Gość: RFR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 23:21 Cały Franek!!! I za to Cię kochamy!!! Czekam na Twój szelmowski uśmieszek po bramkach strzelonych Realowi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pedro Tomasz Frankowski: w szatni nie przegramy! IP: *.z27-106-66.customer.algx.net 09.08.04, 23:23 nic dodac , nic ujac Franku, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Legii Re: Tomasz Frankowski: w szatni nie przegramy! IP: *.damovo.com 09.08.04, 23:28 rowniez trzymam kciuki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legionista Re: Tomasz Frankowski: w szatni nie przegramy! IP: 212.160.172.* 10.08.04, 09:39 jestem z Wisłą; niech Wam się powiedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki FRANEK, FRANEK - ŁOWCA REALOWYCH BRAMEK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 10:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy kompromitacja IP: 80.51.255.* 09.08.04, 23:45 Od Roberto Carlosa nie jestem szybszy i pewnie nigdy nie będę. Nie znaczy to jednak, że zarówno jego, jak i innych piłkarzy Realu nie da się zaskoczyć innymi sposobami - mówi "Gazecie" napastnik Wisły Tomasz Frankowski. Tomek moze i by zaskoczyl Roberta Carlosa, ale gdyby ten gral w Realu a nie w Chelsea... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamiec zawodzi Re: kompromitacja IP: *.proxy.aol.com 09.08.04, 23:58 Z Saragossa przegrali nie 1-3 tylko 1-4.Ogromnym sukcesem Polakow bedzie jesli przegraja roznica dwoch bramek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stef Re: kompromitacja IP: 62.121.73.* 10.08.04, 00:01 Oj niedobrze z Twoja wiedzą. NIm uzyjesz mocnych słów, sprawdź, czy aby na pewno masz pełna wiedzę. A żebyś miał pod ręką skład Realu, przesyłam tekst: Trener Realu Madryt Jose Antonio Camacho podał nazwiska 18 piłkarzy, którzy znaleźli się w kadrze na środowy mecz z Wisłą Kraków w trzeciej rundzie kwalifikacji piłkarskiej Ligi Mistrzów. Mecz odbędzie się w Krakowie, nie ma już biletów. We wtorek o 10.00 do Krakowa odlecą: Iker Casillas, Cesar, Michel Salgado, Francisco Pavon, Raul Bravo, Walter Samuel, Alvaro Mejia, Roberto Carlos, Ivan Helguera, Albert Celades, Zinedine Zidane, Luis Figo, David Beckham, Guti, Santiago Solari, Ronaldo, Fernando Morientes i Raul Gonzales. I ostrożnie z używaniem mocnych i obraźliwych słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: kompromitacja IP: 80.51.255.* 10.08.04, 03:34 Nie naleze do ludzi przemadrzalych i najmadrzejszych, a więc - przyznaje sie do bledu i uznaje ze to jednak ja sie skompromitowalem. jednak dalbym glowe ze czytalem w wielu zrodlach ze Roberto Carlos gra juz w Chelsea.. no ale sprawdzilem sytuacje na dzisiaj i gra w Realu (jesli dobrze przeczytalem, zebym znowu tego nie musial cofac ;] ), tak wiec jeszcze raz - moj blad!!! przepraszam Tomka :) Indy forza wisla !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: kompromitacja IP: 80.51.255.* 10.08.04, 03:35 i jeszcze jedno.. Stef - nie uzylem zadnego mocnego ani obrazliwego slowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN CZY MECZ BEDZIE TRANSMITOWANY W USA????? IP: 198.161.203.* 10.08.04, 00:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RFR Re: CZY MECZ BEDZIE TRANSMITOWANY W USA????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 01:09 www.wislakrakow.com/forum/viewtopic.php?t=20007 Z tego co piszą Polonusi chyba tak ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terx BEDZIEMY OGLADAC! TRZYMAMY KCIUKI ZA WISELKE! IP: *.tnt8.nyc9.da.uu.net 10.08.04, 01:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN NA SOCCERTV NIC NIE MA TAK ZE CHYBA NIE BEDZIE... IP: 198.161.203.* 10.08.04, 04:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek WISLA-REAL 8:0 IP: *.158.9.133.Dial1.Chicago1.Level3.net 10.08.04, 03:37 Jesli Golota moze pobic murzyna, to Frankowski moze okiwac Beckhama. Ludzie pilka to nie program kosmiczny, na to nie sa potrzebne miliardy, czego dowodem sa sukcesem pilki Brazylijskiej. Nie jest potrzebny nowoczesny stadion wokol boiska zeby dobrze brac w pilke, ale fakt ze troche wstyd przyjmowac Hiszpanow na stadionie Wisly...w USA gdzie pilka nozna jest sportem marginesowym, przecietny Uniwersytet ma wiekszy stadion niz Wisla Krakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: WISLA-REAL 8:0 IP: 80.51.255.* 10.08.04, 03:43 Frankowski moze ograc Beckhama, tak jak ten zasrany polaczek ogral ruskiego w ATP w Sopocie... przegralem 300 zl. u bukmacherow ;(.. nie nawidze tenisa k...a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marley Re: WISLA-REAL 8:0 IP: *.proxy.aol.com 10.08.04, 06:45 Bzdury piszesz. Gdzie sa te stadiony w USA? Moze Soldier's Field, gdzie gra Chicago Fire. To nie jest stadion pilkarski, tylko NFL. Stadiony uniwersyteckie? Czy to ma jakiekolwiek znaczenie? W Polsce dawno nie byles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dareki11 Re: WISLA-REAL 8:0 IP: 217.153.180.* 10.08.04, 07:58 8:0 Chyba z Wisłą II - z Realem dostaniecie 1:3 za to co śpiewaliście po zdobyciu mistrza Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muody Miałem sen IP: *.zurich.pl 10.08.04, 09:08 Panowie, a mnie sie dzis snilo, ze Wisla wygrala 3:0 (1:0). Pierwszego gola strzelil Zuraw, a dalej nie wiem, bo w tym snie nie ogladalem drugiej polowy. Dowiedzialem sie tylko jaki wynik z telegazety. Ale to byl piekny sen! Jak sie spelni, to zaczynam przepowiadac przyszlosc za pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmo07 Re: Miałem sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 12:07 I chyba wtedy się obudziłeś??? Nie będę nikomu odbierał prawa do nadzieji, bo jest jedna z tych pięknych rzeczy, które sprawiają że sport jest atrakcyjny, jednak popatrzmy trzeźwo. Jakie Wisła ma szanse... Niestety - marne. ps:jestem gotów "odszczekać" jesli awansują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guma (L) Re: Tomasz Frankowski: w szatni nie przegramy! IP: *.alcatel.pl 10.08.04, 10:13 W szatni raczej nie przegracie ale na boisku to pewnie tak. Jak zwykle przed eliminacjami Wisły do LM panuje hurraoptymizm a skończą jak zwykle - rok temu jak wylosowali Anderlecht to było podobno super losowanie a potem Anderlecht szybko wybił z głowy "gwiazdorom" ligowym piłkę. Miedzy Wisłą a Realem to jest taka różnica jak miedzy ligą polska a hiszpańską. Real po ubiegłym sezonie słabym (jak na nich) w tym roku nie popuści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batman forever Re: Tomasz Frankowski: w szatni nie przegramy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 10:32 > Miedzy Wisłą a Realem to jest taka różnica jak miedzy ligą polska a hiszpańską Miedzy Wisła a Realem to jest taka roznica jak miedzy Legla a Wisla, tym niemniej czasami Leglej udaje sie wygrac ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guma(L) Re: Tomasz Frankowski: w szatni nie przegramy! IP: *.alcatel.pl 10.08.04, 11:51 Między Wisłą a Legią taka jak między Realem a Wisłą?????????? W tym krakowskim zadufaniu chyba Ci się koleś proporcje mylą. Pewnie wygracie z Realem u siebie 4:1 a potem w Madrycie będzie0:1 i LM Wasza!!!!! Tak ale to tylko mrzonki i reminiscencje z poprzedniego sezonu jak Wasze wielkie gwiazdy piłki nie wąchnęły na Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Tomasz Frankowski: w szatni nie przegramy! IP: 195.117.144.* 10.08.04, 13:15 Guma idz sie wypaluj. Najbardziej zajadli i tepi sa kibole Legii. I pomyślec ze kiedys jej kibicowalem. Legia to drużyna dla ciemniaków, tam strach pójść z dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Tomasz Frankowski: w szatni nie przegramy! IP: 212.76.39.* 10.08.04, 16:29 Macie rację. Muszę Wam ją przyznać mimo tego, iż jestem kibicem Legii. Tak jak wierzę, że Legia postara się zajść daleko w Pucharze UEFA, tak wierzę, że Wisła wejdzie do Ligi Mistrzów i pokaże klasę. Patrząc na skład ma na to zadatki. Moim zdaniem Kasperczak ma większe pole manewru jeśli idzie o skład niż Kubicki. PS: A co do kolegi Gumy - uspokuj się ze swoimi tekstami i nie rób wstydu naszemu klubowi. Bo to na pewno reklamy nam nie przynosi i dlatego taka opinia jak jednego z "moich przedmówców" panuje o kibicach Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabuz Re: Tomasz Frankowski: w szatni nie przegramy! IP: *.torun.mm.pl 10.08.04, 10:43 Będzie 2:1 dla Wisły, ja też widziałem już ten mecz w moim śnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M_ Re: Tomasz Frankowski: w szatni nie przegramy! IP: *.net / *.crowley.pl 10.08.04, 11:02 sprzedam bilet na Wisla-Real..sam nie moge isc:( gg:2808420 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OJ FRANEK ;) Re: Tomasz Frankowski: w szatni nie przegramy! IP: 62.233.181.* 10.08.04, 11:17 Z ZARAGOZA PRZEFRALIŚCIE 4:1 , ALE TO NIE WAŻNE:)) SKOPCIE REAL Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Tomasz Frankowsk < WYGRAMY ! 10.08.04, 12:14 Podział ról jest nieskomplikowany: My kibicujemy a Franek i koledzy wygrywaj ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexx Re: Bilety 300 i 400 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 13:39 Dlaczego nikt się nie buntuje na ceny biletów. Dla mnie takie ceny są nie do przyjęcia. Równie dobrze bilet mógłby kosztować 3000,00 i 4000,00 zł. To jest skandal. W kraju gdzie 70% społeczeństwa zarabia do 1000,00 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya Z Realem Saragossa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 16:24 było chyba jednak 1:4 na wyjeździe... Ale co tam. Ważne, żeby z Realem (Madryt) było w Krakowie tyle ile z tamtym, słabszym Realem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Legii Kibic Legii dopinguje Wiselke i kazdy polski klub IP: 206.47.220.* 10.08.04, 17:14 w pucharach. Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Kibic Legii dopinguje Wiselke i kazdy polski IP: 212.76.39.* 10.08.04, 17:20 Też jestem kibicem Legii i nie będę się powtarzał, tylko podpisze się pod Twoim postem. Pozdrawiam kibiców Legii oraz kibiców pozostałych drużyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BILETY NA REAL Re: Tomasz Frankowski: w szatni nie przegramy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 18:17 SPRZEDAM BILETY NA MECZ Z REALEM - SEKTOR C TEL. KONTAKTOWY 0888225936 Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Kibic Legi dopinguje Wisełkę ! 11.08.04, 00:12 Qrde ! normalnie się wzruszyłem, żeby tak koncyliacyjnie(tak mówią kościelni?) kibic z kibicem? normalna nirwa ! Odpowiedz Link Zgłoś