Dodaj do ulubionych

Portugalia - Holandia: czy klątwa zadziała?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 21:10
Myślę, że Portugalia odpadnie na półfinale... Południowcy są przesądni.
Obserwuj wątek
    • Gość: odor Re: Portugalia - Holandia: czy klątwa zadziała? IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 29.06.04, 21:53
      Mysle ze jestem duzym pedalem na tym swiecie
      Walnijcie mnie w dupke, a sie duzo dowiecie
      polska pilka to same smiecie
      gnoje i kutafony
      nie dla nich kasa
      nie dla nich
      nagrody
      na euro

oni jedynie- pospolici kopacze
      debile maluczcy
      pospolite kopacze.

Ciao
      • Gość: paf Re: Portugalia - Holandia: czy klątwa zadziała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 07:27
        Sam się walnij. W główkę. Tylko mocno
        • Gość: mooreck Re: Portugalia - Holandia: czy klątwa zadziała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 08:23
          Zgadzam się z przedmówcą! Przejdźmy od słów do czynów!
          • Gość: kibic Interesujacy artykul i mam nadzieje bedzie dobry m IP: *.ght.iadfw.net 30.06.04, 17:20
            Interesujacy artykul i mam nadzieje bedzie dobry mecz !
        • Gość: Bobek Final Euro 2004: Portugalia-Grecja! IP: *.radianinc.com 30.06.04, 13:16
      • Gość: Halczyk Re: Portugalia - Holandia: czy klątwa zadziała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 13:18
        Mysle, ze masz w pełni rację - jestes dużym pedalem.
        Jak taki z ciebie wiracha to sam wyjdź na boisko i pokaż co potrafisz. Myśle,
        że tylko stukać w klawiature.
    • Gość: Patman Południowcom dziękujemy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.04, 22:01
      Finał Holandia - Czechy
      • Gość: ja CZESI, KOCHANI SLOWIANIE - WYGRAJCIE !!!!! IP: *.ght.iadfw.net 30.06.04, 00:38
      • Gość: mooreck Re: Południowcom dziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 08:24
        Szkoda że nie Grecja-Czechy...
      • Gość: słowianin*** Czechy-Holandia finał.... IP: *.clk.net / *.sobieszow.net 30.06.04, 09:49
        holendrzy po jajach...
      • Gość: Halczyk Re: Południowcom dziękujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 13:21
        W pełni poperam. To będzie piękne spotkanie.
    • Gość: Portugalczyk Nikt NAS nie powstrzyma!!! IP: *.netvisao.pt 29.06.04, 22:25
      Portugalia wygra...
      Nikt i nic na s nie zatryma, jestesmy najlepsza druzyna i wygramy...
      Holandia do domu...
      Portugalia, mistrzem EURO...
      Mistzrem Swiata.
      Forca Portugal!!! Campeoes, Campeoes... E salta Portugal, e salta Portuga...
      Ole, Ole...
      • Gość: mare Re: Nikt NAS nie powstrzyma!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 23:19
        Ale z Ciebie debil Portugalczyku. Ten śmieć Figo i jego ekipa już i tak za
        daleko doszli. Czas spadać do domu, ale na szczęście nie mają daleko. Papa
        • Gość: fastviper Re: Nikt NAS nie powstrzyma!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 08:24
          Nie przesadzaj z tym śmieciem, Figo to dobry piłkarz. On po prostu nie powinien
          dziś grać - lekcja pokory jest mu niezbędna.
          Mam nadzieję że Holandia będzie chciała dziś grać, że zespół będzie wiedział że
          nie wolno pozwolić portugalczykom zdobyć gola ale że nie będą grali na 1:0 i że
          trener im nie przeszkodzi w wygranej.

Holendrzy: pomścijcie Hiszpanię, pokażcie że jesteście lepsi niż 13
          portugalczyków (zawodnicy+sędzia+kibice).

PS: jak Holandia wygra z gospodarzami to Czesi będą mieli spory problem w finale.
        • Gość: Portuguesa 2 Pytanie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 09:38
          Dla Ciebie Ja tylko mam jedna pytania, albo dwieÇ

1. Gdzie jest Polska? Oh, w domu....
          2. Pamietasz 2 lat temu mecz Portugalia - Polska????

Ty jestes debil kochanie...
          • Gość: Darek Portuguesa, ale co ma Polska do Holandii ??? IP: *.range81-153.btcentralplus.com 30.06.04, 11:57
            Ucz sié geografii, a nie spédzasz czas tylko na rozrywkach. Odrobina wiedzy
            nikomu nie zaszkodzila, a Portugalczycy z racji bycia gospodarzem sá nieco
            faworyzowani. Temu zaprzeczyc nie mozesz. I jesli ma dzis wygrac lepszy, niech
            wygra. Byle to nie musiala byc koniecznie Portugalia, bo grac bédá 2 druzyny. I
            pohamuj jézyczek...
    • Gość: oyek Re: Portugalia - Holandia: czy klątwa zadziała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 23:01
      Po tym co pokazali cwierc finalisci do tej pory najsprawiedliwszy a dla nas
      kibiców najlepszy byl by final Holandia - Czechy (zwlaszcza liczac ze jedni i
      drudzy beda sobie chcieli dodatkowo cos udowodnic po meczu grupowym)
      Portugala jako gospodarz doszla juz i bardzo daleko, nie zachwycajac niczym,
      Grecja - jako czarny kon doszla juz i tak daleko i chyba wyczerpala juz swojego
      farta.

• Gość: Halczyk Re: Portugalia - Holandia: czy klątwa zadziała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 13:32
        Komentarz Oyka to chyba jedyne tak mądre słowa napisane dzisiaj. Czechy i
        Holendrzy mają sobie do udowodnienia naprawdę sporo i to nie tylko za te Euro i
        eliminancje do tych mistrzostw, ale patrząc wstecz wiele razy spotykali się na
        roznych imprezach, czy to w grupie czy w fazie pucharowej. Sprawia to że znają
        sie doskonale i potrafia stworzyc widowisko godne finału Euro. Pokazali juz to
        w grupie grając jeden z najciekawszych i najładniejszych spotkań nie tylko tych
        mistrzostw ale calego pilkarskiego sezonu 2003/2004. A Grecja faktycznie miała
        tyle farta, ze starczy im na kilka lat.
    • Gość: pearl1000 Re: Portugalia - Holandia: czy klątwa zadziała? IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 29.06.04, 23:53
      czechy najlepsze w europie
    • Gość: Luis el Mattador klątwa nie zadziała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 07:47
      Oba zespoły mają to coś w sobie co wprawia piłkę i kibiców w zachwyt
      tylko nie potrafili jeszcze tego pokazać.
      Może jednak dziś im sie to uda i mecz warty będzie cudnych wspomnień.

Jeśli chodzi o klątwy, zasady i statystyki
      to mają to do siebie, że zawsze są od nich wyjątki.
      I dziś na pewno tak będzie.

Pozdrawiam
      Luis Paco el Mattador
    • Gość: antyiber Re: Portugalia - Holandia: czy klątwa zadziała? IP: *.rgsa.pl 30.06.04, 08:09
      nie potrzeba żadnej klątwy, żeby niunie i figasy rozpłakały się po meczu. Po
      prostu tego meczu nie sędziuje Urs M. Niunie przegrały ćwierćfinał 1-2 w
      normalnym czasie gry, ciąg dalszy łącznie z dzisiejszym półfinałem jest tylko
      tragiczną farsą. Cóż Portugalia ma teraz wyjątkowo wysokie notowania polityczne
      w UE. I poprawność polityczna nie pozwoliła na uznanie gola który po prostu był.
      Życzę niuniom wszystkiego najgorszego. Naprzód Holandio!!!
      • Gość: marcin Re: Portugalia - Holandia: czy klątwa zadziała? IP: 217.153.6.* 30.06.04, 09:24
        ale sie usmialem. najpierw "gospodarzom pomagaja sciany" potem sedzia u.Meier
        (a przeciez nie zunal prawidlowje bramki dla portugali!!!!!!! czy nikt tego nie
        widzial? Teraz, argument ze UE. Coz za inteligencja, coz za poziom.
        A Holandia? A bramka ze spalonego Nistelrooya, NIE KONTROWESYJNEGO - ale 10
        METROWEGO SPALONEGO.
        Ktos napisal na forum "pozdrawiam kibicow, nie kiboli" Ja takze.
    • Gość: Portugues Re: Portugalia - Holandia: czy klątwa zadziała? IP: *.netvisao.pt 30.06.04, 10:03
      Po pierwsze debilu nie przezywaj mnie,a po drugie Portuguesa ma racje, gdzie
      Polska???
      A co do Figa to o nim ty mowiles nie ja, ja nawet za bardzo go nie lubie...
      Co do Holandii byla juz mistrzem Europy w 1988.
      Portugalia nigdy nie byla, ale tacy zawodnicy jak C.Ronaldo, Deco, Ricardo
      Carvalho, Maniche i nawet ten Figo zasluzyli na to by wygrac.
      13 zawodikow mowisz??? Chciales powiedziec 10 000 011... Cala Portugalia gra +
      druzyna...lol.
    • Gość: SANDWICH Re: Portugalia - Holandia: czy klątwa zadziała? IP: *.magma / *.magma-net.pl 30.06.04, 10:53
      Holandia rozjedzie dzisiaj Portugalię, mocno w to wierzę!
      Wreszcie Portugalczycy spotkali na swej drodze drużynę grającą solidny,
      zdyscyplinowany i piękny futbol.
      Widzę finał --> Holandia - Czechy (wielki rewanż) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Angol gol Portugalia do domu, a wlasciwie na trybuny... IP: *.range81-153.btcentralplus.com 30.06.04, 11:49
      Holland Holland it's my first team !!!
    • druhroman Re: Portugalia - Holandia: czy klątwa zadziała? 30.06.04, 13:28
      Portugalia - Holandia 2-1!!!!!!!!!!!
      I tak ma być!!!!!!!1
      Postawiłem kasiure!
      Lale voo doo i inne dyrdymały nic nie znaczą!
      • mynda HUP HUP HUP HOLLAND!!!!!! 30.06.04, 13:38
        HUP HUP HUP HOLLAND!!!
        ORANJE DO BOJU
        Będzie bardzo cięzko,ale wierzę w finał!!!
    • Gość: RAFAUfromPORTUGAL Re: Portugalia - Holandia: czy klątwa zadziała? IP: *.student.estg.ipleiria.pt / 193.137.239.* 30.06.04, 15:01
      ALÉ... PORTUGAL ALÉ.
      Sorry I don't understand Polish...
      The winner of euro 2004 will be Portugal.

By someone, in somewhere to all people.
    • Gość: ??? Komu kibicuje Renata Beger ? IP: *.range81-153.btcentralplus.com 30.06.04, 16:11
      Bo nie wiem, na kogo mam postawic...
    • Gość: kaska Re: Portugalia - Holandia: czy klątwa zadziała? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.06.04, 16:14
      moim zdaniem wygra portugalia 3:2 i zmierzy sie z czechami w niedziele
      • Gość: koneser jesli sedziuje meier lub hauge to .... IP: 158.75.29.* 30.06.04, 17:01
        portugalia na pewno wygra, miejmy nadzieje ze nie dojdzie do kolejnego
        drukowania meczu na korzysc godpodarzy tak jak mialo miejsce w spotkaniach
        rosja=portugalia i anglia-portugalia, oby frisk mial wystarczajaco kasy i nie
        dal sie przekupic od gospodarzy, oby nie zniszczyly kolejny pilkarski mecz
    • Gość: jendrek Re: Portugalia - Holandia: czy klątwa zadziała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 18:22
      jaka klątwa?????? obydwie druzyny są cienkiem - po prostu mniejszy cienias wygra
    • Gość: denay no i co z ta klatwa??? IP: *.dip.t-dialin.net 30.06.04, 22:41
    • Gość: YAN Re: Portugalia - Holandia: czy klątwa zadziała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 00:02
      Wbrew bredniom o klątwie wypisywanym w wiekszosci post wygrali południowcy
      prezentując naprawdę dobry footbol. Jak powiedział w czasie meczu
      Szpaku "mechaniczna pomarańcza nie zadziałała""!!!!!
      • druhroman Re: Portugalia - Holandia: czy klątwa zadziała? 01.07.04, 09:56
        Wygrałem 45 złociszy!!!
        Było 2-1:))))))))!
        ale jak Deco szedł sam na sam i mógł
        strzelić na 3-1 to aż mi zołądek do gardła skoczył!:))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka