Dodaj do ulubionych

Walkower dla Dynama

IP: *.zabrze.net.pl 21.09.04, 18:36
Rzymian chyba z duzej...
Merytorycznie: skandal.
Widac kto ma jakie chody w FIFA...
To moze Frisk sam sobie winny? Bo on pewnie też odpocznie na kilka meczy, no
to sie wina rozklada po równo...
Obserwuj wątek
    • Gość: wisła Re: Walkower dla Dynama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:38
      wisła zostałaby pewnie wykluczona na 10 lat z europejskich rozgrywek to jest do
      cholery skandal!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: zly Re: wlasnie ! swinie w UEFA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:49
        albo tez - ciekawe co by bylo, gdyby to sie stalo na stadionie Dynama. Na pewno
        by wykluczyli ukraincow z rozgrywek i 3 zespoly z bogatych lig gralyby sobie na
        luzie ..pieprzyc UEFA !
        • Gość: jon PARANOJA !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:58
          widac kto ma tam jakie wplywy, wisle wywalili na rok z pucharow, a romie zamkneli stadion na 2 (slownie: DWA) mecze, to jest sprawiedliwosc wedlug bogatych: swoich bronic, obcych gnoic, jestem przekonany, jak napisal ktos wyrzej, ze, gdyby to sie stalo na stadionie w kijowie, kara bylaby zupelnie inna i ukraincy mogliby sie pozegnac z pucharami conajmniej na rok.
          • Gość: tomek Re: PARANOJA !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 19:48
            Paranoja zgadzam się w 100% , bogaci rządzą i dzielą a biedacy niech się cieszą
            że w ogóle grają w Lidze Mistrzów i nie podskakują. Niech Wisła zażąda
            odszkodowania od UEFA a PZPN niech ruszy tyłki i coś robi
          • Gość: Hilario Wisla powinna domagac sie odszkodowania od UEFA! IP: *.nycmny83.covad.net 21.09.04, 19:51
            Nie jestem kibicem Wisly ale krew mnie zalewa jak widze jawna dyskriminacje !
            To jest prawdziwy szok. Wisla powinna zadac zadoscuczyniena od UEFA a jak to
            by nie pomogoglo to od trybynalu haskiego.
            • Gość: Angol Chyba w Strasburgu, a nie w Hadze... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 21.09.04, 21:26
              Ale fakt pozostaje faktem. Władze PZPN-u powinny zareagować. Wszakże to załe
              polskie piłkarstwo, a nie jedyna Wisła ucierpiało na tym.
              • Gość: qwe Re: Chyba w Strasburgu, a nie w Hadze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 07:36
                Tak proponuje aby w ramach protestu wycofać wszystkie kluby polskie z rozgrywek
                UEFA i reprezentacje też. HA ha ha
              • Gość: ur Czys ty zglupial ?!... IP: 203.220.52.* 22.09.04, 08:52
                Ja,slynny w calej Europie sedzia liniowy, mam narazac swa reputacje dla jakiejs
                Wisly ?...A co to mnie obchodzi?!...Nie moje pieniadze, nie moja sprawa!!!... A
                poza tym, ja nie moge narazac funduszy zwiazku na wydatki zwiazane z jakas
                zaprzeszla sprawa sadowa.A ty , Janas,co o tym myslisz ?!!...Janas : -To nie
                jest do wygrania, ale mam koncepcje,mozna prywatnie wyslac Zibiego do UEFA. ...
                Niech pogada z kim trzeba, moze wyciagnie od nich jakis szmal i podzieli sie z
                nami.
          • Gość: Rena N& ograve;z i moneta IP: 193.206.125.* 22.09.04, 11:09
            Na stadionie Wisly Baggio dostal w glowe nozem. Frisk dostal moneta za 1€ -
            mysle, ze ròznica jest zbyt widoczna aby ja kometowac.
            Po za tym Frisk zostal oddalony na czas nieokreslony od rozgrywek
            miedzynarodowych. Dlaczego?
      • Gość: kasza Re: Walkower dla Dynama IP: *.cable.ubr03.harb.blueyonder.co.uk 21.09.04, 22:23
        czynikt naprawde nie widzi roznicy???
        w rzymie byla moneta - nikt tego wniesc nie zabroni
        w krakowie - noz - ochroniarze nie powinni byli do tego dopuscic!
        jesli wisla sama nie chciala nic z tym zrobic, to ja uefa do dzialania popchnela - ma byc bezpiecznie na stadionach i juz.
        wisla pzrez rok byla odsunieta od rozgrywek i pieniedzy i to jest najlepszy sposob - teraz robia wszystko zeby byl porzadek
    • Gość: joder Walkower dla Dynama IP: 213.17.190.* 21.09.04, 18:38
      widac podzial na bogatych i biednych, ale chamstwo
    • Gość: tedi Re: Walkower dla Dynama IP: *.ms.northropgrumman.com 21.09.04, 18:41
      >Rzymian chyba z duzej...
      Dlaczego z duzej ? To nie obywatele imperium rzymskiego tylko mieszkancy miasta
      Rzym. Tak jak warszawiacy, gdanszczanie itp.
      • Gość: liu Re: Walkower dla Dynama IP: *.mlyniec.gda.pl 21.09.04, 20:45
        > >Rzymian chyba z duzej...
        > Dlaczego z duzej ? To nie obywatele imperium rzymskiego tylko mieszkancy
        miasta
        > Rzym. Tak jak warszawiacy, gdanszczanie itp

Akurat Gdańszczanin piszemy z wielkiej litery.
        • Gość: kajet Re: Walkower dla Dynama IP: *.chello.pl 21.09.04, 21:36
          akurat gdańszczanin piszemy z małej, i tylko z małej. Zakład? ;)
          • Gość: blq Re: Walkower dla Dynama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 23:53
            jemu chodzilo o TEGO Gdanszczanina :)
      • Gość: ArturG Re: Walkower dla Dynama IP: *.zabrze.net.pl 22.09.04, 14:10
        Gość portalu: tedi napisał(a):

> >Rzymian chyba z duzej...
        > Dlaczego z duzej ? To nie obywatele imperium rzymskiego tylko mieszkancy
        miasta
        >
        > Rzym. Tak jak warszawiacy, gdanszczanie itp.

Ja widac po wyroku, to nie tylko mieszkancy miasta... Moja wypowiedz miala w
        calosci wydzwiek ironiczny, to jakby ktos nie zauwazyl ;)
        Noz to nie moneta, to racja. A brak kary to inna sprawa.
        Slemy protest, dzieki za tlumaczenie.
    • Gość: miki skandal !!! IP: *.kiel.gazeta.pl 21.09.04, 18:48
      To jest skandal!!!!!!!!!
    • Gość: Blablabvla Re: Walkower dla Dynama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:49
      Jak widać dla UEFA jest Europa A i Europa B, tę drugą można karać roczną
      absencją pucharową, tej drugiej nikt już nie ruszy. Śmiech na sali, po prostu
      sklandal!!!
    • Gość: skandal Re: Walkower dla Dynama IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.09.04, 18:50
      od dzis haslo uefy z 'we care about football' powinno sie zmienic na 'we care
      about the reach... a football mamy w d.u.p.i.e'
    • Gość: ja UEFA to przekupne cioty!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 19:01
    • Gość: ZIELSKO I BIAŁE UEFA FRAJERZY !! IP: 62.233.190.* 21.09.04, 19:02
      Wisła za mniej skandaliczne zachowanie kibice (Baggio nie był ranny i nic mu
      się nie stało) została na rok wykluczona z pucharów. A zreszta w tym samym
      sezonie na meczu Fiorentiny sedzia zostal ranny petardą a klub z Włcoh dostał
      również tylko walkower. Jebać ta pierdoloną UEFA.
      • Gość: brain Re: UEFA FRAJERZY !! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.04, 19:35
        Nie UEFa, a Polacy. UEFA nas olewa. Ktoś się domyśla dlaczego?
      • ron_obvious Re: UEFA FRAJERZY !! 21.09.04, 21:17
        > sezonie na meczu Fiorentiny sedzia zostal ranny petardą a klub z Włcoh dostał
        > również tylko walkower. Jebać ta pierdoloną UEFA.

Fiorentina została ukarana podobnie jak Wisła, czyli:
        1) wyrzucona z bieżących rozgrywek Pucharu UEFA (ale i tak juz została
        wyeliminowana na boisku właśnie w tym "petardowym" meczu)
        2) na nastepny sezon wykluczona z rozgrywek europejskich (co tez nic nie
        zmieniło bo ostatecznie jesli mnie pamięc nie myli pod koniec sezonu zajeli
        dalsze miejsce w lidze włoskiej)
    • Gość: bartekz1 Re: Walkower dla Dynama IP: *.devs.futuro.pl 21.09.04, 19:03
      Teraz widać, jak "sprawiedliwe" podejście ma FIFA. Gdyby to była nie Roma, a
      drużyna z Polski, Czech, Węgier, dawnej Jugosławii itd, zostałaby wykluczona na
      rok.
    • Gość: johny Re: Walkower dla Dynama IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.04, 19:06
      To jest jakaś farsa, zgadzam się z kolegą że jakby ta sytuacja miała miejsce na
      stadionie Dynama to na bank już by zakończyli rozgrywki ale przeciez wielkiej
      Romy nie można tak krzywdzić za wybryki nieodpowiedzialnych fanów. Samo życie,
      duży może więcej. ŻENADA !!!!!!!!!!!!!!!!!
    • tototak Re: Walkower dla Dynama 21.09.04, 19:12
      to widać to slychać - kto ma miedż to 2 lata nie siedzi tylko płaci i gra----to
      się nazywa sprawieliwość -ŚLEPA KOBIETA Z OPASKĄ ZNOWU WZIEŁA ŁAPÓWKE
      • Gość: marian Re: Walkower dla Dynama IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 19:24
        Ja pamiętam, ze wiele lat temu na stadionie w Łodzi (mecz Widzew - Juve) sędzia
        dostał w łeb butelką, zalał się krwią, przerwa trwała z godzine, ale nic złego
        się nie stało, mecz został dokończony, nie było walkowera, chyba tylko kara
        finansowa.
        A to było za komuny, może wtedy bardziej się ze wschodnią Europą liczyli (może
        ze strachu przed ZSRR?).
        • Gość: kukul Re: Walkower dla Dynama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:26
          Widzew dostal jeszcze kare rozgrywania meczow pucharowych 300 km od Łodzi,
          grali wtedy w Białymstoku.
          Jeśli chodzi o decyzję UEFA, to brak komentarza będzie najlepszym komentarzem.
    • Gość: Angol Ku.ewstwo ze sku.wysyństwem... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 21.09.04, 19:19
      I będą świnie wciskać teraz ciemnotę o zbrodni i karze...
    • Gość: Wawi I gdzie tu sprawiedliwość ?!?!?!?!?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 19:20
      SKANDAL, SKANDAL, SKANDAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Brain Re: I gdzie tu sprawiedliwość ?!?!?!?!?!?! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.04, 19:33
        TU jej nie ma. TAM też.
      • slubicz Pisanina nic nie pomoże!!! Trzeba zmusić PZPN.!!! 21.09.04, 22:06
        PZPN nie jest organizacją istniejącą na Księżycu.Istnieje tylko dlatego,że
        ludzie chcą chodzić na mecze,oglądać je w TV,interesują sie piłką itp. Poza tym
        obowiązuje ich prawo,m.i.n prasowe ,które jednoznacznie stanowi (zdaje się
        art.540 KPA)iż podmiot gosp. czy stowarzyszenie maja obowiązek oodpowiadć na
        informacje zawarte w prasie. Ten chociażby artykuł powinien być dla nich(PZPN-
        u) podstawą do wniesienia do FIFA zażalenia na tamtą (!!!)decyzję UEFA o
        wykluczeniu Wisły na rok z rozgryweek.Następnie wniosek o odszkodowanie...
        Tylko teraz należałoby zalać "nasz" PZPN listami i emailami...., by zaczęli
        robić to co leży w interesie polskiej piłki, nie tylko przed wizytą w Centrali
        UEFA zaopatrywali sie w kilogramy wazeliny...!!!Panowie działacze:każda dupa ma
        swoja pojemność ...
        • Gość: Listkiewicz Ja nic nie musze !!!!!!! IP: 203.220.52.* 22.09.04, 09:12
          Mi tu dobrze,a kibicow mam w d... .
    • Gość: Brain Wisła też była ukarana walkowerem? Ktoś pamięta? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.04, 19:21
      Jeżeli nie to jest OK. Tzn de facto makaroniarze mają rok z głowy i jeszcze dwa
      razy puste trybuny - cios w kasę na dwa lata!!!
      • zdzicholo Re: Wisła też była ukarana walkowerem? Ktoś pamię 21.09.04, 19:37
        Z tego co pamiętam, to mecz Wisły został dokończony, no nie? Pamiętasz?
      • Gość: kibic Re: Wisła też była ukarana walkowerem? Ktoś pamię IP: *.3c.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 19:41
        Jak tp wytłumaczysz panie Listkiewicz? Wiśle nic nie załatwiłeś a może jednak,
        że zamiast na 2 czy 3 lata zostałą z pucharów na rok wykluczona? Roma nie
        została praktycznie ukarana to jest SKANDAL!!! Pisze to do prezesa Listkiewicza
        bo niby ma takie chody a wisła została tak dotkliwie ukarana w stosunku do romy.
        Pora dać sobie spokój z prezesurą, bronieneim myśli szkoleniowej Janasa i Żmudy
        (U21 - kolejny który wstawia do składu nie grających zawodników zamiast np
        Juszkiewicza, Wojciechowskiego z Górnika czy innych którzy maja stale pierwszy
        skład w ekstraklasie i jeszcze nic nei robi z aferami kupowania meczy. Czas
        Listka się skończył wraz z kara dla romy bo uświadomiło mnie to jak bezradne
        mamy władze PZPNu i jak słabego prezesa
        • Gość: kkk Re: Wisła też była ukarana walkowerem? Ktoś pamię IP: *.bank.bgzsa.pl / 193.108.194.* 21.09.04, 19:50
          w 1998 roku prezesem PZPN był Marian Dziurowicz. Mało istotne, nie? Na
          Listkiewicz psioczy się przy każdej okazji. Tak jak Lepper na rządzących.
      • grzespelc Re: Wisła też była ukarana walkowerem? Ktoś pamię 22.09.04, 07:12
        Nie jest OK, bo to jest brak kary, bo mecz i tak był przegrany (0-1 i w 10), a
        jeżeli Roma teraz wszystko wygra, to awansuje dalej.
        • Gość: hakon666 Re: Wisła też była ukarana walkowerem? Ktoś pamię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:12
          na szczescie nie ma sie co martwic bo ta pedalska druzyna i jej smiec kapitan
          totti przez ostatnich kilka meichow pokazali co potrafia

ROMA PUTA
    • feliks-50 Ale sprawiedliwosc !!! 21.09.04, 19:51
      A Roma miala juz kare w zawieszeniu na 5 lat ! Co z tym ??
      No coz, pieniadz rzadzi swiatem, w pilce tez !!
      • Gość: Bohomaz Listkiewicz wypier... z PZPNu IP: *.nycmny83.covad.net 21.09.04, 19:54
        Wisla zostala okradziona przez UEFA za cichym przyzwoleniem PZPNu z
        potencjalnych dochodow w Lidze Mistrzow
    • Gość: xyz nie przesadzajcie z tym podzialem.... IP: *.eds.net 21.09.04, 19:54
      na biednych i bogatych. Raczej na nie znajacych angielskiego
      i pasywnych (m.in. Polska) przeciwko reszcie. Kto ma bronic
      interesu Wisly, Legii, etc? Ukrainiec na pewno by sie wstawil
      za Dynamem.
      To jest sklad komitetu UEFA, oczywiscie Polaka nie ma:
      Lennart Johansson (president) SWE
      Senes Erzik (first vice-president) TUR
      Per Ravn Omdal (second vice-president) NOR
      Angel María Villar Llona (third vice-president) ESP
      Geoffrey Thompson (fourth vice-president) ENG
      Drs Mathieu Sprengers (treasurer) HOL
      Franco Carraro (member) ITA
      Dr Viacheslav Koloskov (member) RUS
      Marios N. Lefkaritis (member) CYP
      Eggert Magnusson (member) ISL
      Gerhard Mayer-Vorfelder (member) GER
      Dr Joseph Mifsud (member) MLT
      Michel Platini (member) FRA
      Giangiorgio Spiess (member) SUI
      Gilberto Parca Madaíl (co-opted member) POR
      Grigory Surkis (co-opted member) UKR
      Dr Michel D'Hooghe (European member of FIFA Executive Committee) BEL
      David H. Will (FIFA vice-president) SCO
      Lars-Christer Olsson (UEFA CEO) SWE
    • Gość: TIFOSO info@uefa.com - kto zna języki obce, niech wyśle IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 21.09.04, 19:55
      TO SKANDAL, TRZEBA TO OPROTESTOWAĆ !!!
    • Gość: d W S T Y D I H A Ń B A !!!!!!!!!!!! IP: *.veranet.pl 21.09.04, 19:57
      Ale jestem wpieniony.Po prostu:Wszystkie kluby są traktowane równo,ale niektóre
      równiej.
    • Gość: igi jedno wielkie przekupstwo!! daremne uefa! IP: 195.82.167.* 21.09.04, 20:00
      biedna wiselka;(
    • Gość: --- Wysyłajcie protesty do UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 20:16
      mail UEFA:
      info@uefa.com

wzór protestu:

Dear Sir/Madam,

Today UEFA announced "punishment" for Roma for not preventing the incident that
      seriously threatened health of the match refree, Anders Frisk. It's a good
      moment to spend a little time and think about the unequal attitude of the UEFA
      body to big wealthy clubs that make money and the smaller ones, mainly from
      what is often described as the "eastern block".

In November 1998 Dino Baggio was hit with a knife on Wisla Kraków Stadium. The
      hooligan was identified, caught and sentenced for prison. UEFA fined Wisla with
      several penalties. The most harsh and bitter was a one year ban on European
      Cups. Because of this, Wisla didn't play in the Champions League
      qualifications, despite winning the Poland's League Championship. The effects
      of this ban are seen even today beacause no-one can give us the points in the
      UEFA Team Ranking and the UEFA Country Ranking back. If it wasn't for this one
      year absense, Wisla - most likely - would have already been seeded in all
      rounds of the Champions League qualifications. What's more, Poland was just
      points away from having two teams in the CL qualifications instead of only one.
      Of course, I don't need to tell you, this ban had also a great influence on
      Wisla's budget and it's players' morale.

I think I can say what everyone knows, the punishment announced today is no
      punishment. The clubs from Poland are being costantly fined for every little
      incident, no matter who's responsible for letting them happen. This is just an
      example. I deeply feel that UEFA can no longer stick to its policy and favour
      biggest clubs at the smallers' expense. And, you should realize, this is how
      UEFA is seen in most places in Europe.

Sincerely,

• Gość: send ludzie WYSYLAJCIE!!!!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.09.04, 21:13
        juz wysylam i pozwole sobie ten list zamiescic w jeszcze kilku miejscach w
        internecie, coby wiecej ludzi go wyslalo.
      • Gość: Sav Ja już wysłałem, a Ty? IP: *.rcb.vectranet.pl 21.09.04, 22:42
      • Gość: RedGuitar Re: Wysyłajcie protesty do UEFA IP: 147.106.1.* 22.09.04, 01:25
        Oby cos dalo.....
    • Gość: dawid skandal!!! IP: *.CHEM.CWRU.Edu 21.09.04, 20:16
      ale dostali kare, kurde, nie moge
    • Gość: mufan Re: Walkower dla Dynama IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 21.09.04, 20:17
      mylisz sie ArturzeG, rzymian pisze sie mala litera, tak jak wroclawian. Duza
      pisze sie Dolnoslazakow...
    • Gość: Wawerak Walczmy o swoje. IP: *.chello.pl 21.09.04, 20:37
      Ww. sytuacja pokazuje gdzie UEFA ma PZPN i Listkiewicza - pamietajac sprawe
      Wisly Krakow - a gdzie federacje wloska i jej dzialaczy.
      Tak na przyszlosc - oby nie ale jednak - jesli podobna sytuacja przytrafi sie
      ktoremus z naszych klubow to radze aby bral dobrych prawnikow i walczyli do
      upadlego o lagodny wymiar kary (Roma) a nie godzil sie z losem i kara (Wisla).
      Dla smiejacych sie z propozycji przypomne, ze Bossman tez byl posmiewiskiem a
      dzisiaj na jego prawo powoluja sie wszyscy.
      • Gość: Dominik CO WY GADACIE????????/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 20:59
        ja nie bronie bogatych i nie jestem przeciwnikiem Wisły, problem w tym ze w
        rzymie z trybun poleciał "przedmiot" - jak ktos jest wściekły rzuci nawet
        własna komórką, i zadnej służbie i organizatorowi nie prejdzie przez myśl zeby
        zabronić ich wnoszenia - to nie o to chodzi!!!

W krakowie poleciał nóz - kumacie???? Tylko dzięki szcześliwej rotacji tego
        motyla ostrze nie utkwiło w głowie tego pedałka włoskiego. Czysty przypadek,
        rónie dobrze mógł mu w mózgu ugrzeznąć

i myśle ze wiele tego typu rzeczy brała UEFA pod uwage. Pozdrawiam i życze nie
        co bardziej spokojnych ocen.
        • Gość: ja Re: CO WY GADACIE????????/ IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.09.04, 21:11
          Gość portalu: Dominik napisał(a):

> ja nie bronie bogatych i nie jestem przeciwnikiem Wisły, problem w tym ze w
          > rzymie z trybun poleciał "przedmiot" - jak ktos jest wściekły rzuci nawet
          > własna komórką, i zadnej służbie i organizatorowi nie prejdzie przez myśl zeby
          > zabronić ich wnoszenia - to nie o to chodzi!!!
          >
          > W krakowie poleciał nóz - kumacie???? Tylko dzięki szcześliwej rotacji tego
          > motyla ostrze nie utkwiło w głowie tego pedałka włoskiego. Czysty przypadek,
          > rónie dobrze mógł mu w mózgu ugrzeznąć
          >
          > i myśle ze wiele tego typu rzeczy brała UEFA pod uwage. Pozdrawiam i życze nie
          > co bardziej spokojnych ocen.

masz racje, ze polecial noz, ale on NIC NIE ZROBIL!!!! to jest drobna roznica.

jakikolwiek przedmiot - noz
          ranny - BRAK RANNYCH
          brak kary - KARA

nie sadzisz, ze efekty sa o wiele gorsze w przypadku uzycia tego nic nie
          znaczacego przedmiotu niz noza?

nie gadaj o tym jak, ale o tym co sie stalo, ok?
          • Gość: Kafa Re: CO TY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.09.04, 22:09
            chłopie, ty nic nie rozumiesz - wg ciebie jakby ktoś z kałasza puścił serię po
            murawie i nikomu nic by sie nie stało to byłby mały wybryk w porównaniu z
            trafieniem w głowę zapalniczką, oooch
            • Gość: jaja Re: CO TY IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.09.04, 08:55
              rozumiem, rozumiem.

a wg ciebie zabicie kogos, chocby nawet sledziem, jest mniejszym wykroczeniem
              niz rzeczona seria z kalacha?

wg mnie tak nie jest. konsekwencje i w przypadku noza i w przypadku monety
              (zapalniczki, telefonu, guzika, kluczy, czy sledzia - jak wolisz) rzuconych z
              wysokosci kilkunastru metrow moga byc takie same. i tu, i tu na stadionie
              pojawilo sie widmo smierci. z tym, ze w rzymie polala sie krew... i na tym
              polega roznica.
    • Gość: kibic Wisla powinna zazadac odszkodowania!!!! IP: *.jgsullivan.com 21.09.04, 21:17
      To jest rownosc traktowania, no comments!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka