Gość: Rocco IP: *.s.syscomp.pl / *.crowley.pl 23.06.04, 23:55 Mam nadzieje ze polskie pseudopiłkarzyki ogladaja Was jak gracie to sie moze czegos naucza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nedved Re: Brawo Czesi !!! IP: *.s.syscomp.pl / *.crowley.pl 24.06.04, 00:17 Kdo ne skaće neni Ćech. Hop, hop, hop! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzingis Re: Brawo Czesi !!! IP: *.adsl.hansenet.de 24.06.04, 00:29 ale sie dzisiaj swietnie bawilem. w hamburgu na sankt pauli kibicowalismy czechom. wszyscy znajomi polacy i ja, pomalowalismy sie na bialo-czerwono- niebiesko, i razem z kilkoma bracmi czechami darlismy gardlo, i wchlanialismy pifko. milo bylo popatrzec, jak niemcom po bramce barosza klapa spadla, i sie cichutko zrobilo. fakt, niesamowite jak sie czechy odbili od nas. cos mi sie wydaje ze nasze gwiazdy z ta rezerwowa druzyna czech tez by sobie nie dali rady, choc z czechami grac umiemy. ostatni raz za wojcika wygralismy 2:1. podoba mi sie ich ofensywny styl, zmiany, jakie dokonuje trener. jak sie patrzy na gre czechow i ta szara kopanine polakow,- bez pomyslu, dynamiki, to tylko rece zalamac. i moze dobrze, ze nasi nie grala w tych miestrzostwach, bo by tylko wstydu przyniesli, wykopami z obrony do ataku, bo przeciez srodka nie mamy, i ot jedyna mozliwsc przeniesienia gry do przodu.no ale, z drugiej strony gorzej u nas juz byc chyba nie moze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czeski kibic Re: Brawo Czesi !!! IP: *.cuni.cz / *.ruk.cuni.cz 24.06.04, 00:32 dzieky. Díky. dnešní zápas bzl docela slaby, ale vyhráli jsme a to je důležité. A poslali Němce domůůů, hurá. Pěkná pomsta za finále Eura 96, tím sladší, že hrál český B- tým. Thanx... today's match was pretty poor, but we won and that's important. And we sent Germans home, hurrah. Nice revange for final match of Euro 96, the sweeter that we played with B-team... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polski kibic Re: Brawo Czesi !!! IP: *.utp.pl 24.06.04, 09:55 Czesi - wygrajcie te mistrzostwa! Niech Moc będzie z Wami! I niech żyje czeska Praha, czeskie pivo i czeskie knedliki! Odpowiedz Link Zgłoś
kaye Re: Brawo Czesi !!! 24.06.04, 10:03 A teraz niech Czesi wygrają z Danią, a Holandia ze Szwecją i wygra fair play!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aram Re: Brawo Czesi !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 14:24 Brawo, brawo, brawo! Już dawno nie miałem takiej radochy! Czesi mistrzami Europy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś