Gość: pol płynie Wisła płynie........ IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 12.08.04, 11:42 real zagrał na 30% możliwości i to wystaczyło. Nie wystarczy pomalować sobie łeb aby być "galaktycznym" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser czy JACEK GMOCH widzial ... IP: 213.149.101.* 12.08.04, 11:49 podanie beckhama?bo wg niego to zaden wilki pilkarz, wlasnie gmoch i inny idioi sa opowiedzialni za to za polsce pilkarze nie umieja tak podawac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czyt_Fact'u Re: Wisła - Real - składy IP: *.amb.bydgoszcz.pl 12.08.04, 11:58 Kolego Majdan, a co z golami dla Dody ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinoc 10 tyś kibiców na meczu Realu.......... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 12.08.04, 12:20 ale wioska pomyśleli galaktyczni wychodząc na stadion........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiloc 10 tyś kibicow na trybunach............ IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 12.08.04, 12:22 ale wioska pomyśleli galaktyczni wychodząc na stadion...........w innych krajach ich tereningi ogląda więcej osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wisła - Real - składy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 12:25 Druga linia w Wiśle nie chodziła: Uche miernota bez formy a Zieńczuk jeszcze nie zgrany. I po co Kasperczak dał 4 pomocników bez formy? To był błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uzart Re: Wisła - Real - składy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 12:58 Dochodzę do wniosku, że losy Gazety i Wisły są do siebie bardzo podobne. Aspiracje jednych i drugich (oczywiście w swoich dziedzinach) są bardzo duże. A są to takie małe kurdupelki z Zadupia Europy. Można by przyrównać takie proporcje : Wisła ma się tak do Realu jak Wyborcza do NYT. Diennikarzyny Wyborczej - trochę pokory, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gs Re: Wisła - Real - składy IP: *.bj.uj.edu.pl 12.08.04, 13:39 Kto wam głupole pisze te relacje z meczy. To jakieś wierutne bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARTOL SWIETNY ARTYKUL. WRESZCIE PRAWDA O POLSKIM FUTBOLU IP: 217.154.139.* 12.08.04, 13:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lublinianin Re: Wisła - Real - składy IP: 195.187.135.* 12.08.04, 13:49 Mecz jak mecz, są lepsi i gorsi. Przecież wiadomo, że Real ma gwiazdy z całego świata, więc nie mogło być inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lublinianin Re: Wisła - Real - składy IP: 195.187.135.* 12.08.04, 13:50 Mecz jak mecz, są lepsi i gorsi. Przecież wiadomo, że Real ma gwiazdy z całego świata, więc nie mogło być inaczej. TYLKO POPIS DAŁ PREMIER A TERAZ PREZES PEKAO SA J K BIELECKI Odpowiedz Link Zgłoś
peo4 Wisła Kraków - Real Madryt 12.08.04, 14:41 Czytam sobie wszystkie wypowiedzi po tym meczu i zaczynają mnie niektóre śmieszyć, niektóre zadziwiać. Przy niektórych to nawet płakać się zaczyna. Zbiera mnie na jakieś refleksje, choć nigdy się tego nie podejmowałem.. Większość ludzi w Polsce twierdzi, że Wisła nigdy nie miała szans w pojedynku z Realem. Twierdzą, że Galacticos pokazali nam gdzie jest nasze miejsce w szyku (wskazując to bardzo niskie). Pojawiają się komentarze, które odbieram za bardzo śmieszne - na temat szans innych zespołów w pojedynku z Realem. Niektórzy twierdzą, że Wisła przyniosła więcej wstydu, a Janek T. uważa, że tylko chorzy ludzie mogli wierzyć w awans Białej Gwiazdy. Bardzo dużo osób wiesza przysłowiowe psy na Mirku Szymkowiaku, Kalu czy Maćku Żurawskim. Jednak chyba żadnemu z nich nie przyszło do głowy, że we wczorajszym meczu Ci zawodnicy mieli zupełnie inne zadania niż w meczach ligowych. Mimo wszystkich zapowiedzi Szymek wczoraj bardziej poswięcał się w defensywie niż kreował poczynania ofensywne. Maciek Żurawski się cofał po piłkę i sam szukał okazji do strzałów. Kalu - tutaj poniekąd się zgodzę, że zagrał słabo - ale nie zapominam, że on niedawno się jeszcze leczył, a to był dopiero jego drugi mecz w tym sezonie - zaledwie tydzień po wznowieniu treningów. Idiotą nie jestem - pomimo tego co mówi i myśli Jan T. - były reprezentant Polski. A jako kibic Wisły przyjmuję wszystkie głosy krytyki skierowane w stronę piłkarzy również na siebie. Nie zostawię ich, żeby radzili sobie teraz sami, nadal będę wierzył w końcowy sukces. Jutro pójdę na trening i (w miarę możliwości) powiem jednemu czy drugiemu, że dobrze się spisali i jestem dumny, że właśnie im kibicuję. Wstydu mi nie przynieśli, a pokazali, że w Polsce jest drużyna, której należy się Champions League. Na temat szans innych polskich drużyn w pojedynku z Realem wypowiadał się nie będę, bo nie ma to najmniejszego sensu. Mecz meczowi nierówny. Jednak jeśli na polskim podwórku nikt nie jest w stanie nawiązać walki z Wisłą - to niech kibice wszystkich innych polskich drużyn uderzą się w pierść i przyznają, że to dobrze, iż z Realem nie grała żadna inna polska drużyna. Niech cieszą się, że była to Wisła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnew Re: Wisła Kraków - Real Madryt IP: 217.153.8.* 12.08.04, 15:10 Ja uważam że Wisła zagrała bardzo dobry mecz, nie wiem czy stać jeszcze jakąś drużynę (może Legia) na podjęcie walki z taką drużyną jak Real, spotkanie było naprawde emocjonujące, wislacy nie bali się podejmowac pojedynków jeden na jeden, grali bez kompleksów i mieli wiele sytuacji podbramkowych, nie była to typowa obrona Częstochowy jaką zazwyczaj prezentują polskie drużyny w meczach z takimi przeciwnikami, przecież mogli zablokować dojście do bramki 11 zawodnikami i bronić wyniku 0:0 (jak kiedyś Legia bodajże z Barceloną, przegranym mpierwszym meczu), ale chwała im za to że stworzyli piękne wyrównane widowisko. Zawiodłem się tylko na Kalu Uche, trener go chyba jednak nie powinien wystawiać (chociaż Gorawski nie wypadł lepiej) Niestety TVN udowodnił że nie wystarczy kupić prawa do transmisji, trzeba jeszcze mieć dobrych komentatorów, poziom wczorajszego komentarza był żenujący, musiałem momentami wyłączać fonie bo nie mogłem słuchać tych przygłupów. p.s nie jestem kibicem Wisły bynajmniej, a jest to tylko moja subiektywna ocena meczu :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B@rtek Wisła pokazała klasę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.visp.energis.pl 12.08.04, 15:32 Mam pytanie: jakaś osoba została złapana przez kontrolera za przejazd bez biletu. Czy ta osoba jak pójdzie tego samego dnia do punktu ZTM i kupi bilet miesięczny, a potem okaże ten bilet w siedzibie ZTM przy ul. Szymanowskiego, to kara zostanie cofnięta? Kiedy można liczyć na cofnięcie kary? Tej wiedzy na pewno nie wykorzystam przeciw ZTM, a jestem jedynie ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC PL Wisła jest the best IP: *.visp.energis.pl 12.08.04, 15:35 Brawa dla Wisły. Nie była gorsza. Dorównała klasy Realu. Real miał szczęście. Szkoda, że Wisła nie miała go tyle. Zawsze polskie kluby mają pod górkę, może ktoś przerwie złą passę. Wisła miała dużo sytuacji, z których też mogły być bramki. My, normalni kibice liczymy na Wisłę w rewanżu i na wszystkie inne polskie drużyny w pucharach. Może Real w rewanżu wystawi rezerwy. Szanse zawsze są, choć mniejsze. Trzeba wierzyć, że się uda, a się uda. Pozdrawiam wszystkich kibiców nie tylko Wisły, ale też wszystkich polskich klubów. Kibicujmy polskim drużynom, mimo animozjom między klubami. To szansa, że kiedyś w pucharach będzie więcej polskich drużyn i będziemy potęgą. Może uda się jeszcze wygrać z Realem. Zawsze pozostaje puchar UEFA, w którym przede wszystkim Wisła i Legia może zajść wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Wisła ma sily na 75 minut gry na wysokim poziomie IP: *.cisco.com 12.08.04, 21:58 Wydaje mi sie ze najwazniejszym mankamentem polskich klubow sa braki w przygotowaniu kondycyjnym wiekszosci zawodnikow. Rezultatem tego jest wolniejsza gra duzo fauli oraz wiecej kontuzji. Sprawdzian kondycyjny i szybkosciowy jest najbardziej obiektywnym testem przydatnosci kazdego zawodnika do gry. Nie podlega zadnym manipulacjom kadrowym i dlatego jest nielubiany. Pozdrowienia z USA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h1 reportaz 'zgroza' kuternogi... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.08.04, 01:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeatoN Re: Wisła - Real - składy IP: *.wizzard / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 04:25 Wisła od początku nie miała szans z REALEM no ale czeba przyznać że Wisła przez pierwsze 60 minut mnie zaskoczyła no cuż potem zaczeli się grać coraz gorzej a REAL zaczoł się powoli rozkręcać i wpadły 2 bramy !!! =] ciekawe jaki teraz bedzie wynik moim zdaniem 2:0 dla REALU to jest minimum jakie ujżymy ale wiem że REAL będzie przed własną publiką chciał ośmieszyć rywala więc ja stawiam na wynik 4:0 dla REALU !!! =] Odpowiedz Link Zgłoś