Dodaj do ulubionych

Brawo Czesi !!!

IP: *.s.syscomp.pl / *.crowley.pl 23.06.04, 23:55
Mam nadzieje ze polskie pseudopiłkarzyki ogladaja Was jak gracie to sie moze
czegos naucza.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nedved Re: Brawo Czesi !!! IP: *.s.syscomp.pl / *.crowley.pl 24.06.04, 00:17
      Kdo ne skaće neni Ćech. Hop, hop, hop!
    • Gość: dzingis Re: Brawo Czesi !!! IP: *.adsl.hansenet.de 24.06.04, 00:29

ale sie dzisiaj swietnie bawilem. w hamburgu na sankt pauli kibicowalismy
      czechom. wszyscy znajomi polacy i ja, pomalowalismy sie na bialo-czerwono-
      niebiesko, i razem z kilkoma bracmi czechami darlismy gardlo, i wchlanialismy
      pifko. milo bylo popatrzec, jak niemcom po bramce barosza klapa spadla, i sie
      cichutko zrobilo.

fakt, niesamowite jak sie czechy odbili od nas. cos mi sie wydaje ze nasze
      gwiazdy z ta rezerwowa druzyna czech tez by sobie nie dali rady, choc z
      czechami grac umiemy. ostatni raz za wojcika wygralismy 2:1. podoba mi sie ich
      ofensywny styl, zmiany, jakie dokonuje trener. jak sie patrzy na gre czechow i
      ta szara kopanine polakow,- bez pomyslu, dynamiki, to tylko rece zalamac. i
      moze dobrze, ze nasi nie grala w tych miestrzostwach, bo by tylko wstydu
      przyniesli, wykopami z obrony do ataku, bo przeciez srodka nie mamy, i ot
      jedyna mozliwsc przeniesienia gry do przodu.no ale, z drugiej strony gorzej u
      nas juz byc chyba nie moze.
    • Gość: Czeski kibic Re: Brawo Czesi !!! IP: *.cuni.cz / *.ruk.cuni.cz 24.06.04, 00:32
      dzieky.

Díky.
      dnešní zápas bzl docela slaby, ale vyhráli jsme a to je důležité. A poslali
      Němce domůůů, hurá. Pěkná pomsta za finále Eura 96, tím sladší, že hrál český B-
      tým.

Thanx...
      today's match was pretty poor, but we won and that's important. And we sent
      Germans home, hurrah. Nice revange for final match of Euro 96, the sweeter that
      we played with B-team...
      • Gość: Polski kibic Re: Brawo Czesi !!! IP: *.utp.pl 24.06.04, 09:55
        Czesi - wygrajcie te mistrzostwa!
        Niech Moc będzie z Wami!
        I niech żyje czeska Praha, czeskie pivo i czeskie knedliki!
    • kaye Re: Brawo Czesi !!! 24.06.04, 10:03
      A teraz niech Czesi wygrają z Danią, a Holandia ze Szwecją i wygra fair play!!!
    • Gość: Aram Re: Brawo Czesi !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 14:24
      Brawo, brawo, brawo! Już dawno nie miałem takiej radochy! Czesi mistrzami
      Europy!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka