seven 11.08.04, 01:09 hehehe, no to w tym roku widze mamy dwa razy wiecej chetnych na puchary niz jest miejsc :D wisla, legia, lech, amica, groclin, plock, cracovia a teraz jeszcze sie pcha zabrze. polska liga rosnie w sile, hahaha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alek moze w groniku podawac pilki IP: *.dfw1.dsl.speakeasy.net 11.08.04, 02:06 won ze swirem z gornika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieuk Re: Świerczewski w Górniku? IP: 62.89.80.* 11.08.04, 07:41 Świr mówi jeśli nie będę miał dobrej oferty z zagranicy- to jest pewne że takowej nie będzie,i cała nadzieja w tym że Liczka nie zechce go wstawiać do składu. Odpowiedz Link Zgłoś
adamhanusiak Re: Świerczewski w Górniku? 11.08.04, 09:12 Błahahaha:) to by było najgorsze posunięcie Górnika!!!!!!! Ten piłkarz się już wypalił. Udowodnił nam już to 2 lata temu w Azji ..... i wydaję mi się, że już nie musi tego udowadniać. Ha Ha Ha może źle to odczytałem, może to żart??? Jak tak to gratuluję poczucia humoru autorowi owego artykułu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk a jak sie zapieral ze tylko legia albo wisla IP: *.rutex.slask.pl 11.08.04, 09:35 po co komu taki stary dziad? widocznie jeszcze nie odlozyl na emeryture i chce wydoic gornika. panowie nie dajcie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Świerczewski w Górniku? IP: *.koma.com.pl / *.koma.com.pl 11.08.04, 10:08 Świerczewski ??? a kto wogóle jest ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: Świerczewski w Górniku? IP: 194.134.232.* 11.08.04, 10:54 boziu, chron Gornika przed tym pasozytem. Jeszcze sie wypowiada jakby byl rozrywany przez zagraniczne kluby, pffffff co za zarozumialy bufon, nikt go nie chce i taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Świerczewski to jest mocny w gębie IP: *.koma.com.pl / *.koma.com.pl 11.08.04, 11:34 Ha, ha pamiętam jak przed MŚ w Koreii i Japonii mówił, że wcale nie jest gorszy od Louisa Figo, przed meczem z Portugalią: "zobaczymy kto lepiej zagra ja czy Figo kto z nas będzie miał więcej celnych podań, dryblingów itd. Jak było to sami widzieliśmy... Całe szczęście, że nie grał ze USA, bo może wynik byłby inny. Jak już tak bardzo chce to niech lepiej jedzie do jakiejś ligi emerytów: Katar, USA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wi(a)rus Re: Świerczewski to jest mocny w gębie IP: 195.94.201.* 11.08.04, 13:56 z ligą emerytów to masz rację. Świerczewski jest juz w takim stadium kariery że powinien myslec raczej o tym. A poza tym ja wierzę, że trener Liczka nie jest w ciemię bity i kogoś, kto nie jest w stanie wnieśc niczego do gry, nie będzie bral do drużyny. Czyli: spokojnie Panowie :) Odpowiedz Link Zgłoś