eroziom 27.06.04, 17:04 Jak myśłicie, obecne mistrzostwa europy komu pomogą zminić klub albo poprawe kontraktu...obecnie Rooney najprawdopodobniej zmieni barwy evertonu...kto jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.adas Re: Transfery... 27.06.04, 17:42 Ja sie zastanawiam co będzie w Liverpoolu. Jak przyjdzie Cisse, to będą mieć trzech świetnych, stosunkowo młodych i... w sumie podobnych napastników: Owen, Cisse i Barros. Powienien byc cyrk transferowy zprawie całą druzyną Portugalii, nie zdziwiłbym się gdyby kilku Duńczyków i Szwedów zmieniło kluby na lepsze. Nie wiem jak bedzie z Grekami... Odpowiedz Link Zgłoś
eroziom Re: Transfery... 27.06.04, 23:51 Ale nikt jeszcze nie powiedział ostatniego zdania w liverpoolu...może po takim wystepie w euro baros może zmienić klub tak samo jak owen był ostatnio nie zadowolony z klubu wraz z gerardem...ale zobaczymi sami już niedługo... Odpowiedz Link Zgłoś
morsa Re: Transfery... 27.06.04, 23:52 Mam nadzieje, ze szwedzcy pilkarze odmowia gry w klubach wloskich....... Odpowiedz Link Zgłoś
eroziom Re: Transfery... 27.06.04, 23:57 a czy uważasz że ktoś im to zaoferuje zwłaszcza po meczu dania - szwecja... Odpowiedz Link Zgłoś
morsa Re: Transfery... 28.06.04, 00:05 ..... znowu to samo .... Jade niedlugo z wizyta do Mamy. I znowu bede zabierac od Niej koperty dla: lekarza, ksiedza, pani w banku, pana w sklepie. Bo moja Mama jest "zobowiazana" dac tym ludziom w lape - bo wszyscy tak robia......... I korupcja sie szerzy, nadal, coraz bardziej. I dlatego uczciwosc jest "niemozliwa". I nie dziwi mnie, ze innych ocenia sie wlasnie na podstawie obowiazujacych w kraju norm. Smutne...... Odpowiedz Link Zgłoś