkich kibiców.:)
    • Gość: student Re: Włochy - Szwecja, trwa I połowa IP: *.voyager.lub.pl 19.06.04, 00:18
      Przykro mi pisać, ale to chyba najgorsza relacja z meczu, jaką w życiu
      czytałem. Nie oglądałem pojedynku w tv, myślałem że po przeczytaniu relacji w
      portalu czegoś się dowiem. Tymczasem pan Stec skupił się chyba na wszystkim, na
      czym nie trzeba, z nieistniejącą nagrodą Nobla na czele. Mam dziwne
      podejrzenie, że albo sam oglądał mecz w telewizji w jakiejś knajpie (racząc się
      przy tym promilami), albo kompletnie nie nadaje się do pisania korespondencji
      sportowych i ktoś wysłał go do Portugalii przez przypadek. Coś takiego to sobie
      może pisać, ale w rubryce "komentarze" w papierowej "Gazecie".
      Redakcjo "Gazety", proszę o porządną relację, a nie o taki chłam. Może się
      wtedy dowiem, kto był w tym meczu lepszy... A jak nie, to szukam sobie innego
      portalu z lepszą relacją...
      • Gość: miki do studenta, szukajmy lepszych zrodel IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.04, 00:39
        poszukaj sobie innego portalu, ten opanowali dyletanci stec&co. nie liczylbym
        na to, ze cos sie zmieni, sledze ich upadek od jakiegos czasu, ostatnio juz
        tylko dla ubawu. a najlepiej jak cos probuja z wloska. obciachowcy w morde
    • Gość: kibic co za idiota ten redaktor... IP: *.eds.net 19.06.04, 00:45
      moze on ogladal inna bramke? Ibrahimovic strzelil tylem, ale nie do pustej
      bramki, bo obronca Wloch stal tam gdzie powinien. Wlasciwie to nie
      byl strzal tylko akrobatyczne podbicie pilki. I to takie, ze przelobowalo
      na Wlochem, ktory podskoczyl ale mogl tylko zlapac pilke rekami i bylby karny...
      Niesamowity fart, Wlosi powini wygrac 4:0.
      • tasta Re: co za idiota ten redaktor... 19.06.04, 07:39
        > Niesamowity fart, Wlosi powini wygrac 4:0.
        o matulu, co Ty bredzisz? Szwedzi siedzieli na Wlochach ostatnie 20 minut az
        milo bylo patrzec...fart? Wspanialy mecz wyrowananych druzyn, Wlosi mogli
        wygrac jedna bramka, nie wiecej
      • Gość: swede Re: co za idiota ten redaktor... IP: *.bredband.skanova.com 19.06.04, 14:10
        wlochy dobrze grali ale sie gra 2 x 45 minut
    • Gość: Miguelito Brrr...Włosi grają w piłkę IP: *.sebastiana.ceti.pl 19.06.04, 01:06
      Nie podzielam zachwytów nad włoskim stylem gry. Drażni mnie teatr który jest
      nieodłącznym elementem ich występów. Brzydzą ordynarne zachowania. Śmieszy
      przekonanie o prymacie w światowym futbolu. Paradoksalnie być może, bo któryś z
      moich przodków przywędrował do Polski za kobietą, a charakterystyczna dla
      południowców frenetyczność charakteru, którą dziele i ja bardzo mi uwiera.
      Śmiem twierdzić, że calcio (czy jak to się tam nazywa) wynika bardziej ze
      strzeleckiej indolencji niż taktycznych zamiarów. Vide ubiegłoroczny finał ligi
      mistrzów, nudny jak flaki z olejem i żenująca seria karnych w których nie
      bramkarze pokazali swą wielkość ale cała reszta swe niedociągnięcia i
      nieumiejętność trafienia piłką w światło bramki (przypominam było 2:1 w
      karnych). Tak nie pudłuje nawet moja Wisła Kraków.
      O`k, może i panowali w tym meczu, mieli trochę pecha, ale z narodów które mają
      religijny stosunek do futbolu dużo bardziej wolę Hiszpanów i tyle mi
      wystarzczy. A makaroniarze...im przepraszam, ale życzę wstydliwej wpadki z
      Bułgarami
      • dziewczyna_mickiewicza Re: Brrr...Włosi grają w piłkę 19.06.04, 14:12
        to chyba inny final ligi mistrzow ogladalismy w zeszlym roku... mnie sie ten
        mecz bardoz podobal. a ten, ktory odbyl sie wczoraj byl swietny.
        a ocenianie calej wloskiej ekipy na podstawie zachowan pilkarza, ktory jest
        uwazany za najglupszego pilkarza w serie a (nawet przez kibicow - sic!),
        swiadczyc moze o szerokosci twoich horyzontow myslowych.
      • Gość: Sasza Porownywac wisle z Milanem i Juve moze tylko .... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.04, 15:38
        Moze i final zeszlorocznej LM nie byl wielkim widowiskiem, ale wspomnij
        chociazby co Juve robil w drodze do finalu chociazby z Realem w polfinale w
        Turynie i nie pierdol tutaj takich glodnych kawalkow jak to skisla lepiej
        strzela karne.
        Wlasnie 10 dni temu widzialem tych twoich wislackich matadorow jaki problem
        sprawia im trafienie do bramki z 11 metrow. Z 3 strzalow Piatek dwa lekusienko
        wybronil. Zajmij sie wiec swoja wisla, i nie bredz o calcio. Zycze ci zeby do
        skislej przyjechalJuve i pokazal tym precelkom gdzie ich miejsce w szeregu.
        Moze wreszcie wowczas Zurawski opusci to bagno na Reymonta.
        Forza Italia&Kolejorz
        Sasza
    • Gość: Elemel. [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 01:17
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Jagielak Jesteś gówniarz by tak pisać IP: *.aster.pl 19.06.04, 07:11
        Wiele wypowiedzi czytałem tutaj i stwierdzam, że jestem zażenowany, że Portal
        gazeta dopuszcza smarkackie wypowiedzi na temat dziennikarzy.
        Fakt, Panowie Stec, Basałaj, Jasina, Iwański i Szpakowski popełniają błedy, ale
        to jeszcze nie jest powód, aby je w taki sposób pisać.
        Po pierwsze, dla Ciebie kolego, to to jest Pan Stec, tak samo jak inni dla co
        poniektórych, Pan Szpakowski, Pan Jasina, Pan Basałaj itd.
        Ja nie bronię krytyki, ale nie podoba mi się chamstwo osób, piszących w bardzo
        brzydki sposób swoje uwagi. Dlatego apeluję do osób odpowiadających za forum
        ogólne, aby teksty obrażające osoby publiczne, były poddawane do moderacji.
        Ja nie jestem fanem takiego Pana Steca, Szpakowskiego czy Błońskiego. Ale
        teksty obrażające ich na forum ( Błoński, Ty parówo.... - przepraszam, cytat )
        są najdelikatniej mówiąc nie na miejscu. I podejrzewam, że to zwykłe gówniarze
        piszą takie opinie, a jeżeli są to osoby dorosłe, to świadczy o nich fakt, że
        mają "ptasie móżdżki".
        Pozdrawiam Portal i internautów.
        • Gość: student Re: Jesteś gówniarz by tak pisać IP: *.voyager.lub.pl 19.06.04, 15:26
          Zgadzam się, co nie zmienia faktu że pan Stec pisząc taką relację kompromituje
          siebie i gazetę (przy dużym udziale tej drugiej, która takie badziewie
          puszcza). Zastanawiam się, czy w ogóle warto pisać takie opinie i czy ktoś z
          szefostwa pana Steca je czyta (pewnie ktoś czyta) i bierze pod uwagę (zapewne
          nie, bo gdyby tak było to pan Stec nie byłby teraz w Portugalii, tylko
          przygotowywałby się do relacjonowania meczów barażowych o wejście do 2. ligi).
          • Gość: Jagielak Masz dużo racji IP: *.aster.pl 19.06.04, 18:32
            Mam nadzieję, że szefostwo Portalu Gazeta, zwłaszcza w dziale sportowym weźmie
            to pod uwagę. W niczym nie zmienia faktu, że można postulować, można opiniować,
            ale ubliżać się nie powinno. Bo takie zachowanie niewiele ma wspólnego z
            kulturą osobistą. Dlatego pewnie tekst, na który odpowiedziałem został
            zmoderowany.
    • Gość: fan włoskiej piłki SQUADRA AZZURRA IP: *.toya.net.pl 19.06.04, 01:23
      No cóż. Moim zdaniem Włosi byli lepsi. Pewnie wielu się nie zgodzi, ale ja
      swoje wiem... Druga sprawa jest taka, że Duńczycy i Szwedzi też są nieźli...
      Ale boli mnie to, że o wyjściu z grupy może zadecydować "ustawiony" remis 2:2
      (lub wyższy) Skandynawów... Jeżeli Włosi odpadną oki. Są trzy dobre drużyny w
      tej grupie. Jednak niech odpadną po uczciwej grze, a nie po meczu rywali
      zakończonym "zaskakującym" remisem... Prośba do Duńczyków i Szwedów... Niech
      wygra lepszy!! Grajcie fair!! Pozdrawiam kibiców Italii i drużyn
      skandynawskich!!
    • Gość: kibic EURO IP: *.toya.net.pl 19.06.04, 01:26
      Błagam jako prawdziwy kibic... Niech mecz Szwecja-Dania nie kończy się remisem
      2:2 (lub wyższym)!! Będzie tylko stos podejrzeń i EURO na tym straci!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka