Dodaj do ulubionych

Kasperczak: Mam kontrakt do 2008 r.

• Gość: wisla BRAWO PANIE TRENERZE!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ramtel.com.pl 02.10.04, 00:03
      Do dymisji to moga podawac sie politykierzy i tchorze!!!!!!!!!!
    • Gość: marek_ niestety, ale jak to sie mowi.... IP: *.trentn01.nj.comcast.net 02.10.04, 00:29
      kasperczak juz w wisle prochu nie wymysli. przeciez to nie tylko trzy przegrane
      mecze...kaspeczak duzo zrobil, ale jednak odpadli po raz kolejny z druzyna,
      ktora pewnie skonczy pucharowa przygode na kolejnej rundzie, z druzyna ktora
      powinni rozniesc w takim skladzie. jesli odpadli z taka druzyna, ktora wcale
      nie twierdze, ze byla slaba, ale jednak lazio czy parma to nie byla. jesli
      odpadli z nimi to co dopiero mowic o lepszych druzynach? czasami zmiany sa
      potrzebne, a przeciez wisla obecnie ma najsilniejszy sklad w polsce...i tak to
      nic nie pomoglo...wiec moze czas zmienic trenera i wprowadzic jakas nowa mysl
      do zespolu, cos swiezego? a z drugiej strony rzeczywiscie, jak ktos napisal,
      moze chodzic po prostu o ta pensje. a tak w ogole to kasperczak moglby
      sprobowac pracy w reprezentacji, a do wisly mozna byloby wziac kogos moze z
      zagranicy.
    • Gość: ro-ro Re: Kasperczak: Mam kontrakt do 2008 r. IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 02.10.04, 01:04
      To nie grala Wisla, lecz zespol epileptykow w ortopedycznych butach!
    • Gość: kibic w w-wy Re: Kasperczak: Mam kontrakt do 2008 r. IP: *.chello.pl 02.10.04, 01:29
      Ma gość JAJA i poza tym ma racje!!!! Po początkowym rozgoryczeniu złości i w
      ogóle przychodzi czas na refleksję i rzeczywiście zmiana i rewolucja nie
      przyniesie zadnej poprawy - Kasperczak robi dobrą robotę - niestety konie które
      obstawił stanęly przy przeprawie przez bród mysląc juz o ataku husarii na czołgi
      • Gość: Robson Radek Majdan Radek !!! IP: *.zaw9.1000lecie.pl 02.10.04, 02:37
        To przykre, że najlepszym Polakiem na murawie we wszystkich meczach
        tegorocznego Pucharu ( doliczając Real ) jest bramkarz ! Majdan był jedynym
        zawodnikiem do którego nie można mieć pretensji. W dodatku podobała mi sie jego
        postawa jak opierdzielał słupy soli w które zamienili się nasi obrońcy ! Heniu
        zostań i popracuj nad tym zespołem i wprowadź do składu troche młodej krwi
        zwłaszcza na obronę ! Dlaczego Kowalczyk siedzi na ławce ? A oprócz Radka
        Majdana wszyscy powinni do końca roku graćbez premii !
    • Gość: poirytowany Re: Kasperczak: Mam kontrakt do 2008 r. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 10:00
      Do licha, czemu nie starasz sie o posade w Wisle? Polskie piekielko co?
      Cholera, taki Kasperczak tyle zarabia a ja, porzadny czlowiek mam sto razy
      mniej, czy o to chodzi? Kiedy sie to w naszym kochanym kraju skonczy?
      • Gość: wawa fans Brawo krakowscy fani !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 11:52
        broncie tej lapety kasperczaka, a my spokojnie wyjdziemy z dolka z nowym
        trenerem i mistrz 2005 nasz!! i tak tylko blokowaliscie miejsce w kwalfikacjach
        do ligi mistrzów, bo juz real byl tak slaby ,ze do przejscia , co pokazuje
        obecne mecze, ale nie dla was , bo jestescie zwyklymi frajerami , co ich w
        dupe dymaja gruzini.... WIELKA LEGIA !!!!!!!
        • Gość: marian Re: Brawo krakowscy fani !!!! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 12:51
          Wisła blokowała miejsce Wawie?
          :)))
          Mogliście sami w tym roku (w tym, w zeszłym, trzy lata temu) nazbierać tyle
          punktów, że byłyby 2 miejsca w LM, ale wrypaliście... z kim?
          Z Austrią:)
    • Gość: Lope Alex Ferguson IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.10.04, 11:56
      przez pierwsze lata pracy w MU nie miał sukcesów, a potem zbudował drużynę,
      której wyniki sprawiły, że został uznany za jednego z najwybitniejszych
      trenerów w historii. Kasperczak ma rację, zmienianie dobrych trenerów bo
      ostatnio coś nie wyszło jest bez sensu. Reprezentacja przećwiczyła to na
      zastąpieniu Engela Bońkiem.
      • Gość: camillo Re: Alex Ferguson IP: 213.199.243.* 02.10.04, 12:38
        ROTFL, pragnę zauważyć, że Engel przegrał z Portugalią i Koreą, a nie z
        Valerengą i Dinamem Tbilisi.
        • Gość: Lope Re: Alex Ferguson IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.10.04, 12:53
          ROTFL. Rozumiem, że zgadzasz się że Engel nie powinien zostać odwołany i że
          Ferguson wielkim trenerem był. No to fajnie że się zgadzamy.
        • Gość: marian Re: Alex Ferguson IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 12:57
          polityka Wisły jest bezsensowna.
          Najpierw pościągali młodych zdolnych, potem ich rozgonili.
          Mieli drużynę, która wygrała z Schalke i z Parmą - rozpuścili.
          W tym roku postawiono na doświadczenie i ściągnięto emerytów typu Kłos,
          zatrzymano Szymkowiaka i Żurawia, którzy jak sądzę motywacji na podnoszenie
          umiejętności nie mają.
          Krótko mówiąc polityka kadrowa Wisły to brak polityki, a efekt jerst taki jaki
          jest: Wisła jest słabiutka.

Podobnie zresztą jest w Legii - emeryci grają i z Austrią 2 razy dostają.
    • Gość: jojo Re: Kasperczak: Mam kontrakt do 2008 r. IP: *.wola1.demo.net.pl / *.demo.net.pl 02.10.04, 14:28
      Panie Kasperczak troche honoru i pokory.Oglądalismy mecz i widzieliśmy kłótnie
      piłkarzy na boisku.To jest w porządku.Ten zespół wymaga kompleksowej wymiany
      żeby mógł pójsc dwa kroki naprzód.Jeżeli pan nie jest tego wstanie zrobic to
      prosze sie podać do dymisji.Przeciesz to pan odpowiada za zespół.Jak nie to za
      rok znów bedzie kompromitacja.
    • wojtek.skrzypczak Przecież porażka Wisły to była JEGO WINA !!! 02.10.04, 14:35
      Tak debilnie ustawionego zespołu dawno n ie widziałem!
    • Gość: Jerry Re: Kasperczak: Mam kontrakt do 2008 r. IP: *.autocom.pl 02.10.04, 14:42
      Darmowych?Za picie kawy i czytanie gazet pewnie trener Kasperczak bierze
      pensję, nie?
      • Gość: Lolo Bierze kase za granie W CM w real timie IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.117.149.* 02.10.04, 15:23
        Bierze kase za granie W Championship Managera w realtimie i to nie za swoja
        kase i w dodatku to jemu za to placa............mowi ci to cos ?
    • Gość: marek Re: Kasperczak: Mam kontrakt do 2008 r. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 15:22
      Panie trenerze chyba jednak nadszedł koniec pana w Wiśle.
      Niech Pan sam zrezygnuje, po co mają Pna wyrzucać.
      • Gość: Cyfra Re: Kasperczak: Mam kontrakt do 2008 r. IP: *.g.pppool.de 02.10.04, 15:59
        Kasperczak zarabia 30000 Euro a to jest ponad 120000 zl
        Dla niego tez bedzie lepiej jak odejdzie bo zamiast sie rozwijac on sie cofa do
        poziomu takich asow jak Lenczyk
    • Gość: feliks Re: Kasperczak: Mam kontrakt do 2008 r. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.04, 16:02
      Trener Kasperczak zasługuje na perwno na więcej, czasami trzeba ponieśc porażkę
      by póxniej święcić zwycięstwo. \Trener wykonał znakomitą pracę, stworzył
      zespół, styl gry, znajomomość i uznanie dla Wisły Kraków. Nie ma w Polsce
      lepszego trenera a zatrudnienie z zagranicy o podobnych kwalifikacjach, to
      wydatek znacznie większy a sukcesu nie da się zagwarantować. Dla ciebie kolego
      najlepszą przestrogą niech będą ostatnimi laty trenerzy reprezentacji. NIe
      potrafili wykorzystać potencjału zawodników co uczynił Kasperczak. Mam
      nadzieję, że pozostanie trenerem, w przeciwnym razie drużyna się rozpadnie i
      potrzeba będzie kilku lat na zbudowanie zespołu. Przykro będzie oglądać mecze
      pozostałych zespołów ekstraklasy, co znaczy że przez ostatnie lata niewiele się
      zmieniło w poziomie gry.

• Gość: M. nie ma sie co zastanawiać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 16:53
      Dlaczego wszyskim sie zawsze wydaje ze zmiana trenera, zarzadu czy zawdonikow
      zawsze musi isc w parze z dobrem zepsolu? Czasem nie ma innej drogi ale prawda
      jest ze trenerzy sa abyt czesto zmieniani. 3 przegrane mecze (nawet o takiej
      randze) nie swiadcza jeszcze o nimczym poza tym ze Wisla ma chwilowy kryzys i
      potrzeba jakiejs pomocy. Dlaczego nikt nie pmysli o sciagnieciu na kilk-
      kilkanascie dni jakiegos szkoleniowca z zagranicy ktory moglby jakos pomoc
      przestawic zespol na gre w europejskiej klasie, ktory pomoglby wykorzystac w
      odpowienich momentach zalezy naszych zawodnikow.... moze wlasnie to byloby
      lepsze dla Wisly niz odslylanie z kwitkiem szkoleniowca ktory zly wcale nie
      jest...
    • Gość: Dudu Re: Kasperczak: Mam kontrakt do 2008 r. IP: *.swidnica.mm.pl 03.10.04, 01:49
      I jest po staremu: Cygan zawinił, Kasperczaka "powiesili". Czy niezły bilans
      ligowych spotkań i dobra postawa wiślańskich piłkarzy w reprezentacji to za
      mało, by utrzymać tak dobrego trenera? Nawet taki REAL ma słabszy dzień, więc
      nie można zrzucać całego zła świata na tą drużynę. Można ich "pogłaskać po
      kieszeni" i zmusić do lepszej pracy, a nie w trakcie sezonu zmieniać trenera i
      założeń gry, bo jak to sie kończy, widać na przykłądzie naszych
      reprezentacyjnych roszad.
    • patigol Re: Kasperczak: Mam kontrakt do 2008 r. 03.10.04, 12:53
      Z wiarygodnego żródła wiem, że Cupiał dzwonił do działaczy będących w Gruzji
      mówiąc, żeby wypier....li z Wisły. Kasperczaka też by "wypier....lił" (to
      słownictwo Prezesa Telefoniki) ale musiałby wypłacić mu wysokie odszkodowanie.
      Takie bowiem są zapisy w jego kontrakcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka