Dodaj do ulubionych

Kwalifikacje Ligi Mistrzów - wyniki

IP: *.wroclaw.mm.pl 28.07.04, 23:45
czyli jeżeli dobrze kombinuję jest mała szansa, że Wisła może być rozstawiona w kolejnej rundzie. Warunek, że podpinie się noga którejś z drużyn wyżej będących w rankingu i może to być Rosenborg, mniejsze szanse są w przypadku Sparty, nie wiem, czy po tę grupę podchodzi Trabzonspor albo Maccabi (chyba już nie)
poprawcie mnie, jeżeli źle myślę
Obserwuj wątek
    • Gość: krzys Kwalifikacje Ligi Mistrzów - wyniki IP: 80.51.237.* 28.07.04, 23:47
      Faworyci strasznie się męczyli, jak narazie to tylko Wisla jest w 3 rundzie.
    • Gość: mis Re: Kwalifikacje Ligi Mistrzów - wyniki IP: 80.51.237.* 28.07.04, 23:51
      Źle myślisz, gdyż losowanie jest w piątek zanim odbędą się rewanże. Tak więc
      Wisła już zna potencjalnych rywali.
    • Gość: pio Re: Kwalifikacje Ligi Mistrzów - wyniki IP: *.hel182.suomicom.fi 29.07.04, 09:31
      dodajcie do BRNA e ,to bedzie B E R N O
    • Gość: GIGI KTO WYGRAŁ? IP: *.ftt.wolbrom.pl / *.ftt.wolbrom.pl 29.07.04, 10:38
      A. LUSTENAU CZY LEOBEN?

KLAGENFURT CZY GRATKORN?

ZURICH CZY ST. GALLEN?
    • Gość: Rosa Re: Kwalifikacje Ligi Mistrzów - wyniki IP: *.acn.waw.pl 29.07.04, 11:21
      Poprawiamy, bo źle myślisz i WIADOMO już, że Wisła nie może być rozstawiona niezależnie od tego kto przejdzie do nastepnej rundy a kto odpadnie. Ale oczywiście jeśli np Wisła wylosuje Spartę a Sparta polegnie z cypryjczykami to jedziemy na Cypr.
      Takie zasady sa po to, żeby ktos kto pokona w 2 rundzie zdecydowanego faworyta mógł zająć jego miejsce w rozstawieniu i miał wieksze szanse na awans dalej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka