Gość: ArturG IP: *.zabrze.net.pl 21.09.04, 18:36 Rzymian chyba z duzej... Merytorycznie: skandal. Widac kto ma jakie chody w FIFA... To moze Frisk sam sobie winny? Bo on pewnie też odpocznie na kilka meczy, no to sie wina rozklada po równo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wisła Re: Walkower dla Dynama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:38 wisła zostałaby pewnie wykluczona na 10 lat z europejskich rozgrywek to jest do cholery skandal!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zly Re: wlasnie ! swinie w UEFA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:49 albo tez - ciekawe co by bylo, gdyby to sie stalo na stadionie Dynama. Na pewno by wykluczyli ukraincow z rozgrywek i 3 zespoly z bogatych lig gralyby sobie na luzie ..pieprzyc UEFA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jon PARANOJA !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:58 widac kto ma tam jakie wplywy, wisle wywalili na rok z pucharow, a romie zamkneli stadion na 2 (slownie: DWA) mecze, to jest sprawiedliwosc wedlug bogatych: swoich bronic, obcych gnoic, jestem przekonany, jak napisal ktos wyrzej, ze, gdyby to sie stalo na stadionie w kijowie, kara bylaby zupelnie inna i ukraincy mogliby sie pozegnac z pucharami conajmniej na rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: PARANOJA !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 19:48 Paranoja zgadzam się w 100% , bogaci rządzą i dzielą a biedacy niech się cieszą że w ogóle grają w Lidze Mistrzów i nie podskakują. Niech Wisła zażąda odszkodowania od UEFA a PZPN niech ruszy tyłki i coś robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hilario Wisla powinna domagac sie odszkodowania od UEFA! IP: *.nycmny83.covad.net 21.09.04, 19:51 Nie jestem kibicem Wisly ale krew mnie zalewa jak widze jawna dyskriminacje ! To jest prawdziwy szok. Wisla powinna zadac zadoscuczyniena od UEFA a jak to by nie pomogoglo to od trybynalu haskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angol Chyba w Strasburgu, a nie w Hadze... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 21.09.04, 21:26 Ale fakt pozostaje faktem. Władze PZPN-u powinny zareagować. Wszakże to załe polskie piłkarstwo, a nie jedyna Wisła ucierpiało na tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Chyba w Strasburgu, a nie w Hadze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 07:36 Tak proponuje aby w ramach protestu wycofać wszystkie kluby polskie z rozgrywek UEFA i reprezentacje też. HA ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur Czys ty zglupial ?!... IP: 203.220.52.* 22.09.04, 08:52 Ja,slynny w calej Europie sedzia liniowy, mam narazac swa reputacje dla jakiejs Wisly ?...A co to mnie obchodzi?!...Nie moje pieniadze, nie moja sprawa!!!... A poza tym, ja nie moge narazac funduszy zwiazku na wydatki zwiazane z jakas zaprzeszla sprawa sadowa.A ty , Janas,co o tym myslisz ?!!...Janas : -To nie jest do wygrania, ale mam koncepcje,mozna prywatnie wyslac Zibiego do UEFA. ... Niech pogada z kim trzeba, moze wyciagnie od nich jakis szmal i podzieli sie z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rena N& ograve;z i moneta IP: 193.206.125.* 22.09.04, 11:09 Na stadionie Wisly Baggio dostal w glowe nozem. Frisk dostal moneta za 1€ - mysle, ze ròznica jest zbyt widoczna aby ja kometowac. Po za tym Frisk zostal oddalony na czas nieokreslony od rozgrywek miedzynarodowych. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasza Re: Walkower dla Dynama IP: *.cable.ubr03.harb.blueyonder.co.uk 21.09.04, 22:23 czynikt naprawde nie widzi roznicy??? w rzymie byla moneta - nikt tego wniesc nie zabroni w krakowie - noz - ochroniarze nie powinni byli do tego dopuscic! jesli wisla sama nie chciala nic z tym zrobic, to ja uefa do dzialania popchnela - ma byc bezpiecznie na stadionach i juz. wisla pzrez rok byla odsunieta od rozgrywek i pieniedzy i to jest najlepszy sposob - teraz robia wszystko zeby byl porzadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joder Walkower dla Dynama IP: 213.17.190.* 21.09.04, 18:38 widac podzial na bogatych i biednych, ale chamstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedi Re: Walkower dla Dynama IP: *.ms.northropgrumman.com 21.09.04, 18:41 >Rzymian chyba z duzej... Dlaczego z duzej ? To nie obywatele imperium rzymskiego tylko mieszkancy miasta Rzym. Tak jak warszawiacy, gdanszczanie itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liu Re: Walkower dla Dynama IP: *.mlyniec.gda.pl 21.09.04, 20:45 > >Rzymian chyba z duzej... > Dlaczego z duzej ? To nie obywatele imperium rzymskiego tylko mieszkancy miasta > Rzym. Tak jak warszawiacy, gdanszczanie itp Akurat Gdańszczanin piszemy z wielkiej litery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajet Re: Walkower dla Dynama IP: *.chello.pl 21.09.04, 21:36 akurat gdańszczanin piszemy z małej, i tylko z małej. Zakład? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: Walkower dla Dynama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 23:53 jemu chodzilo o TEGO Gdanszczanina :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArturG Re: Walkower dla Dynama IP: *.zabrze.net.pl 22.09.04, 14:10 Gość portalu: tedi napisał(a): > >Rzymian chyba z duzej... > Dlaczego z duzej ? To nie obywatele imperium rzymskiego tylko mieszkancy miasta > > Rzym. Tak jak warszawiacy, gdanszczanie itp. Ja widac po wyroku, to nie tylko mieszkancy miasta... Moja wypowiedz miala w calosci wydzwiek ironiczny, to jakby ktos nie zauwazyl ;) Noz to nie moneta, to racja. A brak kary to inna sprawa. Slemy protest, dzieki za tlumaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki skandal !!! IP: *.kiel.gazeta.pl 21.09.04, 18:48 To jest skandal!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blablabvla Re: Walkower dla Dynama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:49 Jak widać dla UEFA jest Europa A i Europa B, tę drugą można karać roczną absencją pucharową, tej drugiej nikt już nie ruszy. Śmiech na sali, po prostu sklandal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandal Re: Walkower dla Dynama IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.09.04, 18:50 od dzis haslo uefy z 'we care about football' powinno sie zmienic na 'we care about the reach... a football mamy w d.u.p.i.e' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja UEFA to przekupne cioty!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 19:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIELSKO I BIAŁE UEFA FRAJERZY !! IP: 62.233.190.* 21.09.04, 19:02 Wisła za mniej skandaliczne zachowanie kibice (Baggio nie był ranny i nic mu się nie stało) została na rok wykluczona z pucharów. A zreszta w tym samym sezonie na meczu Fiorentiny sedzia zostal ranny petardą a klub z Włcoh dostał również tylko walkower. Jebać ta pierdoloną UEFA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brain Re: UEFA FRAJERZY !! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.04, 19:35 Nie UEFa, a Polacy. UEFA nas olewa. Ktoś się domyśla dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
ron_obvious Re: UEFA FRAJERZY !! 21.09.04, 21:17 > sezonie na meczu Fiorentiny sedzia zostal ranny petardą a klub z Włcoh dostał > również tylko walkower. Jebać ta pierdoloną UEFA. Fiorentina została ukarana podobnie jak Wisła, czyli: 1) wyrzucona z bieżących rozgrywek Pucharu UEFA (ale i tak juz została wyeliminowana na boisku właśnie w tym "petardowym" meczu) 2) na nastepny sezon wykluczona z rozgrywek europejskich (co tez nic nie zmieniło bo ostatecznie jesli mnie pamięc nie myli pod koniec sezonu zajeli dalsze miejsce w lidze włoskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartekz1 Re: Walkower dla Dynama IP: *.devs.futuro.pl 21.09.04, 19:03 Teraz widać, jak "sprawiedliwe" podejście ma FIFA. Gdyby to była nie Roma, a drużyna z Polski, Czech, Węgier, dawnej Jugosławii itd, zostałaby wykluczona na rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: Walkower dla Dynama IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.04, 19:06 To jest jakaś farsa, zgadzam się z kolegą że jakby ta sytuacja miała miejsce na stadionie Dynama to na bank już by zakończyli rozgrywki ale przeciez wielkiej Romy nie można tak krzywdzić za wybryki nieodpowiedzialnych fanów. Samo życie, duży może więcej. ŻENADA !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tototak Re: Walkower dla Dynama 21.09.04, 19:12 to widać to slychać - kto ma miedż to 2 lata nie siedzi tylko płaci i gra----to się nazywa sprawieliwość -ŚLEPA KOBIETA Z OPASKĄ ZNOWU WZIEŁA ŁAPÓWKE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Walkower dla Dynama IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 19:24 Ja pamiętam, ze wiele lat temu na stadionie w Łodzi (mecz Widzew - Juve) sędzia dostał w łeb butelką, zalał się krwią, przerwa trwała z godzine, ale nic złego się nie stało, mecz został dokończony, nie było walkowera, chyba tylko kara finansowa. A to było za komuny, może wtedy bardziej się ze wschodnią Europą liczyli (może ze strachu przed ZSRR?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukul Re: Walkower dla Dynama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:26 Widzew dostal jeszcze kare rozgrywania meczow pucharowych 300 km od Łodzi, grali wtedy w Białymstoku. Jeśli chodzi o decyzję UEFA, to brak komentarza będzie najlepszym komentarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angol Ku.ewstwo ze sku.wysyństwem... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 21.09.04, 19:19 I będą świnie wciskać teraz ciemnotę o zbrodni i karze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawi I gdzie tu sprawiedliwość ?!?!?!?!?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 19:20 SKANDAL, SKANDAL, SKANDAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brain Re: I gdzie tu sprawiedliwość ?!?!?!?!?!?! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.04, 19:33 TU jej nie ma. TAM też. Odpowiedz Link Zgłoś
slubicz Pisanina nic nie pomoże!!! Trzeba zmusić PZPN.!!! 21.09.04, 22:06 PZPN nie jest organizacją istniejącą na Księżycu.Istnieje tylko dlatego,że ludzie chcą chodzić na mecze,oglądać je w TV,interesują sie piłką itp. Poza tym obowiązuje ich prawo,m.i.n prasowe ,które jednoznacznie stanowi (zdaje się art.540 KPA)iż podmiot gosp. czy stowarzyszenie maja obowiązek oodpowiadć na informacje zawarte w prasie. Ten chociażby artykuł powinien być dla nich(PZPN- u) podstawą do wniesienia do FIFA zażalenia na tamtą (!!!)decyzję UEFA o wykluczeniu Wisły na rok z rozgryweek.Następnie wniosek o odszkodowanie... Tylko teraz należałoby zalać "nasz" PZPN listami i emailami...., by zaczęli robić to co leży w interesie polskiej piłki, nie tylko przed wizytą w Centrali UEFA zaopatrywali sie w kilogramy wazeliny...!!!Panowie działacze:każda dupa ma swoja pojemność ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Listkiewicz Ja nic nie musze !!!!!!! IP: 203.220.52.* 22.09.04, 09:12 Mi tu dobrze,a kibicow mam w d... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brain Wisła też była ukarana walkowerem? Ktoś pamięta? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.04, 19:21 Jeżeli nie to jest OK. Tzn de facto makaroniarze mają rok z głowy i jeszcze dwa razy puste trybuny - cios w kasę na dwa lata!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicholo Re: Wisła też była ukarana walkowerem? Ktoś pamię 21.09.04, 19:37 Z tego co pamiętam, to mecz Wisły został dokończony, no nie? Pamiętasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wisła też była ukarana walkowerem? Ktoś pamię IP: *.3c.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 19:41 Jak tp wytłumaczysz panie Listkiewicz? Wiśle nic nie załatwiłeś a może jednak, że zamiast na 2 czy 3 lata zostałą z pucharów na rok wykluczona? Roma nie została praktycznie ukarana to jest SKANDAL!!! Pisze to do prezesa Listkiewicza bo niby ma takie chody a wisła została tak dotkliwie ukarana w stosunku do romy. Pora dać sobie spokój z prezesurą, bronieneim myśli szkoleniowej Janasa i Żmudy (U21 - kolejny który wstawia do składu nie grających zawodników zamiast np Juszkiewicza, Wojciechowskiego z Górnika czy innych którzy maja stale pierwszy skład w ekstraklasie i jeszcze nic nei robi z aferami kupowania meczy. Czas Listka się skończył wraz z kara dla romy bo uświadomiło mnie to jak bezradne mamy władze PZPNu i jak słabego prezesa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Wisła też była ukarana walkowerem? Ktoś pamię IP: *.bank.bgzsa.pl / 193.108.194.* 21.09.04, 19:50 w 1998 roku prezesem PZPN był Marian Dziurowicz. Mało istotne, nie? Na Listkiewicz psioczy się przy każdej okazji. Tak jak Lepper na rządzących. Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: Wisła też była ukarana walkowerem? Ktoś pamię 22.09.04, 07:12 Nie jest OK, bo to jest brak kary, bo mecz i tak był przegrany (0-1 i w 10), a jeżeli Roma teraz wszystko wygra, to awansuje dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hakon666 Re: Wisła też była ukarana walkowerem? Ktoś pamię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:12 na szczescie nie ma sie co martwic bo ta pedalska druzyna i jej smiec kapitan totti przez ostatnich kilka meichow pokazali co potrafia ROMA PUTA Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 Ale sprawiedliwosc !!! 21.09.04, 19:51 A Roma miala juz kare w zawieszeniu na 5 lat ! Co z tym ?? No coz, pieniadz rzadzi swiatem, w pilce tez !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bohomaz Listkiewicz wypier... z PZPNu IP: *.nycmny83.covad.net 21.09.04, 19:54 Wisla zostala okradziona przez UEFA za cichym przyzwoleniem PZPNu z potencjalnych dochodow w Lidze Mistrzow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz nie przesadzajcie z tym podzialem.... IP: *.eds.net 21.09.04, 19:54 na biednych i bogatych. Raczej na nie znajacych angielskiego i pasywnych (m.in. Polska) przeciwko reszcie. Kto ma bronic interesu Wisly, Legii, etc? Ukrainiec na pewno by sie wstawil za Dynamem. To jest sklad komitetu UEFA, oczywiscie Polaka nie ma: Lennart Johansson (president) SWE Senes Erzik (first vice-president) TUR Per Ravn Omdal (second vice-president) NOR Angel María Villar Llona (third vice-president) ESP Geoffrey Thompson (fourth vice-president) ENG Drs Mathieu Sprengers (treasurer) HOL Franco Carraro (member) ITA Dr Viacheslav Koloskov (member) RUS Marios N. Lefkaritis (member) CYP Eggert Magnusson (member) ISL Gerhard Mayer-Vorfelder (member) GER Dr Joseph Mifsud (member) MLT Michel Platini (member) FRA Giangiorgio Spiess (member) SUI Gilberto Parca Madaíl (co-opted member) POR Grigory Surkis (co-opted member) UKR Dr Michel D'Hooghe (European member of FIFA Executive Committee) BEL David H. Will (FIFA vice-president) SCO Lars-Christer Olsson (UEFA CEO) SWE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TIFOSO info@uefa.com - kto zna języki obce, niech wyśle IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 21.09.04, 19:55 TO SKANDAL, TRZEBA TO OPROTESTOWAĆ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d W S T Y D I H A Ń B A !!!!!!!!!!!! IP: *.veranet.pl 21.09.04, 19:57 Ale jestem wpieniony.Po prostu:Wszystkie kluby są traktowane równo,ale niektóre równiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igi jedno wielkie przekupstwo!! daremne uefa! IP: 195.82.167.* 21.09.04, 20:00 biedna wiselka;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --- Wysyłajcie protesty do UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 20:16 mail UEFA: info@uefa.com wzór protestu: Dear Sir/Madam, Today UEFA announced "punishment" for Roma for not preventing the incident that seriously threatened health of the match refree, Anders Frisk. It's a good moment to spend a little time and think about the unequal attitude of the UEFA body to big wealthy clubs that make money and the smaller ones, mainly from what is often described as the "eastern block". In November 1998 Dino Baggio was hit with a knife on Wisla Kraków Stadium. The hooligan was identified, caught and sentenced for prison. UEFA fined Wisla with several penalties. The most harsh and bitter was a one year ban on European Cups. Because of this, Wisla didn't play in the Champions League qualifications, despite winning the Poland's League Championship. The effects of this ban are seen even today beacause no-one can give us the points in the UEFA Team Ranking and the UEFA Country Ranking back. If it wasn't for this one year absense, Wisla - most likely - would have already been seeded in all rounds of the Champions League qualifications. What's more, Poland was just points away from having two teams in the CL qualifications instead of only one. Of course, I don't need to tell you, this ban had also a great influence on Wisla's budget and it's players' morale. I think I can say what everyone knows, the punishment announced today is no punishment. The clubs from Poland are being costantly fined for every little incident, no matter who's responsible for letting them happen. This is just an example. I deeply feel that UEFA can no longer stick to its policy and favour biggest clubs at the smallers' expense. And, you should realize, this is how UEFA is seen in most places in Europe. Sincerely, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: send ludzie WYSYLAJCIE!!!!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.09.04, 21:13 juz wysylam i pozwole sobie ten list zamiescic w jeszcze kilku miejscach w internecie, coby wiecej ludzi go wyslalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RedGuitar Re: Wysyłajcie protesty do UEFA IP: 147.106.1.* 22.09.04, 01:25 Oby cos dalo..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid skandal!!! IP: *.CHEM.CWRU.Edu 21.09.04, 20:16 ale dostali kare, kurde, nie moge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mufan Re: Walkower dla Dynama IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 21.09.04, 20:17 mylisz sie ArturzeG, rzymian pisze sie mala litera, tak jak wroclawian. Duza pisze sie Dolnoslazakow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawerak Walczmy o swoje. IP: *.chello.pl 21.09.04, 20:37 Ww. sytuacja pokazuje gdzie UEFA ma PZPN i Listkiewicza - pamietajac sprawe Wisly Krakow - a gdzie federacje wloska i jej dzialaczy. Tak na przyszlosc - oby nie ale jednak - jesli podobna sytuacja przytrafi sie ktoremus z naszych klubow to radze aby bral dobrych prawnikow i walczyli do upadlego o lagodny wymiar kary (Roma) a nie godzil sie z losem i kara (Wisla). Dla smiejacych sie z propozycji przypomne, ze Bossman tez byl posmiewiskiem a dzisiaj na jego prawo powoluja sie wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik CO WY GADACIE????????/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 20:59 ja nie bronie bogatych i nie jestem przeciwnikiem Wisły, problem w tym ze w rzymie z trybun poleciał "przedmiot" - jak ktos jest wściekły rzuci nawet własna komórką, i zadnej służbie i organizatorowi nie prejdzie przez myśl zeby zabronić ich wnoszenia - to nie o to chodzi!!! W krakowie poleciał nóz - kumacie???? Tylko dzięki szcześliwej rotacji tego motyla ostrze nie utkwiło w głowie tego pedałka włoskiego. Czysty przypadek, rónie dobrze mógł mu w mózgu ugrzeznąć i myśle ze wiele tego typu rzeczy brała UEFA pod uwage. Pozdrawiam i życze nie co bardziej spokojnych ocen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: CO WY GADACIE????????/ IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.09.04, 21:11 Gość portalu: Dominik napisał(a): > ja nie bronie bogatych i nie jestem przeciwnikiem Wisły, problem w tym ze w > rzymie z trybun poleciał "przedmiot" - jak ktos jest wściekły rzuci nawet > własna komórką, i zadnej służbie i organizatorowi nie prejdzie przez myśl zeby > zabronić ich wnoszenia - to nie o to chodzi!!! > > W krakowie poleciał nóz - kumacie???? Tylko dzięki szcześliwej rotacji tego > motyla ostrze nie utkwiło w głowie tego pedałka włoskiego. Czysty przypadek, > rónie dobrze mógł mu w mózgu ugrzeznąć > > i myśle ze wiele tego typu rzeczy brała UEFA pod uwage. Pozdrawiam i życze nie > co bardziej spokojnych ocen. masz racje, ze polecial noz, ale on NIC NIE ZROBIL!!!! to jest drobna roznica. jakikolwiek przedmiot - noz ranny - BRAK RANNYCH brak kary - KARA nie sadzisz, ze efekty sa o wiele gorsze w przypadku uzycia tego nic nie znaczacego przedmiotu niz noza? nie gadaj o tym jak, ale o tym co sie stalo, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafa Re: CO TY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.09.04, 22:09 chłopie, ty nic nie rozumiesz - wg ciebie jakby ktoś z kałasza puścił serię po murawie i nikomu nic by sie nie stało to byłby mały wybryk w porównaniu z trafieniem w głowę zapalniczką, oooch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja Re: CO TY IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.09.04, 08:55 rozumiem, rozumiem. a wg ciebie zabicie kogos, chocby nawet sledziem, jest mniejszym wykroczeniem niz rzeczona seria z kalacha? wg mnie tak nie jest. konsekwencje i w przypadku noza i w przypadku monety (zapalniczki, telefonu, guzika, kluczy, czy sledzia - jak wolisz) rzuconych z wysokosci kilkunastru metrow moga byc takie same. i tu, i tu na stadionie pojawilo sie widmo smierci. z tym, ze w rzymie polala sie krew... i na tym polega roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Wisla powinna zazadac odszkodowania!!!! IP: *.jgsullivan.com 21.09.04, 21:17 To jest rownosc traktowania, no comments!!! Odpowiedz Link Zgłoś