Dodaj do ulubionych

Świerczewski w Górniku?

11.08.04, 01:09
hehehe, no to w tym roku widze mamy dwa razy wiecej chetnych na puchary niz jest miejsc :D
wisla, legia, lech, amica, groclin, plock, cracovia a teraz jeszcze sie pcha zabrze. polska liga
rosnie w sile, hahaha
Obserwuj wątek
    • Gość: alek moze w groniku podawac pilki IP: *.dfw1.dsl.speakeasy.net 11.08.04, 02:06
      won ze swirem z gornika
    • Gość: Nieuk Re: Świerczewski w Górniku? IP: 62.89.80.* 11.08.04, 07:41
      Świr mówi jeśli nie będę miał dobrej oferty z zagranicy- to jest pewne że
      takowej nie będzie,i cała nadzieja w tym że Liczka nie zechce go wstawiać do
      składu.
    • adamhanusiak Re: Świerczewski w Górniku? 11.08.04, 09:12
      Błahahaha:) to by było najgorsze posunięcie Górnika!!!!!!! Ten piłkarz się już
      wypalił. Udowodnił nam już to 2 lata temu w Azji ..... i wydaję mi się, że już
      nie musi tego udowadniać. Ha Ha Ha może źle to odczytałem, może to żart??? Jak
      tak to gratuluję poczucia humoru autorowi owego artykułu:)
    • Gość: mk a jak sie zapieral ze tylko legia albo wisla IP: *.rutex.slask.pl 11.08.04, 09:35
      po co komu taki stary dziad? widocznie jeszcze nie odlozyl na emeryture i chce
      wydoic gornika. panowie nie dajcie sie!
    • Gość: Michał Re: Świerczewski w Górniku? IP: *.koma.com.pl / *.koma.com.pl 11.08.04, 10:08
      Świerczewski ??? a kto wogóle jest ???
      • Gość: Puchatek Re: Świerczewski w Górniku? IP: 194.134.232.* 11.08.04, 10:54
        boziu,
        chron Gornika przed tym pasozytem.
        Jeszcze sie wypowiada jakby byl rozrywany przez zagraniczne kluby, pffffff
        co za zarozumialy bufon, nikt go nie chce i taka jest prawda.
    • Gość: kibic Świerczewski to jest mocny w gębie IP: *.koma.com.pl / *.koma.com.pl 11.08.04, 11:34
      Ha, ha pamiętam jak przed MŚ w Koreii i Japonii mówił, że wcale nie jest gorszy
      od Louisa Figo, przed meczem z Portugalią: "zobaczymy kto lepiej zagra ja czy
      Figo kto z nas będzie miał więcej celnych podań, dryblingów itd. Jak było to
      sami widzieliśmy... Całe szczęście, że nie grał ze USA, bo może wynik byłby
      inny. Jak już tak bardzo chce to niech lepiej jedzie do jakiejś ligi emerytów:
      Katar, USA...
      • Gość: wi(a)rus Re: Świerczewski to jest mocny w gębie IP: 195.94.201.* 11.08.04, 13:56
        z ligą emerytów to masz rację. Świerczewski jest juz w takim stadium kariery że
        powinien myslec raczej o tym. A poza tym ja wierzę, że trener Liczka nie jest w
        ciemię bity i kogoś, kto nie jest w stanie wnieśc niczego do gry, nie będzie
        bral do drużyny. Czyli: spokojnie Panowie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka