Dodaj do ulubionych

Liga Mistrzów

17.02.15, 22:08
Kto ogląda LM dzisiaj i jutro? właśnie weszła kolejna bramka i jest 1-1 chelasea vs paris saint germain jadą równo nie ma co... cathill kopnął z piętki i poszła bramka piękna :) a jutro czytałem że jest loteria na liga.heineken.pl i będzie czat z Dudkiem chyba. Się postarał heineken.
Obserwuj wątek
    • bargls Re: Liga Mistrzów 19.02.15, 15:12
      tj czytałem kamil to w środy jest loteria z nagrodami i pozniej po meczu pewnie już chat z ekspertami i Dudkiem :) ja juz troche kapsli zebrałem po meczu i licze że coś wygram :)
    • Gość: Despero Re: Liga Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.15, 19:10
      Dzięki za namiary na loterie, nie wiedzialem ze coś takiego organizują. Ale teraz troche poczytałem na liga.heineken.pl/ o tej loteri i zaczne zbierać kapsle. Nie ma co, postarali sie w tym roku. Moze chociaż piwo uda mi sie wygrać bo Heinekeny akurat lubie.
    • korwinnorwid Re: Liga Mistrzów 12.03.15, 15:55
      Cieszę się niezmiernie, że PSG awansowało dalej, Chelsea i Mourinho wogole nie zasługiwałi na awans.
      • patrykl37 Re: Liga Mistrzów 16.03.15, 10:26
        Też trzymałem kciuki za PSG. Mam nadzieję, że sięgną po główne trofeum.
        • Gość: hirek Re: Liga Mistrzów IP: 12.248.108.* 18.03.15, 09:24
          PSG pokazali lepszą, efektywniejszą piłkę i zasłużenie przeszli dalej. Dziś ciekawy meczyk się zapowiada, a właściwie dwa:

1. Barcelona vs Man City
          2. Borussia D vs Juventus

Jaki obstawiacie wynik?
          • Gość: Ariel Re: Liga Mistrzów IP: 59.167.90.* 18.03.15, 20:25
            Mój typ to:

1. Barcelona 4:1 Man City
            2. Borussia D 0:0 Juventus - ten meczyk może trochę zajeżdżać nudą, bo to w sumie dwie drużyny grające na podobnym poziomie. Że będzie to będzie coś al'a konwencja wyborcza Komorowskiego, że nawet krzesła będą ziewały :D

Ciekawa dyskusja na ten temat toczy się też na liga.heineken.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka